George_V έγραψε: 02 Μάιος 2022, 17:25
Γκουερινο 4 έγραψε: 02 Μάιος 2022, 17:07
George_V έγραψε: 02 Μάιος 2022, 16:32
Κοιτα εσυ αμφισβητησες και συ πρεπει να αποδειξεις αυτο που ειπες.
Τωρα αυτα τα "δεν εχω αδεια να αποκαλυψω τους Κομνηνους" και περι ελλειπων ερευνων τα ακουω βερεσε. Δικαιολογιες να καλυψεις την ενδεια επιχειρημάτων.
Τι ειναι δλδ τπτ μασονοι οι Κομνηνοι ή τπτ μυστικοι πράκτορες και δεν πρεπει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα τους?
Απλα δεν εχεις τι να πεις και κρυβεσαι πισω απο γκριζες θεωριες συνομωσιας.
Εγώ ξέρω ότι υπάρχει ολόκληρη αδελφότητα κομνηνων στεφανοπουλων στη μανη
Έχω γνωρίσει δυο και τα λεγόμενα τους καταυτους στηρίζονται σε έγγραφα και αποδείξεις
Στο μονο που βασιζονται ειναι μια προφορικη παράδοση η οποια αναφέρει οτι κατάγονται απο εναν (ανυπαρκτο ιστορικα) γιο του Δαβιδ Κομνηνου για τον οποιο δεν υπαρχει ουτε μιση αναφορά σε κανενα συγγραμα εδω και 600 χρονια και σε ενα χαρτι που εδωσε ο Ναπολεοντας σε καποιον Στεφανοπουλο της Κορσικης οτι αναγνωριζε συγγενεια με τους Κομνηνους.
Ξεχνανε βεβαια οτι αυτο εγινε μονο και μονο για να εξασφαλισει ο Ναπολεοντας τη στηριξη ισχυρων οικογενειων της Κορσικης και της Γαλλιας καθως αναδιαρθρωνε την τάξη των ευγενων στη χωρα δημιουργοντας μια νεα αριστοκρατια.
Ο Ναπολεοντας δημιουργουσε ευγενεις απο το πουθενα. Και χωρις καμια αναφορα πως καταφερε να αναγνωρισει οτι ο Στεφανοπουλος ηταν απογονος του Κομνηνου? Μυρισε τα νυχια του? Η πιστεψε τις προφορικες παραδοσεις?
Κομνηνοι πλεον δεν υπαρχουν χωνεψτε το. Ο τελευταιος που μπορουσε να το αποδειξει με χαρτια και σφραγιδες οτι ηταν απογονος τους πεθανε το 18ο αιωνα χωρις απογονους.
Συγνώμη κιόλας αλλά λες μαλακιες
Η έρευνα για την αυθεντική καταγωγή των κομνηνων της Μάνης έγινε από το 1781 ως το 1783 όταν ο Ναπολέων ήταν 12 χρονών
Και φυσικά οι κομνηνοι στεφανοπουλοι όπως προείπα στηρίζονται σε έγγραφα και όχι μόνο σε προφορικές παραδόσεις
Όποιος γουστάρει να ψάξει η αδελφότητα τους παραθέτει σε αρκετές σελίδες του νετ τις δικές τους αποδείξεις
Τώρα, αυτό που λες ότι ο Νικηφόρος Κομνηνός που υποτίθεται ίδρυσε αυτη την δυναστεία είναι ανύπαρκτο πρόσωπο δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα δεν το ξέρεις και εσυ
Πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά