Το τι είναι χάσιμο χρόνου έχει σχέση με το τι περιμένει κάποιος από την ενασχόληση του από αυτά τα θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα
Είναι δηλαδή καθαρά υποκειμενικο το ζήτημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι θεωρητικές σχολές είναι χάσιμο χρόνου.
Re: Οι θεωρητικές σχολές είναι χάσιμο χρόνου.
Κατά μία έννοια, οποιαδήποτε γνώση ή μόρφωση δεν μας βοηθά να βγάλουμε χρήματα ή να πετύχουμε επαγγελματικά είναι άχρηστη και περιττή και είναι χάσιμο χρόνου ή ενασχόληση της με αυτήΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Μάιος 2022, 15:27 Μιλάω από προσωπική εμπειρία.
Ήθελα να γράψω ... Οι θεωρητικές σχολές είναι για τα σκουπίδια.
Αυτές οι σχολές ευνοούν τα φυτά και τους ξερολες και σε αυτές ευδοκιμούν τα πιο άχρηστα μέλη της κοινωνίας. Κοινώς τα αποβρασματα.
Δεν υπάρχει ούτε ΈΝΑ χρήσιμο πράγμα που σε μαθαίνουν για τη γαμημενη ΖΩΗ. Ειναι για να χάνεις χρόνια από την πολύτιμη και μοναδική ζωή σου.
Όσοι πορωνονται με τέτοιες σπουδές είναι τερματισμενοι ανίκανοι που το μόνο που ξέρουν είναι να διαβάζουν όπως διαβάζουν τα φωτοτυπικα.
Δεν θα προσφέρουν τίποτα και ποτέ στην κοινωνία.
Δε λέω πως δε βοηθούν τέτοιες σχολές τους πολυμαθεις.
Αλλά για ένα άτομο με υψηλή ευφυΐα σαν και μένα αυτές οι σχολές δε δίνουν καμία επιβράβευση.
Για να έχω την επιτυχία που μου ταιριάζει πρέπει να γλύψω όλους τους ακαδημαϊκούς, να κάνω ένα εκατομμύριο βιβλιογραφικές αναφορές και να πνιγώ στη χαρτουρα για να πω ότι 1+1=2.
Και να έχω πάνω από το κεφάλι μου κάθε ακαδημαϊκό μεταμοντέρνο μαλακά και κάθε καθηγητριουλα που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει τπτ άλλο στη ζωή της.
Οι θετικές επιστήμες είναι απείρως πιο δίκαιες καθώς εκεί αποδεικνύεις την αξία και την ευφυΐα σου χωρίς φιλοσοφίες και εκτενείς θεωρητικουρες. Μπορείς πολύ απλά να βάλεις σε εφαρμογή αυτό που ξέρεις. Και αμέσως θα σε επιβραβεύσει είτε το επιστημονικό κοινό η η αγορά εργασίας.
Δεν μπορώ να γράψω τώρα αλλά γτ ανοίγω νήμα από το κινητό και κουράστηκα.
ΜΗΝ πάτε ποτέ σε θεωρητική σχολή.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Re: Οι θεωρητικές σχολές είναι χάσιμο χρόνου.
Δεν το κάνω ακόμα , αλλά δεν σταματώ να ονειρεύομαι .EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2022, 15:472-3 καθαρά ? Στείλε πμ ρε ψηλέ να με μορφωσειςΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Μάιος 2022, 15:40 Γιατί να παίρνω ένα χιλιάρικο όταν μπορώ να βγάζω δύο τρία στον επιχειρηματικό τομέα ;![]()
Ενώ αν διοριστώ … μετά και καλή ευκαιρία να έχω , θα είναι πολύ δύσκολο να δηλώσω παραίτηση .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 7 Απαντήσεις