!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

stavmanr έγραψε: 05 Μάιος 2022, 20:07
Δημοκράτης έγραψε: 05 Μάιος 2022, 20:02
καταλάβαμε :lol:
Δεν μας λες τσακάλι, αφού το 97% της μαριούπολης ήταν ρωσσόφωνοι γιατί η ρωσσία χρειαζόταν αν την ισοπεδώσει για να την πάρει; Τι σε λέει αυτό για τους ρωσσόφωνους ουκρανούς;
Ότι τους έχει γραμμένους κανονικότατα όπως και τους υπόλοιπους στο Ντομπάς.
Τους εκμεταλλεύτηκε για να δημιουργήσει σκηνικό εισβολής και τους εξαφανίζει χωρίς ίχνος ντροπής ή ενοχής.
Από τους 500.000 της Μαριούπολης, επιβίωσαν 100.000.

Δεν άντεξαν την αγάπη του Πούτιν.
400.000 νεκροί στην Μαριούπολη λοιπόν :roll:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

:smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Εντομεταξυ στο Αζοβσταλ ζητανε ανταλλαγμα σε τροφιμα για να απελευθερωθουν οι πολιτες :lol:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

αλλιώς θα τους φάνε
Άβαταρ μέλους
killzone

dna replication έγραψε: 05 Μάιος 2022, 22:38 αλλιώς θα τους φάνε
:smt005:
Άβαταρ μέλους
killzone

Την γιαγια ρε ; μπραβο σας :roll:

https://twitter.com/chris__759/status/1 ... 9895528451
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

AOC έγραψε: 05 Μάιος 2022, 20:42
Esperos έγραψε: 05 Μάιος 2022, 19:48
AOC έγραψε: 05 Μάιος 2022, 19:44

Από την οπτική γωνία του Γιανουκόβιτς , το γάζωμα το έκαναν αγορασμένα αστυνομικά τμήματα από αμερικανούς, χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης.
Οι διαδηλώσεις εκείνη την εποχή χάνανε το λαικό τους έρισμα, και χρειάστηκε να γίνει κάτι να ανάψουν τα αίματα.
Τοσα χρόνια προπαγάνδα στη σοβιετία, δν πήγαν χαμένα βλέπω. Το ψέκασμα καλά κρατεί στους ρωσοτσολιάδες
Για ρώτα τον Γιανούκοβιτς, γιατί μετά που φύγαν οι "αγορασμένοι" απ τους αμερικανούς (ντουργούτζ) , μετά πήγαν στη Ρωσία
και συνέχισαν από εκεί ως ρώσοι το ίδιο επάγγελμα στην υπηρεσία του Πούτιν ?
Κανονικά Καλιφόρνια θα έπρεπε να πήγαιναν.
Δεν ξέρω που το είδες εσύ ότι πήγαν στην Ρωσία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ποιός άρχισε να πυροβολάει.
Υπάρχουν σίγουρα όμως δαχτυλικά αποτυπώματα της CIA, γύρω από την συγκεκριμένη επανάσταση.
Είναι ειδησιογραφικά επιβεβαιωμένο πως μετά την επανάσταση της πλατείας ανεξαρτησίας, και τις δολοφονίες των αθώων διαδηλωτών,
οι υπάλληλοι της πρώην γκαγκεμπε παράρτημα Ουκρανίας κατέφυγαν στην Μόσχα και έγιναν υποτακτικοί του Πουτιν (Poo Tin) .

Μου αρέσει που η Πουτινική σοβιετική κομμουνιστική ρωσική προπαγάνδα, εντοπίζει στο τσακ μπαμ τα αποτυπώματα της CIA και τα τσιράκια των Αμερικανών, τους λακέδες και δε ξέρω γω τι άλλο κοσμητικό επίυετο έχετε βρει.
Για τσιράκια του Πουτιν δεν ακούμε καθόλου και αυτό είναι ύποπτο.

Το ποιος ήταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας, μέχρι τον Φεβρουάριο, ο πολύς ο κόσμος ούτε ήξερε, ούτε εγώ ήξερα, νόμιζα πως ήταν εκείνη
με τις κοτσίδες.

Για πότε η κοινή γνώμε έμαθε πως ο Ζελένσκι είναι έτσι είναι αλλιώς οι αζωφ είναι ναζι και όλες αυτές οι παπαριές που διαβάζουμε,
και αυτό 'υποπτο. Για να μάθουμε ότι ο Μιλόσεβιτς έκανε γενοκτονίες, περασαν χρόνια, για τον ζελένσκι ένα εικοσιτετράωρο μέχρι να πάρει μπρος
ο μηχανισμός της ρωσικής προπαγάνδας και να "ξετρυπωθούν" όλοι οι ρωσοτσολιάδες και ρουβλομπουκομένοιθ "διανοούμενοι" της αριστεράς.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Esperos έγραψε: 06 Μάιος 2022, 08:37
Τοσα χρόνια προπαγάνδα στη σοβιετία, δν πήγαν χαμένα βλέπω. Το ψέκασμα καλά κρατεί στους ρωσοτσολιάδες
Για ρώτα τον Γιανούκοβιτς, γιατί μετά που φύγαν οι "αγορασμένοι" απ τους αμερικανούς (ντουργούτζ) , μετά πήγαν στη Ρωσία
Δεν ξέρω που το είδες εσύ ότι πήγαν στην Ρωσία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ποιός άρχισε να πυροβολάει.
Υπάρχουν σίγουρα όμως δαχτυλικά αποτυπώματα της CIA, γύρω από την συγκεκριμένη επανάσταση.
Είναι ειδησιογραφικά επιβεβαιωμένο πως μετά την επανάσταση της πλατείας ανεξαρτησίας, και τις δολοφονίες των αθώων διαδηλωτών,
οι υπάλληλοι της πρώην γκαγκεμπε παράρτημα Ουκρανίας κατέφυγαν στην Μόσχα και έγιναν υποτακτικοί του Πουτιν (Poo Tin) .

Μου αρέσει που η Πουτινική σοβιετική κομμουνιστική ρωσική προπαγάνδα, εντοπίζει στο τσακ μπαμ τα αποτυπώματα της CIA και τα τσιράκια των Αμερικανών, τους λακέδες και δε ξέρω γω τι άλλο κοσμητικό επίυετο έχετε βρει.

Το ποιος ήταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας, μέχρι τον Φεβρουάριο, ο πολύς ο κόσμος ούτε ήξερε, ούτε εγώ ήξερα, νόμιζα πως ήταν εκείνη
με τις κοτσίδες.

Για πότε η κοινή γνώμε έμαθε πως ο Ζελένσκι είναι έτσι είναι αλλιώς οι αζωφ είναι ναζι και όλες αυτές οι παπαριές που διαβάζουμε,
και αυτό 'υποπτο. Για να μάθουμε ότι ο Μιλόσεβιτς έκανε γενοκτονίες, περασαν χρόνια, για τον ζελένσκι ένα εικοσιτετράωρο μέχρι να πάρει μπρος
ο μηχανισμός της ρωσικής προπαγάνδας και να "ξετρυπωθούν" όλοι οι ρωσοτσολιάδες και ρουβλομπουκομένοιθ "διανοούμενοι" της αριστεράς.
Οι μετά-Μαινταν κυβερνήσεις της Ουκρανίας δε θα είχαν βρει ένα στοιχείο, μια διαταγή, κάτι που να αποδεικνύει οτι ο Γιανουκόβιτς έδωσε εντολή να πυροβοληθούν οι διαδηλωτές;
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

με τις κοτσίδες.

Kομμουνιστής σοβιετικός ο Poo Tin. Διαδωσται αδέλφια λελέδες :smt005:
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Έσπερος γράφεις μαλακίες.

Όλοι ξέρανε για τους Αζόφ, Αϊντάρ, Ντόνμπας τι ρόλο βαράνε και που ανήκουν ιδεολογικά από τότε που ιδρύθηκαν. Ακόμα και οι Δυτικοί κάναν αφιερώματα εναντίον τους μέχρι το 2015, όταν και έφαγαν το μπούλο στο Ντόνμπας.

Κανένας αθώος διαδηλωτής δεν πέθανε στον Ευρωμαϊντανό. Όλα τα ακραία στοιχεία του Σβόμποντα και του Δεξιού Τομέα είχαν στρατοπεδεύσει και μένανε εκεί τις νύχτες.

Συνέχισε να γράφεις μαλακίες και νατοϊκή αντιρωσική προπαγάνδα.
Στο τέλος εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα στην πρώην Ουκρανία.

Όσο για τον Μιλόσεβιτς δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι ήταν υπεύθυνος σφαγών. Αθωώθηκε πανηγυρικά. Και για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και για τους Ουτσεκάδες που εκείνοι ήθελαν σφάξιμο πραγματικά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Крaсная армия έγραψε: 06 Μάιος 2022, 08:49 Έσπερος γράφεις μαλακίες.

Όλοι ξέρανε για τους Αζόφ, Αϊντάρ, Ντόνμπας τι ρόλο βαράνε και που ανήκουν ιδεολογικά από τότε που ιδρύθηκαν. Ακόμα και οι Δυτικοί κάναν αφιερώματα εναντίον τους μέχρι το 2015, όταν και έφαγαν το μπούλο στο Ντόνμπας.

Κανένας αθώος διαδηλωτής δεν πέθανε στον Ευρωμαϊντανό. Όλα τα ακραία στοιχεία του Σβόμποντα και του Δεξιού Τομέα είχαν στρατοπεδεύσει και μένανε εκεί τις νύχτες.

Συνέχισε να γράφεις μαλακίες και νατοϊκή αντιρωσική προπαγάνδα.
Στο τέλος εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα στην πρώην Ουκρανία.

Όσο για τον Μιλόσεβιτς δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι ήταν υπεύθυνος σφαγών. Αθωώθηκε πανηγυρικά. Και για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και για τους Ουτσεκάδες που εκείνοι ήθελαν σφάξιμο πραγματικά.
Εγώ γνωρίζω, απ την ιστορία, ότι οι νεοναζί και φασίστες, όταν γίνεται εισβολή στην χώρα τους, αυτοί συνεργάζονται με τους εισβολείς,
είναι οι δωσίλογοι και οι "γερμανοτσολιάδες" , οι προδότες και οι υποτακτικοί των εισβολέων. Ως αντάλλαγμα, ένα κουλουράκι.
Προσφιλές τους άθλημα, να ασκούν βία στους ημέτερους συμπολίτες τους, σε άοπλους και γυναικόπαιδα. Να κάνουν την "βρόμικη" δουλειά για να μην ρισκάρουν αίμα οι εισβολείς.

Νεοναζί τόσο λεβέντες όσο και οι Αζωφ, μια χούφτα παλικάρια να έχουν ξεφτιλίσει την νεοναζιστική υπερδύναμη της καρπαζιάς, πρώτη φορά ακούω. Πολύ περίεργοι για "νεοναζί".
Νεοναζί είναι οι Ρώσοι ο πούτιν, χρηματοδοτούν και όλα τα ακροδεξιά κόμματα της ευρώπης (π.χ. λεπεν) και αυτό είναι ύποπτο.

Ο Μιλόσεβιτς, είναι υπεύθυνος για γενοκτονίες που έγιναν εις βάρος μη σερβικών πληθυσμών. Αυτά δεν μας τα έλεγαν οι φιλειρηνικές οργανώσεις
τότε (καπελωμένες όλες απ το καπακαπα, διαχρονικό καπέλωμα όπως και τώρα) , ούτε κάναμε καμία συγκέντρωση πορεία να πάμε από την αμερικάνικη πρεσβεία στην ρωσική.

Αστό φίλε, καλύτερα φιλοδυτική προπαγάνδα παρά η αρρώστια στο μυαλό που λέγεται νεοναζί κομμούνια του πούτιν (poo tin) .

Κανένα τσιράκι των Ρώσων και του Πούτιν, έχεις ανακαλύψει ? Ξέρεις να μας καταγγείλεις κανένα λακέ του Πούτιν ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Esperos

Υδράργυρος έγραψε: 06 Μάιος 2022, 08:44

με τις κοτσίδες.

Οι μετά-Μαινταν κυβερνήσεις της Ουκρανίας δε θα είχαν βρει ένα στοιχείο, μια διαταγή, κάτι που να αποδεικνύει οτι ο Γιανουκόβιτς έδωσε εντολή να πυροβοληθούν οι διαδηλωτές;
Δεν χρειαζόταν να δώσει ο Γιανούκοβιτς καμία εντολή, ήταν ο υπάλληλος του Πούτιν, όπως υπάλληλος είναι ο λευκορώσος και όλοι οι μούλοι εκεί στα ανατολικά. Οι υπηρεσίες αυτές, λειτουργούσαν με τις εντολές της ρωσικής νεοναζιστικής υπηρεσίας που διαδέχθηκε την γκαγκεμπε.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Pogol έγραψε: 05 Μάιος 2022, 22:01
Pogol έγραψε: 05 Μάιος 2022, 19:26

Αυτό είναι σίγουρο. Ένας από τους δυό μας, είναι βλάκας, γιατί ενώ δεν έχει γνώσεις, δηλώνει σιγουριά. Ο ένας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην ΕΣΣΔ, ξέρει την γλώσσα και την νοοτροπία των χωρών που την απάρτιζαν, συνέχισε όσο μεγάλωνε να παρακολουθεί τις εξελίξεις και όλοι οι παιδικοί του φίλοι είναι Ρώσοι Ουκρανοί (και Ρωσογερμανοί). Ο άλλος, απλά έχει Ουκρανούς φίλους.
Υπάρχουν πιο παρακμιακά μέλη. Αλλά ταυτόχρονα αλλαζώνες και μαλάκες, είναι λίγοι. Να φτιάξετε σύλλογο. Έλληνες Στόκοι, θα ήταν ένα καλό όνομα.

ΥΓ: ο επίσημος δήμαρχος της Μαριούπολης, που κατεφυγε στην Δυτική Ουκρανία, δήλωσε πριν μια εβδομάδα "Το 97% των κατοίκων είναι είτε εθνικά Ρώσοι, είτε ρωσόφωνοι. Γιατί τους βομβαρδίζετε;". Αλλά ο μέσος Ελληναράς, ξέρει καλύτερα.
Δεν μας λες τσακάλι, αφού το 97% της μαριούπολης ήταν ρωσσόφωνοι γιατί η ρωσσία χρειαζόταν αν την ισοπεδώσει για να την πάρει; Τι σε λέει αυτό για τους ρωσσόφωνους ουκρανούς;
Δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν παρέα τον Ουκρανικό στρατό. Ταμπουρωμένο στις πολυκατοικίες τους. Εκατοντάδες βίντεο, με ανθρώπους να καταριούνται.
Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι με τον πόλεμο. Κανείς δεν θα ήταν. Και οι Σμυρνιοί, αν τους ρωτούσες, θα εύχονταν να μην ερχόταν ποτέ ο Ελληνικός Στρατός.
Άλλο να καταδικάζουμε τον πόλεμο, (πιστεύεις ότι πραγματικά τον χαίρονται τα "πουτινάκια";), και άλλο να εξισώνουμε την Ρωσία, με την Γερμανία του 40’. Οι υπερβολή, δεν βοηθάει. Θα έλεγα ότι είναι η αιτία των πολέμων.
Οι Σμύρνιοί γιόρταζαν μια βδομάδα όταν πήγε το 19 ο ελληνικός στρατός εκεί και δεν υπήρχε σπίτι χωρίς ελληνική σημαία.
Έχεις λάθος πληροφορίες.

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπιζότανν εχθρικά στην Μαριούπολη.
Δεν είδα τους Ουκρανούς να καταστρέφουν την πόλη.
Είδα να ισοπεδώνετα από ρωσικά όπλα πράγμα που μου λέει ότι οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για τους κατοίκους, άρα μάλλον δεν τους θεωρούσαν και τόσο Ρώσους.

Από την μια οι Ρώσοι δεν θέλουν να καταστρέψουν το Κίεβο που ζουν Ουκρανοί (λόγια των υποστηρικτών τους) και απέσυραν τον στρατό τους κι από την άλλη εξαφανίζουν μια πόλη με 97% ρωσόφωνους και ρωσόφιλους.
Κατά τα άλλα όλα καλά! :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Chainis έγραψε: 06 Μάιος 2022, 09:11
Pogol έγραψε: 05 Μάιος 2022, 22:01
Δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν παρέα τον Ουκρανικό στρατό. Ταμπουρωμένο στις πολυκατοικίες τους. Εκατοντάδες βίντεο, με ανθρώπους να καταριούνται.
Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι με τον πόλεμο. Κανείς δεν θα ήταν. Και οι Σμυρνιοί, αν τους ρωτούσες, θα εύχονταν να μην ερχόταν ποτέ ο Ελληνικός Στρατός.
Άλλο να καταδικάζουμε τον πόλεμο, (πιστεύεις ότι πραγματικά τον χαίρονται τα "πουτινάκια";), και άλλο να εξισώνουμε την Ρωσία, με την Γερμανία του 40’. Οι υπερβολή, δεν βοηθάει. Θα έλεγα ότι είναι η αιτία των πολέμων.
Οι Σμύρνιοί γιόρταζαν μια βδομάδα όταν πήγε το 19 ο ελληνικός στρατός εκεί και δεν υπήρχε σπίτι χωρίς ελληνική σημαία.
Έχεις λάθος πληροφορίες.

Εγώ πάντως δεν είδα κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπιζότανν εχθρικά στην Μαριούπολη.
Δεν είδα τους Ουκρανούς να καταστρέφουν την πόλη.
Είδα να ισοπεδώνετα από ρωσικά όπλα πράγμα που μου λέει ότι οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για τους κατοίκους, άρα μάλλον δεν τους θεωρούσαν και τόσο Ρώσους.

Από την μια οι Ρώσοι δεν θέλουν να καταστρέψουν το Κίεβο που ζουν Ουκρανοί (λόγια των υποστηρικτών τους) και απέσυραν τον στρατό τους κι από την άλλη εξαφανίζουν μια πόλη με 97% ρωσόφωνους και ρωσόφιλους.
Κατά τα άλλα όλα καλά! :lol:
Πάλι μαλακίες γράφεις.

Από τότε που την πήραν μετά από μάχες αρχές του 2015 οι Ουκρανοί την είχαν μόνιμα στρατικοποιημένη.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”