Δεν θα το τολμούσα. Θα το έλεγα χαλαρά.
Υ.Γ. έχεις φάει κλωτσιά στο κεφάλι;
Δεν θα το τολμούσα. Θα το έλεγα χαλαρά.
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς αν θες να συνεχίσεις να ποστάρεις.Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:46 Ρε νουμερο, εγραψα εγω σχολιο να δερνουν τουε ναρκωμανεις; Ουτε σχολιο για το χαρακτηρα του νεκρου δεν εγραψα.
Το περιστατικο δεν αφορουσε ξυλοδαρμο ναρκωμανη, αφορουσε ξυλοδαρμο ληστη με μαχαιρι που τυγχανε κ ναρκωμανης. Οταν καταλαβεις τη διαφορα, γραψε μου
Και όλοι όσοι διαβάσαμε την απάντησή σου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είναι μεγαλύτερη απειλή στην καταστασή του οπλισμένος με μαχαίρι για τις ζωές των γύρω του ;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:49Θα σου πρότεινα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς αν θες να συνεχίσεις να ποστάρεις.Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:46 Ρε νουμερο, εγραψα εγω σχολιο να δερνουν τουε ναρκωμανεις; Ουτε σχολιο για το χαρακτηρα του νεκρου δεν εγραψα.
Το περιστατικο δεν αφορουσε ξυλοδαρμο ναρκωμανη, αφορουσε ξυλοδαρμο ληστη με μαχαιρι που τυγχανε κ ναρκωμανης. Οταν καταλαβεις τη διαφορα, γραψε μου
Βασικά τη διαφορά την έγραψες αλλά προφανέστατα, δεν την κατάλαβες. Τη μπόλνταρα μπας και πάρεις χαμπάρι (δεν παίζει).

Εξήγησέ μου τότε για να καταλάβω (εγώ και όλοι)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε θα τα γράφω εκατό φορές.Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:52Είναι μεγαλύτερη απειλή στην καταστασή του οπλισμένος με μαχαίρι για τις ζωές των γύρω του ;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:49Θα σου πρότεινα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς αν θες να συνεχίσεις να ποστάρεις.Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:46 Ρε νουμερο, εγραψα εγω σχολιο να δερνουν τουε ναρκωμανεις; Ουτε σχολιο για το χαρακτηρα του νεκρου δεν εγραψα.
Βασικά τη διαφορά την έγραψες αλλά προφανέστατα, δεν την κατάλαβες. Τη μπόλνταρα μπας και πάρεις χαμπάρι (δεν παίζει).![]()
Ισχύει...Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:54 Στο μεταξύ, πέρα από το μαλλιοτράβηγμα των κουκουέδων που είναι ανεκτίμητο
Ποιοί κκέδες μαλλιοτραβιούνται; Ο χρυσαυγίτης Maspoli με εμένα;Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:54 Στο μεταξύ, πέρα από το μαλλιοτράβηγμα των κουκουέδων που είναι ανεκτίμητο, οι περισσότεροι γράφουν ως νομικά επιχειρήματα ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, ή σούρες του Κορανίου περί λιθοβολισμού