https://www.insider.gr/eidiseis/224948/ ... eyontai-oi
Το εμπιστοσύνη στο θεσμό εννοεί ότι δουλεύει καλά ξέρω γω, έχει ένα άλφα επίπεδο μαχητικοτητας κ επισης μπορει να συνεισφέρει σε μια κρίση (ξέρω γω σεισμός whatever ). Νομίζω ότι ο κόσμος το πιστεύει αυτόΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 18:54 Σίγουρα, όποιος έχει κάνει θητεία στον ΕΣ είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για αυτό τον θεσμό.
2 στους 3 παντως εμπιστευονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 18:54 Σίγουρα, όποιος έχει κάνει θητεία στον ΕΣ είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για αυτό τον θεσμό.
Ε ας τους πει κάποιος πως την τελευταία φορά που εγγυήθηκε τη σταθερότητα της χώρας ο στρατός χάθηκε η μισή Κύπρος.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2022, 19:112 στους 3 παντως εμπιστευονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 18:54 Σίγουρα, όποιος έχει κάνει θητεία στον ΕΣ είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για αυτό τον θεσμό.
Μαλλον γιατι τον θεωρουν ως εγγυητη σταθεροτητας σε περιοδους κρισεων.
Δε μιλαμε για αυτο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 19:16Ε ας τους πει κάποιος πως την τελευταία φορά που εγγυήθηκε τη σταθερότητα της χώρας ο στρατός χάθηκε η μισή Κύπρος.George_V έγραψε: 04 Μάιος 2022, 19:112 στους 3 παντως εμπιστευονται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 18:54 Σίγουρα, όποιος έχει κάνει θητεία στον ΕΣ είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για αυτό τον θεσμό.
Μαλλον γιατι τον θεωρουν ως εγγυητη σταθεροτητας σε περιοδους κρισεων.

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2022, 18:54 Σίγουρα, όποιος έχει κάνει θητεία στον ΕΣ είναι γεμάτος εμπιστοσύνη για αυτό τον θεσμό.