ψηφο στον Τσαρλυ - οπως λενε (περιπου) διαβασε μονο την αρχικες σελιδες απο το βιβλιο του τελειου ντραμερ αλλα τις καταλαβε καλυτερα απο ολους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Μεγαλύτερος Rock Drummer
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: O Μεγαλύτερος Rock Drummer
ψηφο στον Τσαρλυ - οπως λενε (περιπου) διαβασε μονο την αρχικες σελιδες απο το βιβλιο του τελειου ντραμερ αλλα τις καταλαβε καλυτερα απο ολους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Kι'εμένα μου άρεσε ο Densmore, αλλά θα έλεγα ότι είναι underrated.
Από την άλλη, ποιός ψήφισε τον Λουκά Σιδερά; Ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιός την έκανε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ginger Baker απλά.
Ζελίδης Δημήτριος η ΖΕ
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Πάντως πιο αδιάφορος ντράμερ από τον Mason των Floyd δεν υπάρχει.
Κακώς βρίσκεται στο πολλ.
- BigChiefWahoo
Δες το ντοκυμαντέρ Beware of Mr. Baker,έχει μεταξύ άλλων απίστευτο υλικό από τη δράση του στη Νιγηρία με τους εκεί μουσικούς.
Φοβερό ντοκ.
- BigChiefWahoo
Θα μπορούσε π.χ. στη θέση του να ήταν ο Christian Vander των Magma.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:06 Πάντως πιο αδιάφορος ντράμερ από τον Mason των Floyd δεν υπάρχει.
E οχι και αδιαφορος!BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:06 Πάντως πιο αδιάφορος ντράμερ από τον Mason των Floyd δεν υπάρχει.
- BigChiefWahoo
Κι εμένα μου άρεσε ο Watts,ακριβώς επειδή έκανε αυτό που έπρεπε,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.Αγις έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:00
Στακάτος ήχος,απόλυτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigChiefWahoo την 03 Μάιος 2022, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BigChiefWahoo
Σε σχέση με Moon/Baker/Bonham κ.α.;Blackdog έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:11E οχι και αδιαφορος!BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:06 Πάντως πιο αδιάφορος ντράμερ από τον Mason των Floyd δεν υπάρχει.
Τελείως αδιάφορος.
- SpAcE_PaNtHeR
Ο Travis Barker νομίζω ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 03 Μάιος 2022, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
Από τους πιο κλασικούς πιστεύω ο Bruford θα άξιζε μια θέση, αντί για κάτι Mason που είδα στο πολ
Επίσης, αντί του Σιδερα αφού ήθελες να βάλεις Έλληνα ντε κ καλά θα μπορούσες να βάλεις τον Kollias (αν κ πρέπει να εκτιμάς το είδος για να ακούσεις)
Επίσης, αντί του Σιδερα αφού ήθελες να βάλεις Έλληνα ντε κ καλά θα μπορούσες να βάλεις τον Kollias (αν κ πρέπει να εκτιμάς το είδος για να ακούσεις)
Αλλη φαση...Την δουλεια που ειχε την εκανε με μεγαλη επιτυχια. Μου αρεσει πολυ στο πιο πανω λαιβ και η εκτελεση του echoes , μετα την μεση μαζι με τον Γουοτερς
Και για τον Ρινγκο μπορεις να το πεις αυτο σε σχεση με αυτους που λες
- EKPLIKTIKOS
Είναι πολύ δύσκολο σε μια τέτοια μπάντα με τόσο μεγάλα ταλέντα (και τόσο μεγάλα εγω) να προσέξει κάνεις τον MasonBlackdog έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:16
Αλλη φαση...Την δουλεια που ειχε την εκανε με μεγαλη επιτυχια. Μου αρεσει πολυ στο πιο πανω λαιβ και η εκτελεση του echoes , μετα την μεση μαζι με τον Γουοτερς
- BigChiefWahoo
Reggae drummers μπορούμε να προτείνουμε ;
Διότι παίχτες σαν τον Leroy Horsemouth Wallace ή σαν τον Sly Dunbar,απλά δεν υπάρχουν
Διότι παίχτες σαν τον Leroy Horsemouth Wallace ή σαν τον Sly Dunbar,απλά δεν υπάρχουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 7 Απαντήσεις