Δεν ξέρω εάν έχεις αντιληφθεί ότι στο παρασκήνιο και το προσκήνιο διεξάγεται από το 2020 μια μάχη για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης π.χ. Δεν ξέρω εάν έμαθες ότι ο διοικητής της FRONTEX παραιτήθηκε μετά από καταγγελίες ότι γίνονται pushback στο Αιγαίο και αυτά που είδες με την Ολλανδή που ρώταγε τον Μητσοτάκη είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.Theseus έγραψε: 11 Μάιος 2022, 18:53 Τη ΝΔ ποια ανωτερα βία δεν την αφήνει να επιβάλλει Νόμο και τάξη; Ποια ανωτερα βία (ΕΕ, διεθνείς αγορές, κάτι άλλο) δεν τον αφήνει να εφαρμόσει αξιολογήση στο δημόσιο, να περάσει από πειθαρχικό και να απολύσει όσους δεν αποδίδουν;
Η ΝΔ έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία: ποια ανωτερα βία τον αναγκάζει να αυστηροποιησει τις ποινές για την κακοποίηση ζώων αλλά δεν του επιτρέπει να αυστηροποιησει τις ποινές για εγκλήματα κατά των ανθρώπων.
Απλά όταν θα γίνουν φανερές οι πιέσεις απέξω για να σταματήσει η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης που γίνεται τώρα ο Τζήμερος θα εκτεθεί διότι οι πιέσεις θα έλθουν από τις Βρυξέλλες και οι άλλοι ...συναγωνιστές της ακροδεξιάς που λένε ζήτω η Ρωσία θα του πουν ρε φίλε εσύ έγραφες γράμματα στη Μέρκελ και την εγκωμίαζες,η ΕΕ είναι λαθρολάγνα,έξω από αυτήν να βυθίζουμε μόνοι μας τις βάρκες των λάθρο (με τη βοήθεια του ρωσικού ναυτικού ίσως του οποίου βυθίστηκε η ναυαρχίδα στη Μαύρη Θάλασσα αλλά αυτό δεν θα το πουν
Δεν ξέρω εάν δεν έχεις αντιληφθεί ότι όλη αυτή η Ζακολογία για τους ΛΟΑΤΚΙ ξεκινά από όσο πιο ψηλά γίνεται,από τον Λευκό Οίκο συγκεκριμένα και ο ίδιος Πάιατ που προκάλεσε και ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εναντίον του πίεζε και για αυτά τα θέματα.
Δεν ξέρω εάν έχεις καταλάβει ότι το ΕΣΔΑ είναι πάντα έτοιμο να καταδικάσει την "υπερβάλλουσα αστυνομική βία".
Το εάν ο Τζήμερος έχει το μαγικό ραβδί και μπορεί να περάσει από τις συμπληγάδες του δικαιωματισμού και της εγκληματικότητος θα το μάθουμε μόνο εάν γίνει υπουργός.Μάλλον δύσκολο.
Το μόνο που δεν εξαρτάται από τις πιέσεις απέξω είναι η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων,οφείλω όμως να σε προειδοποιήσω ότι οι ιδέες Τζήμερου θα προκαλέσουν γενική εξέγερση επ αυτού.
Εν πάσει περιπτώσει θα τους δούμε και αυτούς.