!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν υπάρχει κανένα link για να βάλω, θρασύδειλε. Αν χρειάζεσαι να διαβάσεις την νομοθεσία ξεκίνα το διάβασμα από τώρα. Υπάρχει υγειονομική διάταξη και σχετική κοινοτική και ελληνική νομοθεσία που τα συνοδεύουν και είναι δεκάδες έγγραφα. Δεν είναι Γκουγκλ για να αναζητήσεις πρόχειρα μια μαλακία να σ'την βγάλει, πρέπει να κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ στην ζωή σου: να διαβάσεις.

Κανονικά θα έπρεπε να λες ευχαριστώ που δεν σε έχει καταγγείλει μέχρι τώρα κανένας για δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Προκειται για μη δημοσιευμενη νομοθεσια η οπιοια διανεμεται μυστικα σε στοες στην καστα των μινιμαρκεταδων;

Δεν πρεπει να στεκεις παντως και πολυ καλα
Κανουμε μια συζητηση(οσο μπορει να συζητησει καποιος μαζι σου) και αναφερεις συνεχεια την λεξη καταγγελια και διασπορα ψευδων ειδησεων επειδη γραφω οτι ο διανομεας εχει συγκεκριμενες ευθυνες και οχι κατι παραπανω
Πρεπει να εισαι μεγαλος φαν του διαλογου

[εριεργο παντως που δεν αναρωτηθηκες το ιδιο και για τονε αυτο σου γιατι πχ πριον απο λιγες ωρες εγραφες ψεμματα για την Εβροφαρμα και τα Lidl
Eχεις κανει εμβολιο κατα των καταγγελιων;

Γραφεις ψεμματα βαζω λνκ που σε διαψευδει και αρχιζεις και γραφεις παλι τιως γνωστες σου χελιγενιες
Γραφεις οτι λεω ψεμματα δεν βαζεις κανεναν λινμκ που να με διαψευδει και μιλας για καταγγελιες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η Εβροφάρμα είναι αποκλειστικός προμηθευτής των Lidl. Τέλος. Το ότι πουλάνε ένα προϊόν τους είτε μέσω Lidl είτε ανεξάρτητα σε έναν άλλο δεν αλλάζει αυτό το γεγονός. Πάει αυτό.

Η νομοθεσία είναι δημοσιευμένη και μπορείς να την βρεις όπως την βρίσκει κάθε ενδιαφερόμενος.

Τα ψέματά σου για την ευθύνη των τροφίμων είναι επικίνδυνα γιατί μπορεί να τα διαβάσει οποιοσδήποτε επισκέπτης και να παραπληροφορηθεί εξαιτίας σου. Σχεδόν ό,τι έχεις γράψει σ' αυτό το νήμα είναι ψευδές.

Πάψε να ασχολείσαι με πράγματα που δεν ξέρεις και να παραπληροφορείς τον κόσμο. Δεν θα το συζητήσουμε παραπάνω.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
10.5.2018
Η γαλακτοβιομηχανία από τον Έβρο έκλεισε νέο deal με 4ο μεγάλο σούπερ μάρκετ
Συνεργασία και με την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ από τον ακριτικό Έβρο, και πλέον οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα της και στα ράφια των ψυγείων της συγκεκριμένης ελληνικής εταιρείας.

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί σε προϊόντα από κατσικίσιο γάλα, όπως το φρέσκο Κατσικίσιο Γάλα και το τυρί σε πλαστικό δοχείο, το τυρί σε φέτες, αλλά και το νέο… αστέρι της γαλακτοβιομηχανίας του Έβρου, το Κεφίρ, που τυγχάνει ιδιαίτερα θετικής αποδοχής από τους καταναλωτές. Φυσικά υπάρχει και η σειρά γιαουρτιών, κυρίως αυτά από κατσικίσιο γάλα.

Έτσι, μετά τα LIDL, την ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αθήνα αλλά κιαι την υπόλοιπη Ελλάδα και την ΜΑΣΟΥΤΗΣ όπου αυτή έχει καταστήματα, τώρα πλέον η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ έκανε μια ακόμα κίνηση αύξησης της καταναλωτικής βάσης στην οποία απευθύνονται τα προϊόντα της, αφού τα σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ έχουν πολλά καταστήματα στην πρωτεύουσα και πολύ μεγάλο αριθμό πελατών.
http://www.economy365.gr/article/76183/ ... per-market
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αν δεν βαριέστε πείτει το πόιντ ποιος είναι ρε σεις. Θέλει να προωθήσει ευπωπαϊκά λάδια ο Γιαννόπουλος; ΝΑ παίρμουμ ελληνικά; Να μην παίρνουμε; Τι; Εγώ πάντως τρώω και είδη που δεν έχουν τις πιο τοπ ουσίες στο σύμπαν. Δεν θεωρώ ότι είμα σούπερ οργανισμός για να δέχομαι μόνο τα "καλύτερα". Αν πεθάνω πριν το κανονικό μου λόγω κακης διατροφής, έχασε η βενετιά βελόνι.
Γι αυτό είμαι και κατά των βαθμολογιών (όχι τον πιστοποιήσεων καταλληλότητας).

Το θέμα όμως ποιο είναι; Αν θυμάμαι καλά ο Γιαννοπουλος ήθελε να είναι μονο 2 ή 3 εργαστάσια ας πούμε και να μην είναι πολλά. λογικά κάτι τέτοιο θα θέλει να κάνει σε αυτό το βήμα ε; Να ξεφτιλίσει τις διάφορες πιο μικρές μάρκες. Ε;

Α ρε Γιαννόπουλα μονοπωλιακέ! Συσσώρευση σε λίγους ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατσε λιγο γιατι ειμαι απασχολημενος γκουγκλαρω την οξεια Πινοκιαση
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σε διαψεύδει η ίδια σου η είδηση. Τα Lidl ήταν εξαρχής ο αποκλειστικός τους διαθέτης.

Στην διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει φάει ένα μάτσο πρόστιμα από τον ΕΦΕΤ για επικίνδυνες πρακτικές, για τις οποίες ευθύνες φέρουν και τα Lidl:

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα της ΓΑΛΠΟ που παράγει η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ για τα Lidl έχουν κατ' επανάληψη βρεθεί αλλοιωμένα, γιατί η εταιρεία, και φυσικά με γνώση του Lidl, έχει παραβιάσει τον μισό υγειονομικό κώδικα. Φέτος ο ΕΦΕΤ απέσυρε 9 -εννιά, ρε φίλε!- παρτίδες τυριών, με διαφορετικές ημερομηνίες, που σημαίνει ότι δεν ήταν κάποιο τυχαίο λάθος ελαττωματικής παρτίδας στην γραμμή παραγωγής αλλά συστηματική παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Τι βρήκανε; Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ: «αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων». Αντίστοιχες παραβιάσεις βρέθηκαν το:
2013 (χάλασαν τα ψυγεία τους και δεν απέσυραν τις παρτίδες)
2012 (ο ΕΦΕΤ έκλεισε όλην την γραμμή παραγωγής γιαουρτιού τους γιατί βρέθηκε παντελώς ασύμβατη με τον υγειονομικό κώδικα)
2012 ξανά, γιατί σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ «Ο τρόπος διαχείρισης των υγρών λυμάτων της βιομηχανίας γάλακτος αποτελεί δυνητική πηγή μόλυνσης της επιχείρησης. Πρόκειται για παράβαση καθ' υποτροπή. Ανεπαρκής εφαρμογή των συστημάτων αυτοελέγχου». Παράβαση καθ' υποτροπή σημαίνει ότι τούς έγινε σύσταση από τον ΕΦΕΤ παλιότερα και τον έγραψαν στα παπάρια τους.
2011 (μη κανονικά και μη ασφαλή τρόφιμα, μη εφαρμογή κανόνων υγιεινής, χρήση μη επιτρεπόμενων ειδών γάλακτος, παραπλάνηση του καταναλωτή σχετικά με την προέλευση της πρώτης ύλης) και το 2007 (για χρήση απαγορευμένου συντηρητικού).

Το Lidl όχι μόνο συνεχίζει να διατηρεί συνεργασία αλλά ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα τους είναι υψηλής ποιότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο μονος που διαψευδεται συνεχως εδω μεσα εισαι εσυ
Διαψευδεσαι πλαγιως οριζοντιως και καθετως και συνεχιζεις εμμονικα να παραποιεις τα δεδομενα.
Αργα η γρηγορα ουτε ο εαυτος σου δεν θα καταδεχεται να ανταλλαξει μηνυματα μαζι σου αν συνεχιζεις σε αυτο το στυλ.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Υπαρχει καποιος αλλος εδω μεσα ο οποιος, μετα τα στοιχεια που παρατεθηκαν στις τελευταιες σελιδες, να θεωρει αληθη την παρακατω προταση;
hellegennes έγραψε: ↑Χθες, 23:28
Π.χ., η Εβροφάρμα, που έχει αποκλειστικό διαθέτη τα Lidl
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Σεπ 2018, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ είμαι απολύτως συνεπής σ' αυτά που λέω. Δεν τελείωσα γυμνάσιο στην Τούμπα της Βουλγαρίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιος τελειωσε γυμνασιο στην Τουμπα της Βουλγαριας;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κάποιος γνωστός μου. Δεν τον ξέρεις. Τώρα είναι Πρέσβης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Και γιατι μας το ανεφερες;Ηταν η αχρηστη πληροφορια της ημερας;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μπορεί να τον ξέρεις. Να τύχατε τις ίδιες χρονιές. Το '89 θαρρώ πως ήταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατι τι εκανα εγω το 1989;
Και αμα τον ξερω θα αποκτησει νοημα η αναφορα σου;

Ρε μηπως επειδη σε ξεβρακωσα θελέις να το γυρσεις επι προσωπικου;
Μα ουτε σε αυτο το κομματι εχεις ιδιαιτερα προσοντα
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”