!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ-ΧΑΡΤΑΘΛΗΤΕΣ (23/9)

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

χ2 το ματσακι.Το κλειδωσα σημερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

GoBack έγραψε: 21 Σεπ 2018, 16:49 χ2 το ματσακι.Το κλειδωσα σημερα.
Πεταμενα λεφτα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ-ΧΑΡΤΑΘΛΗΤΕΣ (23/9)

Δεν καταλαβες.Στον ασσο εσμπρωξα.Χαλαλι ο κουβας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

GoBack έγραψε: 21 Σεπ 2018, 16:57 Δεν καταλαβες.Στον ασσο εσμπρωξα.Χαλαλι ο κουβας.
Για Χ2 εγραψες ρε αγορινα, που να καταλαβω....

Κερδισμενος εισαι τοτε, το ματς θα το παρουμε την Κυριακη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
GoBack

Nostalgia έγραψε: 21 Σεπ 2018, 17:03
GoBack έγραψε: 21 Σεπ 2018, 16:57 Δεν καταλαβες.Στον ασσο εσμπρωξα.Χαλαλι ο κουβας.

Ειναι επειδη δεν ξερεις τι γινεται οποτε παιζω κοντρα την ΑΕΚ.Σε καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Κατι μου λεει πως το πρωταθλημα παει στον γαυρο φετος.. :011:

0-3 εδωσα

2-1 πιστευω
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
GoBack

Δεν υπαρχει γαυρος τελειωμενη υποθεση ειναι αυτοι
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

GoBack έγραψε: 21 Σεπ 2018, 17:07
Nostalgia έγραψε: 21 Σεπ 2018, 17:03

Ειναι επειδη δεν ξερεις τι γινεται οποτε παιζω κοντρα την ΑΕΚ.Σε καταλαβαινω.
Κανονισε να μας γκαντεμιασεις! :hammer:
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Ο άλλος, ο καραγκιοζης, έκανε 5 μέρες να δει το βίντεο για να καλέσει σε απολογία τον Πασχαλάκη.
Ο οποίος εχθές έπαθε διάσειση, αλλα μετα τις ροχαλες έγινε καλά και θα πήγαινε κανονιμα σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης.
Όμως ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ είχε δυστυχώς ήδη κανονίσει κάτι άλλο για σήμερα και δεν μπορούσε να πάει. Και επειδή οι υπόλοιποι 30 δικηγόροι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να χειριστούν μόνοι τους μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όσο τα γαμωσταυριδια του Πασχαλάκη, η μοίρα τους ανάγκασε να ζητήσουν αναβολή.

Νέα εμερομηνια η Τρίτη και έχω μια περίεργη διαίσθηση ότι θα εκτίσει την τιμωρία στο κυπελλακι.

Άγιε μου Τίγρη , σε παρακαλώ κανόνισε ένα καλό κόλπο για το ματς της Κυριακής. Οι άλλοι δεν βάλανε ακόμη μυαλό, πάλι προσπαθούν να σε κλεψουν.

Πάτα τους κάτω, Κουροπαλατη μου, σα σκουλίκια.
Ξέρεις Εσυ
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Δεν έχω καθόλου καλή αίσθηση για το παιχνίδι της Κυριακής. Η κατάρρευση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ μετά το γρήγορο 1-0, μου δείχνουν πως κάτι άλλαξε προς το χειρότερο, σε θέμα χαρακτήρα, σε σχέση με πέρσι.

Μακάρι να πέσω έξω αλλά ψυχανεμίζομαι ήττα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Εμεις ψοφαμε στο 60'.Ο Πελκας ξεμεινε απο χυμους.0-1 γκολ.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ritzeri έγραψε: 21 Σεπ 2018, 17:36 Ο άλλος, ο καραγκιοζης, έκανε 5 μέρες να δει το βίντεο για να καλέσει σε απολογία τον Πασχαλάκη.
Ο οποίος εχθές έπαθε διάσειση, αλλα μετα τις ροχαλες έγινε καλά και θα πήγαινε κανονιμα σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης.
Όμως ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ είχε δυστυχώς ήδη κανονίσει κάτι άλλο για σήμερα και δεν μπορούσε να πάει. Και επειδή οι υπόλοιποι 30 δικηγόροι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να χειριστούν μόνοι τους μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όσο τα γαμωσταυριδια του Πασχαλάκη, η μοίρα τους ανάγκασε να ζητήσουν αναβολή.

Νέα εμερομηνια η Τρίτη και έχω μια περίεργη διαίσθηση ότι θα εκτίσει την τιμωρία στο κυπελλακι.

Άγιε μου Τίγρη , σε παρακαλώ κανόνισε ένα καλό κόλπο για το ματς της Κυριακής. Οι άλλοι δεν βάλανε ακόμη μυαλό, πάλι προσπαθούν να σε κλεψουν.

Πάτα τους κάτω, Κουροπαλατη μου, σα σκουλίκια.
Ξέρεις Εσυ
Ποιοι μιλάνε για δικηγόρους που έχουν δουλειές :lol:
Που έχασε τον δρόμο του ο δικηγόρος του κράτους όταν έπρεπε να τους ρίξει β εθνική
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Τα εχουμε ξαναπει, ετσι οπως τα καταφερε η διοικηση συν τις ατυχιες με τους τραυματισμους δεν εχουμε εξτρεμ. Ο μοναδικος τροπος για να αποδωσει η ομαδα που δεν μπορει να κανει ρηγματα απο τα πλαγια, καθως δεν εχει τους αναλογους παιχτες, ειναι να κατεβει με ρομβο στο κεντρο και δυο επιθετικους. Ουτως ή αλλως ο Μανταλος συγκλινει προς το κεντρο. Ας οπισθοχωρησει 10 μετρα στο γηπεδο να παιξει αριστερος ενδιαμεσος πλαγιος, να βρισκεται και στο ''υψος'' του Ματος στο μαρκαρισμα, αντι να κανει πανω κατω για να τον κυνηγαει. Μπροστα απο την αμυνα ο Σιμοες πανω στον Πελκα. Δεξια στον ρομβο ο Γαλανοπουλος και στην κορυφη ο Μπακασετας που ειναι η μοναδικη θεση που μπορει να παιξει (οχι άλλο στα πλαγια, ελεος). Επιθετικο διδυμο Λιβαγια - Πονσε.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

jason έγραψε: 22 Σεπ 2018, 12:14 https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... tin-toympa

Δυσκολεύει το διπλό
μ αυτόν εδώ τι θα κάνετε;;;

Εικόνα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”