Μα δε χρειάζονται να είναι όλοι, αρκεί η ηγεσία του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελλήφθη Καναδός Στρατηγός στο Αζοφστάλ?
Re: Συνελλήφθη Καναδός Στρατηγός στο Αζοφστάλ?
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Δημοκράτης
Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:00Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:59Όλοι όσοι είναι στο ταγμα απόφαση είναι νεοναζι;aljawn έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:55
Όχι οι ουκρανοί των ταγμάτων Αζοφ, ασχέτως του αν υπερασπίζονται τη χώρα τους.
Γιατί και οι γερμανοί στον ΒΠΠ, τουλάχιστον μετά τη Νορμανδία, τη χώρα τους υπερασπίζονταν.![]()
Ωχ, τον ξαναπιάνει...
![]()
Οχι, των κολλητών σου των Ουκρανέζων. Άντε ν' αγοράσεις το ηλιέλαιο 10 ευρώ το λίτρο (ή οσο πάει), κι αν διαμαρτυρηθείς να σου πούν οι Μπαφολλανδοί "μη μιλάς, Σλάβα Ουκραϊνίιιιι".Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:00Φωτογραφίες της χα είναι αυτές;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:58
Oι ναζί είναι ετούτοι εδώ:
Πρίν τον πόλεμο, και οι Δυτικοί τους έβλεπαν ως ναζί τους Ουκρανέζους. Μετά, το σύνθημα έγινε "Σλαβα Ουκραγίδι", ή κάπως έτσι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό τραγουδάς στο καθρέφτη?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
σωστά, τι ποσοστό τώρα του ουκρανικου στρατού είναι το τάγμα αζωφ; Επίσης το ότι στην ουκρανία δρα και ένα φασιστικό παραστρατιωτικό τάγμα εν καιρό πολέμου, τι αρκιβώς λέει; Στον ρωσικό στρατό δεν έχει νεοναζί δηλαδή;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Δημοκράτης
και γιατί μοιάζουν με τις φωτογραφίες της ΧΑ;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:02Οχι, των κολλητών σου των Ουκρανέζων. Άντε ν' αγοράσεις το ηλιέλαιο 10 ευρώ το λίτρο (ή οσο πάει), κι αν διαμαρτυρηθείς να σου πούν οι Μπαφολλανδοί "μη μιλάς, Σλάβα Ουκραϊνίιιιι".Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:00Φωτογραφίες της χα είναι αυτές;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 16:58
Oι ναζί είναι ετούτοι εδώ:
Πρίν τον πόλεμο, και οι Δυτικοί τους έβλεπαν ως ναζί τους Ουκρανέζους. Μετά, το σύνθημα έγινε "Σλαβα Ουκραγίδι", ή κάπως έτσι.
υγ δεν αγοράζω ηλιέλαιο μονο ελαιόλαδο. Αντίθετα με εσένα εγώ δεν είμαι άνεργος
Σαν το Αζώφ έχει κι άλλες τέτοιες οργανώσεις. Απλά το Αζώφ είναι το πιο γνωστό. Αυτό κι ο Δεξιός Τομέας.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:03σωστά, τι ποσοστό τώρα του ουκρανικου στρατού είναι το τάγμα αζωφ; Επίσης το ότι στην ουκρανία δρα και ένα φασιστικό παραστρατιωτικό τάγμα εν καιρό πολέμου, τι αρκιβώς λέει; Στον ρωσικό στρατό δεν έχει νεοναζί δηλαδή;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπά, που να το βρείς εσύ το ελαιόλαδο.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:04και γιατί μοιάζουν με τις φωτογραφίες της ΧΑ;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:02Οχι, των κολλητών σου των Ουκρανέζων. Άντε ν' αγοράσεις το ηλιέλαιο 10 ευρώ το λίτρο (ή οσο πάει), κι αν διαμαρτυρηθείς να σου πούν οι Μπαφολλανδοί "μη μιλάς, Σλάβα Ουκραϊνίιιιι".
υγ δεν αγοράζω ηλιέλαιο μονο ελαιόλαδο. Αντίθετα με εσένα εγώ δεν είμαι άνεργος![]()
Όσο για το άνεργος, ούτε εγώ είμαι. Και εγώ κατάφερα να εργάζομαι στη χώρα μου, δεν είμαι περιπλανώμενος Ιουδαίος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό το λες ως πρώην καμμενος, λαοσιτης ή νδκρατης;
Αλλά ας δεχτούμε ότι είναι και μπαμπάδες σου. Είναι ναζι;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Δημοκράτης
έχει και άλλες οργανώσεις με φωτογραφίες που μοιάζουν με τις φωτογραφίες της ΧΑ;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:04Σαν το Αζώφ έχει κι άλλες τέτοιες οργανώσεις. Απλά το Αζώφ είναι το πιο γνωστό. Αυτό κι ο Δεξιός Τομέας.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:03σωστά, τι ποσοστό τώρα του ουκρανικου στρατού είναι το τάγμα αζωφ; Επίσης το ότι στην ουκρανία δρα και ένα φασιστικό παραστρατιωτικό τάγμα εν καιρό πολέμου, τι αρκιβώς λέει; Στον ρωσικό στρατό δεν έχει νεοναζί δηλαδή;
Δηλαδή τι θες να πεις ρε μπαφοκράτη; Ότι αν πχ. το 2% των ουκρανών πολεμιστών είναι ναζί, ο ουκρανικός αγώνας είναι πάλλευκη περιστέρα, ενώ αν είναι το 52% είναι καταδικαστέος; Δηλαδή το πόσοι ναζί συμμετέχουν, εν γνώσει της ουκρανικής ηγεσίας, είναι θέμα αριθμών για να καταδικαστούν;Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:03 σωστά, τι ποσοστό τώρα του ουκρανικου στρατού είναι το τάγμα αζωφ; Επίσης το ότι στην ουκρανία δρα και ένα φασιστικό παραστρατιωτικό τάγμα εν καιρό πολέμου, τι αρκιβώς λέει; Στον ρωσικό στρατό δεν έχει νεοναζί δηλαδή;
Οι ρώσοι μπορεί να είναι και 100% ναζί, το θέμα είναι ότι δεν τους δικαιολογεί η κοινή γνώμη, ούτε κανείς (μη ρώσος) βγήκε να πει "δεν είναι ναζί, άρα καλά κάνουν".
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Δημοκράτης
θα σε ταράξω και πάλι αλλά ελαιόλαδο και μάλιστα ελληνικό μπορείς να βρεις από παντού αλλά αγοράζω και από την Κρήτη.Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:05Μπά, που να το βρείς εσύ το ελαιόλαδο.Δημοκράτης έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:04και γιατί μοιάζουν με τις φωτογραφίες της ΧΑ;Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2022, 17:02
Οχι, των κολλητών σου των Ουκρανέζων. Άντε ν' αγοράσεις το ηλιέλαιο 10 ευρώ το λίτρο (ή οσο πάει), κι αν διαμαρτυρηθείς να σου πούν οι Μπαφολλανδοί "μη μιλάς, Σλάβα Ουκραϊνίιιιι".
υγ δεν αγοράζω ηλιέλαιο μονο ελαιόλαδο. Αντίθετα με εσένα εγώ δεν είμαι άνεργος![]()
Όσο για το άνεργος, ούτε εγώ είμαι. Και εγώ κατάφερα να εργάζομαι στη χώρα μου, δεν είμαι περιπλανώμενος Ιουδαίος.![]()
Τώρα δεν μας είπες γιατί οι φωτογραφίες του αζώφ μοιάζουν τόσο πολύ με τις φωτογραφίες της ΧΑ.
Μπαμπάδες μου δεν είναι, γιατί δεν είμαι δεξιός.
Ναζί για να είναι θα πρέπει να έχουν κάνει και κάποια πράγματα, όπως εθνικές εκκαθαρίσεις, που δεν έχουν κάνει αυτοί.
Αντίθετα, αυτοί που υποστηρίζεις εσύ έχουν κάνει εθνικές εκκαθαρίσεις σε περιοχές που υπάγονταν μέχρι πρότινως στην Ουκρανία, στ' Ανατολικά, καθώς και μαζικές δολοφονίες στην Οδησσό.
Κατάλαβες?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση