!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θα κανατε το ψυχικο;
θα κανατε το ψυχικο;
εστω οτι συναντατε παλιο σας δεσμο. καλη ψυχη, καλα ειχατε περασει, ειρηνικα χωρισατε, εχουν περασει πολλα χρονια.
ο ανθρωπος αυτος, ειχε μια μεγαλη ατυχια, και εχει καταστραφει η υγεια και η εμφανιση του. βαλτε οτι θελετε με το μυαλο σας, τρακαρισμα, πυρκαγια, αρρωστια, αλλα μιλαμε για εντελως κατεστραμμενη εμφανιση. αναπηρικο αμαξιδιο, πολυ καμμενο δερμα, αποστεωση απο καρκινο, οτι χειροτερο φανταζεστε, μεγαλη καταστροφη.
εξακολουθει ομως να ειναι ντομπρο και ξηγημενο τυπακι, και ζητα στα ισια ενα πηδημα, εναν οργασμο, for old times sake, και γιατι δεν παιζει να το βρει απο αλλου, ουτε υπαρχει πιθανοτητα να γιατρευτει, να αλλαξει η κατασταση του.
το κανετε το ψυχικο;
ο ανθρωπος αυτος, ειχε μια μεγαλη ατυχια, και εχει καταστραφει η υγεια και η εμφανιση του. βαλτε οτι θελετε με το μυαλο σας, τρακαρισμα, πυρκαγια, αρρωστια, αλλα μιλαμε για εντελως κατεστραμμενη εμφανιση. αναπηρικο αμαξιδιο, πολυ καμμενο δερμα, αποστεωση απο καρκινο, οτι χειροτερο φανταζεστε, μεγαλη καταστροφη.
εξακολουθει ομως να ειναι ντομπρο και ξηγημενο τυπακι, και ζητα στα ισια ενα πηδημα, εναν οργασμο, for old times sake, και γιατι δεν παιζει να το βρει απο αλλου, ουτε υπαρχει πιθανοτητα να γιατρευτει, να αλλαξει η κατασταση του.
το κανετε το ψυχικο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Re: θα κανατε το ψυχικο;
Το Α και το Ω του χωρισμού:
Δεν παμε ξανα με τον πρώην.
Δεν παμε ξανα με τον πρώην.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
XA XA XA ε δεν θα τη πέταγα και σε κανένα πηγάδι...Ασέβαστος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:05 εστω οτι συναντατε παλιο σας δεσμο. καλη ψυχη, καλα ειχατε περασει, ειρηνικα χωρισατε, εχουν περασει πολλα χρονια.
το κανετε το ψυχικο;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Βινόσαυρος
Αμα σε καυλωνει ακόμα γιατί όχι;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
το σωστο ειναι οτι αν ο πρωην μετα 20 χρονια δουμε οτι εχει βγαλει λεφτα ενω ο επομενος παρεμεινε στο παπακι που μας εκανε βολτες στην πλατεια μεμου στον κορυδαλλο γυρναμε στον πρωτο
- wooded glade
Θα έχει γίνει ο ένας 90 και η άλλη 97 έτσι όπως το περιγράφεις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
αμα καναν βολτες στα 15 -20 τωρα θα ειναι ας πουμε 35- 40wooded glade έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:42 Θα έχει γίνει ο ένας 90 και η άλλη 97 έτσι όπως το περιγράφεις.
Θα συμφωνήσω με Cec παραπάνω, για το λόγο οτι δεν είμαστε να ξανατρώμε κολλήματα και να ξαναπερνάμε πίκρες, εκτός και παίξει σχέση-γαμος.
Για το ερώτημα του ασέβαστου, δε μου έχει τύχει και μπορεί να είμαι πολύ πεζός αλλά μάλλον όχι.
Για το ερώτημα του ασέβαστου, δε μου έχει τύχει και μπορεί να είμαι πολύ πεζός αλλά μάλλον όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Aυτή η επιδημία έχει πέσει τα τελευταία χρόνια . Αντρες και Γυναίκες με οικογένειες και παιδιά χωρίζουν και κάνουν νεα αρχήΕρμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:51 Θα συμφωνήσω με Cec παραπάνω, για το λόγο οτι δεν είμαστε να ξανατρώμε κολλήματα και να ξαναπερνάμε πίκρες, εκτός και παίξει σχέση-γαμος.
Ασέβαστε - OXI .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οχι δε λέω να χωρίσεις για να ακολουθήσεις τον μεγάλο έρωτα, λέω οτι μπορεί να έρθουν τα πράγματα έτσι που μόνος εσύ, μόνη αυτή και θέλετε τα ίδια πράγματα, τότε γιατί όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χωρίς να με ελκύει; Εννοείται πως όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Νομίζω πως όχι και γράφω νομίζω γιατί δεν μου έχει τύχει, αντιθέτως με έχουν ξαναπλησιασει για σχέση.Ασέβαστος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:05 εστω οτι συναντατε παλιο σας δεσμο. καλη ψυχη, καλα ειχατε περασει, ειρηνικα χωρισατε, εχουν περασει πολλα χρονια.
το κανετε το ψυχικο;
Πες μου όμως, παίζει να σου σηκωθεί υπό τέτοια περίπτωση που περιγράφεις για α περάσεις στην πράξη;
the end
- Cecily Anne
Ερμής έγραψε: 22 Σεπ 2018, 11:00 που μόνος εσύ, μόνη αυτή και θέλετε τα ίδια πράγματα, τότε γιατί όχι.
ΝΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ λόγος, για να πας με μία και να έρθει μαζί σου, γιατί ξωμείνε στο ράφι!
Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.
Μεγάλους έρωτες, δηλαδή;Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2018, 10:58
Aυτή η επιδημία έχει πέσει τα τελευταία χρόνια . Αντρες και Γυναίκες με οικογένειες και παιδιά χωρίζουν και κάνουν νεα αρχήσχέση - γάμο με τους νεανικούς μεγάλους ερωτές τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Αν η άλλη νόμιζε ότι θα βρει καλύτερα και δε βρήκε, ούτε εσύ βρήκες καλύτερα, γιατί να μην είστε μαζί;
Καθαρα από πείσμα;
Μια ζωή την έχουμε.
Καθαρα από πείσμα;
Μια ζωή την έχουμε.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι προσπαθει να γαντζωθει πανω σου και να σου ρουφηξει το μεδουλι οικονομικα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν