Τότε δεν έπινεAOC έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:41 Ο Ζελένσκι έκανε δηλώσεις περί ίδιου αίματος Ρώσων Ουκρανών πριν 8 χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Έχει χιλιάδες στρέμματα και μπορεί να ζει πατώντας επί πτωμάτων.Kauldron έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:46Tί σχέση έχει το πόσους κατοίκους έχει μια περιοχή για τη στρατηγική σημασία της?Chainis έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:32Πόσους κατοίκους εχει;Крaсная армия έγραψε: 11 Μάιος 2022, 17:48 Ότι και να λέτε εσείς οι Ουκρανόφιλοι το Σεβεροντόνετσκ πλέον έχει περικυκλωθεί.
Πέφτει και αυτό.
https://twitter.com/GeromanAT/status/15 ... VybA_4P-Jg
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει αργά αλλά μεθοδικά η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία και αυτό μόνο ευχάριστα μαντάτα δεν φέρνει για τους Ουκρανούς αλλά κυρίως για τους αμερικάνους υποδαυλιστές του πολέμου...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ορίστε έλα να σχολιάσεις (είμαι βέβαιος οτι θα βγάλεις σόου πάλι).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Крaсная армия
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Την κάνουν τα παλιομισθοφόρια (τί τραβάν για 'σας τ' αγόρια) από την Ουκρανία:
https://twitter.com/boginjaproleca/stat ... 4879093761
https://twitter.com/boginjaproleca/stat ... 4879093761
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε δεν το κάνει σωστά, να γίνει τελειωμένος μπέκρας, όπως η πλειοψηφία των εν Ελλάδι ρωσοπόντιων
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.Kauldron έγραψε: 12 Μάιος 2022, 01:23 https://twitter.com/Suriyakmaps/status/ ... LO96cqAAAA
To Rubizne ολόκληρο στα χέρια των Ρώσων.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μπράβο! Πολύ καλά κάνεις που τον συγκρίνεις με δαύτους.
Occasio facit furem
- Крaсная армия
Και όταν πήγα εγω πρίν τέσσερα χρόνια πάνω κάτω έτσι ήταν όσον αφορά την αναλογία ΕΠΟΠ-ΕΜΘ με στελέχη από ΣΜΥ. Στις μονάδες που υπηρέτησα τουλάχιστον. Αλλά εγώ δεν αναφερόμουν σε αυτό. Αναφέρομαι στη διαφορά νοοτροπίας, συμπεριφοράς, επαγγελματισμού και πειθαρχίας μεταξύ αυτων των δύο κατηγοριών υπαξιωματικών.Δεν λέω, πολύ ΕΜΘ ήταν πολύ καλοί στρατιώτες και πολύ καλύτερα εκπαιδευμένοι για πόλεμο από εμάς τους κληρωτούς, και η πλειοψηφία τους ήταν και πολύ καλά παιδιά. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήταν ηγέτες, δεν έκαναν για διοίκηση ούτε ομάδας. Ήταν πολύ καλοί στο να ακολουθούν διαταγές και να τις φέρουν είς πέρας, αλλά όχι στο να επιβληθούν ή να διαχειριστούν καταστάσεις.Evritis έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:18Εγώ πάλι θυμάμαι ελάχιστους υπαξ από ΣΜΥ στους M/K λόχους ή στον ΛΥΤ. Αντιθέτως, υπήρχαν πάρα πολλοί στον ΛΔ ή στα γραφεία. Οι μόνιμοι υπαξ. ήταν ή ΕΠΟΠ ή ΕΜΘ.Fipps έγραψε: 10 Μάιος 2022, 20:14Μια χαρά τα λέει ο "Ινδός νατουραλιζέ Άγγλος". Όσοι έχουμε πάει στρατό καταλαβαίνουμε...
Τους Δεκανείς και Λοχίες, από ΛΥΒ και ΕΠ.Ο.Π τους γραφαμε στ'αρχίδια μας, γιατί ήταν απο 'μας. Ακόμη και στους Δόκιμους Αξιωματικούς παίζαμε γιατί στην τελική ήταν "δικοί μας" στρατεύσιμοι...
Αλλά όταν μιλούσαν οι "μονιμάδες" Λοχίες, από τη ΣΜΥ, όλοι καθόμασταν κάγκελο!
Ο Ρωσικός στρατός δεν έχει μονίμους υπαξιωματικούς.Ούτε σχολές υπαξιωματικών. Την δουλειά του Λοχία την κάνουν παλιοί στρατεύσιμοι και μπυροκοιλιάδες αγρότες με συμβόλαια σαν τους δικούς μας ΕΠ.Ο.Π...
Δηλαδή δεν υπάρχει καμία πειθαρχεία από τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και κάτω...
Αυτό το 2009-2010, αν τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα δεν το γνωρίζω.
Τώρα οι ΕΜΘ επιλοχίες/αρχιλοχίες ήταν πραγματικά καλοί επαγγελματίες (όχι όλοι, υπήρχαν ορισμένοι που ήταν μόνο για κλωτσιές). Αν όμως ρωτούσες κανένα παλιό στέλεχος, θα σου έλεγε ότι ήταν όπως οι ΕΠΟΠ (το οποίο είναι λογικό, πρακτικά ο ίδιος θεσμός είναι). Εντελώς τυχαία, οι επαγγελματίες υπαξ. των ΗΠΑ/ΗΒ ήρθαν από τον ίδιο θεσμό που βγάζει απλούς οπλίτες δλδ είναι πρακτικά ΕΠΟΠ/ΕΜΘ.
Αντίθετα ο κάθε ένας και η κάθε μία υπαξιωματικός από ΣΜΥ που γνώρισα, είχαν "άλλη αύρα". Πολλοί-ες από αυτούς-ες έχαιραν μεγαλύτερου σεβασμού ακόμη και από τους διοικητές της μονάδας, καθώς με αυτούς-ες είχαμε μεγαλύτερη καθημερινή τριβή απ'ότι με τον κάθε ταγματάρχη, αντισυνταγματάρχη ή συνταγματάρχη που τον βλέπαμε μόνο στην πρωινή αναφορά για να μας μοιράσει καμπάνες και να μας πεί πως είναι καθήκον μας να καθαρίζουμε τις τουαλέτες και να στρώνουμε τα κρεβάτια μας κάθε μέρα.
Οι Υπαξιωματικοί αυτοί ήταν πάντα εκεί για κάθε μας πρόβλημα, για κάθε θέμα που προέκυπτε και πάντα έβρισκαν τη λύση, τηρώντας πάντα την πειθαρχία και τους στρατιωτικούς κανόνες.
Οι Ρωσικές Ε.Δ. δεν έχουν τέτοιους επαγγελματίες ΥΠΑΞ να αναλάβουν με τέτοια πυγμή και επαγγελματισμό την επιβολή της πειθαρχίας μεταξύ των στρατευσίμων και την άριστη διευθέτηση καθημερινών ρουτίνων από την τροφοδοσία και τον εφοδιασμό της μονάδας με τα απαραίτητα μέχρι την διατήρηση της πολεμικής ετοιμότητάς της.
Απο τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και κάτω όλο αυτό το "micromanagement", το οποίο είναι και ζωτικής σημασίας, πέφτει στους ώμους υπαξιωματικών επιπέδου των δικών μας ΕΠΟΠ-ΕΜΘ και προερχομένων από τους ΛΥΒ.
Στο μόνο που έχει σχέση είναι ότι προσπαθείτε να μας μάθετε όλα τα χωριά της ανατολικης Ουκρανίας επειδή μπήκαν σε αυτά οι Ρώσοι εισβολείς.Kauldron έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:46Tί σχέση έχει το πόσους κατοίκους έχει μια περιοχή για τη στρατηγική σημασία της?Chainis έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:32Πόσους κατοίκους εχει;Крaсная армия έγραψε: 11 Μάιος 2022, 17:48 Ότι και να λέτε εσείς οι Ουκρανόφιλοι το Σεβεροντόνετσκ πλέον έχει περικυκλωθεί.
Πέφτει και αυτό.
https://twitter.com/GeromanAT/status/15 ... VybA_4P-Jg
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron