Κάτι τέτοια λένε κι οι χουντικοί για το Πολυτεχνείο.οι νεκροί από άγνωστους ελευθερους σκοπευτές της ουράνιας εκατονταρχίας ήταν διαδηλωτές και αστυνομικοί σε αναλογία 3:1
Η σίγουρη και δοκιμασμένη αναλογία για αναταραχές και regime change όπως εφαρμοστηκε σε Αιγυπτο Τυνησία Συρία κ.λ.π.
Καμία έρευνα δεν προχώρησε απο το καθεστως του μαϊντάν, ευθυνες δεν αποδόθηκαν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ουτε που ήθελε να τα ακούει η υπουργός εξωτερικών της ΕΕ
-
Δημοκράτης
Ο Μπάιντεν καλό θα ήταν να σκεφτέι να στέιλει και τον αμερικανό στρατιώτη εκεί να το τελειώσει οτ τσίρκο μέσα σε ένα μήναdna replication έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:44 President Biden tells workers at a Lockheed Martin facility where Javelin anti-tank missiles are made: "You're making it possible for the Ukrainian people to defend themselves, without us having to risk getting into a third world war by sending American soldiers"
https://liveuamap.com/en/2022/3-may-pre ... eed-martin
- dna replication
οι αγγλοσάξωνες προτιμούν να πολεμούν με proxy
- dna replication
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Έχουν φάνε πούτσα οι Αμερικανοί αν πατήσουν το πόδι τους.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:51Ο Μπάιντεν καλό θα ήταν να σκεφτέι να στέιλει και τον αμερικανό στρατιώτη εκεί να το τελειώσει οτ τσίρκο μέσα σε ένα μήναdna replication έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:44 President Biden tells workers at a Lockheed Martin facility where Javelin anti-tank missiles are made: "You're making it possible for the Ukrainian people to defend themselves, without us having to risk getting into a third world war by sending American soldiers"
Εδώ δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στους Βετεράνους της μικρής Γιουγκοσλαβίας το 1999.
Ονειρώξεις έχετε οι θιασώτες της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
Δημοκράτης
σίγουραКрaсная армия έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:53Έχουν φάνε πούτσα οι Αμερικανοί αν πατήσουν το πόδι τους.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:51Ο Μπάιντεν καλό θα ήταν να σκεφτέι να στέιλει και τον αμερικανό στρατιώτη εκεί να το τελειώσει οτ τσίρκο μέσα σε ένα μήναdna replication έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:44 President Biden tells workers at a Lockheed Martin facility where Javelin anti-tank missiles are made: "You're making it possible for the Ukrainian people to defend themselves, without us having to risk getting into a third world war by sending American soldiers"
Εδώ δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στους Βετεράνους της μικρής Γιουγκοσλαβίας το 1999.
Ονειρώξεις έχετε οι θιασώτες της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
- Крaсная армия
Τι σίγουρα; Ο σχεδιασμός ήταν για χερσαία επέμβαση στην ΟΔ Γιουγκοσλαβίας και μετά επέλεξαν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.
Να αρχίσω να ανεβάζω διαμελισμένους Αμερικανούς από το Ιράκ;
Επί 100 θα είναι στην πρώην Ουκρανία οι διαμελισμένοι ημερησίως.
Δεν βάζετε μυαλό. Άντε να πέσουν τα Πυρηνικά.
Να αρχίσω να ανεβάζω διαμελισμένους Αμερικανούς από το Ιράκ;
Επί 100 θα είναι στην πρώην Ουκρανία οι διαμελισμένοι ημερησίως.
Δεν βάζετε μυαλό. Άντε να πέσουν τα Πυρηνικά.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Το έχεις γράψει χίλιες φορές
Αν είσαι ετοιμοθάνατος λόγω προβλημάτων υγείας, συμβιβασου, δεν θα μας πάρεις όλους μαζί σου
Έχουν υπάρξει κι άλλοι στη θέση σου και ήταν πιο αξιοπρεπείς. Προσπάθησε κι εσύ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Крaсная армия
Δεν είμαι ετοιμοθάνατος σωματικά.
Αλλά ψυχικά.
Θέλω Πυρηνικά.
Αλλά ψυχικά.
Θέλω Πυρηνικά.
Ε δε ξερεις τα γνωστα... υπερασπιση δημοκρατικων αξιων, δικαιωματος αυτοδιαθεσης των λαων, ελευθερια εκφρασης και οι γνωστες παπαριες που οι ηλιθιοι μετα απο δεκαετιες πλυσης εγκεφαλου με αμερικανικα προπαγανδα τυπου χολυγουντ (top gun, superman, spiderman, rocky και λοιπα) τα καταπινουν αμασητα... Και αντε να λεει πως τα πιστευει ο Αμερικανος που ζει στο ατελειωτο ραντσο του και οδηγει επταμετρα τζιπ με 5000 κυβικα και τζαμπα βενζινη το καταλαβαινω... να τα πιστευει ο ηλιθιος φορουμιτης Ελλην που ζει στα 50τμ, κυκλοφορει με παπακι και δινει το μισο μισθο του στη βενζινη και τη δεη με ξεπερνα...Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 13:37Για πάρτο κι εσύ αλλιώς και πες μου, τι σκατά γυρεύουν Αμερικανοί στρατιώτες τόσο ανατολικά;Leporello έγραψε: 04 Μάιος 2022, 10:59Παρ'το κι'αυτό αλλιώς: Τι ζημιά έπαθε μέχρι στιγμής η Ρωσία από την είσοδο Βαλτικών χωρών και Πολωνίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Γιατί θα πάθαινε ζημιά υπό κανονικές συνθήκες από μία είσοδο τής Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ;
Σιγά μην κάτσουν να το δουν τα αμερικανάκια.dna replication έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:42οι νεκροί από άγνωστους ελευθερους σκοπευτές της ουράνιας εκατονταρχίας ήταν διαδηλωτές και αστυνομικοί σε αναλογία 3:1
Η σίγουρη και δοκιμασμένη αναλογία για αναταραχές και regime change όπως εφαρμοστηκε σε Αιγυπτο Τυνησία Συρία κ.λ.π.
Καμία έρευνα δεν προχώρησε απο το καθεστως του μαϊντάν, ευθυνες δεν αποδόθηκαν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εσύ τόσο αποτυχημένος είσαι; Συγγνώμη, δεν θα σε ξανακοροϊδέψω.πετρος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:07Ε δε ξερεις τα γνωστα... υπερασπιση δημοκρατικων αξιων, δικαιωματος αυτοδιαθεσης των λαων, ελευθερια εκφρασης και οι γνωστες παπαριες που οι ηλιθιοι μετα απο δεκαετιες πλυσης εγκεφαλου με αμερικανικα προπαγανδα τυπου χολυγουντ (top gun, superman, spiderman, rocky και λοιπα) τα καταπινουν αμασητα... Και αντε να λεει πως τα πιστευει ο Αμερικανος που ζει στο ατελειωτο ραντσο του και οδηγει επταμετρα τζιπ με 5000 κυβικα και τζαμπα βενζινη το καταλαβαινω... να τα πιστευει ο ηλιθιος φορουμιτης Ελλην που ζει στα 50τμ, κυκλοφορει με παπακι και δινει το μισο μισθο του στη βενζινη και τη δεη με ξεπερνα...Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 13:37Για πάρτο κι εσύ αλλιώς και πες μου, τι σκατά γυρεύουν Αμερικανοί στρατιώτες τόσο ανατολικά;Leporello έγραψε: 04 Μάιος 2022, 10:59 Παρ'το κι'αυτό αλλιώς: Τι ζημιά έπαθε μέχρι στιγμής η Ρωσία από την είσοδο Βαλτικών χωρών και Πολωνίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Γιατί θα πάθαινε ζημιά υπό κανονικές συνθήκες από μία είσοδο τής Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τώρα έβλεπα στο Open για τον χάρτη με το κράτος που θέλουν να δημιουργήσουν οι Ρώσοι με Χάρκοβο και Οδησσό μέσα.
Λογικό μου φενεται σαν στόχος
Λογικό μου φενεται σαν στόχος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Крaсная армия
Εγώ βλέπω και Πολτάβα και Κιρόφγκραντ.
Εδώ αποναζιστικοποιούνται μόνοι τους.
https://twitter.com/mattia43775861/stat ... AP01SjPIBw
Εδώ αποναζιστικοποιούνται μόνοι τους.
https://twitter.com/mattia43775861/stat ... AP01SjPIBw
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις