!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλο νέο παλτό για Σύριζα !
- wooded glade
- wooded glade
Re: Μεγάλο νέο παλτό για Σύριζα !
Πρέπει να παραδεχτείτε συριζαίοι ότι η επιχείρηση Ιθάκη ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία των φιάσκων.
Η επιχείρηση ΔΕΘ με το ψεύτικο τραίνο κάτι μπορεί να είπε, αλλά με την Ιθάκη σας κορόϊδευαν μέχρι και τα γατιά.
Η επιχείρηση ΔΕΘ με το ψεύτικο τραίνο κάτι μπορεί να είπε, αλλά με την Ιθάκη σας κορόϊδευαν μέχρι και τα γατιά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Δημοσκόπηση Νέων; 
- wooded glade
Τουλάχιστον δεν είναι μαϊμού εταιρεία σαν αυτές που βάζεις εσύ, Σκλίας - bridging europe - Άρης Σπίνος !
Η Metron από το 1900 παίζει, κάνει πολιτικές έρευνες, καλλυντικά, ψαρικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 22 Σεπ 2018, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Α, μάλιστα. "Μαϊμού εταιρείες".wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:54Τουλάχιστον δεν είναι μαϊμού εταιρεία σαν αυτές που βάζεις εσύ, Σκλίας - bridging europe - Άρης Σπίνος !
Για πες τώρα, ποιες δημοσκοπήσεις βρίσκονται πιο κοντά στην αλήθεια όταν γίνονται εκλογές;
Οι των Νέων και του Πρώτου Θέματος ή των Efsyn-documento κλπ;
- Highlander
Τα νούμερα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης δικαιολογούνται μόνο εάν διεξήχθη σε δείπνο μεγαλοστελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
- wooded glade
Αν υπήρχε το documento πριν από τις τελευταίες εκλογές θα σου έλεγα.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:56Α, μάλιστα. "Μαϊμού εταιρείες".wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:54Τουλάχιστον δεν είναι μαϊμού εταιρεία σαν αυτές που βάζεις εσύ, Σκλίας - bridging europe - Άρης Σπίνος !
Για πες τώρα, ποιες δημοσκοπήσεις βρίσκονται πιο κοντά στην αλήθεια όταν γίνονται εκλογές;
Η efsyn υπήρχε πριν από μία φορά που έγιναν εκλογές.
Εγώ δεν υποστηρίζω καμία, δεν ξέρω τις μεθόδους τους και δεν μου τις λένε, αλλά μεταξύ ... Άρη Σπίνου και Metron θα έλεγα τη δεύτερη.
- Highlander
Εντάξει, το documento δεν υπήρχε τότε, αλλά κατάλαβες τι εννοώ, τα μέσα που γενικά τείνουν να στηρίζουν ή στηρίζουν καθαρά τον ΣΥΡΙΖΑ.wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:00Αν υπήρχε το documento πριν από τις τελευταίες εκλογές θα σου έλεγα.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:56Α, μάλιστα. "Μαϊμού εταιρείες".wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:54
Τουλάχιστον δεν είναι μαϊμού εταιρεία σαν αυτές που βάζεις εσύ, Σκλίας - bridging europe - Άρης Σπίνος !
Εγώ δεν υποστηρίζω καμία, δεν ξέρω τις μεθόδους τους και δεν μου τις λένε, αλλά μεταξύ ... Άρη Σπίνου και Metron θα έλεγα τη δεύτερη.
Αυτά πάντα βρίσκονται πολύ πιο κοντά στα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές.
Τα μέσα πάλι που τείνουν να στηρίζουν ή να στηρίζουν ξεκάθαρα ΝΔ γελοιοποιούνται εντελώς όταν βγαίνουν τα εκλογικά αποτελέσματα.
37% ΝΔ και 8% Φώφη δε βλέπουν ούτε στα όνειρα τους.
- wooded glade
Μιά φορά γελοιοποιήθηκαν, τι "όταν βγαίνουν". Τον Ιανουάριο του 2015, το 2012 και το 2009 μιά χαρά τα είπαν.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:04Εντάξει, το documento δεν υπήρχε τότε, αλλά κατάλαβες τι εννοώ, τα μέσα που γενικά τείνουν να στηρίζουν ή στηρίζουν καθαρά τον ΣΥΡΙΖΑ.wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:00Αν υπήρχε το documento πριν από τις τελευταίες εκλογές θα σου έλεγα.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:56
Α, μάλιστα. "Μαϊμού εταιρείες".
Αυτά πάντα βρίσκονται πολύ πιο κοντά στα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές.
Τα μέσα πάλι που τείνουν να στηρίζουν ή να στηρίζουν ξεκάθαρα ΝΔ γελοιοποιούνται εντελώς όταν βγαίνουν τα εκλογικά αποτελέσματα.
37% ΝΔ και 8% Φώφη δε βλέπουν ούτε στα όνειρα τους.
Πρέπει να δεχτεί κανείς ότι η μία φορά θα εξελιχθεί σε καθεστώς για να πάει με τα νερα σου (που τα έχεις χαμένα - αν κάποτε δεν τα είχες χαμένα).
Εγώ δεν τους ξέρω τους τυπάδες που βγάζουν τα γκάλοπ βέβαια για να σου πω με ακρίβεια πως λειτουργούν και γιατί.
Παρατηρώ όμως ότι ο Αλέξις έχει να αντιπαρατάξει ... Άρη Σπίνο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:59 Τα νούμερα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης δικαιολογούνται μόνο εάν διεξήχθη σε δείπνο μεγαλοστελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Golden Age
Που τα βρίσκει τόσα λεφτά αυτό το ΠΑΣΟΚ και προκύπτουν τέτοιες "δημοσκοπήσεις"...
- wooded glade
Το βλέπω, αλλά δεν πρέπει να βρει κι ο άλλος ;Golden Age έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:27Που τα βρίσκει τόσα λεφτά αυτό το ΠΑΣΟΚ και προκύπτουν τέτοιες "δημοσκοπήσεις"...![]()
- Highlander
Το πείραμα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε και αυτό φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών και όλων των μέσων.
Στις εκλογές θα πάρει όσο είχε πάρει η Δημοκρατικη Συμπαραταξη το 2015, δηλαδή γύρω στο 6%.
Μόνο τα Νέα συνεχίζουν να τους δίνουν καλά ποσοστά.
Στις εκλογές θα πάρει όσο είχε πάρει η Δημοκρατικη Συμπαραταξη το 2015, δηλαδή γύρω στο 6%.
- wooded glade
Μα είναι στο 100% τα ποσοστά, δεν είναι στο 75%. Δεν τους δίνουν παραπάνω.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2018, 16:45 Το πείραμα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε και αυτό φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών και όλων των μέσων.
- Highlander
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax