Αυτό είναι καλό, μπας και τον έχει συνέχεια στη φάπα. Σοβαρός στιβαρός φρανκικος αριστοκρατικος. Και αν κλαφτει στον μπαμπά του, τον στέλνει πίσω πακέτο.georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 12:16
Εκφράζει τη δεξιά τη reaccionaria, είναι εμπαθής και πάντα περιφρονούσε τους Έλληνεςπολίτες και τις θυσίες τους που σήμερα -φεύ- τους επικαλούνταν και μάλιστα ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ήταν από τους υπέρμαχους της φράσης «η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα»και της δεύτερης επίσης και πολυχρησιμοποιημένης «δεν σας αυξάνουμε τις συντάξεις γιατί πληρώνουμε την Ελλάδα!».
Πρόκειται για τα πιο ακραία πρόσωπα του Λαϊκού Κόμματος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Οι πρωτότοκοι γιοι του Στάλιν και του Μάο χάθηκαν στον πόλεμο.
Οι υπόλοιποι απόγονοι τους δεν κατέλαβαν κανένα αξίωμα.
οταν εσυ λες "φταιει ο καπιταλισμος" δεν κανεις ακριβως το ιδιο; δεν αποπροσανατολιζεις;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 12:29 Η Δεξιά απολογητική μέχρι τώρα περιλαμβάνει ρατσισμό, "Οι Έλληνες έχουν το ρουσφέτι στο DNA τους εγγεγραμμένο", whataboutism, "Κι εσείς αν είχατε βύσμα, τα ίδια θα κάνατε" ή "ο σοσιαλισμός είναι καλύτερος δηλαδή;" και ανούσια εξυπνακίστικα σχόλια, που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αγαμη θυγατερα. απο τους φορολογουμενους επαιρνε τη συνταξη.Αρχέλαος έγραψε: 30 Απρ 2022, 12:41
Δηλώνει αριστερή ή κάτι τέτοιο, δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τους φορολογούμενους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μην υπερβάλουμε. Τα παιδιά των γραφειοκρατών με υψηλές θέσεις στην Κίνα μια χαρά δωράκια δέχονται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:09Οι πρωτότοκοι γιοι του Στάλιν και του Μάο χάθηκαν στον πόλεμο.
Οι υπόλοιποι απόγονοι τους δεν κατέλαβαν κανένα αξίωμα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Nόμιζα ότι έφυγε ο Αρίστος με αυτόν τον τίτλο. Καταγγέλω τον φίλτατο συντονιστή για clickbait.
Στο θέμα μας. Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω. Πρώτον, είναι γιος πρωθυπουργού, τί περίμενες. Δεύτερον, αναγνωρίζω ένα θετικό. Αυτοί διορίζουν τα παιδιά τους, οι προηγούμενοι διόριζαν τους γονείς. Τρίτον και σημαντικότερο, για να του βρήκε αυτή τη δουλειά, αν και γιος πρωθυπουργού, έχω την απορία να δω το βιογραφικό, πρέπει να'ναι ολίγον μάπα.
Στο θέμα μας. Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω. Πρώτον, είναι γιος πρωθυπουργού, τί περίμενες. Δεύτερον, αναγνωρίζω ένα θετικό. Αυτοί διορίζουν τα παιδιά τους, οι προηγούμενοι διόριζαν τους γονείς. Τρίτον και σημαντικότερο, για να του βρήκε αυτή τη δουλειά, αν και γιος πρωθυπουργού, έχω την απορία να δω το βιογραφικό, πρέπει να'ναι ολίγον μάπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο, είναι να βλέπει να διορίζονται σε μεγάλα πόστα οι γιοί πρωθυπουργών και μετά από δέκα χρόνια να γίνονται διάδοχοι ως πρόεδροι του κόμματος και να λένε ότι "έχουν δουλέψει στη ζωή τους".Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:42 Nόμιζα ότι έφυγε ο Αρίστος με αυτόν τον τίτλο. Καταγγέλω τον φίλτατο συντονιστή για clickbait.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Το γεγονός ότι βρίσκεις δουλειά με μέσο, δε σημαίνει ότι δε δουλεύεις. Συνήθως αυτοί που περιγράφεις ξεκινάνε την πολιτική από τη σχολή και δεν εργάζονται ποτέ. Διαχώρισέ τα από το μυαλό σου. Από εκεί και πέρα στα περί οικογενειοκρατίας έχεις δίκιο.AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:45Νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο, είναι να βλέπει να διορίζονται σε μεγάλα πόστα οι γιοί πρωθυπουργών και μετά από δέκα χρόνια να γίνονται διάδοχοι ως πρόεδροι του κόμματος και να λένε ότι "έχουν δουλέψει στη ζωή τους".Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:42 Nόμιζα ότι έφυγε ο Αρίστος με αυτόν τον τίτλο. Καταγγέλω τον φίλτατο συντονιστή για clickbait.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σαφώς δουλεύουν. Αλλά μετά γίνονται διάδοχοι στην προεδρία του κόμματος και στη πρωθυπουργία. Και όταν κληθεί η βάση του κόμματος να ψηφίσει πρόεδρο, οι εναλλακτικές επιλογές που έχει, συνήθως είναι για τα μπάζα.Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:47Το γεγονός ότι βρίσκεις δουλειά με μέσο, δε σημαίνει ότι δε δουλεύεις. Συνήθως αυτοί που περιγράφεις ξεκινάνε την πολιτική από τη σχολή και δεν εργάζονται ποτέ. Διαχώρισέ τα από το μυαλό σου. Από εκεί και πέρα στα περί οικογενειοκρατίας έχεις δίκιο.AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:45Νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο, είναι να βλέπει να διορίζονται σε μεγάλα πόστα οι γιοί πρωθυπουργών και μετά από δέκα χρόνια να γίνονται διάδοχοι ως πρόεδροι του κόμματος και να λένε ότι "έχουν δουλέψει στη ζωή τους".Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:42 Nόμιζα ότι έφυγε ο Αρίστος με αυτόν τον τίτλο. Καταγγέλω τον φίλτατο συντονιστή για clickbait.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Και άρα να μη δουλέψει κάπου καλά, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ψηφιστεί στο μέλλον; Εμένα η γνώμη μου είναι ότι "πάλι καλά αυτός δουλεύει".AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:51Σαφώς δουλεύουν. Αλλά μετά γίνονται διάδοχοι στην προεδρία του κόμματος και στη πρωθυπουργία. Και όταν κληθεί η βάση του κόμματος να ψηφίσει πρόεδρο, οι εναλλακτικές επιλογές που έχει, συνήθως είναι για τα μπάζα.Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:47Το γεγονός ότι βρίσκεις δουλειά με μέσο, δε σημαίνει ότι δε δουλεύεις. Συνήθως αυτοί που περιγράφεις ξεκινάνε την πολιτική από τη σχολή και δεν εργάζονται ποτέ. Διαχώρισέ τα από το μυαλό σου. Από εκεί και πέρα στα περί οικογενειοκρατίας έχεις δίκιο.AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:45
Νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο, είναι να βλέπει να διορίζονται σε μεγάλα πόστα οι γιοί πρωθυπουργών και μετά από δέκα χρόνια να γίνονται διάδοχοι ως πρόεδροι του κόμματος και να λένε ότι "έχουν δουλέψει στη ζωή τους".
Αυτή είναι η γνώμη που θέλουν να έχεις, μετά την επικρατούσα άποψη της κοινής γνώμης ότι "οι πρωθυπουργοί δεν έχουν δουλέψει". Τώρα τους έχουν και στρωμένες δουλειές με αστρονομικά μεγάλο μισθό, ώστε να μην τίθεται τέτοιο ζήτημα.Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:53Και άρα να μη δουλέψει κάπου καλά, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ψηφιστεί στο μέλλον; Εμένα η γνώμη μου είναι ότι "πάλι καλά αυτός δουλεύει".AlienWay έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:51Σαφώς δουλεύουν. Αλλά μετά γίνονται διάδοχοι στην προεδρία του κόμματος και στη πρωθυπουργία. Και όταν κληθεί η βάση του κόμματος να ψηφίσει πρόεδρο, οι εναλλακτικές επιλογές που έχει, συνήθως είναι για τα μπάζα.Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:47
Το γεγονός ότι βρίσκεις δουλειά με μέσο, δε σημαίνει ότι δε δουλεύεις. Συνήθως αυτοί που περιγράφεις ξεκινάνε την πολιτική από τη σχολή και δεν εργάζονται ποτέ. Διαχώρισέ τα από το μυαλό σου. Από εκεί και πέρα στα περί οικογενειοκρατίας έχεις δίκιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πού το βλέπεις το θετικό στο ότι διορίζουν τα παιδιά τους; Στο ότι θα τα πληρώνουμε πεντοχιλιαρα κάθε μήνα από τα 25 τους έως τα 100 τους;Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 13:42 Nόμιζα ότι έφυγε ο Αρίστος με αυτόν τον τίτλο. Καταγγέλω τον φίλτατο συντονιστή για clickbait.
Πάντως το πιο εξοργιστικο είναι ότι αυτοί οι τύποι λένε πως φταίνε οι άνεργοι που είναι κακομαθημένοι σπάταλοι και δεν έχουν καλά δομημένα βιογραφικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KRAKEN την 30 Απρ 2022, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 91 Απαντήσεις