!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαράκια και τραπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Golden Age
Re: Μπαράκια και τραπ
Για κάποιο λόγο η τραπ προωθείται πολύ. Μέχρι και τα τηλεπαιχνδία ασχολούνται με τους τράπερς.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτοί ακολουθούν το χρήμα. Το τραπ το ανέδειξαν οι πιτσιρικάδες, που πάντα όλοι μας σε εκείνη την ηλικία, Θέλουμε να ακούσουμε κάτι ζόρικο, όχι τον μεγάλο ερωτικό. Αλλά παλιότερα η ζόρικη μουσική ήταν και της προκοπής, ροκ, Μέταλ, πανκ, Ρέιβ, τρανς, κλπ, που ήταν και διόδος σε άλλα ακούσματα. Το τραπ είναι ένας βόθρος χωρίς να σε ξεβράζει πουθενά.Golden Age έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:17 Για κάποιο λόγο η τραπ προωθείται πολύ. Μέχρι και τα τηλεπαιχνδία ασχολούνται με τους τράπερς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχει να κανει και με τα κυκλωματα λευκης σαρκας,ναρκωτικων,οπλωνGolden Age έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:17 Για κάποιο λόγο η τραπ προωθείται πολύ. Μέχρι και τα τηλεπαιχνδία ασχολούνται με τους τράπερς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 08 Μάιος 2022, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε κι εγώ το 79 γεννήθηκα. Στα raves πήγαινα στο Γυμνάσιο-Λύκειο. Μετά ως φοιτητής πήγαινα γκοθάδικα γιατί η trance είχε γίνει χάλια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:16Καλά εγώ γεννήθηκα το 81, τι να προλάβω στα 90ς. Ένα αφραγκο φλώροβλαμμενο ήμουνοου άκουγε όλη τη μέρα Μέταλ στο δωμάτιο του διαβάζοντας χάμερ και άκουγε μεταλοεκπομπες. Εκεί αρχές 00ς που άρχισα να βγάζω χρήματα, και να άκουγα, ήταν της μόδας τα χαουζ και τα τιεστο, η σοβαρή trance είχε παρακμάσει, και το άλσος είχε κλείσει. είχε γίνει δαπιτοκατασταση, μυκονος και umatic. Τώρα από καλή μουσική techno trance μόνο το ittheplace στα Εξάρχεια είναι, που βέβαια είναι τρύπα, και δε λέει για χορό. Αν θες να αράξεις λίγο, καλά είναι. Έχει και φτηνή είσοδο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:56Από συναυλίες πήγαινα "τρύπες", στις παραστάσεις του Πανούση κλπ, αλλά ήμουν περισσότερο των rave partyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:53
Έκανες τη σωστή πορεία. Εύγε νέε μου. Και συναυλίες βέβαια έπρεπε, όσο ήταν ανοιχτό το ρόδον. Εγώ δεν είδα καμιά, επειδή πέρα από άφραγκος τότε δεν είχα και καμιά παρέα της προκοπής. Κάτι ψιλοσκυλαδες του χαμού. Καταστροφή. Τουλάχιστον στα edm party μπορείς να πας μόνος και να περάσεις πολύ καλά. Έχουν αυτό το plus . Ειδικά που πάω στα DIY trance party είναι πολύ καλα, μαζεύονται και τουρίστες, είναι πανηγύρι. Από μουσικη βέβαια, Κλαφτα, αλλά αν υπάρχει διάθεση από κ άτω, δεν ενοχλεί τόσο.
Τώρα για καζουαλ φάσεις, μόνο τσιπουροκαφενεδες. Τα μπαρ ξεχνά τα.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ελαχιστα ειναι τα μαγαζια που αξιζουν για να πας.
Προτιμω σε σπιτι, να ακουμε αυτα που θελουμε, να πινουμε καθαρα ποτα και να μαστε και πιο ανετοι για οτιδηποτε αλλο προκυψει.
Για καφε μονο και αυτο παλι μονο αν εχει καλη θεα και αναπαυτικες πολυθρονες για αραλικι.
Προτιμω σε σπιτι, να ακουμε αυτα που θελουμε, να πινουμε καθαρα ποτα και να μαστε και πιο ανετοι για οτιδηποτε αλλο προκυψει.
Για καφε μονο και αυτο παλι μονο αν εχει καλη θεα και αναπαυτικες πολυθρονες για αραλικι.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Που να βρω το θράσος ρε γυμνάσιο να πω στους γονείς μου θα ξενυχτήσω μέχρι το πρωί σε Ρέιβ, θα με κρέμαγαν ανάποδα. Ήμουν και φλώρος όπως προειοαμε, καληνύχτα. Καλά μετά από ένα σημείο άρχισαν κάτι τσιφτετέλια απλιφτινγκ του χαμού που μάζευαν φουλ καμένους. . Και μετά ήρθαν οι δαπιτοφλωριες για επιστεγασμα. Αλλά αφού προλάβες τηβ καλή εποχή, είσαι τζετ. Τα ελεκτρογκοθ είναι καλά και για χορό και για περπάτημα, τα βάζω στο mixcloud κάτι cold wave και περπατάω στα τσιμέντα, είναι καλή επιλογή.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:31Ε κι εγώ το 79 γεννήθηκα. Στα raves πήγαινα στο Γυμνάσιο-Λύκειο. Μετά ως φοιτητής πήγαινα γκοθάδικα γιατί η trance είχε γίνει χάλια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:16Καλά εγώ γεννήθηκα το 81, τι να προλάβω στα 90ς. Ένα αφραγκο φλώροβλαμμενο ήμουνοου άκουγε όλη τη μέρα Μέταλ στο δωμάτιο του διαβάζοντας χάμερ και άκουγε μεταλοεκπομπες. Εκεί αρχές 00ς που άρχισα να βγάζω χρήματα, και να άκουγα, ήταν της μόδας τα χαουζ και τα τιεστο, η σοβαρή trance είχε παρακμάσει, και το άλσος είχε κλείσει. είχε γίνει δαπιτοκατασταση, μυκονος και umatic. Τώρα από καλή μουσική techno trance μόνο το ittheplace στα Εξάρχεια είναι, που βέβαια είναι τρύπα, και δε λέει για χορό. Αν θες να αράξεις λίγο, καλά είναι. Έχει και φτηνή είσοδο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:56
Από συναυλίες πήγαινα "τρύπες", στις παραστάσεις του Πανούση κλπ, αλλά ήμουν περισσότερο των rave party![]()
Εμένα με αφήναν οι γονείς μου να πηγαίνω, γιατί σε αυτά τα θέματα ήταν προοδευτικοί. Αφού σκέψου, κάποιες φορές που είχα μαλώσει με τη μάνα μου, με είχε αποκαλέσει "ξενέρωτο" και "σπασίκλα".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:43Που να βρω το θράσος ρε γυμνάσιο να πω στους γονείς μου θα ξενυχτήσω μέχρι το πρωί σε Ρέιβ, θα με κρέμαγαν ανάποδα. Ήμουν και φλώρος όπως προειοαμε, καληνύχτα. Καλά μετά από ένα σημείο άρχισαν κάτι τσιφτετέλια απλιφτινγκ του χαμού που μάζευαν φουλ καμένους. . Και μετά ήρθαν οι δαπιτοφλωριες για επιστεγασμα. Αλλά αφού προλάβες τηβ καλή εποχή, είσαι τζετ. Τα ελεκτρογκοθ είναι καλά και για χορό και για περπάτημα, τα βάζω στο mixcloud κάτι cold wave και περπατάω στα τσιμέντα, είναι καλή επιλογή.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:31Ε κι εγώ το 79 γεννήθηκα. Στα raves πήγαινα στο Γυμνάσιο-Λύκειο. Μετά ως φοιτητής πήγαινα γκοθάδικα γιατί η trance είχε γίνει χάλια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:16
Καλά εγώ γεννήθηκα το 81, τι να προλάβω στα 90ς. Ένα αφραγκο φλώροβλαμμενο ήμουνοου άκουγε όλη τη μέρα Μέταλ στο δωμάτιο του διαβάζοντας χάμερ και άκουγε μεταλοεκπομπες. Εκεί αρχές 00ς που άρχισα να βγάζω χρήματα, και να άκουγα, ήταν της μόδας τα χαουζ και τα τιεστο, η σοβαρή trance είχε παρακμάσει, και το άλσος είχε κλείσει. είχε γίνει δαπιτοκατασταση, μυκονος και umatic. Τώρα από καλή μουσική techno trance μόνο το ittheplace στα Εξάρχεια είναι, που βέβαια είναι τρύπα, και δε λέει για χορό. Αν θες να αράξεις λίγο, καλά είναι. Έχει και φτηνή είσοδο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ξεπερασμένη η έννοια του μπαρ πλέον. Πάντα για τον π@ύτσο ήταν αλλά της έδιναν νόημα οι ταινίες και οι μόδες ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένας τόπος βαρετός. Η μεγάλη απάτη όμως στo δεύτερο μισό 90s και στα 00ς ήταν το κλασικό ελληνάδικο club της γειτονιάς (όχι τα κέντρα διάσημων τραγουδιστών). Ο άλλος νόμιζε ότι θα γ@μήσει με πεσίματα και κεράσματα ποτών σε άγνωστες κοπέλες και τελικά έμενε με την ψ@λή στο χέρι και σάντουιτς της παρηγοριάς στα Everest στις 05:00 το πρωί. Λογικό για τις περισσότερες να μην ανοιχτούν σε αγνώστους. Πάντα ήθελα να τρολάρω τέτοιους τύπους που είχαν φορέσει τα καλά τους, πουκαμισιές κλπ αλλά κατέληγαν αγ@μητοι στα Everest. Ήθελα να τους χτυπήσω φιλικά στην πλάτη και να τους πω "τι έγινε ρε μάγκες, ούτε σήμερα γ@μήσαμε"; Θα μου πει κανείς, "κι εσύ πώς ήσουν τέτοια ώρα έξω ρε μεγάλε"; Εντάξει προσωρινά είχα φάει κι εγώ το παραμύθι αλλά ξύπνησα γρήγορα. 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού πήγαινες σε Ρέιβ Πάρτυ από το γυμνάσιο και επιβίωσες χωρίς να καταλήξεις σε κάνα οκανα, πάλι καλά. Είχες και μια ξενερωτιλα που έλεγε η μάνα σου, η οποία σε έκανε ολίγον εγκρατή. Σημαντικό για εκείνες τις εποχές που δεν υπήρχε και πολύ πληροφόρηση. Μια επιρροή ωστόσο κάπως σου αφήσανε στις διαφορές ψεκοθεωριες σου, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ας μείνουμε στις ηρωικές εποχές.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 17:36Εμένα με αφήναν οι γονείς μου να πηγαίνω, γιατί σε αυτά τα θέματα ήταν προοδευτικοί. Αφού σκέψου, κάποιες φορές που είχα μαλώσει με τη μάνα μου, με είχε αποκαλέσει "ξενέρωτο" και "σπασίκλα".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:43Που να βρω το θράσος ρε γυμνάσιο να πω στους γονείς μου θα ξενυχτήσω μέχρι το πρωί σε Ρέιβ, θα με κρέμαγαν ανάποδα. Ήμουν και φλώρος όπως προειοαμε, καληνύχτα. Καλά μετά από ένα σημείο άρχισαν κάτι τσιφτετέλια απλιφτινγκ του χαμού που μάζευαν φουλ καμένους. . Και μετά ήρθαν οι δαπιτοφλωριες για επιστεγασμα. Αλλά αφού προλάβες τηβ καλή εποχή, είσαι τζετ. Τα ελεκτρογκοθ είναι καλά και για χορό και για περπάτημα, τα βάζω στο mixcloud κάτι cold wave και περπατάω στα τσιμέντα, είναι καλή επιλογή.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 16:31
Ε κι εγώ το 79 γεννήθηκα. Στα raves πήγαινα στο Γυμνάσιο-Λύκειο. Μετά ως φοιτητής πήγαινα γκοθάδικα γιατί η trance είχε γίνει χάλια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εντάξει ρε φίλε, δεν υπήρχε και ίντερνετ τότε. Σκληρές εποχές. Και πχ η μεταλοκουλτουρα δεν είναι καθόλου γκόμενες. Αν και προσωπικά πιστεύω πως όταν είσαι μέχρι τα 20, οι ερωτικες σχέσεις είναι φουλ υπερεκτιμημένες. Είναι η εποχή να βρεις καμιά γαμάτη παρέα και να κάνεις μαλακιες, να πηγαίνεις σε συναυλίες, Πάρτυ κλπ. Δυστυχώς φάγαμε την προπαγάνδα περί έρωτα που πουλάνε παντού όλα τα μέσα, ταινίες, μουσική, κλπ, και την πληρώσαμε πικρά.Jimmy81 έγραψε: 09 Μάιος 2022, 03:49 Ξεπερασμένη η έννοια του μπαρ πλέον. Πάντα για τον π@ύτσο ήταν αλλά της έδιναν νόημα οι ταινίες και οι μόδες ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένας τόπος βαρετός. Η μεγάλη απάτη όμως στo δεύτερο μισό 90s και στα 00ς ήταν το κλασικό ελληνάδικο club της γειτονιάς (όχι τα κέντρα διάσημων τραγουδιστών). Ο άλλος νόμιζε ότι θα γ@μήσει με πεσίματα και κεράσματα ποτών σε άγνωστες κοπέλες και τελικά έμενε με την ψ@λή στο χέρι και σάντουιτς της παρηγοριάς στα Everest στις 05:00 το πρωί. Λογικό για τις περισσότερες να μην ανοιχτούν σε αγνώστους. Πάντα ήθελα να τρολάρω τέτοιους τύπους που είχαν φορέσει τα καλά τους, πουκαμισιές κλπ αλλά κατέληγαν αγ@μητοι στα Everest. Ήθελα να τους χτυπήσω φιλικά στην πλάτη και να τους πω "τι έγινε ρε μάγκες, ούτε σήμερα γ@μήσαμε"; Θα μου πει κανείς, "κι εσύ πώς ήσουν τέτοια ώρα έξω ρε μεγάλε"; Εντάξει προσωρινά είχα φάει κι εγώ το παραμύθι αλλά ξύπνησα γρήγορα.![]()
Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ότι από τη μια λένε ότι η τραπ απευθύνεται σε 12χρονα (που είναι σωστό) και από την άλλη, τη βάζουν σε μέρη όπου συχνάζει μεγάλος κόσμος, μαζί με σκυλάδικα.
Γιατί!
Γιατί!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Γιατί οι πιτσιρικάδες ορίζουν τις τάσεις στη μαζική κουλτούρα, πάντα έτσι συνέβαινε, κ οι μεγαλύτεροι κάνουμε καλτσουραλ απροπριεισονAlienWay έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:55 Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ότι από τη μια λένε ότι η τραπ απευθύνεται σε 12χρονα (που είναι σωστό) και από την άλλη, τη βάζουν σε μέρη όπου συχνάζει μεγάλος κόσμος, μαζί με σκυλάδικα.
Γιατί!
Τι σου κάνει εντύπωση δλδ?
Οτι αυτό που λες ισχύει αλλά μια ζωή παριστάνουμε ότι δεν ισχύει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μάιος 2022, 10:00Γιατί οι πιτσιρικάδες ορίζουν τις τάσεις στη μαζική κουλτούρα, πάντα έτσι συνέβαινε, κ οι μεγαλύτεροι κάνουμε καλτσουραλ απροπριεισονAlienWay έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:55 Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι ότι από τη μια λένε ότι η τραπ απευθύνεται σε 12χρονα (που είναι σωστό) και από την άλλη, τη βάζουν σε μέρη όπου συχνάζει μεγάλος κόσμος, μαζί με σκυλάδικα.
Γιατί!![]()
Τι σου κάνει εντύπωση δλδ?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τα σκουπίδια της καπιταλιστικής καταναλωτικής κουλτούρας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar