!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Τι θα γινόταν τον παλιό καλό καιρό που είχαμε βασιλιά μ' αυτό ;
Ας υποθέσουμε ότι κάποια γριά έκανε την καταγγελία.
Η αστυνομία θα γέλαγε.
Αν ο τύπος ήταν τίποτα σεσημασμένος τεντυμπόας θα έτρωγε μία μίνι επίπληξη.
Τι θα γινόταν τον καινούριο καιρό, χωρίς παρεμβολή Σταματίνας-μητού αλλά να έφτανε στο τμήμα η υπόθεση ;
Πάλι ο διοικητής θα έλεγε "έλα ρε παιδιά άντε πηγαίνετε".
Ας υποθέσουμε ότι κάποια γριά έκανε την καταγγελία.
Η αστυνομία θα γέλαγε.
Αν ο τύπος ήταν τίποτα σεσημασμένος τεντυμπόας θα έτρωγε μία μίνι επίπληξη.
Τι θα γινόταν τον καινούριο καιρό, χωρίς παρεμβολή Σταματίνας-μητού αλλά να έφτανε στο τμήμα η υπόθεση ;
Πάλι ο διοικητής θα έλεγε "έλα ρε παιδιά άντε πηγαίνετε".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αν δεν δώσετε 0,90 φεύγω και πάω αλλού...sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:52 Ο λοξ είναι εγκάθετος, είναι στην ομάδα μου με τους άλλους πενηντάλεπτους του σρζ, προσπαθεί απλά να σου χαλάσει την στούρα από τα πρωινά τσίπρα.
vantono έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:57 "Δεν κλώτσησε" λένε, αλλά "έσπρωξε με το πόδι του". Λολπχορουμαραλολ!
Κι εμένα αν μου λέγατε αυτές τις μαλακιες από κοντά δεν θα σας μπουκετιαζα, θα σας εσπρωχνα με τη γροθιά μου.
.
Θα μπουκέτιαζες κάποιον γιατί θα υποστήριζε ότι το έσπρωξε ;;; .
Πώς επιβίωσες μέχρι σήμερα με τέτοια φανταστική ευθιξία ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- wooded glade
Λοιπόν, ο κύβος ερίφθη.
Πέστε μου πως ακριβώς τις λένε αυτές που βγήκαν στην τηλεόραση και ανέδειξαν το θέμα να τους γράψω την ιστορία του ΟΠΑΠ και της φοροκλοπής.
Θα φάμε άλλη μία φάπα, αλλά δε βαριέσαι. Τις έχουμε συνηθίσει.
Πέστε μου πως ακριβώς τις λένε αυτές που βγήκαν στην τηλεόραση και ανέδειξαν το θέμα να τους γράψω την ιστορία του ΟΠΑΠ και της φοροκλοπής.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν επιβιώνω, σπρώχνω τη ζωή.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:15vantono έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:57 "Δεν κλώτσησε" λένε, αλλά "έσπρωξε με το πόδι του". Λολπχορουμαραλολ!
Κι εμένα αν μου λέγατε αυτές τις μαλακιες από κοντά δεν θα σας μπουκετιαζα, θα σας εσπρωχνα με τη γροθιά μου.
.
Θα μπουκέτιαζες κάποιον γιατί θα υποστήριζε ότι το έσπρωξε ;;; .![]()
Πώς επιβίωσες μέχρι σήμερα με τέτοια φανταστική ευθιξία ;;; .![]()
.
Τα έχουμε συζητήσει τόσες φορές αφού, 0,49 όπως όλοι, δε βγαίνω μάναμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θες να σε βάλω και σένα στην ομάδα μας;wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:58 Μου θυμίζει τη φάση στην Ικαρία το 1962.
Καθόμουνα στο μπαράκι της παραλίας και ζήτησα λουκουμάδες (donuts). Ο μπαμπάς μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα δέκα μέτρα πιό κάτω.
Τρώω τους λουκουμάδες, μένει ο τελευταίος.
Μου φωνάζει ο μπαμπάς μου "ουού, έλα κι εσύ στη θάλασσα".
Κοιτάω το τελευταίο donut tο οποίο ήταν μισό και λέω "δε βαριέσαι, δεν το τρώω" και φεύγω να πάω στη θάλασσα.
Αργότερα το βράδυ κάτι γειτόνισσες μου λένε "βρε συ, τι έκανες βρε ; επειδή ο τελευταίος λουκουμάς ήταν μισός έπιασε η αστυνομία τον μπάρμαν για παράβαση αγορανομικής διατάξεως".
Τι είχε γίνει ; Παραφύλαγε το αστυνομικό όργανο, είδε ότι δεν μου πολυάρεσε το τελευταίο donut και πήγε και πήρε το πιατάκι.
Το δε τελευταίο donut πράγματι δεν πρέπει να είχε αποτυπώματα δοντιών - ήταν μισό.
Αυτός λοιπόν ο μπάρμαν ήταν τοπικό στέλεχος της ΕΔΑ και γι αυτό τον τσάκωσαν !
Μετά με βρήκε μιά μέρα ο αστυφύλακας στο δρόμο και μου λέει "μπράβο μικρέ - ότι είναι θα έρχεσαι και θα μου το λες εμένα".
Είναι 0,49/ποστ tax included.
Μόνο πες μου γλήγορα γιατί περιμένουν κι άλλοι σειρά ε.
.
.
- wooded glade
Βάλε.sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:31Θες να σε βάλω και σένα στην ομάδα μας;wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:58 Μου θυμίζει τη φάση στην Ικαρία το 1962.
Καθόμουνα στο μπαράκι της παραλίας και ζήτησα λουκουμάδες (donuts). Ο μπαμπάς μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα δέκα μέτρα πιό κάτω.
Κοιτάω το τελευταίο donut tο οποίο ήταν μισό και λέω "δε βαριέσαι, δεν το τρώω" και φεύγω να πάω στη θάλασσα.
Αργότερα το βράδυ κάτι γειτόνισσες μου λένε "βρε συ, τι έκανες βρε ; επειδή ο τελευταίος λουκουμάς ήταν μισός έπιασε η αστυνομία τον μπάρμαν για παράβαση αγορανομικής διατάξεως".
Τι είχε γίνει ; Παραφύλαγε το αστυνομικό όργανο, είδε ότι δεν μου πολυάρεσε το τελευταίο donut και πήγε και πήρε το πιατάκι.
Το δε τελευταίο donut πράγματι δεν πρέπει να είχε αποτυπώματα δοντιών - ήταν μισό.
Μετά με βρήκε μιά μέρα ο αστυφύλακας στο δρόμο και μου λέει "μπράβο μικρέ - ότι είναι θα έρχεσαι και θα μου το λες εμένα".
Άμα μπεις στην ομάδα μου τέτχοιες πλερωφορίες θα τις έχεις στο desktop σου έτοιμες πριν καν τις ζητήσεις, μπέσα.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:18 Λοιπόν, ο κύβος ερίφθη.
.
.
Ωραία.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:33Βάλε.sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:31Θες να σε βάλω και σένα στην ομάδα μας;wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:58 Μου θυμίζει τη φάση στην Ικαρία το 1962.
Γράψε τρεις φορές στην σειρά ζήτω ο Τσίπρας με κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά στο τέλος και σου στέλνω username & password να κουμπώσεις στον σέρβερ.
.
.
panos291 έγραψε: 02 Μάιος 2022, 14:18Το θεμα δεν ειναι οτι κλώτσησε την γατα.under έγραψε: 02 Μάιος 2022, 14:08Κοιτα Πανο,αυτος που κανει κακο σε ζωα για να σπασει πλακα,ειναι επικινδυνος ανθρωπος.panos291 έγραψε: 02 Μάιος 2022, 14:02 Ρε μαλακες αν ριξω μια κλωτσιά σε άνθρωπο και πεσει στη θάλασσα(στα ρηχά οχι να πνιγει) , ποσο πρόστιμο θα φαω?
Καλο ειναι να τους κοβεται η μαγκια.Και καλο θα ηταν να μαθουμε και ποια τσοκαρα διπλα του γελανε.
Οποιος κλωτσαει γατες ας τρωει προστιμο, εγω δεν ειμαι υπερ της κακομεταχειρησης των ζωων. Ομως σαν ποινη πιστευω οτι ειναι εξοντωτικη τα 30 και τα 50 χιλιαρικα γι'αυτο το πραγμα, οπως θα πω το ιδιο πραγμα αν θα βγει νομος που να τιμωρει το shoplifting με 10 χρονια καθειρξη. Βρισκω εξαιρετικα δυσαναλογη την ποινη, και ελεεινο το γεγονος να εχουν γινει αυστηροτεροι οι νόμοι για τις γατες παρα για τους ανθρώπους.
Δηλαδη εσυ δεν βρισκεις γελοιο να παιρνει ο υπουργος προσωπικά τηλέφωνο τον αρχηγο της αστυνομίας και να του ζηταει να βρεθει ο τυπος που κλώτσησε μια γατα? Αυτο δηλαδη είναι το σοβαρότερο εγκλημα που ειδε τον τελευταίο καιρο?

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δίνω 0.54 αν έρθεις στην δική μου ομάδα.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:33Βάλε.sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:31Θες να σε βάλω και σένα στην ομάδα μας;wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:58 Μου θυμίζει τη φάση στην Ικαρία το 1962.
- wooded glade
Να, έγραψα:sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:35Ωραία.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:33Βάλε.sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:31
Θες να σε βάλω και σένα στην ομάδα μας;
Γράψε τρεις φορές στην σειρά ζήτω ο Τσίπρας με κεφαλαία και πολλά θαυμαστικά στο τέλος και σου στέλνω username & password να κουμπώσεις στον σέρβερ.
Σόρρυ φίλος, οι οδηγίες μου ήσαν σαφέστατες, comply και πάμε παρακάτω, δεν κάνω εξαιρέσεις για κανέναν.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:46Να, έγραψα:sys3x έγραψε: 03 Μάιος 2022, 17:35Ωραία.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-