Κόκκορας έγραψε: 05 Μάιος 2022, 18:34
ο ΠΑΟΚ έχει παίξει ένα σωρό τελικούς και μάλιστα τα τελευταία χρόνια,κάψα ιδιαίτερη δεν έχει πια,η εκδρομή φτηνή δεν είναι και οι συνθήκες(μνημόνιο,πανδημία,ακρίβεια) δεν είναι καλές
οπότε και 10 χιλιάδες να πάνε πολλοί θα είναι!
παρμεπιπτόντως οι υπεύθυνοι στην διοίκηση προσθέσαν άλλη μια κακή απόφαση στις αρκετές που έχουν.
Αν ήδη έφυγε η κάψα, αλίμονό μας. Έχουμε δει ΠΑΟΚ ένα βήμα πριν τη διάλυση, μπορούμε να ζήσουμε μια χαρά χωρίς τίτλους αλλά και το σφάξε με αγά μου να αγιάσω είναι άσχημο. Για τα λεφτά δεν διαφωνώ αλλά σίγουρα θα βρεθούν όσοι πρέπει και θα κάνουν οικονομία, θα βάλουν ρεφενε βενζινοδιοδια, θα πιστολιασουν τη ΔΕΗ κτλ και θα πάνε. Μακάρι να είχε φροντίσει άλλα η ΠΑΕ να πηγαίναμε προς τον τελικό με άλλο κλίμα και ας παίζαμε και στη Ρόδο...
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Μάιος 2022, 18:52
Για την έδρα ήταν στο χέρι τους να το αλλάξουν;
ΟΑΚΑ βολεύει και αστυνομιες κράτος κλπ
Επαρχία μετά και τον Βόλο νομιζω την ξεχνάμε για έδρα
Θεσνικη μόνο Καυτατζόγλειο αν και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο
Εγώ πιστεύω ισχύει και αυτό που λέει ο Ρακ ότι έχεις παρει τελικούς ΟΑΚΑ οπότε δεν τους καίει και τόσο να πιέσουν για κάποια άλλη έδρα
Α και με κόσμο έχει ουσιαστικά 3 χρόνια να γίνει τελικος
Η γνώμη μου είναι ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες Α Εθνικής με έδρα το ΟΑΚΑ, ο τελικός θα έπρεπε να γίνεται κάθε χρόνο σε άλλη πόλη ή έστω άλλο στάδιο. Πλέον, αφού θα μετακομίσει και η ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει κάτι σαν Γουέμπλεϊ από τα Λιντλ και να είναι σταθερή έδρα της ΕΠΟ και του τελικού κυπέλλου.
Το Καυτατζόγλειο είναι ένα ερείπιο και παρόλα αυτά δεν το έδωσαν για προσωρινή έδρα στον ΠΑΟΚ να το επισκευάσει οπότε το ξεχνάμε γενικά κι ελπίζουμε να μην το καταπιεί η γη στον επόμενο σεισμό και πάει κόσμος άδικα...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.