!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
kalymnos

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalymnos »

seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 05:56 Σε αυτή την ιστοσελίδα μερικά μέλη προσπαθούν να με βγάλουν παρανοϊκό διότι επιμένω ότι η βίδα στερεώνει αντικείμενα μεταξύ των.
Είμαι αρκετά ικανός να καταλάβω τον λόγο που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό και θα αμυνθώ προστατεύοντας τον εαυτό μου.
Πίπες, δε σε βγάζουν παρανοϊκό, ούτε ασχολείται κανείς με τα παραμύθια σου για τις βίδες. Σε βγάζουν όλοι ΑΣΧΕΤΟ διότι δεν έχεις γνώσεις σχολικού επιπέδου και δεν ξέρεις να απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα.

Αν θες να προστατεύσεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να μην εξευτελίζεσαι με γελοίους ισχυρισμούς ότι είσαι ανώτερος από καθηγητές πανεπιστημίου και δήθεν μιλάς επιστημονικά ενώ αυτά που γράφεις είναι επιεικώς μπακαλίκι :003:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

[user]kalymnos[/user]
Άστον μωρέ τον φουκαρά...
Αυτό είναι το χόμπυ του...να καυχησιολογεί στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 16:39
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Μάιος 2022, 11:16
seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 00:03 Καλά μόνο μαλάκες έχει αυτό το φόρουμ?
Κανένας σώφρον δεν υπάρχει να πει κάτι?
Με μακράν το μεγαλύτερο, εσένα.
Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις!
Δηλαδή είσαστε τα μαλακοπαίδια μου. :xena:
Στις φαντασιώσεις και ονειρώξεις που σε κυνηγάνε μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις.
Όσο παρλαπιπάρεις και δεν γίνεσαι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, συνεχίζεις να γράφεις, εμείς να διαβάζουμε και η ζωή συνεχίζεται.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Στην υφιστάμενη τεχνολογία των κατασκευών δεν είμαι ανώτερος των καθηγητών
Στην τεχνολογία την δική μου με βλέπουν με τα κιάλια. Αν συγκρίνει κάποιος την υφιστάμενη και την δική μου τεχνολογία
είναι σαν οι καθηγητές να έχουν δίπλωμα για μηχανάκι και εγώ να έχω δίπλωμα ( Ε ) νταλίκας με ρυμουλκούμενο :003:
Από αυτή την άποψη είμαι ανώτερος.
Γιατί μπορώ να κατασκευάσω τα πιο αντισεισμικά σπίτια παγκοσμίως.
Όποιος θέλει δική μου κατασκευή εδώ είμαι για αρχιτεκτονικά σχέδια στατικές μελέτες, άδεια και κατασκευή με το κλειδί στο χέρι.
Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε ικανοί να φέρουμε εις πέρας κάθε δομική κατασκευή.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Και έλεγα κάτι μου θυμίζει η τεχνική σου. Τελικά θυμήθηκα ότι το μακρινό 1998, δώρισα στο γιο μου ένα pc game.
Tonka Construction

Βίντεο με διάφορες τεχνικές που έχει ''κλέψει'' το 1998 και πλασάρει για δικές του το 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=87xyRVHvSmw

Τελικά βλέπω ότι από εκεί έχεις κλέψει την τεχνολογία που διατυμπανίζεις. Στο 1:20:55 βλέπουμε το βίδωμα.
Και ψεύτης και κλέφτης.

Εικόνα
seismic

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2022, 00:14 Και έλεγα κάτι μου θυμίζει η τεχνική σου. Τελικά θυμήθηκα ότι το μακρινό 1998, δώρισα στο γιο μου ένα pc game.
Tonka Construction

Βίντεο με διάφορες τεχνικές που έχει ''κλέψει'' το 1998 και πλασάρει για δικές του το 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=87xyRVHvSmw

Τελικά βλέπω ότι από εκεί έχεις κλέψει την τεχνολογία που διατυμπανίζεις. Στο 1:20:55 βλέπουμε το βίδωμα.
Και ψεύτης και κλέφτης.

Εικόνα
Ναι το έκλεψα και πήγα και έβγαλα διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. :smt005:
Ας πρόσεχε ο γιος σου :lol:
Εύχομαι να μην σου μοιάσει
Και ψεύτης και χαζός.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
kalymnos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalymnos »

seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 22:49 Στην υφιστάμενη τεχνολογία των κατασκευών δεν είμαι ανώτερος των καθηγητών
Στην τεχνολογία την δική μου με βλέπουν με τα κιάλια. Αν συγκρίνει κάποιος την υφιστάμενη και την δική μου τεχνολογία
είναι σαν οι καθηγητές να έχουν δίπλωμα για μηχανάκι και εγώ να έχω δίπλωμα ( Ε ) νταλίκας με ρυμουλκούμενο :003:
Όποιος θέλει δική μου κατασκευή εδώ είμαι για αρχιτεκτονικά σχέδια στατικές μελέτες, άδεια και κατασκευή με το κλειδί στο χέρι.
Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε ικανοί να φέρουμε εις πέρας κάθε δομική κατασκευή.
Πάμε πάλι:

Δεν υπάρχει καμία δική σου τεχνολογία. Αυτά που γράφεις είναι άχρηστα σεντόνια κειμένου, χωρίς μεθοδολογία, χωρίς εξισώσεις, με λάθος μεγέθη και μονάδες, ενώ οι παραδοχές βασίζονται στη φαντασία σου. Είσαι παντελώς ανίκανος να δικαιολογήσεις αυτά που γράφεις, διότι τα έχεις αντιγράψει από δεξιά κι αριστερά και τα εφαρμόζεις λανθασμένα επειδή δεν τα καταλαβαίνεις.

Δεν έχεις κατασκευάσει ποτέ κανένα πραγματικό κτίριο με την πατέντα σου. Ούτε ένα. Και ούτε πρόκειται, διότι δε θα πάρεις έγκριση αν δεν ακολουθήσεις τον κανονισμό.

Δε θελει ΚΑΝΕΙΣ δική σου αντισεισμική κατασκευή. Δεν έχεις καταφέρει τόσα ΧΡΟΝΙΑ να παρουσιάσεις μια πραγματική, σωστή, αποδεκτή χρηματοοικονομική μελέτη που να διαβάζεται από κανονικούς ανθρώπους.

Δεν έχεις συνεργάτες στον τομέα της αντισεισμικής τεχνολογίας. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να σου δώσει χαρτί υπογεγραμμένο ότι αυτά που λες ισχύουν. Ούτε μια έστω δημοσίευση δεν έχουν κάνει μαζί σου και σε αφήνουν να ρεζιλεύεσαι με αγγλικά χειρότερα από google translate και με τις γελοιότητες του στυλ "math I do not know" και "this told me the professor".

Ξέρεις ποια είναι η λύση για όλα αυτά; Να τα αγνοήσεις και να ανεβάσεις πάλι τα ίδια σεντόνια!

Δεκατόσα χρόνια με μπούρδες έχεις πετύχει ένα μηδενικό, οπότε αν κάνεις ακριβώς το ίδιο για άλλα δεκατόσα μάντεψε τι θα πετύχεις :003:
seismic

kalymnos έγραψε: 07 Μάιος 2022, 02:15
seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 22:49 Στην υφιστάμενη τεχνολογία των κατασκευών δεν είμαι ανώτερος των καθηγητών
Πάμε πάλι:

Δεν υπάρχει καμία δική σου τεχνολογία. Αυτά που γράφεις είναι άχρηστα σεντόνια κειμένου, χωρίς μεθοδολογία, χωρίς εξισώσεις, με λάθος μεγέθη και μονάδες, ενώ οι παραδοχές βασίζονται στη φαντασία σου. Είσαι παντελώς ανίκανος να δικαιολογήσεις αυτά που γράφεις, διότι τα έχεις αντιγράψει από δεξιά κι αριστερά και τα εφαρμόζεις λανθασμένα επειδή δεν τα καταλαβαίνεις.

Δεν έχεις κατασκευάσει ποτέ κανένα πραγματικό κτίριο με την πατέντα σου. Ούτε ένα. Και ούτε πρόκειται, διότι δε θα πάρεις έγκριση αν δεν ακολουθήσεις τον κανονισμό.

Δε θελει ΚΑΝΕΙΣ δική σου αντισεισμική κατασκευή. Δεν έχεις καταφέρει τόσα ΧΡΟΝΙΑ να παρουσιάσεις μια πραγματική, σωστή, αποδεκτή χρηματοοικονομική μελέτη που να διαβάζεται από κανονικούς ανθρώπους.

Δεν έχεις συνεργάτες στον τομέα της αντισεισμικής τεχνολογίας. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να σου δώσει χαρτί υπογεγραμμένο ότι αυτά που λες ισχύουν. Ούτε μια έστω δημοσίευση δεν έχουν κάνει μαζί σου και σε αφήνουν να ρεζιλεύεσαι με αγγλικά χειρότερα από google translate και με τις γελοιότητες του στυλ "math I do not know" και "this told me the professor".

Ξέρεις ποια είναι η λύση για όλα αυτά; Να τα αγνοήσεις και να ανεβάσεις πάλι τα ίδια σεντόνια!

Δεκατόσα χρόνια με μπούρδες έχεις πετύχει ένα μηδενικό, οπότε αν κάνεις ακριβώς το ίδιο για άλλα δεκατόσα μάντεψε τι θα πετύχεις :003:
Πιστεύω ότι αν προσπαθήσω άλλα 14 χρόνια θα έχω καλύτερα αποτελέσματα έρευνας.
Εγώ δεν κάνω επιχείρηση επιχείριση έχω..εγώ κάνω εφαρμοσμένη έρευνα για την καύλα μου.
Σίγουρα αν συνεχίσω την έρευνα θα πάτε από ζίλια, γιατί ξέρετε και δεν το χωνεύεται, ότι σας προσπερνώ σαν να είσαστε σταματημένοι.
Η τεχνολογία μου εφαρμόζεται ανά τον κόσμο. Αυτό κατόρθωσα μέχρι τώρα.
Κατόρθωσα και κάτι άλλο ... να σας κάνω τούμπανο τα τσουρέκια ... και το χαίρομαι
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

seismic έγραψε: 06 Μάιος 2022, 22:49 Όποιος θέλει δική μου κατασκευή εδώ είμαι για αρχιτεκτονικά σχέδια στατικές μελέτες, άδεια και κατασκευή με το κλειδί στο χέρι.
Προσφέρουμε και υπηρεσίες after sale, "με το πουτσί στο χερι", για οποια πελάτισσα το επιθυμεί.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

https://youtu.be/EHNhdA2Ptyw

Εδώ μια αντίστοιχη θεωρία περί αντισεισμικής προστασίας και θωράκισης σε βίντεο
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

seismic έγραψε: 07 Μάιος 2022, 01:06
Και ψεύτης και χαζός.
Αυτό κατάλαβες;
Ο γιος μου το ’98 ήταν πέντε χρονών και έπαιζε με την πάκτωση στο έδαφος. Δεν του έκλεψες τίποτα, γιατί είσαι ανίκανος να κάνεις μέχρι και κλοπή, γιατί δεν μπορείς να κρυφτείς.
Είσαι ένα μείγμα: αγράμματος,ψεύτης , κλέφτης, χαζός, κλαψομούνης, φαντασιόπληκτος, ονειροπαρμένος, κλπ,κλπ,κλπ.
seismic

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2022, 09:58
seismic έγραψε: 07 Μάιος 2022, 01:06
Και ψεύτης και χαζός.
Αυτό κατάλαβες;
Ο γιος μου το ’98 ήταν πέντε χρονών και έπαιζε με την πάκτωση στο έδαφος. Δεν του έκλεψες τίποτα, γιατί είσαι ανίκανος να κάνεις μέχρι και κλοπή, γιατί δεν μπορείς να κρυφτείς.
Είσαι ένα μείγμα: αγράμματος,ψεύτης , κλέφτης, χαζός, κλαψομούνης, φαντασιόπληκτος, ονειροπαρμένος, κλπ,κλπ,κλπ.
:smt005: :smt005: :smt005: :003: Με αγαπάει :g094:
seismic

ΑΓΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
Οι αγκυρώσεις εδάφους δεν είναι κάτι νέο.
Υπάρχουν πολλά είδη αγκυρώσεων εδάφους. Από απλές βίδες που βιδώνονται στο χώμα με τρυπάνι ή φυτεύονται στο χώμα με μηχανικά σφυριά, μέχρι και τένοντες οι οποίοι τοποθετούνται μέσα σε γεωτρήσεις οι οποίες δέχονται και γεμίζουν με χημικά τσιμεντοειδή ενέματα υπό ποίεση, για να πακτώσουν γερά.
Τα τελευταία συστήματα αγκυρώσεων στα 70 μέτρα βάθος μέσα στην γη αφού τα πακτώσουν με ένεμα υπό πίεση και ξεραθεί, μπορούν να αντέξουν έλξεις έως και 3000 kN.
Το έδαφος αφού συμπυκνωθεί σταθεροποιείται, και το ένεμα όταν ξηραθεί παθαίνει σμίκρυνση.
Αυτό σημαίνει ότι ο μηχανισμός της συνάφειας στην διεπιφάνεια σκυροδέματος εδάφους χάνει την αρχική του πρόσφυση και η τριβή μειώνεται αισθητά με αποτέλεσμα να μειώνεται και η ικανότητα πάκτωσης και παραλαβής της έλξης. Αυτό δεν συμβαίνει στον βράχο, αλλά στο έδαφος το μαλακό υπάρχει πρόβλημα. Όλες αυτές οι αγκυρώσεις δουλεύουν μέσο της τριβής και όταν αυτή χαθεί χάνεται και η αγκύρωση.
Χρειάζονται και ένα μεγάλο βάρος εδάφους από επάνω τους το οποίο να αντιστέκεται βαρυτικά στην έλξη.
Εγώ κατόρθωσα σε πολύ μικρό βάθος με ελάχιστη αναγκαία τριβή, να παραλαμβάνω πολλαπλάσια φορτία έλξης.
Φυσικά μιλάω για τον μηχανισμό πάκτωσης της ευρεσιτεχνίας ο οποίος είναι ο ισχυρότερος μηχανισμός πάκτωσης στον κόσμο.

Πως το κάνω αυτό? Μαγεία ...η μαγεία της επιστήμης.
Μπορούν οι επιστήμονες που βρίζουν να μας πουν πως το κάνω αυτό?
Ή είναι επιστήμονες του γλυκού νερού και μόνα για χαχαχουχα είναι? :003:
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πάλι κλέβεις, από το σύστημα ασφάλειας, έναντι πτώσεως του θαλάμου του ασανσέρ. OTIS 1852
seismic

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2022, 20:48 Πάλι κλέβεις, από το σύστημα ασφάλειας, έναντι πτώσεως του θαλάμου του ασανσέρ. OTIS 1852
Μπα εγώ το έκλεψα από τον μηχανικό γρύλο του αυτοκινήτου.
( Και όταν έχεις διεθνή πατέντα σημαίνει ότι είναι νέος μηχανισμός και αποκλείεται να τον έχεις κλέψει.)
Αυτό που κάνω είναι να εκτρέπω τις ανοδικές δυνάμεις έλξης κατά 90% προς την εγκάρσια διατομή της γης.
Οπότε 10% χρειάζομαι την τριβή Το 90% είναι εκτροπή των δυνάμεων προς τα πρανή της γεώτρησης.
Να στο λύσω και με μαθηματικά αν θες.
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”