Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:43 Σε περίπτωση που έχεις κατάστημα στην Αμερική, υποχρεώνεσαι απο το νόμο να έχεις κάμερες, αν η κάμερα καταγράψει οτι απειλήθηκες εσυ ή η περιουσία σου, μπορείς να του ρίξεις μολύβι αναμεσα στα μάτια χωρίς ούτε καν να σου κάνουν προσαγωγή. Απλά, σωστά και κατανοητά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε θα το αποκαλούσα και σοφή κίνηση να παράσχεις αποδεικτικά στοιχεία.Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:43 Σε περίπτωση που έχεις κατάστημα στην Αμερική, υποχρεώνεσαι απο το νόμο να έχεις κάμερες, αν η κάμερα καταγράψει οτι απειλήθηκες εσυ ή η περιουσία σου, μπορείς να του ρίξεις μολύβι αναμεσα στα μάτια χωρίς ούτε καν να σου κάνουν προσαγωγή. Απλά, σωστά και κατανοητά.
Χαοτικέ εμένα αν μπουν σπίτι μου ή στον χώρο εργασίας μου, θα φύγουν ξαπλωτοί. Απλά και ωραία, για αυτό έχουν ενημερωθεί εγγράφως και τα αρμόδια τμήματα των παραπάνω περιοχών σε περίπτωση που δεν είναι ικανά να μου παράσχουν προστασία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αυτή είναι μία παράμετρος που ασφαλώς διαλανθάνει της προσοχής των υπερμάχων της νομιμοποίησης της αυτοδικίας.foscilis έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:44 ευχάριστη νότα στην όλη συζήτηση οι απόψεις υπέρ αυτοδικίας από τους παρακμιακούς που νομίζουν ότι σε μια κοινωνία με θεσμοθετημένη τη δυνατότητα να σκοτώνεις στο ξύλο όποιον σου γκαβλώσει αυτοί θα ήταν ο Κόναν ο Βάρβαρος αντί ο σωρός με τα αποκαϊδια που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο από την οδοντοστοιχία του επειδή κάποιος φώναξε "γαμήστε τον ανώμαλο" και η φάτσα τους δε βοήθησε καθόλου.
Ξέρεις ποια είναι η διαδικασία για άδεια οπλοκατοχής;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:47Δε θα το αποκαλούσα και σοφή κίνηση να παράσχεις αποδεικτικά στοιχεία.Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:43 Σε περίπτωση που έχεις κατάστημα στην Αμερική, υποχρεώνεσαι απο το νόμο να έχεις κάμερες, αν η κάμερα καταγράψει οτι απειλήθηκες εσυ ή η περιουσία σου, μπορείς να του ρίξεις μολύβι αναμεσα στα μάτια χωρίς ούτε καν να σου κάνουν προσαγωγή. Απλά, σωστά και κατανοητά.
Χαοτικέ εμένα αν μπουν σπίτι μου ή στον χώρο εργασίας μου, θα φύγουν ξαπλωτοί. Απλά και ωραία, για αυτό έχουν ενημερωθεί εγγράφως και τα αρμόδια τμήματα των παραπάνω περιοχών σε περίπτωση που δεν είναι ικανά να μου παράσχουν προστασία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε ποση είναι τελικα αυτη η περιβοητη "αξια της ανθρώπινης ζωής" που μας εχετε ζαλισει, και γιατι ειναι ιδια σε ολους τους ανθρωπους?
Γιατι η αξια της ζωης πχ του γεωργιανου που σιδερωνε ηλικιωμενους να ειναι πανω απο αυτη της κατσαρίδας?
Γιατι η αξια της ζωης πχ του γεωργιανου που σιδερωνε ηλικιωμενους να ειναι πανω απο αυτη της κατσαρίδας?
Όχι, αλλά ξέρω ότι αν καθαρίσεις κάποιον που θα εισβάλλει στο χώρο σου και δε μπορέσεις να αποδείξεις νόμιμη άμυνα, θα έχεις πρόβλημα.Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:49Ξέρεις ποια είναι η διαδικασία για άδεια οπλοκατοχής;vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:47Δε θα το αποκαλούσα και σοφή κίνηση να παράσχεις αποδεικτικά στοιχεία.Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:43 Σε περίπτωση που έχεις κατάστημα στην Αμερική, υποχρεώνεσαι απο το νόμο να έχεις κάμερες, αν η κάμερα καταγράψει οτι απειλήθηκες εσυ ή η περιουσία σου, μπορείς να του ρίξεις μολύβι αναμεσα στα μάτια χωρίς ούτε καν να σου κάνουν προσαγωγή. Απλά, σωστά και κατανοητά.
Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς, Ερμή και Φος!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στο βίντεο δεν απειλείται κανείς. Απλά φαίνεται ένας άνθρωπος που προσπαθεί να διαφύγει. Φωνάζεις την αστυνομία και τον συλαμβανει η τον κυνηγά. Αν εσύ νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τον μπάτσο και να σκοτώνεις κόσμο επειδή έκανε το οποιοδήποτε έγκλημα, ετοιμάσου να πας μέσα. Το ότι εσύ θέλεις να ζεις στο σύμπαν του Τσαρλς μπρονσον, δεν σημαίνει πως συμβαίνει κιόλας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Γιατί έχουμε εξελιχθεί ως κοινωνία. Αλλά το καταλαβαίνω, υπάρχουν και εξαιρέσεις.panos291 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:50 Ε ποση είναι τελικα αυτη η περιβοητη "αξια της ανθρώπινης ζωής" που μας εχετε ζαλισει, και γιατι ειναι ιδια σε ολους τους ανθρωπους?
Πρώτον του είπα να μην καταπιέζεται, δε τον χαρακτήρισα και δευτερον έσβησες και την απάντηση μου προς εσένα. Να την ξαναγράψω; ηταν προσβλητική; Γιατί διεγράφη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 22 Σεπ 2018, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι πληζ. Και φρόνιμα!
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ;
Πάλι θίγουμε τα σνουφλεηκς που επί 13 σελίδες επιχειρηματολογούν ότι η ανθρώπινη ζωή και το κράτος δικαίου αξίζουν λιγότερο από ένα κολλιέ;
Ε όχι ρε μαλάκες.
Ε όχι ρε μαλάκες.
Πάμε για κλείδωμα; Τι λέτε;
Να κάνεις και εσύ οτι σου προστάζει η φύση σου, μην καταπιέζεσαι, κρίμα είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-