Ναι, αρχικά να μην παντρέυονται 15+ χρόνια μεγαλύτερους. Το οποίο μάλλον δεν το κάνουν γιατί δεν μπορούν να βρουν κάποιον στην ηλικία τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 09 Μάιος 2022, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Η Thatcher πάντως μεγαλό σαράβαλο.
Σιχαμένη χρηματιστικοποιημένη κωλόγρια.
Σιχαμένη χρηματιστικοποιημένη κωλόγρια.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ναι ότι δεν ξέρεις ποια είναι η Πισπιριγκου και ο Μανος. Ελα αγοράκι μου, σύρε για ύπνο.nyxtovios έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:25Ποιοί είναι αυτοί; Δεν είμαι όλη μέρα στα ινσταγκραμ και στις τηλεοράσεις για να τους ξέρω, όπως κάνετε οι γυναίκες ενώ παράλληλα περιμένετε να κυριεύσετε τον κόσμο χωρίς να ιδρώσετε![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν παρακολουθώ όλη μέρα μιντια όπως οι wannabe ΑμαζόνεςNaida έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:26Ναι ότι δεν ξέρεις ποια είναι η Πισπιριγκου και ο Μανος. Ελα αγοράκι μου, σύρε για ύπνο.nyxtovios έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:25Ποιοί είναι αυτοί; Δεν είμαι όλη μέρα στα ινσταγκραμ και στις τηλεοράσεις για να τους ξέρω, όπως κάνετε οι γυναίκες ενώ παράλληλα περιμένετε να κυριεύσετε τον κόσμο χωρίς να ιδρώσετε![]()
Καλά, καλά. Μη μιλάς άλλο τώρα. Φτάνει.nyxtovios έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:27Δεν παρακολουθώ όλη μέρα μιντια όπως οι wannabe ΑμαζόνεςNaida έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:26Ναι ότι δεν ξέρεις ποια είναι η Πισπιριγκου και ο Μανος. Ελα αγοράκι μου, σύρε για ύπνο.nyxtovios έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:25
Ποιοί είναι αυτοί; Δεν είμαι όλη μέρα στα ινσταγκραμ και στις τηλεοράσεις για να τους ξέρω, όπως κάνετε οι γυναίκες ενώ παράλληλα περιμένετε να κυριεύσετε τον κόσμο χωρίς να ιδρώσετε![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- έργο_μακέτο
Η Ούρσουλα είναι πιο συμπαθητική
- Yes I have!
- Yes I have!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μωρέ πολύ καλά κατάλαβες τι εννοούσα αλλά σε έχει φάει το μυτού τα σωθικάNaida έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:24
Αυτό λέω και εγώ. Μουφες μου έλεγες δλδ ότι εγώ μπορώ να τον αρχίσω στα κλωτσιδια χωρίς να έχω θέμα με τον νόμο.
Αλήθεια,εσύ σκοπεύεις να κάνεις παιδιά,ή όλο θεωρία είσαι ;
Μπορείς στα 45 να κάνεις;
Οι αλλοι ειναι ευγενικοι μαζι σου ακομα κ οταν σε τρολλαρουν - λαθος τους - το μονο που καταφερνουν ειναι να σου δινουν πατημα για να αυτοξεφτιλιζεσαι ηλιθιωδως - σαν μια κλασσικη - για να χρησιμοποιησω δικο σου ορο -''πατσαβουρα ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μικρή είναι ρε η Νάιδα,έχει χρόνο.
Ναι πως
- έργο_μακέτο
Βλέπω Αυθαίρετους τώρα.
- Yes I have!
- Yes I have!
Ναι αλλά είσαι ο τελευταίος;Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:33Οι αλλοι ειναι ευγενικοι μαζι σου ακομα κ οταν σε τρολλαρουν - λαθος τους - το μονο που καταφερνουν ειναι να σου δινουν πατημα για να αυτοξεφτιλιζεσαι ηλιθιωδως - σαν μια κλασσικη - για να χρησιμοποιησω δικο σου ορο -''πατσαβουρα ''
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανένα μιτου. Η πραγματικότητα είναι. Τώρα σχετικά με τα παιδιά, τι φάση ;είναι υποχρεωτικό; γιατί είδαμε και όσους κάνουν παιδιά πόσο καλά και ευτυχισμένα τα μεγαλώνουν.BigChiefWahoo έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:31Μωρέ πολύ καλά κατάλαβες τι εννοούσα αλλά σε έχει φάει το μυτού τα σωθικάNaida έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:24
Αυτό λέω και εγώ. Μουφες μου έλεγες δλδ ότι εγώ μπορώ να τον αρχίσω στα κλωτσιδια χωρίς να έχω θέμα με τον νόμο.![]()
Αλήθεια,εσύ σκοπεύεις να κάνεις παιδιά,ή όλο θεωρία είσαι ;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Αρκούδος Berlin
1000 likesNaida έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:38
Κανένα μιτου. Η πραγματικότητα είναι. Τώρα σχετικά με τα παιδιά, τι φάση ;είναι υποχρεωτικό; γιατί είδαμε και όσους κάνουν παιδιά πόσο καλά και ευτυχισμένα τα μεγαλώνουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 1 Απαντήσεις