!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Άδωνις έβαλε την κόρη της Μανωλίδου στο Ελληνικό
- Μαδουραίος
-
Εμπεδοκλής
Re: O Άδωνις έβαλε την κόρη της Μανωλίδου στο Ελληνικό
Η δικαιολογία για τα σκατά που ψηφίζουν.Και οι άλλοι το έκαναν.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11Ναι, επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μόνο αξιοκρατικά έμπαιναν όλοι στο δημόσιο και μόνο επί ΝΔ διορίζονται από το οικογενειακό περιβάλλον πολιτικών, εδώ ειμασταν και τα βλέπαμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Μάιος 2022, 23:40Εντάξει καταλάβαμε, επειδή είναι αναμενόμενη συμπεριφορά το να διορίζουν τα σόγια του αυτοί που ψηφίζεις, είπες να μας πεις και για τον διορισμό της Περιστέρας στο Πολυτεχνείο, που στην τελική έγινε όταν ο άντρας της ήταν στην αντιπολίτευση και αφού πρώτα είχε κάνει το αγροτικό της μαζεύοντας μόρια στο Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας και έχοντας δύο παιδιά. Ναι, το ίδιο είναι. Ωρέ ουστ κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα της αναξιοκρατίας.Chainis έγραψε: 07 Μάιος 2022, 18:39
Ρε βλακέντιε αναφέρθηκα στην Περιστέρα για να πω και σε σένα και στα βούρλα του σύριζα ότι όλοι μα όλοι οι πολιτικοί κάθε κόμματος με τους άμεσους συγγενείς και οικείους τους έχουν την ίδια συμπεριφορά που στην τελική είναι και αναμενόμενη.
Όχι λέω να μου πεις εσύ καλύτερα. Που στο είπε ο μπάρμπας που το διάβασε στην δημοκρατία.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11 Εκανε στην Δυτική Μακεδονία και έχει δύο παιδιά ε;
Ε τότε το ΕΜΠ θα απογειωθεί επιστημονικώς με την ένταξη της στο δυναμικό του!
Ψάξε λίγο σαν τι διορίστηκε στο ΕΜΠ επί Σαμαρά και τι θέση πήρε επί σύριζα που θέλω να δεις κάτι.
Btw, για να γίνεις καθηγητής και να αξιολογηθείς ως τέτοιος από την επιτροπή άλλων καθηγητών η θέση του ερευνητή είναι πάντοτε απαραίτητη. Αλλά σιγά μην ξέρει ο μπάρμπας στο καφενείο. Αυτός λέει τι τα θέλετε τα πανεπιστήμια. Τραβάτε ν σκάψετε στα χωράφια να δείτε πώς βγαίνει το πραγματικό ψωμί. Που δεν πάτε στα χωράφια και γεμίσαμε αλλοδαπούς. Βέβαια, ο ίδιος έχει στα χωράφια του μόνο αλλοδαπούς, δεν ξέρει τι πάει να πει ΙΚΑ και πάει στην Ουκρανή πουτάνα γιατί θέλει να πηδάει ξένες...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πάλι οι ίδιες σαχλαμάρες.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11
Ρε βλακέντιε αναφέρθηκα στην Περιστέρα για να πω και σε σένα και στα βούρλα του σύριζα ότι όλοι μα όλοι οι πολιτικοί κάθε κόμματος με τους άμεσους συγγενείς και οικείους τους έχουν την ίδια συμπεριφορά που στην τελική είναι και αναμενόμενη.
Η δυνατότητα του ειδικού διδακτικού προσωπικού να γίνει ΔΕΠ εφόσον είχε τα προσόντα (διδακτορικό) δεν αφορούσε μόνο σε ένα άτομο. Ήταν μια διάταξη που έδωσε αυτήν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο που ήδη δίδασκε επί χρόνια και είχε διδακτορικό.
Ένας φίλος προτίμησε να παραμείνει στη θέση του ειδικού διδακτικού για τους δικούς του λόγους.
Στα Δεξιά μιλάμε για διορισμούς από ολους, για διδακτορικά απάτη του περιφερειάρχη, για απόλυση καθηγήτριας επειδή ο μπουλης γιος πρωθυπουργου αντεγραφε...
Σήψη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Μαδουραίος
Όπως φαίνεται ξέρεις από μπαρμπάδες πολλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:35Η δικαιολογία για τα σκατά που ψηφίζουν.Και οι άλλοι το έκαναν.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11Ναι, επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μόνο αξιοκρατικά έμπαιναν όλοι στο δημόσιο και μόνο επί ΝΔ διορίζονται από το οικογενειακό περιβάλλον πολιτικών, εδώ ειμασταν και τα βλέπαμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Μάιος 2022, 23:40
Εντάξει καταλάβαμε, επειδή είναι αναμενόμενη συμπεριφορά το να διορίζουν τα σόγια του αυτοί που ψηφίζεις, είπες να μας πεις και για τον διορισμό της Περιστέρας στο Πολυτεχνείο, που στην τελική έγινε όταν ο άντρας της ήταν στην αντιπολίτευση και αφού πρώτα είχε κάνει το αγροτικό της μαζεύοντας μόρια στο Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας και έχοντας δύο παιδιά. Ναι, το ίδιο είναι. Ωρέ ουστ κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα της αναξιοκρατίας.Όχι λέω να μου πεις εσύ καλύτερα. Που στο είπε ο μπάρμπας που το διάβασε στην δημοκρατία.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11 Εκανε στην Δυτική Μακεδονία και έχει δύο παιδιά ε;
Ψάξε λίγο σαν τι διορίστηκε στο ΕΜΠ επί Σαμαρά και τι θέση πήρε επί σύριζα που θέλω να δεις κάτι.
Btw, για να γίνεις καθηγητής και να αξιολογηθείς ως τέτοιος από την επιτροπή άλλων καθηγητών η θέση του ερευνητή είναι πάντοτε απαραίτητη. Αλλά σιγά μην ξέρει ο μπάρμπας στο καφενείο. Αυτός λέει τι τα θέλετε τα πανεπιστήμια. Τραβάτε ν σκάψετε στα χωράφια να δείτε πώς βγαίνει το πραγματικό ψωμί. Που δεν πάτε στα χωράφια και γεμίσαμε αλλοδαπούς. Βέβαια, ο ίδιος έχει στα χωράφια του μόνο αλλοδαπούς, δεν ξέρει τι πάει να πει ΙΚΑ και πάει στην Ουκρανή πουτάνα γιατί θέλει να πηδάει ξένες...![]()
Δεν είναι περίεργο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Eθνικοκοινωνιστης
καθε λογικος ανθρωπος απεχθανεται τους νοικοκυραιους 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Εννοείται. Μπαίνεις στο καφενείο, και επικεντρώνεις στο διπλανό τραπέζι. Αν θέλεις, να σπρώξει τη συζήτηση φωνάζεις ένα που μας κατάντησαν οι αλήτες ή δόξα στο Μητσοτάκη...Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:07Όπως φαίνεται ξέρεις από μπαρμπάδες πολλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:35Η δικαιολογία για τα σκατά που ψηφίζουν.Και οι άλλοι το έκαναν.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11
Ναι, επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μόνο αξιοκρατικά έμπαιναν όλοι στο δημόσιο και μόνο επί ΝΔ διορίζονται από το οικογενειακό περιβάλλον πολιτικών, εδώ ειμασταν και τα βλέπαμε.Όχι λέω να μου πεις εσύ καλύτερα. Που στο είπε ο μπάρμπας που το διάβασε στην δημοκρατία.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:11 Εκανε στην Δυτική Μακεδονία και έχει δύο παιδιά ε;
Btw, για να γίνεις καθηγητής και να αξιολογηθείς ως τέτοιος από την επιτροπή άλλων καθηγητών η θέση του ερευνητή είναι πάντοτε απαραίτητη. Αλλά σιγά μην ξέρει ο μπάρμπας στο καφενείο. Αυτός λέει τι τα θέλετε τα πανεπιστήμια. Τραβάτε ν σκάψετε στα χωράφια να δείτε πώς βγαίνει το πραγματικό ψωμί. Που δεν πάτε στα χωράφια και γεμίσαμε αλλοδαπούς. Βέβαια, ο ίδιος έχει στα χωράφια του μόνο αλλοδαπούς, δεν ξέρει τι πάει να πει ΙΚΑ και πάει στην Ουκρανή πουτάνα γιατί θέλει να πηδάει ξένες...![]()
Δεν είναι περίεργο.
Βέβαια, εσύ προσωπικά δεν ψάχνεις κάπου την αλήθεια οπότε δεν πρόκειται να σε πείσω. Θα συνεχίσεις να μας λες για το Πολυτεχνείο, ακόμη και αν δεν έχεις περάσει ούτε απέξω. Μη μου πεις για την Πατησίων έτσι. Το Πολυτεχνείο είναι αλλού...
Επίσης, μη μας πρήξεις όταν σε 10 ημέρες γίνουν οι φοιτητικές εκλογές και μάθεις ότι η δαπ βγήκε πρώτο κόμμα... Εντάξει;
Εντάξει;
Εν τω μεταξύ, ακόμα και σε τηλεφωνική έρευνα ή σε διαγωνισμό να θες να συμμετάσχεις για τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, οι τύποι προτού ξεκινήσουν τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, ξεκαθαρίζουν ξανά και ξανά ότι δεν εμπλέκεσαι στον διαφημιστικό χώρο ή ότι δεν έχεις κάποια συγγένεια με τους χορηγούς και μπλα μπλα.
Αλλά για τον εργασιακό στίβο αυτά είναι γιόλο. Η κόρη υπουργού στα 22 της χρόνια με την τεράστια εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Lamda, όλα τα υπόλοιπα βιογραφικά δεν είχαν αντίστοιχα προσόντα και ήταν μονόδρομος αυτή η πρόσληψη. Σιχάματα.
Αλλά για τον εργασιακό στίβο αυτά είναι γιόλο. Η κόρη υπουργού στα 22 της χρόνια με την τεράστια εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Lamda, όλα τα υπόλοιπα βιογραφικά δεν είχαν αντίστοιχα προσόντα και ήταν μονόδρομος αυτή η πρόσληψη. Σιχάματα.
- Υδράργυρος
Αυτο ειναι λαδωμα
Δεν έχω περάσει, έχεις δίκιο, μόνο από το μαθηματικό έχω περάσει.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:30Εννοείται. Μπαίνεις στο καφενείο, και επικεντρώνεις στο διπλανό τραπέζι. Αν θέλεις, να σπρώξει τη συζήτηση φωνάζεις ένα που μας κατάντησαν οι αλήτες ή δόξα στο Μητσοτάκη...Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:07Όπως φαίνεται ξέρεις από μπαρμπάδες πολλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 09:35
Η δικαιολογία για τα σκατά που ψηφίζουν.Και οι άλλοι το έκαναν.
Όχι λέω να μου πεις εσύ καλύτερα. Που στο είπε ο μπάρμπας που το διάβασε στην δημοκρατία.
Δεν είναι περίεργο.
Βέβαια, εσύ προσωπικά δεν ψάχνεις κάπου την αλήθεια οπότε δεν πρόκειται να σε πείσω. Θα συνεχίσεις να μας λες για το Πολυτεχνείο, ακόμη και αν δεν έχεις περάσει ούτε απέξω. Μη μου πεις για την Πατησίων έτσι. Το Πολυτεχνείο είναι αλλού...![]()
Επίσης, μη μας πρήξεις όταν σε 10 ημέρες γίνουν οι φοιτητικές εκλογές και μάθεις ότι η δαπ βγήκε πρώτο κόμμα... Εντάξει;
Εντάξει;
Επίσης δεν προσέχω τι λένε οι μπαμπάδες στο καφενείο οπότε είμαι ανενημερωτος, δεν ξέρω τίποτα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Eθνικοκοινωνιστης
εξυπηρετηση λεγεται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς. Το μαθηματικό Αθηνών είναι στο Καποδιστριακό. Επίσης, στην πραγματικότητα ούτε η και η σχολή φυσικομαθηματικού είναι κανονική σχολή του Πολυτεχνείου. Είναι ένα ψέμα για όσους νομίζουν ότι μπαίνοντας εκεί θα γίνουν μηχανικοί.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:37Δεν έχω περάσει, έχεις δίκιο, μόνο από το μαθηματικό έχω περάσει.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:30Εννοείται. Μπαίνεις στο καφενείο, και επικεντρώνεις στο διπλανό τραπέζι. Αν θέλεις, να σπρώξει τη συζήτηση φωνάζεις ένα που μας κατάντησαν οι αλήτες ή δόξα στο Μητσοτάκη...
Βέβαια, εσύ προσωπικά δεν ψάχνεις κάπου την αλήθεια οπότε δεν πρόκειται να σε πείσω. Θα συνεχίσεις να μας λες για το Πολυτεχνείο, ακόμη και αν δεν έχεις περάσει ούτε απέξω. Μη μου πεις για την Πατησίων έτσι. Το Πολυτεχνείο είναι αλλού...![]()
Εντάξει;
Επίσης δεν προσέχω τι λένε οι μπαμπάδες στο καφενείο οπότε είμαι ανενημερωτος, δεν ξέρω τίποτα.
Δεν υπάρχει φυσικομαθηματικό άσχετε, υπάρχει μαθηματικό και φυσικό τμήμα στην φυσικομαθηματική σχολή, πως και βιολογικό και φυσιογνωστικό..Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:40Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς. Το μαθηματικό Αθηνών είναι στο Καποδιστριακό. Επίσης, στην πραγματικότητα ούτε η και η σχολή φυσικομαθηματικού είναι κανονική σχολή του Πολυτεχνείου. Είναι ένα ψέμα για όσους νομίζουν ότι μπαίνοντας εκεί θα γίνουν μηχανικοί.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:37Δεν έχω περάσει, έχεις δίκιο, μόνο από το μαθηματικό έχω περάσει.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:30
Εννοείται. Μπαίνεις στο καφενείο, και επικεντρώνεις στο διπλανό τραπέζι. Αν θέλεις, να σπρώξει τη συζήτηση φωνάζεις ένα που μας κατάντησαν οι αλήτες ή δόξα στο Μητσοτάκη...
Εντάξει;
Επίσης δεν προσέχω τι λένε οι μπαμπάδες στο καφενείο οπότε είμαι ανενημερωτος, δεν ξέρω τίποτα.![]()
Κι εγώ ήμουν σε άλλο πανεπιστήμιο, όχι στο Καποδίστριακό.
Και ο κάθε μαθητής λυκείου ξέρει ότι το ΕΜΠ είναι ανεξάρτητο από το Καποδίστριακό, εσύ το ανακάλυψες πρόσφατα μάλλον και θέλεις να μοιραστείς την γνώση σου;.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, εμείς του Πολυτεχνείου φυσικομαθηματικό λέμε τη ΣΕΜΦΕ. Απλά να σε ενημερώσω ότι έχω περάσει από εκεί. Και δεν εννοώ απέξω.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:48Δεν υπάρχει φυσικομαθηματικό άσχετε, υπάρχει μαθηματικό και φυσικό τμήμα στην φυσικομαθηματική σχολή, πως και βιολογικό και γεωφυσικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:40Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς. Το μαθηματικό Αθηνών είναι στο Καποδιστριακό. Επίσης, στην πραγματικότητα ούτε η και η σχολή φυσικομαθηματικού είναι κανονική σχολή του Πολυτεχνείου. Είναι ένα ψέμα για όσους νομίζουν ότι μπαίνοντας εκεί θα γίνουν μηχανικοί.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:37
Δεν έχω περάσει, έχεις δίκιο, μόνο από το μαθηματικό έχω περάσει.
Επίσης δεν προσέχω τι λένε οι μπαμπάδες στο καφενείο οπότε είμαι ανενημερωτος, δεν ξέρω τίποτα.![]()
Και ο κάθε μαθητής λυκείου ξέρει ότι το ΕΜΠ είναι ανεξάρτητο από το Καποδίστριακό, εσύ το ανακάλυψες πρόσφατα και θέλεις να μοιραστείς την γνώση σου;.
Βασικά, να μου να σε πείσω. Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ότι μιλάς με κάποιον αμόρφωτο άεργο. Έτσι είναι. Το κόβω πιο πιθανό αύριο να επιμένεις ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση παρά ότι κανείς λάθος και ψηφίζεις σκατά. Σκατά ψήφιζες , σκατά θα συνεχίσεις να ψηφίζεις. Ειδικά τώρα ακόμη πιο φανατισμένα. Θέλει μεγάλο κόπο και ψυχή να αλλάξει ρότα ένα πλοίο που αρμενίζει λάθος. Είναι αυτό που λέμε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
Καλά, κι ο Τσίπρας πέρασε από το ΕΜΠ, δεν θα κρίνω εγώ την ασχετοσύνη σας.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:55Τύπε μου, εμείς του Πολυτεχνείου φυσικομαθηματικό λέμε τη ΣΕΜΦΕ. Απλά να σε ενημερώσω ότι έχω περάσει από εκεί. Και δεν εννοώ απέξω.Chainis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:48Δεν υπάρχει φυσικομαθηματικό άσχετε, υπάρχει μαθηματικό και φυσικό τμήμα στην φυσικομαθηματική σχολή, πως και βιολογικό και γεωφυσικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μάιος 2022, 11:40
Θα σου πω κάτι αλλά μη σοκαριστείς. Το μαθηματικό Αθηνών είναι στο Καποδιστριακό. Επίσης, στην πραγματικότητα ούτε η και η σχολή φυσικομαθηματικού είναι κανονική σχολή του Πολυτεχνείου. Είναι ένα ψέμα για όσους νομίζουν ότι μπαίνοντας εκεί θα γίνουν μηχανικοί.![]()
Και ο κάθε μαθητής λυκείου ξέρει ότι το ΕΜΠ είναι ανεξάρτητο από το Καποδίστριακό, εσύ το ανακάλυψες πρόσφατα και θέλεις να μοιραστείς την γνώση σου;.![]()
Βασικά, να μου να σε πείσω. Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ότι μιλάς με κάποιον αμόρφωτο άεργο. Έτσι είναι. Το κόβω πιο πιθανό αύριο να επιμένεις ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση παρά ότι κανείς λάθος και ψηφίζεις σκατά. Σκατά ψήφιζες , σκατά θα συνεχίσεις να ψηφίζεις. Ειδικά τώρα ακόμη πιο φανατισμένα. Θέλει μεγάλο κόπο και ψυχή να αλλάξει ρότα ένα πλοίο που αρμενίζει λάθος. Είναι αυτό που λέμε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση