Τώρα θα μου πεις και να κάνετε δεν παίζει ρόλο αλλά λέμε..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Κάντε δημοψήφισμα τότε!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Highlander
Θα δοθούν χρήματα στον λαό τους επόμενους μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάλι άνετα πρώτο κόμμα.Spiros252 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 19:23Οι ψήφοι για τη συμφωνία μπορεί να βρεθούν, στην κάλπη μετά είναι ζήτημα αν θα βρεθεί συριζαίικο, ανελίτικο και ποταμίσιο ψηφοδέλτιο..Highlander έγραψε: 21 Σεπ 2018, 18:58 Οι ψήφοι υπέρ της συμφωνίας υπάρχουν, όπως υπάρχουν και εφεδρείες.
Και θα βάλετε στο ψηφοδέλτιο μετά και Παπακώστα και ποταμίσιους βαθυπασοκικούς;
Όχι γιατί κάποτε λέγατε ότι είναι το δεξί χέρι του Μπόμπολα. Θυμίζω πρώτη επερώτηση του Ποταμιού στη Βουλή.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βάλουμε στο ψηφοδέλτιο και Παπακώστα και ποταμίσιους "βαθυπασοκικους".
Εμείς θα συγκυβερνήσουμε με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.
- Highlander
Που ακούστηκε να αποφασίζει ένας λαός για το πως θα λέγεται ένας άλλος;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ας λέγεται όπως θέλει. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει ότι δεν παραχωρεί το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα.
Θα ονομαστούν κατόπιν αυτού ως Μακεδονία, δεκτό. Θα τους αναγνωρίσουν επειδή τους θέλουν στο ΝΑΤΟ , δεκτό.
Σημασία έχει πως η Ελλάδα δεν θα το έχει παραχωρήσει. Θα μπορεί επίσης να προσβάλλει απόπειρες εκμετάλλευσης του ονόματος για εμπορικούς και άλλους λόγους. Θα μπορεί να ασκήσει βέτο για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.
Θα ονομαστούν κατόπιν αυτού ως Μακεδονία, δεκτό. Θα τους αναγνωρίσουν επειδή τους θέλουν στο ΝΑΤΟ , δεκτό.
Σημασία έχει πως η Ελλάδα δεν θα το έχει παραχωρήσει. Θα μπορεί επίσης να προσβάλλει απόπειρες εκμετάλλευσης του ονόματος για εμπορικούς και άλλους λόγους. Θα μπορεί να ασκήσει βέτο για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Highlander
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να στηρίξει εθνικιστικες μικρότητες.Spiros252 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 19:55 Ας λέγεται όπως θέλει. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει ότι δεν παραχωρεί το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα.
Σημασία έχει πως η Ελλάδα δεν θα το έχει παραχωρήσει. Θα μπορεί επίσης να προσβάλλει απόπειρες εκμετάλλευσης του ονόματος για εμπορικούς και άλλους λόγους.
Ακόμη και να έχει πειστεί ο ελληνικός λαός από την εθνικιστική ρητορική, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα την αφήσει να επιβεβαιωθεί και να κηλιδώσει την αξιοπρέπεια της δημοκρατικής μας χώρας μέσα από ένα δημοψήφισμα μίσους.
Ποιό μίσος ρε μεγάλε;Highlander έγραψε: 21 Σεπ 2018, 19:58Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να στηρίξει εθνικιστικες μικρότητες.Spiros252 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 19:55 Ας λέγεται όπως θέλει. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει ότι δεν παραχωρεί το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα.
Σημασία έχει πως η Ελλάδα δεν θα το έχει παραχωρήσει. Θα μπορεί επίσης να προσβάλλει απόπειρες εκμετάλλευσης του ονόματος για εμπορικούς και άλλους λόγους.
Ακόμη και να έχει πειστεί ο ελληνικός λαός από την εθνικιστική ρητορική, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα την αφήσει να επιβεβαιωθεί και να κηλιδώσει την αξιοπρέπεια της δημοκρατικής μας χώρας μέσα από ένα δημοψήφισμα μίσους.
"Ποιός τους γαμάει"; Και αυτούς και όλους τους άλλους λαούς;
Η Τουρκία έχει την μισή Θράκη και κανένας δεν κάνει συλλαλητήρια "μίσους", όσο οι τούρκοι της ανατολικής Θράκης δεν αυτοπροσδιορίζονται θρακιώτες με θρακιώτικη γλώσσα και απόγονοι του Σπάρτακου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είπαμε οι Συριζαίοι θα μείνουν στην ιστορία σαν οι χειρότεροι που κυβέρνησαν την Ελλάδα.
Επειδή τα προβλήματα με τους Σκοπιανούς (αν δεν διαλυθούν) θα υπάρχουν και στις επόμενες γενιές, κανείς δεν θα ξεχάσει τους αλήτες.
Επειδή τα προβλήματα με τους Σκοπιανούς (αν δεν διαλυθούν) θα υπάρχουν και στις επόμενες γενιές, κανείς δεν θα ξεχάσει τους αλήτες.
Kοιτάχτε οίστρο τα συριζομποτ, οι κατάσκοποι και οι εμμονικοί.
Μιλάμε, πρέπει να πιέζονται πολύ ή να τους έταξαν 0.70
Καλέ, χαλαρώστε λιγάκι, θα φάτε καλύτερα από τους μελλοντικούς μακεδονομάχους
Μιλάμε, πρέπει να πιέζονται πολύ ή να τους έταξαν 0.70
Καλέ, χαλαρώστε λιγάκι, θα φάτε καλύτερα από τους μελλοντικούς μακεδονομάχους
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για πείτε, αν δεν περάσει από εμάς, απορρίπτεται και η "σλαβομακεδονική" γλώσσα και εθνικότητα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Βινόσαυρος
δε βγάζουν νόημα αυτα που γράφεις
μήπως να έκανες μια επεξεργασία μπας και βγαλουμε ακρη;
μήπως να έκανες μια επεξεργασία μπας και βγαλουμε ακρη;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
απο ποιον απορρίπτεται κούκλα μου;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός