!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η επανάστα κραυγάζει σιωπηλά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Η επανάστα κραυγάζει σιωπηλά
Και κάπως έτσι εχορτασαμεν και σημερις επανάσταση.
Ταχιά θα τα ματαξαναπουμε.
- taxalata xalasa
και γιατι να συνεχιζω να σας πληρωνω, κυριε αυλικε κολακα; απο μας τρωτε....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μάιος 2022, 11:38Οι δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε οι αυλικοί κολακες υπηρέτες και σφουγγοκωλαριοι του Αφέντη μας που είναι ή κρατική εξουσίαAlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 02:21Αρχουσα τάξη είναι οι Έλληνες ολιγάρχες. Οι ΔΥ υπάρχουν ουσιαστικά ώστε να διατηρείται μια υποτυπώδης μεσαία τάξη. Ο στόχος βέβαια είναι αυτό που λες εσύ. Επειδή η κάθε οικογένεια έχει από ένα, δύσκολο να ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον της κυβέρνησης και των ολιγαρχών.Σέλευκας έγραψε: 30 Απρ 2022, 01:40 Η επανάσταση έχει ως μοναδικό σκοπό την αντικατάσταση της άρχουσας τάξης. Σήμερα η άρχουσα τάξη είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κάθε οικογένεια έχει από έναν. Ποια επανάσταση να γίνει από ποιον και εναντίον ποιου;
Δεν υπηρετούμε τον λαό ούτε πληρώνομαστε από αυτόν , υπηρετούμε τον Αφέντη μας (κρατική εξουσία) ο οποίος μας πληρώνει από τα χρήματα που του δίνουν οι φόρου υποτελείς υπήκοοι του ..
1. αμα δεν δωσουμε φορους.... θα φατε τους ολιγαρχες
2. αμα στα δινω εσενα απευθειας, αντι να τα παιρνουν οι απανω, βολευομαστε; περσσοτερα θα βγαζεις... Παραδειγμα. Περναω το φαναρι με κοκκινο και δεν εγινε ατυχημα... με σταματας να μου κοψεις κληση.... σου λεω.... ενταξ μωρε δεν εγινε και κατι, λαθος μου.... ποσο κανει; .... μου λες, ειναι Χ ευρω η κληση.... σου λεω οκ.... παρε Χ-Ψ στην τζεπη κι ασε τα λαμογια που ναι στα ψηλα.... παρε εσυ το φιλοδωρημα και βολευομαστε ολοι.... και εσυ και εγω.... win-win....
εισαι μεσα αινεια; να αρχισουμε μπιζνες απο αυριο αν θες....
και στα δινω στην ζουλα λιγο περισσοτερα, δουλευεις για μενα μυστικα μεσα στην αυλη ;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δέν ἤξερα ποῦ νά τό βάλω, εἶδα <<Κοινωνία>> . τό κὀτσαρα ἐκεῖ...Bazoomba έγραψε: 01 Μάιος 2022, 11:32 Ίσως , αν το νήμα βρισκόταν σε άλλη ενότητα, να εξελισσόταν με καλύτερο τρόπο.
Στα του θέματος, όπως άφατα (περιγράφεις) ...
<<Ἄφατα>>, ὡραία λέξη !
Κι ἐμένα εἶναι ἄφατη ἡ χαρά μου πού συμμετέχεις στό νῆμα!
Σιγά μήν εἶναι ἡ ἄρχουσα τάξη οἱ ΔΥ.Σέλευκας έγραψε: 30 Απρ 2022, 01:40 Η επανάσταση έχει ως μοναδικό σκοπό την αντικατάσταση της άρχουσας τάξης. Σήμερα η άρχουσα τάξη είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κάθε οικογένεια έχει από έναν. Ποια επανάσταση να γίνει από ποιον και εναντίον ποιου;
Ἀλλά ἔχεις δίκιο πού λές ὅτι οἱ βολεμένοι δέν ξεσηκώνονται...
Ἐγώ βρέ ἀγαπάω τούς ἀνθρώπους. Ὁ Στάλιν τούς ἀγαποῦσε;
AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 02:21
Αρχουσα τάξη είναι οι Έλληνες ολιγάρχες. Οι ΔΥ υπάρχουν ουσιαστικά ώστε να διατηρείται μια υποτυπώδης μεσαία τάξη. Ο στόχος βέβαια είναι αυτό που λες εσύ. Επειδή η κάθε οικογένεια έχει από ένα, δύσκολο να ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον της κυβέρνησης και των ολιγαρχών.
Μπά... δέν ἔχει τόση τύχη...
Πρέπει νά φάει πολλά ψωμιά ἀκόμη γιά νά μέ φτάσει...
- taxalata xalasa
νομιζω πως ξερω ποια εισαι... μου το πε ο Τειρεσίας... αλλα δεν θα πω τιποτα... θα μεινει μεταξυ μας... αν και εσυ δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω... 
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Επανάσταση με πολυτονικό; Τι γντ ρπστμ;
Ἔχεις δίκιο. Ἐπανάσταση τοῦ πληκτρολογίου.taliban έγραψε: 01 Μάιος 2022, 18:34 Και κάπως έτσι εχορτασαμεν και σημερις επανάσταση.
Ἔκανα αὐτό πού κατηγορῶ...
Θά μᾶς τρελάνει ἡ Ποιήτρια. Γιατί δέν εἶναι μόνο αὐτό...
Κάνει ἐπανάσταση ἀπό τόν καναπέ της...
Κρῦβε λόγια.taxalata xalasa έγραψε: 01 Μάιος 2022, 19:06 νομιζω πως ξερω ποια εισαι... μου το πε ο Τειρεσίας... αλλα δεν θα πω τιποτα... θα μεινει μεταξυ μας... αν και εσυ δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω...![]()
Οἱ καιροί εἶναι πονηροί.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι μαρξιστες υποστηριζουν οτι η ιδεολογια τους ειναι ανθρωπιστικη.
Και ο Σταλιν μαρξιστης ηταν αλλα εχει κατηγορηθει για πολλα εγκληματα.
Τελικα να τους πιστεψουμε τους μαρξιστες η μηπως οχι;
Ιδου το ερωτημα.