!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αυτό που περιγράφεις, όχι, δεν είναι κακοποίηση...wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 13:14Δεν ξέρω αν του άρεσε του γατιού.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 13:09Πω...τι λε ρε θηρίο!wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 12:36 Δεν γίνεται αυτό το σημείο που έπεσε η γάτα να είναι ... γκρεμός.
Είκοσι πόντους το πολύ είναι, όπως λέει - δεν γίνεται να βάλουν καρέκλες και τραπέζια οι ταβερνιάρηδες δίπλα σε ένα χάσμα χωρίς στηθέο !
Το ξέρουν βέβαια αυτό αυτοί που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά εμείς δεν το βλέπουμε.
Με μία ελαφρά λοιπόν κίνηση του ποδιού του στέλνει το γατί κάτω από το πεζούλι και δέχεται την καταγγελία του αδελφάτου των ιπποτών, το οποίο αδελφάτο των ιπποτών βρήκε το βιντεάκι στο instagram !
Ο τύπος λοιπόν αφού τάϊσε με ψάρια 50 ευρώ τα γατιά λέει σε ένα από αυτά "άντε έφαγες" και το σπρώχνει απαλά κάτω από το πεζούλι.
Ήμαρτον !
Αλλά εκτός από αυτά παρατηρούμε ότι και τα δύο γατιά δεν τις έτρωγαν τις μαρίδες, κάτι που είναι περίεργο. Άρα είχαν φάει τουλάχιστον 20 μαρίδες το καθένα.
Συμπέρασμα: Κινδυνεύουμε από το αδελφάτο των ιπποτών και εκεί που καθόμαστε ήσυχοι και πίνουμε τον καφέ μας.
50 ευρώ ψάρια στα γατιά ε; Εσύ πλήρωσες τον λογαρασμό και γι' αυτό το ξέρεις, ε;
Και το άλλο; αυτό που είπε σε ένα από αυτά; Θα ήσουν δίπλα και το άκουσες καθαρά, έτσι;
Δυνάμωσε λίγο την φράση αυτή στο βίντεο, να ακούγεται...
Για πες μας και για τα κακαρίσματα αυτών που το διασκεδάζουν...μιας και ήσουν εκεί, θα τα άκουσες και αυτά, έτσι;
Α, ώστε κινδυνεύουμε από το αδελφάτο των ιπποτών ε;
Αλλά από το αδελφάτο της μαλακίας, δεν κινδυνεύουμε, ε; Να κοιμόμαστε ήσυχοι δηλαδή...
Εγώ έπιασα μιά μέρα ένα από κάτω από τα μπροστινά πόδια και από την πλάτη και το σήκωσα και δεν του άρεσε και μετά αυτό το γατί δεν με χώνευε καθόλου πιά.
Διάβασα στον οδηγό γατιών ότι ποτέ δεν κάνει να σηκώνετε έτσι ένα γατί.
Αλλά όχι και να το κάνουμε αυτό ... κακοποίηση.
Αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως το να κλωτσάς*** ένα ζώο για να το ρίξεις (και το ρίχνεις) στην θάλασσα, ΕΙΝΑΙ κακοποίηση, μάλλον οφείλεις να το κοιτάξεις...
*** και ΜΗΝ ξαναδιαβάσω πως απλά το "έσπρωξε", διότι τότε χρειάζεσαι ΚΑΙ οφθαλμίατρο (εκτός από ΩΡΛ, διότι ακούς πράγματα στο βίντεο που δεν ακούει κανείς άλλος).
Από εκεί και πέρα, το να προσπαθείς να απενοχοποιήσεις κάποιον που αποδεδειγμένα κακοποιεί ζώο, είναι δικαίωμά σου και του συνηγόρου του, προφανώς.
Ο δικηγόρος του όμως, θα πληρωθεί για αυτό...
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 14:39Ήταν για προσωπική χρήση.Naranjita έγραψε: 03 Μάιος 2022, 14:34 πλημμέλημα η κλωτσιά στην γάτα. μάλιστα.
και τα 67 κιλά χασις που κουβαλούσε, τι ακριβώς ήταν? για ποιο λόγο ήταν ελευθερος ο κύριος?
Για το smoke machine
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
- wooded glade
Το σπρώχνει με το πόδι.Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:10Αυτό που περιγράφεις, όχι, δεν είναι κακοποίηση...wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 13:14Δεν ξέρω αν του άρεσε του γατιού.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 13:09
Πω...τι λε ρε θηρίο!
50 ευρώ ψάρια στα γατιά ε; Εσύ πλήρωσες τον λογαρασμό και γι' αυτό το ξέρεις, ε;
Και το άλλο; αυτό που είπε σε ένα από αυτά; Θα ήσουν δίπλα και το άκουσες καθαρά, έτσι;
Δυνάμωσε λίγο την φράση αυτή στο βίντεο, να ακούγεται...
Για πες μας και για τα κακαρίσματα αυτών που το διασκεδάζουν...μιας και ήσουν εκεί, θα τα άκουσες και αυτά, έτσι;
Α, ώστε κινδυνεύουμε από το αδελφάτο των ιπποτών ε;
Αλλά από το αδελφάτο της μαλακίας, δεν κινδυνεύουμε, ε; Να κοιμόμαστε ήσυχοι δηλαδή...
Εγώ έπιασα μιά μέρα ένα από κάτω από τα μπροστινά πόδια και από την πλάτη και το σήκωσα και δεν του άρεσε και μετά αυτό το γατί δεν με χώνευε καθόλου πιά.
Αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως το να κλωτσάς*** ένα ζώο για να το ρίξεις (και το ρίχνεις) στην θάλασσα, ΕΙΝΑΙ κακοποίηση, μάλλον οφείλεις να το κοιτάξεις...
*** και ΜΗΝ ξαναδιαβάσω πως απλά το "έσπρωξε", διότι τότε χρειάζεσαι ΚΑΙ οφθαλμίατρο (εκτός από ΩΡΛ, διότι ακούς πράγματα στο βίντεο που δεν ακούει κανείς άλλος).
Από εκεί και πέρα, το να προσπαθείς να απενοχοποιήσεις κάποιον που αποδεδειγμένα κακοποιεί ζώο, είναι δικαίωμά σου και του συνηγόρου του, προφανώς.
Ο Ζούμα κλωτσάει:
Θα πρέπει κι εμένα να με κλείσουν μέσα.
Όταν πετάω σκουπίδια είναι γάτες μέσα στον κάδο, οι οποίες πηδάνε έξω από το θόρυβο. Αλλά σίγουρα η σακκούλα μου θα έχει βρει μερικές από αυτές κάποιες φορές.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το σπρώχνει, φαίνεται ξεκάθαρα.Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:10 *** και ΜΗΝ ξαναδιαβάσω πως απλά το "έσπρωξε", διότι τότε χρειάζεσαι ΚΑΙ οφθαλμίατρο (εκτός από ΩΡΛ, διότι ακούς πράγματα στο βίντεο που δεν ακούει κανείς άλλος).
Πλησιάζει το πόδι μέχρι να ακουμπήσει το γατί και μετά το σπρώχνει απότομα. Σίγουρα δεν πόνεσε το γατί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το θέμα δεν είναι αν το πόνεσε, αλλά που ήθελε να το ρίξει.vagabondo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:20 Πλησιάζει το πόδι μέχρι να ακουμπήσει το γατί και μετά το σπρώχνει απότομα. Σίγουρα δεν πόνεσε το γατί.
Και το έριξε στην στην θάλασσα...εν γνώσει του.
Καλά...ας μην συνεχίσουμε τις ερμηνείες "έσπρωξα" - "κλώτσησα".
Στο τέλος θα πείς πως έδωσε το γατί με πάσα στην θάλασσα...
Ας μείνουμε στην προσπάθεια απενοχοποίησης ενός δίποδου που αποδεδεγμένα κακοποιεί ένα τετράποδο...
Ώρες είναι να πείς πως το έκανε για καλό...να το δροσίσει λόγω ζέστης.
Αν αυτή η προσπάθεια απενοχοποίησης που καταβάλεις, σου φαίνεται "φυσιολογική", πάω πάσο.
Ούτε ο πρώτος "φυσιολογικός" θα είσαι ούτε ο τελευταίος...
Σημείωσέ το να το ξαναπείς κατά τον Ιούλιο που θα έχει ζέστη...τώρα ξεπάγιασα από την κρυάδα...wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:15Θα πρέπει κι εμένα να με κλείσουν μέσα.
Όταν πετάω σκουπίδια είναι γάτες μέσα στον κάδο, οι οποίες πηδάνε έξω από το θόρυβο. Αλλά σίγουρα η σακκούλα μου θα έχει βρει μερικές από αυτές κάποιες φορές.
Το κράτος με τα χρήματα που πήρε από τους 6 που καταδίκασε με 50.000 ας κάνει τα δέοντα με τα αδέσποτα.
Ας στειρώσει τους γάτους για αρχή και τους σκύλους.
Οι υπόλοιποι συνεχίστε τον κανιβαλισμό.
Ας στειρώσει τους γάτους για αρχή και τους σκύλους.
Οι υπόλοιποι συνεχίστε τον κανιβαλισμό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ο λοξ είναι εγκάθετος, είναι στην ομάδα μου με τους άλλους πενηντάλεπτους του σρζ, προσπαθεί απλά να σου χαλάσει την στούρα από τα πρωινά τσίπρα.wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:15Το σπρώχνει με το πόδι.Λοξίας έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:10Αυτό που περιγράφεις, όχι, δεν είναι κακοποίηση...wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 13:14Δεν ξέρω αν του άρεσε του γατιού.Spoiler
Ο Ζούμα κλωτσάει:
Θα πρέπει κι εμένα να με κλείσουν μέσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι χαλαρό ρε φίλε; για ανθρωποκτονία συνελήφθη.nostromos έγραψε: 03 Μάιος 2022, 15:13 το ειδαμε και αυτο ... τυπος να πηγαινει με χειροπεδες στο δικαστηριο γιατι κλωτσησε γατι ... αλλος τυπος χωρις διπλωμα που σκοτωσε ανθρωπο σε ΛΕΑ ειναι στο χαλαρο ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
"Δεν κλώτσησε" λένε, αλλά "έσπρωξε με το πόδι του". Λολπχορουμαραλολ!
Κι εμένα αν μου λέγατε αυτές τις μαλακιες από κοντά δεν θα σας μπουκετιαζα, θα σας εσπρωχνα με τη γροθιά μου.
Κι εμένα αν μου λέγατε αυτές τις μαλακιες από κοντά δεν θα σας μπουκετιαζα, θα σας εσπρωχνα με τη γροθιά μου.
- wooded glade
Μου θυμίζει τη φάση στην Ικαρία το 1962.
Καθόμουνα στο μπαράκι της παραλίας και ζήτησα λουκουμάδες (donuts). Ο μπαμπάς μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα δέκα μέτρα πιό κάτω.
Τρώω τους λουκουμάδες, μένει ο τελευταίος.
Μου φωνάζει ο μπαμπάς μου "ουού, έλα κι εσύ στη θάλασσα".
Κοιτάω το τελευταίο donut tο οποίο ήταν μισό και λέω "δε βαριέσαι, δεν το τρώω" και φεύγω να πάω στη θάλασσα.
Αργότερα το βράδυ κάτι γειτόνισσες μου λένε "βρε συ, τι έκανες βρε ; επειδή ο τελευταίος λουκουμάς ήταν μισός έπιασε η αστυνομία τον μπάρμαν για παράβαση αγορανομικής διατάξεως".
Τι είχε γίνει ; Παραφύλαγε το αστυνομικό όργανο, είδε ότι δεν μου πολυάρεσε το τελευταίο donut και πήγε και πήρε το πιατάκι.
Το δε τελευταίο donut πράγματι δεν πρέπει να είχε αποτυπώματα δοντιών - ήταν μισό.
Αυτός λοιπόν ο μπάρμαν ήταν τοπικό στέλεχος της ΕΔΑ και γι αυτό τον τσάκωσαν !
Μετά με βρήκε μιά μέρα ο αστυφύλακας στο δρόμο και μου λέει "μπράβο μικρέ - ότι είναι θα έρχεσαι και θα μου το λες εμένα".
Καθόμουνα στο μπαράκι της παραλίας και ζήτησα λουκουμάδες (donuts). Ο μπαμπάς μου έκανε μπάνιο στη θάλασσα δέκα μέτρα πιό κάτω.
Τρώω τους λουκουμάδες, μένει ο τελευταίος.
Μου φωνάζει ο μπαμπάς μου "ουού, έλα κι εσύ στη θάλασσα".
Κοιτάω το τελευταίο donut tο οποίο ήταν μισό και λέω "δε βαριέσαι, δεν το τρώω" και φεύγω να πάω στη θάλασσα.
Αργότερα το βράδυ κάτι γειτόνισσες μου λένε "βρε συ, τι έκανες βρε ; επειδή ο τελευταίος λουκουμάς ήταν μισός έπιασε η αστυνομία τον μπάρμαν για παράβαση αγορανομικής διατάξεως".
Τι είχε γίνει ; Παραφύλαγε το αστυνομικό όργανο, είδε ότι δεν μου πολυάρεσε το τελευταίο donut και πήγε και πήρε το πιατάκι.
Το δε τελευταίο donut πράγματι δεν πρέπει να είχε αποτυπώματα δοντιών - ήταν μισό.
Αυτός λοιπόν ο μπάρμαν ήταν τοπικό στέλεχος της ΕΔΑ και γι αυτό τον τσάκωσαν !
Μετά με βρήκε μιά μέρα ο αστυφύλακας στο δρόμο και μου λέει "μπράβο μικρέ - ότι είναι θα έρχεσαι και θα μου το λες εμένα".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ναι αλλά το συγκρίνουν με τον άλλο που έκοψε τα @@ από ένα σκύλο και μετά το κρέμασε.vantono έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:57 "Δεν κλώτσησε" λένε, αλλά "έσπρωξε με το πόδι του". Λολπχορουμαραλολ!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Και να μην τις έχεις βρει το ψυχικό τραύμα που θα δημιουργηθεί στο ζωντανό από το θόρυβο που το βάζεις; Δεν είναι αυτό κακοποίηση;wooded glade έγραψε: 03 Μάιος 2022, 16:15 Θα πρέπει κι εμένα να με κλείσουν μέσα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ένα σκυλάκι ημίαιμο μας το άφησαν πεσκέσι κάποιοι Έλληνες που το έφεραν στο χωριό με την βάρκα τους.
Πήρα τηλέφωνο την φιλοζωική στα Χανιά.
Το στείλαμε εκεί.
Τους πήρα τηλέφωνο αν είχε τσιπάκι.
Είχε βρήκανε τους ιδιοκτήτες αλλά δεν το ήθελαν το σκυλάκι γιατί ήτανε έγκυος η σύζυγος βρήκαμε όμως να το δώσουμε μου λένε.
Τους λέω συγνώμη την αστυνομία την ενημερώσατε.
Εντάξει τώρα αφού το στείλατε και βρήκαμε να το δώσουμε δεν υπάρχει λόγος.
Πήρα τηλέφωνο την φιλοζωική στα Χανιά.
Το στείλαμε εκεί.
Τους πήρα τηλέφωνο αν είχε τσιπάκι.
Είχε βρήκανε τους ιδιοκτήτες αλλά δεν το ήθελαν το σκυλάκι γιατί ήτανε έγκυος η σύζυγος βρήκαμε όμως να το δώσουμε μου λένε.
Τους λέω συγνώμη την αστυνομία την ενημερώσατε.
Εντάξει τώρα αφού το στείλατε και βρήκαμε να το δώσουμε δεν υπάρχει λόγος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk