Dorian έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:52Ένας 40ρης 50ρης που του καταστρέφουν αδειάζουν, καίνε, την επιχείρηση κατάστημα, συνεργείο, λεωφορείο, και δεν έχει και 4-5 νοίκια ή άλλους προσόδους να παίρνει (δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία), ισοδυναμεί με μόνιμη απώλεια εργασίας κανείς δεν πρόκειται να τον πάρει σε δουλειά, δεν θα μπορεί να πληρώσει δάνεια ασφάλεια, να πάρει φάρμακα, να ταίσει σπουδάσει τα παιδιά του, ξεχνάει την σύνταξη. Τώρα το μαρξιστικό δηλητήριο και το μεταπολιτευτικό καθεστώς του, τον έχει βαφτίσει μικροαστό κυρ παντελή, που του αξίζει η χλεύη και στα μουλωχτά ο θάνατος. Το μόνο ενδιαφέρον στατιστικό θα ήταν τι δουλειά κάνει ο καθένας ανάλογα με την θέση που υποστηρίζει. Βάζω στοίχημα ότι οι πιο πολλοί αριστεροκομμουνίζοντες υπέρ του ληστή είναι δημόσιοι υπάλληλοι όπου μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει έρχεται από το κοσμικό υπερπέραν ο μισθός ή έστω άυλες υπηρεσίες, χρήσιμες ή αεριτζίδηκες. Για να το αντιστρέψω βάζουν μία θεωρητική ακαδημαϊκή "ανώτερη" ιδεολογικοπολιτική θέση που δεν τους επηρεάζει επειδή μόνο και μόνο τους κάνει να αισθάνονται καλά οι ίδιοι και δήθεν ανώτεροι, πάνω από την συμπάθεια για ένα νομιμόφρονα συμπατριώτη τους που κινδυνεύει σοβαρότατα από την έξαρση της εγκληματικότητας.Namrail έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:21 https://www.protothema.gr/greece/articl ... to-drasti/
Το στόρι (με βάση τις πληροφορίες μέχρι στιγμής), έχει ως εξής. Κάποιος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο με μαχαίρι σε μεσημεριανές ώρες, την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε (βάση μέχρι τώρα ενημερώσεων). Οι περίοικοι και οι περαστικοί τον πήραν χαμπάρι και κάποιοι γελοίοι του πέταξαν σε πρώτη φάση, αντικείμενα (που βρήκαν στην τζαμαρία του μαγαζιού). Ο σε κατάσταση σύγχυσης(;) ληστής επιχείρησε να σπάσει το τζάμι με τον πυροσβεστήρα και αφού (μάλλον) δεν τα κατάφερε σκέφτηκε να μπουσουλήσει δια μέσου του κάτω μέρους της τζαμαρίας, η οποία όμως στέκονταν άθικτη. Εκείνη τη στιγμή δύο τύποι άρχισαν να κλωτσάνε τη τζαμαρία, στο ύψος που βρίσκονταν το σώμα του ληστή και αφού την έσπασαν, ξεκίνησαν τους κλώτσους προς τον ίδιο τον τύπο, που ξεψύχησε λίγο αργότερα.
Θέλω τα σχόλια των πχωρουμιτών, καθώς η άποψη μου σε σχέση με την αυτοδικία, είναι γνωστή. Αλλά το κυριότερο. Υπάρχουν πολλά ζώα δίπλα μας, που νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητα να υποκαταστήσουν τους αρμόδιους φορείς. Και το σωστό γι' αυτά τα ζώα, είναι τσο και λο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε βλεπω κανενα λιντσαρισμα, καποιες κλωτσιες βλεπω σε καποιον που ειχε μαχαιρι. Και ενταξει για τους αλλους αλλα εσυ νομιζω καταλαβαινεις την ποιοτικη διαφορα της κλοπης ανευ οπλου και της κλοπης με οπλο. Καταλαβαινω την ευαισθησια σου, σε λιγο θα κλαψεις και για την πηγαδαvatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:33Το λιντσάρισμα ενός διαρήκτη ποιά πολιτική στάση εκφράζει;Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:30 Η λογικη μην ανακατευεσαι, κοιτα τη δουλεια σου, ειναι αντιδραστικη λογικη, ειναι η λογικη του κυρ Παντελη και η λογικη ενος ανθρωπου που περασε χαρουμενα χρονια στην επταετια
Meanwhile in Greece:
http://www.kathimerini.gr/986137/articl ... o3oy-lhsth
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά το θανάσιμο τραυματισμό του επίδοξου ληστή στο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.
Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου είχε συμμετοχή στο σπάσιμο της τζαμαρίας που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του ατόμου που επιχείρησε τη ληστεία.
Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας εμφανίζονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος λίγο αργότερα εξέπνευσε στο πεζοδρόμιο.
Α ωστε τελικα δεν ηταν κλειστο το καταστημα, αυτος που κλωτσουσε ηταν ιδιοκτητης. Πεφτω απο τα συννεφα, δεν εκανε μπαμ απο την αρχη αυτο...
Το υπόλοιπο κείμενο όμως γιατί δεν το σχολιάζεις;;;
Τι θα έπρεπε να κάνω εγώ όμως εάν αυτός είχε κάνει κακό στη μητέρα μου προκειμένου να της αρπάξει κάτι;
Να του μήνυση; Γιατί; Για να δω και πάλι ελεύθερο μετά από μία εβδομάδα;;;
Το ξαναγράφω: θα λογικευτείς μόνο εάν το γευτείς σε κάποιο δικό σου άτομο...
.
- Dwarven Blacksmith
Μα τι γράφεις;Dorian έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:52Ένας 40ρης 50ρης που του καταστρέφουν αδειάζουν, καίνε, την επιχείρηση κατάστημα, συνεργείο, λεωφορείο, και δεν έχει και 4-5 νοίκια ή άλλους προσόδους να παίρνει (δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία), ισοδυναμεί με μόνιμη απώλεια εργασίας κανείς δεν πρόκειται να τον πάρει σε δουλειά, δεν θα μπορεί να πληρώσει δάνεια ασφάλεια, να πάρει φάρμακα, να ταίσει σπουδάσει τα παιδιά του, ξεχνάει την σύνταξη. Τώρα το μαρξιστικό δηλητήριο και το μεταπολιτευτικό καθεστώς του, τον έχει βαφτίσει μικροαστό κυρ παντελή, που του αξίζει η χλεύη και στα μουλωχτά ο θάνατος. Το μόνο ενδιαφέρον στατιστικό θα ήταν τι δουλειά κάνει ο καθένας ανάλογα με την θέση που υποστηρίζει. Βάζω στοίχημα ότι οι πιο πολλοί αριστεροκομμουνίζοντες υπέρ του ληστή είναι δημόσιοι υπάλληλοι όπου μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει έρχεται από το κοσμικό υπερπέραν ο μισθός ή έστω άυλες υπηρεσίες, χρήσιμες ή αεριτζίδηκες. Για να το αντιστρέψω βάζουν μία θεωρητική ακαδημαϊκή "ανώτερη" ιδεολογικοπολιτική θέση που δεν τους επηρεάζει επειδή μόνο και μόνο τους κάνει να αισθάνονται καλά οι ίδιοι και δήθεν ανώτεροι, πάνω από την συμπάθεια για ένα νομιμόφρονα συμπατριώτη τους που κινδυνεύει σοβαρότατα από την έξαρση της εγκληματικότητας.Namrail έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:21 https://www.protothema.gr/greece/articl ... to-drasti/
Το στόρι (με βάση τις πληροφορίες μέχρι στιγμής), έχει ως εξής. Κάποιος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο με μαχαίρι σε μεσημεριανές ώρες, την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε (βάση μέχρι τώρα ενημερώσεων). Οι περίοικοι και οι περαστικοί τον πήραν χαμπάρι και κάποιοι γελοίοι του πέταξαν σε πρώτη φάση, αντικείμενα (που βρήκαν στην τζαμαρία του μαγαζιού). Ο σε κατάσταση σύγχυσης(;) ληστής επιχείρησε να σπάσει το τζάμι με τον πυροσβεστήρα και αφού (μάλλον) δεν τα κατάφερε σκέφτηκε να μπουσουλήσει δια μέσου του κάτω μέρους της τζαμαρίας, η οποία όμως στέκονταν άθικτη. Εκείνη τη στιγμή δύο τύποι άρχισαν να κλωτσάνε τη τζαμαρία, στο ύψος που βρίσκονταν το σώμα του ληστή και αφού την έσπασαν, ξεκίνησαν τους κλώτσους προς τον ίδιο τον τύπο, που ξεψύχησε λίγο αργότερα.
Θέλω τα σχόλια των πχωρουμιτών, καθώς η άποψη μου σε σχέση με την αυτοδικία, είναι γνωστή. Αλλά το κυριότερο. Υπάρχουν πολλά ζώα δίπλα μας, που νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητα να υποκαταστήσουν τους αρμόδιους φορείς. Και το σωστό γι' αυτά τα ζώα, είναι τσο και λο.
Το ότι δεν υπάρχει συμπάθεια για τα θύματα ληστείας που το είδες;
Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.OANNHSEA έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:04Το υπόλοιπο κείμενο όμως γιατί δεν το σχολιάζεις;;;
Τι θα έπρεπε να κάνω εγώ όμως εάν αυτός είχε κάνει κακό στη μητέρα μου προκειμένου να της αρπάξει κάτι;
.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Φυσικά και είναι πολύ σύνθετο - περιλαμβάνει μέσα του αριστερή σαπίλα και και ένα γελοίο νομικό και ποινικό σύστημα δημιουργημένο από νομικά νεκροφάγα πλάσματα τα οποία βλέπουν εμάς τους πολίτες σαν αγελάδες προς άρμεγμα!!!vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07 Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.
.
Τίποτα αριστερό και γελοίο στη βασική ιεράρχηση των αξιών του νομικού μας (και όχι μόνο) συστήματος: ανθρώπινη ζωή πρώτα, προστασία περιουσίας μετά. Τόσο απλό είναι.OANNHSEA έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:12Φυσικά και είναι πολύ σύνθετο - περιλαμβάνει μέσα του αριστερή σαπίλα και και ένα γελοίο νομικό και ποινικό σύστημα δημιουργημένο από νομικά νεκροφάγα πλάσματα τα οποία βλέπουν εμάς τους πολίτες σαν αγελάδες προς άρμεγμα!!!vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07 Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.
.
-
ritzeri
vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.OANNHSEA έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:04Το υπόλοιπο κείμενο όμως γιατί δεν το σχολιάζεις;;;
.
Ε ωραία , πες μας όμως πως το λύνουμε.
Με καταστρέφει κάποιος οικονομικά, με κίνδυνο να πάω ακόμη και φυλακή για τα χρέη που θα δημιουργηθούν, δεν έχω λεφτά να πάνε τα παιδιά μου φροντιστήριο και το σύστημα αφήνει τους κλέφτες ελεύθερους και με τα λεφτά που μου πήραν κάνουν ζωαρα.
Είχες δει με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούσε οι σπείρα των Αλβανών που είχε καταστρέψει όλους τους καταστηματαρχες;;
Πως διάολο λύνεται αυτό, αν όχι με το να ξεπαστρεψουν οι ίδιοι οι πολίτες τις απειλές;
Να περιμένουμε να ωριμάσουν οι συνθήκες, δεν είναι αποδεκτό.
Ακουμε
Ο ληστής πέθανε. Τώρα στηρίζουμε μαγαζάτορα στη δικαστική του περιπέτεια. Στηρίζουμε τα δικαιώματά του ως κρατούμενου και όσο μπορούμε την οικογένειά του.
Όχι χαιρόμαστε που καταστρέφεται. Ούτε αυτός ούτε ο ληστής. Και μόνο που υπάρχουν δύο τάσεις και συγκρούονται εδώ μέσα και το βλέπετε σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ότι αυτό που λέμε δεν είναι το τέλειο, που δεν σηκώνει αμφισβήτιση. Ψάχτε για κάτι παραπάνω ρε κι αυτό βρίσκεται μέσα σας. Εκεί πρέπει να σκεφτείτε ποιο είναι το σωστό.
Το σωστό είναι να μην χαιρόμαστε ποτέ με τις τιμωρίες. Δεν είναι κοινωνία ανθρώπων αυτό.
Όχι χαιρόμαστε που καταστρέφεται. Ούτε αυτός ούτε ο ληστής. Και μόνο που υπάρχουν δύο τάσεις και συγκρούονται εδώ μέσα και το βλέπετε σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ότι αυτό που λέμε δεν είναι το τέλειο, που δεν σηκώνει αμφισβήτιση. Ψάχτε για κάτι παραπάνω ρε κι αυτό βρίσκεται μέσα σας. Εκεί πρέπει να σκεφτείτε ποιο είναι το σωστό.
Το σωστό είναι να μην χαιρόμαστε ποτέ με τις τιμωρίες. Δεν είναι κοινωνία ανθρώπων αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 22 Σεπ 2018, 14:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Ασφάλιση.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:16vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.OANNHSEA έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:04
Το υπόλοιπο κείμενο όμως γιατί δεν το σχολιάζεις;;;
.
Με καταστρέφει κάποιος οικονομικά, με κίνδυνο να πάω ακόμη και φυλακή για τα χρέη που θα δημιουργηθούν, δεν έχω λεφτά να πάνε τα παιδιά μου φροντιστήριο και το σύστημα αφήνει τους κλέφτες ελεύθερους και με τα λεφτά που μου πήραν κάνουν ζωαρα.
Είχες δει με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούσε οι σπείρα των Αλβανών που είχε καταστρέψει όλους τους καταστηματαρχες;;
Πως διάολο λύνεται αυτό, αν όχι με το να ξεπαστρεψουν οι ίδιοι οι πολίτες τις απειλές;
Ακουμε
-
ritzeri
Τρίχες.Perp έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:14Τίποτα αριστερό και γελοίο στη βασική ιεράρχηση των αξιών του νομικού μας (και όχι μόνο) συστήματος: ανθρώπινη ζωή πρώτα, προστασία περιουσίας μετά. Τόσο απλό είναι.OANNHSEA έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:12Φυσικά και είναι πολύ σύνθετο - περιλαμβάνει μέσα του αριστερή σαπίλα και και ένα γελοίο νομικό και ποινικό σύστημα δημιουργημένο από νομικά νεκροφάγα πλάσματα τα οποία βλέπουν εμάς τους πολίτες σαν αγελάδες προς άρμεγμα!!!vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07 Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.
.
Αν ήταν έτσι δε θα πολεμούσαμε, γιατί η ζωή μου θα είχε μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο.
Ούτε θα είχαμε τη δυνατότητα να τραβήξουμε την πρίζα σε όποιον είναι σε κώμα.
Αυτά είναι εξυπνάδες των προοδευτικων
Τον δέσανε τον ιδιοκτήτη, αυτά είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ritzeri
Την άποψη ενός κομμουνιστή θα ήθελα, όχι ενός καπιταλιστή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:20Ασφάλιση.ritzeri έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:16vatraxos έγραψε: 22 Σεπ 2018, 14:07
Αυτός είναι ο λόγος που δικάζουν δικαστές και όχι τα θύματα. Αν λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι έχουμε χαμηλές ποινές για τέτοια αδικήματα όπως της διάρρηξης ή της ληστείας, δεν το λύνουμε με αυτοδικία. Το πρόβλημα είναι πολύ πιό σύνθετο και δεν περιμένω να καταλάβεις γιατί.
Ακουμε
Παρ όλα αυτά, η λύση που προτείνεις λύνει μόνο το θέμα της ληστείας, όχι του βιασμού, όχι του σιδερώματος ηλικιωμένων.
Επομένως βρίσκω τη δική μου πρόταση, εξοντωτικές ποινές στους παραβάτες και δίκαιη "δικαιοσύνη", πιο ολοκληρωμενη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις