!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Νταγκλης έγραψε: 13 Μάιος 2022, 00:59
seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 00:28
Νταγκλης έγραψε: 13 Μάιος 2022, 00:20

Φιλαράκι....αυτό που δείχνεις είναι rocking wall. Το τοίχωμα δεν είναι πακτωμενο στη θεμελίωση αλλά στηρίζεται με απλή άρθρωση. Η όλη ιδέα βασίζεται στην παραδοχή ότι η ανατροπή του τοιχώματος απορροφά τη σεισμική ενέργεια.
Εγώ βλέπω προένταση + πάκτωση στην σεισμική βάση. Δεν βλέπω άρθρωση.
η ανατροπή του τοιχώματος σπάει τις διατομές γύρω από τους κόμβους. Εκτός αν έχουμε και αρθρωτούς κόμβους, ή δοκούς από λάστιχο.
Η προένταση είναι στο κέντρο του τοιχώματος. Δεν έχει μοχλοβραχιονα να παίρνει ροπή. Άρθρωση είναι.
Το γράφουν κιόλας ότι είναι rocking walls. Για αυτά η άρθρωση είναι η προϋπόθεση.
Σε ευχαριστώ φίλε Νταγκλής για την διευκρίνηση.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Τι να σου πω ρε κατά φαντασίαν ανώτερε όλων...

Να σου δείξουν που έχεις λάθος δεν θέλεις;
Μόνο σε αυτό το σημείο σου έδειξε το λάθος σου ο Νταγκλης, σε τάπωσε που λέμε...
Δεν ήξερες ούτε τι έβλεπες στο βίντεο ούτε και κατάλαβες τι κάνει ούτε κατάλαβες και τι γράφει...
Παρά έγραφες ότι χρησιμοποιούν την πατέντα σου...
Ο Νταγκλής όμως που ξέρει, σου έγραψε:
Η προένταση είναι στο κέντρο του τοιχώματος. Δεν έχει μοχλοβραχιονα να παίρνει ροπή. Άρθρωση είναι.
Το γράφουν κιόλας ότι είναι rocking walls. Για αυτά η άρθρωση είναι η προϋπόθεση.
Έτσι σου έχουν αποδείξει τα λάθη σου σε όλα τα φόρα και στο Μετσόβειο...
Αλλά εσύ κοκορεύεσαι πως σε καλούν για συνεντεύξεις...

Αγαθοβιόλη ψευταρά... :smt005:
seismic

kalymnos έγραψε: 13 Μάιος 2022, 04:01
seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 00:02 Είμαι ανώτερος γιατί κανένας δεν μπορεί να με διαψεύσει.
Προφανέστατα είναι αδύνατον να σε διαψεύσει κανείς, διότι οποτεδήποτε σου τρίβουν την πικρή αλήθεια στη μούρη εσύ απλά την ΑΓΝΟΕΙΣ και ξαναπιάνεις τα σαχλά σεντόνια από την αρχή.

Τουλάχιστον προσφέρεις άφθονη διασκέδαση με

....την επόμενη μεγάλη εταιρία του εξωτερικού που ΘΑ υπογράψετε συμβόλαια

....την επόμενη πρόσκληση να μιλήσεις σε συνέδριο

....τον επόμενο παπαλάμ που καίγεται να συνεργαστείτε

....το επόμενο ειδικό τεύχος περιοδικού με τα πονήματά σου

....το επόμενο "μεγάλο δημόσιο έργο" που έχει την πατέντα

....και πάει λέγοντας

Όλο κάτι γίνεται βέβαια τόσα χρόνια και δε φτουράει τίποτα από αυτά. Έτσι θα γίνεται πάντα, θα στην πέφτουν η CIA, το FBI, η Μοσάντ, η FSB, οι "εβρεομασόνη" και οι ιλλουμινάτοι για να πνίξουν την πατέντα σου.

Αλλά εσύ μη μασάς, διότι .... "κανείς δεν μπορεί να σε διαψεύσει" :smt005: :smt005:
Και εσύ μηχανικός είσαι. Ποιος ο λόγος που καταρρέουν οι κατασκευές ρε ούφο μηχανικέ?
Σου το είπαν ποτέ?
Καταρρέουν για δύο λόγους 1) από την τέμνουσα βάσης που κόβει σαν αγγούρι το τοίχωμα 2) από την παραμόρφωση η οποία δημιουργείται από δύο αιτίες α) την κάμψη β) την ανατροπή του τοιχώματος.
Ρε ούφο μηχανικέ δεν ξέρετε ότι η θλίψη των διατομών των τοιχωμάτων αυξάνει την αντοχή τους προς την τέμνουσα βάσης, αυξάνει την δυσκαμψία του και κλείνει τις ρωγμές γιατί αυξάνει την ελαστικότητα? Δεν ξέρετε ότι εξαλείφει τον εφελκυσμό? Γιατί ρε ούφο τα ξέρετε και δεν τα κάνετε? Για να σκοτώσετε κόσμο με τις μαλακίες σας?
Δεν ξέρετε ότι οτιδήποτε το βιδώσεις δεν ανατρέπεται? Γιατί τοποθετείται τοιχώματα ελεύθερης βοσκής ρε ούφο μηχανικέ και δεν τα βιδώνεται με το έδαφος για να επιστρέψετε τον σεισμό μέσα στο έδαφος ? Απλά γιατί είσαστε μαλάκες... γιατί άλλα λέτε και άλλα κάνετε.
Αυτά που σας είπα δεν τα λέω εγώ αλλά τα βιβλία σας.
Μου τα είπαν οι άλλοι... αν μου πουν να πάω να φουντάρω εγώ πρέπει να πάω ρε ούφο.
Άλλα λέει η μηχανική άλλα η φυσική και άλλα σχεδιάζεται.
Πάρε μια στοίβα βιβλία Αν την γύρεις η στοίβα θα κοπεί και τα βιβλία θα πέσουν κάτω.
Αν πιέσεις με τα δύο σου χέρια τα άκρα της στοίβας και γυρίσεις οριζόντια τα βιβλία αυτά δεν θα κοπούν.
Αυτό κάνει και η θλίψη στην διατομή του τοιχώματος ρε ούφο. Το προστατεύει από το να κοπεί σαν αγγούρι.
Αν μου πεις εσύ το αντίθετο πρέπει να σε πιστέψω γιατί είσαι μηχανικός? :smt005:
Αυτά να τα πείτε σε καμιά μοδίστρα Εγώ έχω 53 χρόνια στις κατασκευές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 13 Μάιος 2022, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Λοξίας έγραψε: 13 Μάιος 2022, 10:37 Τι να σου πω ρε κατά φαντασίαν ανώτερε όλων...

Μόνο σε αυτό το σημείο σου έδειξε το λάθος σου ο Νταγκλης, σε τάπωσε που λέμε...
Δεν ήξερες ούτε τι έβλεπες στο βίντεο ούτε και κατάλαβες τι κάνει ούτε κατάλαβες και τι γράφει...

Ρε ούφο και εσύ η άρθρωση επιτρέπει την στροφή η πάκτωση δεν επιτρέπει τίποτα.
Με δέκα βίδες που έχουν ενώσει το τοίχωμα με την σεισμική βάση είναι δυνατόν να είναι άρθρωση?
Εσύ βιδώνεις κάτι με δέκα βίδες για να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του? :smt005:
Ρε θα μας τρελάνουν.
kalymnos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalymnos »

seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 10:42 Αυτά που σας είπα δεν τα λέω εγώ αλλά τα βιβλία σας.
Μου τα είπαν οι άλλοι... αν μου πουν να πάω να φουντάρω εγώ πρέπει να πάω ρε ούφο.

Εγώ έχω 53 χρόνια στις κατασκευές.
Άσε τι λένε τα βιβλία, δεν τα έχεις ανοίξει και φαίνεται από χιλιόμετρα. Ασχοληθήκαμε αρκετά με βασικές έννοιες (πχ επιτάχυνση) και δεν είχες ιδέα. Ούτε καν ένα πλην σε μια σχέση γυμνασίου δεν ήξερες να δικαιολογήσεις :003: Τα λίγα σοβαρά που αραδιάζεις είναι κλεμμένη δουλειά άλλων (όπως φάνηκε με τα πεπερασμένα).

Μπράβο που παίζεις 53 χρόνια με τη λάσπη, κι ο κυρ Γιαννης στη γειτονιά μου τόσα έχει στο μανάβικο. Η διαφορά είναι πως αυτός είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν το παίζει ανώτερος όλων στις βιολογικές καλλιέργειες. Εσύ είσαι επαγγελματίας μπετατζί, προφέσορας γιαλατζί :smt005:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 11:35
Λοξίας έγραψε: 13 Μάιος 2022, 10:37 Τι να σου πω ρε κατά φαντασίαν ανώτερε όλων...

Το γράφουν κιόλας ότι είναι rocking walls. Για αυτά η άρθρωση είναι η προϋπόθεση
.

Με δέκα βίδες που έχουν ενώσει το τοίχωμα με την σεισμική βάση είναι δυνατόν να είναι άρθρωση?
Εσύ βιδώνεις κάτι με δέκα βίδες για να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του? :smt005:
Ρε θα μας τρελάνουν.
Ρε ψευταρά...ο Νταγκλης σου απέδειξε πως είναι άρθρωση και εσύ του είπες "ευχαριστώ για την διευκρίνιση"...
Και τώρα ξαναλές πως δεν είναι άρθρωση. :smt005:
Είσαι τόσο ψευταράς, που την αλήθεια δεν την αντέχεις ούτε τρία ποστ...ξαναγυρνάς στα καυχησιολογικά ψέματα!

Άσχετος, αμόρφωτος επιστημονικά, ψευταράς, καυχησιολόγος, μπαρουφολόγος, με μαθηματικά δημοτικού, φαντασιόπληκτος...
:003:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
seismic

kalymnos έγραψε: 13 Μάιος 2022, 13:18
seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 10:42 Αυτά που σας είπα δεν τα λέω εγώ αλλά τα βιβλία σας.

Εγώ έχω 53 χρόνια στις κατασκευές.
Άσε τι λένε τα βιβλία, δεν τα έχεις ανοίξει και φαίνεται από χιλιόμετρα. Ασχοληθήκαμε αρκετά με βασικές έννοιες (πχ επιτάχυνση) και δεν είχες ιδέα. Ούτε καν ένα πλην σε μια σχέση γυμνασίου δεν ήξερες να δικαιολογήσεις :003: Τα λίγα σοβαρά που αραδιάζεις είναι κλεμμένη δουλειά άλλων (όπως φάνηκε με τα πεπερασμένα).

Μπράβο που παίζεις 53 χρόνια με τη λάσπη, κι ο κυρ Γιαννης στη γειτονιά μου τόσα έχει στο μανάβικο. Η διαφορά είναι πως αυτός είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν το παίζει ανώτερος όλων στις βιολογικές καλλιέργειες. Εσύ είσαι επαγγελματίας μπετατζί, προφέσορας γιαλατζί :smt005:
Ρε γιαλαντζί μηχανικέ του γλυκού νερού σε έχω για τα αρχίδ :smt047 :smt047 :smt047 μου
Απάντησε σε αυτά που ρε ρώτησα ρε σούργελο. Άστα αυτά είναι για άντρες Σε κόλλησα στον τοίχο με τις ερωτήσεις μου σαν αφίσα του πασόκ. :smt005:
seismic

Daje έγραψε: 13 Μάιος 2022, 15:17 Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Σου το αφιερώνω πρόεδρε.
seismic

Λοξίας έγραψε: 13 Μάιος 2022, 13:40
seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 11:35

Ρε θα μας τρελάνουν.
Ρε ψευταρά...ο Νταγκλης σου απέδειξε πως είναι άρθρωση και εσύ του είπες "ευχαριστώ για την διευκρίνιση"...
Και τώρα ξαναλές πως δεν είναι άρθρωση. :smt005:
Είσαι τόσο ψευταράς, που την αλήθεια δεν την αντέχεις ούτε τρία ποστ...ξαναγυρνάς στα καυχησιολογικά ψέματα!

Άσχετος, αμόρφωτος επιστημονικά, ψευταράς, καυχησιολόγος, μπαρουφολόγος, με μαθηματικά δημοτικού, φαντασιόπληκτος...
:003:
Τον Νταγκλή τον σέφομαι και είναι και φίλος μου και με έχει βοηθήσει.
Αυτό δεν πάει να πει ότι το βίδωμα θα το πω μεντεσέ.
Οφθαλμικά φαίνεται πάκτωση
kalymnos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalymnos »

seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 15:36 Ρε γιαλαντζί μηχανικέ του γλυκού νερού σε έχω για τα αρχίδ :smt047 :smt047 :smt047 μου
Απάντησε σε αυτά που ρε ρώτησα ρε σούργελο. Άστα αυτά είναι για άντρες Σε κόλλησα στον τοίχο με τις ερωτήσεις μου σαν αφίσα του πασόκ. :smt005:
Γιαλατζί μπετατζί, άνδρα μεγάλε και σαχλέ που μια χαρά το ρίχνεις στο σεξισμό όταν δεν έχεις τι να πεις, μέχρι εκεί μπορείς, παρακάτω δε θα πας. Με αυτά τα σεντόνια θα μείνεις να κλαίγεσαι και να βρίζεις όσους σου τρίβουν την αμορφωσιά σου στη μούρη :smt005:

(Σοβαρή απάντηση σε κάτι θα λάβεις αν και όταν γράψεις κάποια εξίσωση της προκοπής. Για λογοτεχνικές αναλύσεις σε φιλόλογους. Άκου "οφθαλμικά φαίνεται σαν πάκτωση" ..... γελάνε τα τσιμέντα λέμε)
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 15:51 Τον Νταγκλή τον σέφομαι και είναι και φίλος μου και με έχει βοηθήσει.
Αυτό δεν πάει να πει ότι το βίδωμα θα το πω μεντεσέ.
Οφθαλμικά φαίνεται πάκτωση
Φίλος ε; Τι σόι φίλος δηλαδή; σαν και τον Ιταλό Martelli που καυχησιολογούσες πως είναι φίλος σου και συνεργάτης και μόλις σου είπα πως θα του στείλω email να τον ρωτήσω, απάντησες πως τον έχεις και αυτόν γραμμένο στα π@πάρια σου; :smt005:

"Οφθαλμικά φαίνεται πάκτωση"; αχαχαχαχα... :smt005:
"Οφθαλμικά", έχεις βλάβη κακμοίρηηηη...

Και δεν είναι η μόνη βλάβη... :003:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Daje έγραψε: 13 Μάιος 2022, 15:17 Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
:+1:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic

kalymnos έγραψε: 13 Μάιος 2022, 17:05
seismic έγραψε: 13 Μάιος 2022, 15:36 Ρε γιαλαντζί μηχανικέ του γλυκού νερού σε έχω για τα αρχίδ :smt047 :smt047 :smt047 μου
Γιαλατζί μπετατζί, άνδρα μεγάλε και σαχλέ που μια χαρά το ρίχνεις στο σεξισμό όταν δεν έχεις τι να πεις, μέχρι εκεί μπορείς, παρακάτω δε θα πας. Με αυτά τα σεντόνια θα μείνεις να κλαίγεσαι και να βρίζεις όσους σου τρίβουν την αμορφωσιά σου στη μούρη :smt005:

(Σοβαρή απάντηση σε κάτι θα λάβεις αν και όταν γράψεις κάποια εξίσωση της προκοπής. Για λογοτεχνικές αναλύσεις σε φιλόλογους. Άκου "οφθαλμικά φαίνεται σαν πάκτωση" ..... γελάνε τα τσιμέντα λέμε)
Εγώ βρε ούφο σεξιστής?..εσένα σου σηκώνεται με τις εξισώσεις.
Πάντως εδώ μέσα γράφεται ακαδημαϊκή έρευνα!
Ναι ρε οφθαλμικά έτσι γουστάρω να τρώω είδη υγιεινής και να είμαι άσφαλτος.
Καλύτερα να γελάνε τα τσιμέντα παρά να σου πέφτουν στο κεφάλι.
seismic

Αν είμαστε όρθιοι μέσα σε ένα λεωφορείο και το λεωφορείο ξεκινήσει θα πάμε τα ανάσκελα.
Αν είμαστε όρθιοι μέσα σε ένα λεωφορείο και το λεωφορείο τρέχει και φρενάρει απότομα θα βγούμε έξω από το παρμπρίζ.
Αυτό το μπρος πίσω κάνει και ο σεισμός στις κατασκευές και αυτή η αόρατη δύναμη που ενεργεί σε κάθε μάζα οφείλεται στην αδράνεια.
Η μάζα αρέσκεται να είναι σε μια κατάσταση, αν τρέχει τις αρέσει να τρέχει αν είναι στάσιμη της αρέσει να είναι στάσιμη.
Οποιαδήποτε δύναμη πάει να αλλάξει την κατάσταση της μάζας αυτή αντιδρά.
Στα λεωφορεία τοποθετούν τις χειρολαβές για να μπορέσουν οι άνθρωποι να σταθούν όρθιοι.
Ακόμα βιδώνουν τις θέσεις με το πάτωμα του λεωφορείου για να μην γίνουν θέσεις και άνθρωποι ένα κουβάρι.
Για τους πολιτικούς μηχανικούς δεν υπάρχει αδράνεια στις κατασκευές θέλουν να τις κάνουν αεροπλάνα.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βιδώσουν τις κατασκευές στο έδαφος. Τις θέλουν μπαλαρίνες
Να τους χαιρόμαστε. Κρίμα τα χρήματα που έδωσαν οι γονείς τους να τους σπουδάσουν
και άλλο τόσο κρίμα για αυτούς που βάζουν το κεφάλι τους κάτω από τα μπετά. :-?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”