N-ναι, και τί ζημιά ήταν για τους Σοβιετικούς 10 χιλιάδες?Beria έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:59Ο Ρωσοφιλανδικός πόλεμος είναι η επιτομή της Πυρρειας νίκης.
Οι σοβιετικοί έχασαν περισσότερους από 100.000 στρατιώτες, σημαντικό αριθμό τεθωρακισμένων και εξοπλισμού για μια νίκη που δεν τους εξασφάλισε το παραμικρό.
Και έκαναν τη μικρή Φιλανδία να φαίνεται Δαβίδ μπροστά στον σοβιετικό Γολιάθ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατιωτικες εξελιξεις στην Φινλανδια
Re: Στρατιωτικες εξελιξεις στην Φινλανδια
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Ξαναπαραπεμπω στο ηχητικο χιτλερ-μαννερχαιμ, που ο φυρερ λεει ασε τα εχω βρει σκουρα με τους σοβιετικους, και ο μαννερχαιμ του λεει ασε μη μου λες εμενα εμεις τα ξερουμε καλα.Beria έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:59Ο Ρωσοφιλανδικός πόλεμος είναι η επιτομή της Πυρρειας νίκης.
Οι σοβιετικοί έχασαν περισσότερους από 100.000 στρατιώτες, σημαντικό αριθμό τεθωρακισμένων και εξοπλισμού για μια νίκη που δεν τους εξασφάλισε το παραμικρό.
-
talaipwros
θυμιζω οτι οι σοβιετικοι επαιρναν βοηθεια απο την Δυση για να επιβιωσουν.Υδράργυρος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:07Ξαναπαραπεμπω στο ηχητικο χιτλερ-μαννερχαιμ, που ο φυρερ λεει ασε τα εχω βρει σκουρα με τους σοβιετικους, και ο μαννερχαιμ του λεει ασε μη μου λες εμενα εμεις τα ξερουμε καλα.Beria έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:59Ο Ρωσοφιλανδικός πόλεμος είναι η επιτομή της Πυρρειας νίκης.
Τωρα πανε αυτα, την βοηθεια την παιρνουν οι αλλοι
για αυτο και οι ρωσοι ανουν στο πολεμο και το ουκρανικο πυροβολικο ριχνει πυρα σε ρωσικες πολεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 12 Μάιος 2022, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Οχι. Δε θα μπορεις να πας γιατι θα εχουμε ενεργειακο λοκνταουν
και αυτοΥδράργυρος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:08Οχι. Δε θα μπορεις να πας γιατι θα εχουμε ενεργειακο λοκνταουν
Επίσης η θάλασσα στον Πλαταμωνα θα γεμισει φίδια που θα αμολήσουν οικολόγοι woke
η Φιλανδια δεν εξαρταται απο τη Ρωσια στην ενεργεια ...killzone έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:10 Παει αυτο ηταν παιδες![]()
https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1524788346882609153
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ναι αλλά στο τέλος νίκησαν και μάλιστα πήραν και περισσότερα από όσα διεκδικούσαν στην αρχή. Η λέξη "πύρρειος νικη" απέκτησε το νόημα που απέκτησε γιατί ο Πύρρος έχασε τον πόλεμο με τους Ρωμαίους.Beria έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:59Ο Ρωσοφιλανδικός πόλεμος είναι η επιτομή της Πυρρειας νίκης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Στον χειμερινο πολεμο δε βοηθησε κανεις τους σοβιετικους.talaipwros έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:08θυμιζω οτι οι σοβιετικοι επαιρναν βοηθεια απο την Δυση για να επιβιωσουν.Υδράργυρος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:07Ξαναπαραπεμπω στο ηχητικο χιτλερ-μαννερχαιμ, που ο φυρερ λεει ασε τα εχω βρει σκουρα με τους σοβιετικους, και ο μαννερχαιμ του λεει ασε μη μου λες εμενα εμεις τα ξερουμε καλα.Beria έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:59
Ο Ρωσοφιλανδικός πόλεμος είναι η επιτομή της Πυρρειας νίκης.
για αυτο και οι ρωσοι ανουν στο πολεμο και το ουκρανικο πυροβολικο ριχνει πυρα σε ρωσικες πολεις
Και τωρα θα τους βοηθησει η κινα.
Η ασια εσωσε την εσσδ στον βππ. Ειχαν πρωτες υλες, ειχαν μεταφερει εκει ολη την παραγωγη, και ηταν πηγη προσωπικου πληθυσμοι που οπως ελεγε ο φυρερ "ζουσαν σαν τα ζωα". Αυτα τα στοιχεια υπαρχουν ακομα και σημερα
-
talaipwros
φουκαραδες ρωσοι
ολο απειλουν, ολο ξερεις ποιος ειμαι γω ρε, και ολο στο φτυσιμο και την καρπαζια
ολο απειλουν, ολο ξερεις ποιος ειμαι γω ρε, και ολο στο φτυσιμο και την καρπαζια
-
talaipwros
θυμησε μου λιγο - ξεχωρα απο την τεραστια δυτικη βοηθεια που τους κρατησε ζωντανεους και κερδισε τον πολεμο - τί ποσοστο του παγκοσμιου πληθυσμου ειχε η ΕΣΣΔ το 1941 και τι εχει η ρωσια τωρα;Υδράργυρος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:13Στον χειμερινο πολεμο δε βοηθησε κανεις τους σοβιετικους.talaipwros έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:08θυμιζω οτι οι σοβιετικοι επαιρναν βοηθεια απο την Δυση για να επιβιωσουν.Υδράργυρος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:07
Ξαναπαραπεμπω στο ηχητικο χιτλερ-μαννερχαιμ, που ο φυρερ λεει ασε τα εχω βρει σκουρα με τους σοβιετικους, και ο μαννερχαιμ του λεει ασε μη μου λες εμενα εμεις τα ξερουμε καλα.
Και τωρα θα τους βοηθησει η κινα.
Η ασια εσωσε την εσσδ στον βππ. Ειχαν πρωτες υλες, ειχαν μεταφερει εκει ολη την παραγωγη, και ηταν πηγη προσωπικου πληθυσμοι που οπως ελεγε ο φυρερ "ζουσαν σαν τα ζωα". Αυτα τα στοιχεια υπαρχουν ακομα και σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 12 Μάιος 2022, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατι το κανουν θεμα σε ολα τα τουιτερ ;nostromos έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:11η Φιλανδια δεν εξαρταται απο τη Ρωσια στην ενεργεια ...killzone έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:10 Παει αυτο ηταν παιδες![]()
https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1524788346882609153
ειναι επικαιρο για αυτο ... δεν νομιζω πως ενδιαφερει του; Φιλανδους αυτη τη στιγμη τοσο πολυ το αεριο ...killzone έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:14γιατι το κανουν θεμα σε ολα τα τουιτερ ;nostromos έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:11η Φιλανδια δεν εξαρταται απο τη Ρωσια στην ενεργεια ...killzone έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:10 Παει αυτο ηταν παιδες![]()
https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1524788346882609153![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 797 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-