!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνοδος αβγών, από που προέρχεται ;
- wooded glade
Άνοδος αβγών, από που προέρχεται ;
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εκτός από τα χιλιοειπωμένα για το μεταξύ Σύριζα - νουδού δείχνουν και μία σχεδόν θεαματική προέλαση των αβγών.
Η εποχή όμως δεν είναι εποχή για αβγά, όπως προ πενταετίας με το μυστικό γκάλοπ, τα τάγματα εφόδου στις λαϊκές αγορές και τον Τράγκα που τους είχε γκεστ σταρ κάθε μέρα.
Μάλιστα υπάρχουν και οι κάθε μορφής μπιτζιμπιτζοποιοί που προσπαθούν να φτιάξουν το "σοβαρό" αβγικό κόμμα, διαλυομένου του "μορφώματος". Ταυτόχρονα δε τα αβγά δεν φαίνεται να παίρνουν αυτήν την ώρα ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία, προς την οποία στρέφεται ο κάθε τσιπρο-καμένος και μη.
Να παίρνουν θάρρος από εξελίξεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης, π.χ. Ουγγαρία ; Δύσκολο γιατί ότι και να λένε αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, σ' εμάς δεν κομίζουν τίποτα. Δεν λέει κανένας Βίκτωρ Ορμπάν "δώστε ευρώ στο Ελλαδιστάν", ούτε "η Μακεδονία είναι Ελληνική". Σκοπιανή είναι λένε οι περισσότεροι.
Η αίσθηση μου είναι λοιπόν ότι τα αβγά έχουν λαμβάνειν από τον καταθρυμματισμό των ΑΝΕΛ αλλά και από δυσαρεστημένους αυριανιστές του Σύριζα. Συνολικά γύρω στις δύο-δυόμιση μονάδες δείχνουν να έχουν πάρει.
Η εποχή όμως δεν είναι εποχή για αβγά, όπως προ πενταετίας με το μυστικό γκάλοπ, τα τάγματα εφόδου στις λαϊκές αγορές και τον Τράγκα που τους είχε γκεστ σταρ κάθε μέρα.
Μάλιστα υπάρχουν και οι κάθε μορφής μπιτζιμπιτζοποιοί που προσπαθούν να φτιάξουν το "σοβαρό" αβγικό κόμμα, διαλυομένου του "μορφώματος". Ταυτόχρονα δε τα αβγά δεν φαίνεται να παίρνουν αυτήν την ώρα ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία, προς την οποία στρέφεται ο κάθε τσιπρο-καμένος και μη.
Να παίρνουν θάρρος από εξελίξεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης, π.χ. Ουγγαρία ; Δύσκολο γιατί ότι και να λένε αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, σ' εμάς δεν κομίζουν τίποτα. Δεν λέει κανένας Βίκτωρ Ορμπάν "δώστε ευρώ στο Ελλαδιστάν", ούτε "η Μακεδονία είναι Ελληνική". Σκοπιανή είναι λένε οι περισσότεροι.
Η αίσθηση μου είναι λοιπόν ότι τα αβγά έχουν λαμβάνειν από τον καταθρυμματισμό των ΑΝΕΛ αλλά και από δυσαρεστημένους αυριανιστές του Σύριζα. Συνολικά γύρω στις δύο-δυόμιση μονάδες δείχνουν να έχουν πάρει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Άνοδος αβγών, από που προέρχεται ;
μιλούσα με έναν διευθυντή χθες, που μού έλεγε πως ενώ ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ (όχι αριστερότερα),
σήμερα, πιστεύει πως στην Ευρώπη και τον κόσμο, το δίλημμα είναι εάν θα ανακοπεί το ισλαμ και η λαθρομετανάστευση ή όχι.
Χρησιμοποίησε τους όρους: πολιτισμική απειλή, επιστροφή στις ρίζες, πατριωτισμό
και αντίδραση στον καζινο-καπιταλισμό των Δημοκρατικών, την παγκοσμιοποίηση και την μετανάστευση των ισλαμιστών.
Κι άλλοι τα γράφουν εδώ μέσα.
Τα ίδια λέει και ένας κολλητός μου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια ΧΑ.
Επιπλέον, χαρακτήρισε την Μέρκελ, τους Δημοκρατικούς, τον Τσίπρα ως ψευτο-αριστερούς και όργανα της νέας τάξης πραγμάτων.
Αντίθετα, λέει οι πραγματικοί αριστεροί, δηλαδή το ΚΚΕ ξέρει τι θα κάνει. Θα φτιάξει τοίχο και δεν περνά κανένας, αλλιώς..
Υπέρμαχος του Τραμπ.
σήμερα, πιστεύει πως στην Ευρώπη και τον κόσμο, το δίλημμα είναι εάν θα ανακοπεί το ισλαμ και η λαθρομετανάστευση ή όχι.
και αντίδραση στον καζινο-καπιταλισμό των Δημοκρατικών, την παγκοσμιοποίηση και την μετανάστευση των ισλαμιστών.
Επιπλέον, χαρακτήρισε την Μέρκελ, τους Δημοκρατικούς, τον Τσίπρα ως ψευτο-αριστερούς και όργανα της νέας τάξης πραγμάτων.
Αντίθετα, λέει οι πραγματικοί αριστεροί, δηλαδή το ΚΚΕ ξέρει τι θα κάνει. Θα φτιάξει τοίχο και δεν περνά κανένας, αλλιώς..
Υπέρμαχος του Τραμπ.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Η αύξηση θα είναι παραπάνω από 2 μονάδες, κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Γαληνός έγραψε: 22 Σεπ 2018, 12:54 μιλούσα με έναν διευθυντή χθες, που μού έλεγε πως ενώ ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ (όχι αριστερότερα),
Υπέρμαχος του Τραμπ.
Δεν μου φαίνεται ότι έχουμε εισαγόμενο αβγορεύμα.
Σε άλλες χώρες μπορεί να υπάρχει εισαγόμενο αβγορεύμα.
Σεπτέμβριος Γούντυ, καιρός γιά ΑΒΓ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Μπορεί.sys3x έγραψε: 22 Σεπ 2018, 12:59 Η αύξηση θα είναι παραπάνω από 2 μονάδες, κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει.
Εδώ τα γκάλοπ μπερδεύονται στα μεγάλα νούμερα, δεν θα μπερδευτούν στα μικρά ;
Εγώ δεν "κοιμάμαι και η τύχη μου δουλεύει" κύριε ή κυρία αρχιμ***κα του πχόρουμ. Τα έχω γραμμένα στ' αρ**δια μου και εσένα και τα αβγά και όποιο με πλησιάσει θα φύγει ή με μείον μάτι ή με μείον αυτί. Άντε κα γ***σου λοιπόν.
Το θέμα μου πάντως είναι από που παίρνουν οπαδούς, γιατί η μεγάλη εποχή θεαματικών προσχωρήσεων έχει περάσει οπωσδήποτε - ήταν το 2012, 2013.
-
ritzeri
Προέρχεται από το γεγονός ότι οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις όχι απλά χωρίς να μας ρωτήσουν αλλά και πλήρως αντίθετες από την λαϊκή επιθυμία.
Για παράδειγμα , η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί με την λύση στο Μακεδονικό ή διαφωνεί με την παρουσία μεταναστών στη χώρα.
Και όχι μόνο την αγνοουν αλλά τη χλευάζουν κι όλας.
Να πούμε εδώ ότι την ίδια ακριβώς στάση έχουν όλα τα κόμματα εξουσιας
Αφού λοιπόν ο πολίτης νοιώθει ότι δεν υπάρχει τρόπος να εισακουστεί μέσα από την δημοκρατία, θα ψάξει "εναλλακτικούς τρόπους".
Είμαστε στην ιστορική φάση εκείνη στην οποία οι κυβερνώντες έχουν ως στόχο να ακολουθήσουν εντελώς διαφορετικές πολιτικές από αυτές που οι πολίτες τους επιθυμούν.
Οι κυβερνώντες θεωρούν ηλίθιους τους ψηφοφόρους τους, λαϊκιστές , ναζί κλπ
Οι κυβερνώντες σπάσαν το κοινωνικό συμβόλαιο.
Και ήρθε η ώρα να το πληρώσουν.
Αυτά τα βλέπουμε σε όλο το δυτικό κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα , η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί με την λύση στο Μακεδονικό ή διαφωνεί με την παρουσία μεταναστών στη χώρα.
Και όχι μόνο την αγνοουν αλλά τη χλευάζουν κι όλας.
Να πούμε εδώ ότι την ίδια ακριβώς στάση έχουν όλα τα κόμματα εξουσιας
Αφού λοιπόν ο πολίτης νοιώθει ότι δεν υπάρχει τρόπος να εισακουστεί μέσα από την δημοκρατία, θα ψάξει "εναλλακτικούς τρόπους".
Είμαστε στην ιστορική φάση εκείνη στην οποία οι κυβερνώντες έχουν ως στόχο να ακολουθήσουν εντελώς διαφορετικές πολιτικές από αυτές που οι πολίτες τους επιθυμούν.
Οι κυβερνώντες θεωρούν ηλίθιους τους ψηφοφόρους τους, λαϊκιστές , ναζί κλπ
Οι κυβερνώντες σπάσαν το κοινωνικό συμβόλαιο.
Και ήρθε η ώρα να το πληρώσουν.
Αυτά τα βλέπουμε σε όλο το δυτικό κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα.
υπολογιζω οτι συριζα ψηφιζουν οι δημ υπαλλοιοι αφου ακομα δεν απολυθυκε κανεις δηλαδη ολοι τους
νδ θα ψηφισουν οι αυτοαπασχολουμενοι που ευελπιστουν οτι θα σταματησουν να αιμορραγουν ταιζοντας τους δημ υπαλληλους
την χρυση αυγη θα την ψηφισουν πολλοι ανεργοι
ΥΓ ο συριζα βγηκε μονο και μονο γιατι δεν πηγαν να ψηφισουν οι αυτοαπασχολουμενοι
νδ θα ψηφισουν οι αυτοαπασχολουμενοι που ευελπιστουν οτι θα σταματησουν να αιμορραγουν ταιζοντας τους δημ υπαλληλους
την χρυση αυγη θα την ψηφισουν πολλοι ανεργοι
ΥΓ ο συριζα βγηκε μονο και μονο γιατι δεν πηγαν να ψηφισουν οι αυτοαπασχολουμενοι
- ΜπλεΜπουμπυς
Χαζομαρες ..
ΚΑΙ αυτη η δημοσκοπηση καταγραφει ΠΤΩΣΗ των αβγων.
ΚΑΙ αυτη η δημοσκοπηση καταγραφει ΠΤΩΣΗ των αβγων.
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 36,9% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 25,2% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 8,1%, το ΚΚΕ με 6,7%, η Χρυσή Αυγή με 6%, η Ένωση Κεντρώων με 3,2% , το Ποτάμι με 2,3 %, η Λαϊκή Ενότητα και η Πλεύση Ελευθερίας με 1,6%, ο ΛΑΟΣ και η Ελληνική Λύση με 1,4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,3%.
http://www.enikos.gr/politics/596522/ne ... ta-kommata
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
όντως, τα δύο παραδείγματα, αφορούν το 12-13wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:14
Το θέμα μου πάντως είναι από που παίρνουν οπαδούς, γιατί η μεγάλη εποχή θεαματικών προσχωρήσεων έχει περάσει οπωσδήποτε - ήταν το 2012, 2013.
ίσως είναι και το Μακεδονικό (γιατί μου το αναφέρουν συχνά)
Αρκετοί πιστεύουν πως ο Κούλης θα κάνει ότι και ο Τσίπρας με τα Σκόπια. Και κάποιοι απ αυτούς ενοχλούνται και το ανάγουν ως το σημαντικότερο κριτήριο ψήφου της επόμενης κυβέρνησης και όχι τα οικονομικά, αφού μνημόνια κι ενφια ως το 2060.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Το σύστημα παραμένει αμέτοχο. δεν είναι καιρός να δράσει ακόμα. Πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα το 10%.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- wooded glade
Ο Κούλης είπε ότι δεν ψηφίζει.Γαληνός έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:22όντως, τα δύο παραδείγματα, αφορούν το 12-13wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:14
ίσως είναι και το Μακεδονικό (γιατί μου το αναφέρουν συχνά)
Αρκετοί πιστεύουν πως ο Κούλης θα κάνει ότι και ο Τσίπρας με τα Σκόπια. Και κάποιοι απ αυτούς ενοχλούνται και το ανάγουν ως το σημαντικότερο κριτήριο ψήφου της επόμενης κυβέρνησης και όχι τα οικονομικά, αφού μνημόνια κι ενφια ως το 2060.
Τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς από το να μην ψηφίσει ;;
Άλλο αν η συμμαχία τσιπρο-καμένων το ψηφίσει και ισχύσει. Τότε δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά άντε βγάλτα εσύ πέρα με όλους τους Τραμπο-μερκελο-μπρεξιτόβιους συνασπισμένους υπέρ των Σκοπίων (που και τώρα, μετά την προδοτική συμφωνία και πριν την κατακύρωση της από το κοινοβούλιο, είναι όλοι συνασπισμένοι).
- wooded glade
Ο Σύριζα, σαν σύστημα, στηρίζει δυνατά αβγά. Άλλο.Cloud87 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:28 Το σύστημα παραμένει αμέτοχο. δεν είναι καιρός να δράσει ακόμα. Πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα το 10%.
Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές σου αν και δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά αλλά σε όλους συνολικά με την γνωστή έκφραση κοιμήσου κτλ.wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:14Μπορεί.sys3x έγραψε: 22 Σεπ 2018, 12:59 Η αύξηση θα είναι παραπάνω από 2 μονάδες, κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει.
Εδώ τα γκάλοπ μπερδεύονται στα μεγάλα νούμερα, δεν θα μπερδευτούν στα μικρά ;
Εγώ δεν "κοιμάμαι και η τύχη μου δουλεύει" κύριε ή κυρία αρχιμ***κα του πχόρουμ. Τα έχω γραμμένα στ' αρ**δια μου και εσένα και τα αβγά και όποιο με πλησιάσει θα φύγει ή με μείον μάτι ή με μείον αυτί. Άντε κα γ***σου λοιπόν.
Όσον αφορά το ερώτημα σου ή απάντηση είναι κυρίως από την ΝΔ το πλε πασοκ, δε σε χάλασε νομίζω.
(:
Κηπ σλήπινγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 22 Σεπ 2018, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α δεν τα μπορώ αυτά τα τρελά.wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:34Ο Σύριζα, σαν σύστημα, στηρίζει δυνατά αβγά. Άλλο.Cloud87 έγραψε: 22 Σεπ 2018, 13:28 Το σύστημα παραμένει αμέτοχο. δεν είναι καιρός να δράσει ακόμα. Πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα το 10%.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
-
- 4 Απαντήσεις