!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:08
under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:06 Ο πρεζακιας αφου εφαγε τις κλωτσιες βγηκε ζωντανος απο το μαγαζι.Πηρε δε και κομματι γυαλι και απειλησε κοσμο για να διαφυγει.
Ειναι εντελως εξοργιστικη η συλληψη του ιδιοκτητη για 4-5 κλωτσιες την ωρα που εβλεπε οτι ο ληστης του μαγαζιου του προσπαθουσε να το σκασει.Εντελως ξεφτιλα.
Αν αντί για πρεζάκιας ήταν ένα άτομο με νοητική καθυστέρηση, θα γράφατε τα ίδια;
Το πρεζάκιας γιατί το έχουμε σίγουρο; Εγώ στο βίντεο τον βλέπω να τρεκλίζει αφού το χτυπάει αυτό που πετάει ο άλλος απέξω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:07
foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:03 Εικόνα

Να σημειώσουμε ότι αυτό το καρτούν είναι ΟΚ με τη λογοκρισία του Facebook αλλά όχι και με τον αριστερό συντονιστή του φόρουμ.γρ που έχει και ολόκληρο κανόνα 1 ενάντια στης διάδοση μισανθρωπικών ιδεολογιών. όόόχι, το φορουμ.γρ καταλαβαίνει αμέσως πόσο εμπρηστικό είναι να απαντάς με κάτι τέτοιο σε άτομα που επί 13 σελίδες επιχειρηματολογούν υπέρ της αυτοδικίας με βασανιστική εκτέλεση on the spot καθώς και κατά του ψευδοϊδεολογήματος της ιερότητας της ανθρώπινης ζωής. Το φορουμ.γρ δε θα έχει το αίμα του επόμενου Φύσσα στα χέρια του γιατί δεν είναι ένα χαρούμενο safe space για φασιστάκια.
Κομμουνιστή
Εσυ κι ο Ουλωφ Παλμε
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:06 Ο πρεζακιας αφου εφαγε τις κλωτσιες βγηκε ζωντανος απο το μαγαζι.Πηρε δε και κομματι γυαλι και απειλησε κοσμο για να διαφυγει.
Ειναι εντελως εξοργιστικη η συλληψη του ιδιοκτητη για 4-5 κλωτσιες την ωρα που εβλεπε οτι ο ληστης του μαγαζιου του προσπαθουσε να το σκασει.Εντελως ξεφτιλα.
Αν αντί για πρεζάκιας ήταν ένα άτομο με νοητική καθυστέρηση, θα γράφατε τα ίδια;
Αν ηταν το μαγαζι σου θα τον αφηνες να φυγει ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:41
ST48410 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:36
Πολύ ωραία τα παραπάνω και συμφωνώ μαζί σου. Πες μου με το χέρι στην καρδιά τι θα ήταν πιο πιθανό στο παρακάτω σενάριο:

κατεβαίνεις στην πυλωτή να μπεις στο αυτοκίνητό σου και διαπιστώνεις ότι κάποιος νεαρός έχει σπάσει το τζάμι, έχει μπει μέσα και προσπαθεί να το βάλει μπρος από τα καλώδια. Στα χέρια του διακρίνεις κάτι σαν σιδηρογροθιά και δεν ξέρεις αν έχει και κάτι άλλο και αν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει εναντίον σου.

1. Σκέφτεσαι. Το αμάξι είναι ασφαλισμένο. Νέος άνθρωπος, μην εμπλακώ και το κάνω χειρότερο με κίνδυνο να χτυπήσει αυτός ή εγώ. Τραβάς video με το κινητό για να έχεις πειστήρια και ειδοποιείς την αστυνομία
2. Αρπάς ότι βρεις πρόχειρο και προσπαθείς να τον τρομάξεις ή να τον σταματήσεις όπως μπορείς
Ειλικρινά; Αν εκτιμήσω ότι τον έχω, τον σπάω στο ξύλο. Σου φαίνεται οξύμωρο; Είναι. Είναι επίσης επικίνδυνο, γιατί μπορεί να μην εκτιμήσω σωστά την κατάσταση και να βρεθώ με τα άντερά μου έξω.

Νομίζεις εγώ απέχω της κοινωνικής παθογένειας; Ότι λειτουργώ σε άλλη κοινωνία;

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά; Ότι σε συνθήκες ψυχραιμίας μπορώ να διακρίνω το σωστό από το λάθος. Αντίθετα με ορισμένους που πίσω από το πληκτρολόγιο λειτουργούν πιό οργισμένα κι από τα θύματα.

Είναι κάλυψη ανάγκης και είναι φυσιολογικό. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Αν νιώθουμε ότι καλούμαστε να διορθώσουμε κάτι δεν είναι η φύση μας. Δεν αλλάζει αυτή. Να διορθώσουμε κοινωνικές καταστάσεις. Δηλαδή όχι νόμους, αλλά νοοτροπίες. Άμα νομίζεις ότι με κανόνες και νόμους θα ελέγξεις την κατάσταση την πάτησες.

Το ξαναλέω ότι οι τιμωρητικές φντασιώσεις είναι αρρωστια και πρέπει να εκλείψει.

Ο Ερμής χρόνια τώρα δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι έχει και νιώθει την ανάγκη να ταυτιστεί πάντα με ένα θύμα που μπορεί να τιμωρεί. Κι ότι έχει δικαίωμα να αποτελεί όχλο και να κάνει ότι γουστάρει. Το ανήψι του ή το ξαδέρφι του δεν παίζει να υπάρχουν ποτέ εγκληματίες! Α σε παρακαλώ. Το έγκλημα ανθεί σε κατώτερα DNA. Και θεωρεί τόσο μάγκα τον εαυτό του που ο κλέφτης θα βρεθεί ξάπλα και δεν παίζει να βρεθεί ο ίδιος με κανένα όπλο στον κώλο. Έχει Μπέβατρον σπίτι του.
Όχι ρε φίλε δεν πείθεις ότι έχεις δίκιο επειδή επιδεικνύεις οργή. Είναι κατώτερο επίπεδο πεποίθησης να αξιώνεις δικαίωση επειδή να: Κοίτα με! Έχω θυμό, έχω οργή

Όλα αυτά που λες στη ψυχή σου είναι και εκεί μόνο έχεις δικαίωμα να παρέμβεις. Επίσης δεν μιλάμε για το σπίτι σου αλλά για το κατάστημα του ανθρώπου,
που επαναλαμβάνω θέλει στήριξη. Κι ας αφήσουν τις μαλακίες οι άλλοι τώρα, από την άλλη μεριά. Που στο όνομα της ιδέας της αυτοδικίας
γουστάρουν να βλέπουν μία ζωή να χαντακώνεται.
( Γι αυτό είχα βρίσει και τον Ιανό και είχα φάει μπαν, γούσταρε να χάσει τη δουλειά του ένας οδηγός που δεν άφησδε να μπει επιβάτης με σκυλάκι. Ο άνθρωπος δεν ήξερε και έλεγε στον επιβάτη αυτό που του βγήκε. Τιμωρήθηκε πάντως από την υπηρεσία του ή ποινικά, δεν θυμάμαι και δεν έχι σημασία. Αλλά ο άλλος είχε λυσσάξει. Και καλά να πάθει και να πάθει κι άλλα).
Τι ναι αυτα ρε μαλάκες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:10 Είπαμε παραπάνω περι υπεράσπισης της φαμίλιας. Δλδ θα μπει ο άλλος μέσα να μου σκοτώσει γονείς, αδέρφια, ανίψια και θα κάθομαι να τον κοιτάω. Καλύτερα να με χώσουν μέσα επειδή προστάτευσα παρά να επιτρέψω στο κάθε σκουπίδι να αγγίξει τους ανθρώπους μου και την ιδιώτικότητα μου.
Ακριβώς, το επίκεντρο της ιδεολογίας σου είναι το πως θα νιώσεις εσύ, παρά το τι δουλεύει για την κοινωνία, τι την κάνει πραγματικά ασφαλέστερη.
Ξαναλέω, σύμφωνα με τους δείκτες πιστεύεις ότι το σύστημα των ΗΠΑ (όπως το φαντάζεσαι τουλάχιστον γιατί δεν είναι ίδιο παντού) δουλεύει καλύτερα από αυτό των πρωταθλητριων του Ευρωπαϊκού ψυχοπονιαρισμού;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:11
Αν ηταν το μαγαζι σου θα τον αφηνες να φυγει ;
Ξέρεις πολύ καλά τι γράφω και τι ρωτάω. Εδώ μέσα η άποψή σας συνίσταται σε δύο σκέλη. Πρώτον πρόκειται για πρεζάκια, δηλαδή σκουπίδι και δεύτερον και επακόλουθο καλά του κάνανε.

Επειδή στην περίπτωση των τοξικοεξαρτημένων λειτουργείτε χοντρόπετσα, είπα να σας βάλω να προβληματιστείτε με μία κατηγορία ανθρώπων που μπορείτε να κατανοήσετε το μειωμένο καταλογισμό.

Αλλά μάλλον δεν...
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Νάνε εννοείται, απο τη στιγμή που το Κράτος δεν είναι ικανό να με προστατεύσει, δε θα καθίσω και θύμα

Χαοτικέ δε με νοιάζει τι πιστεύεις, δεν έχω στόχο να γίνω αρεστός ψυχοπονιάρης.

Βάτραχε μπαίνει σπίτι σου ένας με νοητική στέρηση και απειλεί τη ζωή της οικογένειας σου, να υποθέσω οτι επειδή ο δράστης είναι με νοητική στέρηση, τότε θα του βγάλεις και κανένα κρουασανάκι. Δε μας αφορά τι είναι και ποιος μας απειλει, όλοι ίδιο είναι όταν είναι σε αυτή τη θέση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:16 Νάνε εννοείται, απο τη στιγμή που το Κράτος δεν είναι ικανό να με προστατεύσει, δε θα καθίσω και θύμα

Χαοτικέ δε με νοιάζει τι πιστεύεις, δεν έχω στόχο να γίνω αρεστός ψυχοπονιάρης.

Βάτραχε μπαίνει σπίτι σου ένας με νοητική στέρηση και απειλεί τη ζωή της οικογένειας σου, να υποθέσω οτι επειδή ο δράστης είναι με νοητική στέρηση, τότε θα του βγάλεις και κανένα κρουασανάκι. Δε μας αφορά τι είναι και ποιος μας απειλει, όλοι ίδιο είναι όταν είναι σε αυτή τη θέση.
Έκανα συγκεκριμένη ερώτηση, μην πας πλαγίως να εκμαιεύσεις την απάντηση που επιθυμείς.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ευχαριστώ που απάντησες έστω και πλαγίως οτι συμφωνείς μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
under

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:14 Ξέρεις πολύ καλά τι γράφω και τι ρωτάω. Εδώ μέσα η άποψή σας συνίσταται σε δύο σκέλη. Πρώτον πρόκειται για πρεζάκια, δηλαδή σκουπίδι και δεύτερον και επακόλουθο καλά του κάνανε.

Επειδή στην περίπτωση των τοξικοεξαρτημένων λειτουργείτε χοντρόπετσα, είπα να σας βάλω να προβληματιστείτε με μία κατηγορία ανθρώπων που μπορείτε να κατανοήσετε το μειωμένο καταλογισμό.

Αλλά μάλλον δεν...
Για την ακριβεια δεν θεωρω τα πρεζακια σκουπιδια.Δεν θελω να τους βλεπω,τους θεωρω επικινδυνους αλλα αν στη θεση του πρεζακια σημερα ηταν ενας μη πρεζακιας θα δικαιολογουσα πιο βαρια αυτοδικια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:19 Ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου.
Κι εγώ ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου. Συνεπώς, η οργή για την πράξη του πρεζάκια αφορά την ιδιότητά του ως πρεζάκια κι όχι για αυτή καθεαυτή την πράξη του.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

under έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:19
vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:14 Ξέρεις πολύ καλά τι γράφω και τι ρωτάω. Εδώ μέσα η άποψή σας συνίσταται σε δύο σκέλη. Πρώτον πρόκειται για πρεζάκια, δηλαδή σκουπίδι και δεύτερον και επακόλουθο καλά του κάνανε.

Αλλά μάλλον δεν...
Για την ακριβεια δεν θεωρω τα πρεζακια σκουπιδια.Δεν θελω να τους βλεπω,τους θεωρω επικινδυνους αλλα αν στη θεση του πρεζακια σημερα ηταν ενας μη πρεζακιας θα δικαιολογουσα πιο βαρια αυτοδικια.
Θα τον σκότωνες δύο φορές δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:20
Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:19 Ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου.
Κι εγώ ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου. Συνεπώς, η οργή για την πράξη του πρεζάκια αφορά την ιδιότητά του ως πρεζάκια κι όχι για αυτή καθεαυτή την πράξη του.
Τουλάχιστον σε είχα οτι ξέρεις ανάγνωση. Οκ το κρατώ.

Σε περίπτωση που θες να προσπαθήσεις να διαβάσεις την άποψη μου ξανά θα την βρεις εδώ viewtopic.php?f=24&t=4409&start=225#p248654

τα λέμε, πάω gym
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 22 Σεπ 2018, 15:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ θα κάνω ένα διαχωρισμό πάντως, ο ιδιοκτήτης ήταν σε θέση θύματος, εδρασε όπως έδρασε μάλλον εν θερμώ, δεν χρησιμοποίησε κανένα όπλο, έχει πολλά ελαφρυντικά.

Αυτό κάποιοι το πάνε στο άλλο άκρο και ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει καν να δικαστεί! :o
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
under

vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 15:21 Θα τον σκότωνες δύο φορές δηλαδή;
Ο κοσμηματοπωλης δεν σκοτωσε.Ο πρεζακιας βγηκε απο το μαγαζι ζωντανος και μαλιστα απειλησε και κοσμο με κομματι απο τζαμι σε εκ νεου προσπαθεια να το σκασει.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”