Beria έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:05
Ρε σούργελα, σοβαρά τώρα, θα κάνετε κριτική στην ΠτΔ με βάση ότι έχει τον γκόμενο αστεφάνωτο;
Και θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά
Είναι επιλογή τής ΝΔ.
Επομένως ασχολήθηκαν, ασχολούνται και θα ασχολούνται πάντα.
Τι σκελετό έχουν τα γυαλιά της, τι παντελόνι η φόρεμα η παπούτσια η ζακέτα φοράει με τι σαμπουάν λούζεται κι από που ψωνίζει βρακιά.
Με τον δικό της δεν θα ασχοληθούν;
Μοναδική ευκαιρία!
Ενδιαφέρον είναι επίσης με βάσει τι προσόντα επιλέγεται ο ΠτΔ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου θα πρόσφερε το ίδιο ακριβώς και ίσως ντύνονταν και καλύτερα.
Νομίζω ότι βασικό κριτήριο επιλογής είναι το κύρος του προσώπου και η αποδοχή που έχει από την βουλή.
Ενδυματολογικά κριτήρια δεν νομίζω να παίζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 03 Μάιος 2022, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Είναι επιλογή τής ΝΔ.
Τι σκελετό έχουν τα γυαλιά της, τι παντελόνι η φόρεμα η παπούτσια η ζακέτα φοράει με τι σαμπουάν λούζεται κι από που ψωνίζει βρακιά.
Μοναδική ευκαιρία!
Ενδιαφέρον είναι επίσης με βάσει τι προσόντα επιλέγεται ο ΠτΔ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου θα πρόσφερε το ίδιο ακριβώς και ίσως ντύνονταν και καλύτερα.
Νομίζω ότι βασικό κριτήριο επιλογής είναι το κύρος του προσώπου και η αποδοχή που έχει από την βουλή.
Ενδυματολόγο κριτήρια δεν νομίζω να παίζουν.
Ίσως ο καφετζής του κυλικέιου της βουλής τότε. Σίγουρα μεγαλύτερη αποδοχή.
Καλύτερα να καταργηθεί ο θεσμός γλάστρα. Λιγότερα έξοδα από το να νοικιάζουμε κάποιον με κύρος για μερικά χρόνια.
Rakomelofronas έγραψε: 03 Μάιος 2022, 15:44
Ο συμβίος της ΠτΔ ήταν στη δεξίωση. Σε όρους πρωτοκόλλου, αντιμετωπίζεται σαν σύζυγος. Γαλλία δεν γινόμαστε μόνο στις συμμαχίες αλλά και στα πρωτόκολλα
Δεν ήξερα ότι στη Γαλλία μπορεί ο πρόεδρος να φέρει την επίσημη ερωμένη του και να απαιτεί να της αποδίδει τιμές ο στρατός π.χ. Νόμιζα πως μόνο στην Ταϊλάνδη γίνονται κάτι τέτοια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ο συμβίος της ΠτΔ ήταν στη δεξίωση. Σε όρους πρωτοκόλλου, αντιμετωπίζεται σαν σύζυγος. Γαλλία δεν γινόμαστε μόνο στις συμμαχίες αλλά και στα πρωτόκολλα
Δεν ήξερα ότι στη Γαλλία μπορεί ο πρόεδρος να φέρει την επίσημη ερωμένη του και να απαιτεί να της αποδίδει τιμές ο στρατός π.χ. Νόμιζα πως μόνο στην Ταϊλάνδη γίνονται κάτι τέτοια.
Είναι ο προεδρικός γαμιας
Υπάρχει πρόβλημα πρωτοκόλλου πιστεύεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ξέρω το πρωτόκολλο. Αν δεν το προβλέπει όμως, δεν είναι θέμα ηθικής, αλλά παρατυπίας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Δεν ξέρω το πρωτόκολλο. Αν δεν το προβλέπει όμως, δεν είναι θέμα ηθικής, αλλά παρατυπίας.
Και ο Ολλάντ κουβαλούσε τη συμβία του τη Ρουαγιάλ ως Πρόεδρος της Γαλλίας. Το πρωτόκολλο φτιάχτηκε για άλλες εποχές χωρίς νομικό καθεστώς συμβίωσης και τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από τους μπαμπουίνους που εκλέγουμε και δεν θυμούνται καν να σταθούν προσοχή ή να μην δένουν τα κορδόνια τους μπροστά σε μνημείο. Η τυπική ή άτυπη προσαρμογή του στη νέα κατάσταση δεν σημαίνει κάτι, εξάλλου μπορεί να υπάρχει μια γενική πρόβλεψη για "σύντροφο", "συνοδό" ή κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι, όπως πάντα, στο πρόσωπο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Είναι επιλογή τής ΝΔ.
Μοναδική ευκαιρία!
Ακριβώς!
Απλά μερικοί από εμάς δεν βλέπουν κομματόσκυλα μόνον στους ζαίους αλλά και σε εσάς, τους γαλαζαίους.
Δεν επέλεξα το προηγούμενο σου ποστ για να μην είμαστε οφ τόπικ και βάλεις τα κλάματα ξέρωγω.
Τρίχες.
Όσον αφορά τον προηγούμενο που ήταν επιλογή του σύριζα, προσωπικά δύο πράγματα έχω σχολιάσει..
Ένα όταν ήταν πρόεδρος και έκανε τον μαλάκα όταν ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλη ον κάμερα και το άλλο ότι σαν υπουργός του ακούραστου μονιμοποίησε 200.000 έκτακτους στο δημόσιο την ώρα που η χώρα βούλιαζε.
Καμία άλλη αναφορά.
Εσείς ασχοληθείτε με τα βρακιά της νυν και αν έχει γκόμενο.
Έτσι είναι, όταν ο πρώτος πολίτης της χώρας σου κατέχει τον τίτλο του προέδρου της δημοπρασίας γαλαζαίε φίλε μου.
Ναι, δε μας πέφτει λόγος τί κάνει στη προσωπική της ζωή. Μας πέφτει για το τί κάνει η κυρά Κατίνα όταν εκπροσωπεί το ελληνικό Κράτος.
και ποιο το πρόβλημα να φέρει τον δεσμό της επίσημα?
Κανένα. Να φέρει και τις φίλες της, τα ανηψάκια της, να κάνουν και παιδικό πάρτι.
Αν δε καταλαβαίνεις οτι σε μερικά πράγματα δε μπορεί να κάνει κάποιος ό,τι γουστάρει, γιατί υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο, και δε μπορείς να ξεχωρίσεις τις επίσημες κρατικές επισκέψεις από τα κοινωνικά/προσωπικά, δε μπορώ να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω.
σιγά ρε φίλε το παράπτωμα... δλδ πρέπει να είναι παντρεμένη και να είναι σύζηγος δεσμό δεν επιτρέπει το πρωτόκολο αυτό.... καλά λέω ότι μερικοί είναι κομπλεξικοί με την πολιτική.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!