Α έβγαλα βίντεο αλλα το φόρουμ δεν έχει επιλογή για upload. Αν πάλι σε βολεύει να πιστεύεις ότι είμαι ντελιβερας στα @@ μου
Μια απλή φωτό από την θέα του γραφείου σου αρκεί.
Υ.Γ και για να σε προλάβω, αν είναι φωτό από google υπάρχει αυτόματος τρόπος να βρεθεί.
Υ.Γ 2 Σόρρυ για το πιεστικό του πράγματος, αλλά μόνος κάνεις δηλώσεις. Εσύ με προκαλέσεις κάποτε να δω το εθνικό μουσείο της Ολλανδίας από το γραφείο σου. Οπότε περιμενω.
Υ.Γ Μήπως είσαι περισσότερο ζαιος από εμένα τελικά;
Υ.Γ και για να σε προλάβω, αν είναι φωτό από google υπάρχει αυτόματος τρόπος να βρεθεί.
Υ.Γ 2 Σόρρυ για το πιεστικό του πράγματος, αλλά μόνος κάνεις δηλώσεις. Εσύ με προκαλέσεις κάποτε να δω το εθνικό μουσείο της Ολλανδίας από το γραφείο σου. Οπότε περιμενω.
Υ.Γ Μήπως είσαι περισσότερο ζαιος από εμένα τελικά;
δεν έχουμε παράθυρα σε αυτά τα γραφεία, μπαλκονόπορτες και τζαμαρία έχουμε παντού. Αυτά που βλέπεις είναι από το μπαλκόνι στον 4ο όροφο. Αν δεν σε κάνει δεν μπορώ να κάνω κάτι
Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2022, 18:01
Σπουδαίο σοβαρό ποστ, από την μία "κάποιοι στο παρελθόν γεννιούνταν σκλάβοι", από την άλλη "δεν υπάρχει λόγος να κάνετε εκτρώσεις, δώστε τα στην πολιτεία για να συντηρηθεί το σύστημα και να μας ταΐζουν".
Να μεγαλώσει το κράτος τα παιδιά, που στην Ελλάδα οργανώσεις σαν το χαμόγελο του παιδιού και την κιβωτό του κόσμου με το ζόρι στέκονται όρθιες και δέχονται συνέχεια δωρεές.
Καλά, για το ότι μπερδεύει την απόφαση ενός δικαστηρίου που έχει γεμίσει με ρεπουμπλικάνους δικαστές, με την προεδρία Μπάϊντεν, λες και ο πρόεδρος είχε λόγο στην απόφαση του δικαστηρίου, ούτε λόγος.
Αν θέλανε ειλικρινά να μειωθούν οι αμβλώσεις θα ζητούσαν κοινωνική πολιτική, επιδόματα για μονογονεϊκές οικογένειες, στήριξη των χαμηλών εισοδημάτων, εξασφαλισμένη εργασία και τα λοιπά. Οι περισσότεροι βέβαια εξ αυτών στηρίζουν ρηγκανόμικς και θατσερικές πολιτικές. Δεν μπορούν να καταλάβουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν την συσχέτιση.
ποιοι να τα ζητησουνε αυτα ... ? οι Δημοκρατικοι κυβερνανε στις ΗΠΑ ... ε λοιπον ας κανουνε πραξη αυτα που περιγραφεις ... προς το παρων εχουμε τσιριδες απο φεμιναζι που το μονο που λενε ειναι kill the bastard
Bipsco έγραψε: 09 Μάιος 2022, 18:16
Είναι προτιμότερο μια γυναίκα να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν θέλει; Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν γίνονταν περισσότερες εκτρώσεις!!!
όχι, είναι προτιμότερο μια γυναίκα να γεννήσει ένα παιδί που δεν θέλει και να το δώσει για υιοθεσια. Δεν θυμάμαι τα νούμερα αυτή τη στιγμή αλλά υπάρχουν πολύ παραπάνω άτομα που θέλουν να υιοθετήσουν παιδί αυτή τη στιγμή από ότι είναι τα ορφανά. Δεν έχει θέμα το σύστημα. ΟΚ υπάρχει ένα θέμα ότι πολλοί από αυτούς που θέλουν να υιοθετήσουν δεν είναι για κόσμο αλλά γενικώς δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα στο σύστημα. Τέλος στατιστικά περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί από όσοι είναι καθάρματα. Κάθε φορά που γεννιέται ένας άνθρωπος είναι πιο πιθανό να έρθει κάτι καλό στον κόσμο από κάτι κακό και κάθε φορά που γίνεται μια έκτρωση αντίστοιχα είναι πολύ πιο πιθανό να σκοτώσεις κάποιο σοβαρό μέλος της κοινωνίας από ότι ένα κάθαρμα.
Πρώτον, πολλά παιδιά μεγαλώνουν σε ιδρύματα!! Αν η πυρηνική οικογένεια είναι τόσο σημαντική για την σωστή διαπαιδαγώγηση, αυτό σημαίνει ότι με την απαγόρευση των αμβλώσεων εντείνεις το πρόβλημα με τους σκατάνθρωπους, διότι πολλά παιδιά καταλήγουν σε ιδρύματα. Δεύτερον, οι προοπτικές κάθε ατόμου σχετίζονται με τις αρχές της οικογένειας που μεγάλωσε. Τρίτον, ο χαρακτηρισμός καλός άνθρωπος δεν έχει ιδιαίτερο νόημα!! Γιατί και αυτοί μπορεί να είναι αντικοινωνικοί. Επιπλέον, οι εγκληματίες δεν είναι ο μόνος λόγος για τα στραβά των κοινωνιών. Αντιθέτως, οι κύριοι υπεύθυνοι για τα δεινά είναι οι νομοταγείς πολίτες!!! Για αυτούς τους λόγους δεν αντιτίθεμαι στις αμβλώσεις.
δοκιμασε να υιοθετησεις παιδι ... θα σε εχουνε 10 χρονια στο περιμενε και θα σε ελεγξουνε μεχρι κεραιας ... για τετοια ζητηση μιλαμε ...
βεβαια παιζει ρολο οτι και τα ιδρυματα εισπρατουνε για την φιλοξενια καθε παιδιου οποτε το καθυστερουνε γιατι η γρηγορη υιοθεσια δεν τους συμφερει
Αν και το θέμα δεν είναι πρόσφατο και δεν προτίθεμαι να ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες, θέτω ένα ζήτημα που δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί.
Με δεδομένο ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι ΑΜΕΑ, νομίζω ότι η θετική του ψήφος ίσως να αφορούσε και στην προστασία των εμβρύων, που οι προγεννητικοί έλεγχοι δείχνουν ότι θα έχουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα αν γεννηθούν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό αποτελεί ένα συγκεκριμένο ζήτημα, ανεξαρτήτως της άποψης του Κιμπουρόπουλου.
ΥΓ. Eίμαι σαφέστατα υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση για πολύ συγκεκριμένους ηθικούς και πρακτικούς λόγους.
δεν έχουμε παράθυρα σε αυτά τα γραφεία, μπαλκονόπορτες και τζαμαρία έχουμε παντού. Αυτά που βλέπεις είναι από το μπαλκόνι στον 4ο όροφο. Αν δεν σε κάνει δεν μπορώ να κάνω κάτι
Επειδή εσύ προσωπικά μου ειχες τάξει φωτό από το ΓΡΑΦΕΙΟ (με την θεα το εθνικό μουσείο της Ολλανδίας)
Υ.Γ μηπως είναι ώρα να εξαφανίστεις ΨΕΚ ζαιε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2022, 22:40
Αν και το θέμα δεν είναι πρόσφατο και δεν προτίθεμαι να ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες, θέτω ένα ζήτημα που δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί.
Με δεδομένο ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι ΑΜΕΑ, νομίζω ότι η θετική του ψήφος ίσως να αφορούσε και στην προστασία των εμβρύων, που οι προγεννητικοί έλεγχοι δείχνουν ότι θα έχουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα αν γεννηθούν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό αποτελεί ένα συγκεκριμένο ζήτημα, ανεξαρτήτως της άποψης του Κιμπουρόπουλου.
ΥΓ. Eίμαι σαφέστατα υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση για πολύ συγκεκριμένους ηθικούς και πρακτικούς λόγους.
οταν εχετε το χρονο θα μπορουσατε να μας διαφωτισετε ;
Επειδή εσύ προσωπικά μου ειχες τάξει φωτό από το ΓΡΑΦΕΙΟ (με την θεα το εθνικό μουσείο της Ολλανδίας)
Το μουσείο το βλέπεις στο βίντεο βρε ασχετε, σε είπα ότι θα κάνω ζουμ σε αυτό και εκανα. Αυτό το κτήριο με τους πύργους που βλέπεις είναι το Ράιχ μιουζεουμ.
Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2022, 22:23
Το μουσείο το βλέπεις στο βίντεο βρε ασχετε, σε είπα ότι θα κάνω ζουμ σε αυτό και εκανα. Αυτό το κτήριο με τους πύργους που βλέπεις είναι το Ράιχ μιουζεουμ.
Εντάξει ζαιε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.