!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ΜΠ1ΤΕ;

Ναι
20
47%
Όχι
23
53%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μπαίνατε στις «Ο βιαστής είσαι εσύ!» ; (Συναινετικα εννοείται...)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:43
Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:40
nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:37

Τι πειράζει αν πληρώσεις για να πηδήξεις;
Δηλαδη ένας που πηδάει επειδή είναι διάσημος είναι καλύτερα;
Είναι λίγο τραγικουλι να νομίζεις πως μειώνεις τις παραπάνω τύπισσες, λόγω της φεμινιστικής τους δράσης, με το μπαίνω δεν μπαίνω, τυπάκια που για να πηδήξουν πρέπει να πληρώσουν.
Ποιο είναι το τραγικό; Ότι για να πηδήξεις ή να σε πηδήξουν πρέπει αντίστοιχα να προσφέρεις κάτι και εσύ; Λεφτά, δόξα, εμφάνιση, διασημότητα δεν έχει σημασία ποια είναι η ανταλλαγή.
Σαφώς είναι καρναβάλια οι δήθεν φεμινίστριες.
Ε πως δεν έχει σημασία βρε. Όταν το μόνο που έχεις να προσφέρεις για να πηδηχτεί κάποια μαζί σου είναι το 50αρικο που έχεις στο πορτοφόλι σου, σε μια γυναίκα που δεν σε θέλει καν και δεν της δημιουργείς καμία ερωτική επιθυμία και θες να μειώσεις δήθεν τάχα μου τις κοπέλες χρησιμοποιώντας το σεξουαλικό, ε δεν είσαι λίγο τραγικουλης; δεν εννοώ εσένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα. Δηλαδή όπα κάπου βρε μάγκες, καντε λίγο αυτοκριτική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:50
Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:40

Είναι λίγο τραγικουλι να νομίζεις πως μειώνεις τις παραπάνω τύπισσες, λόγω της φεμινιστικής τους δράσης, με το μπαίνω δεν μπαίνω, τυπάκια που για να πηδήξουν πρέπει να πληρώσουν.
Ποιο είναι το τραγικό; Ότι για να πηδήξεις ή να σε πηδήξουν πρέπει αντίστοιχα να προσφέρεις κάτι και εσύ; Λεφτά, δόξα, εμφάνιση, διασημότητα δεν έχει σημασία ποια είναι η ανταλλαγή.
Ε πως δεν έχει σημασία βρε. Όταν το μόνο που έχεις να προσφέρεις για να πηδηχτεί κάποια μαζί σου είναι το 50αρικο που έχεις στο πορτοφόλι σου, σε μια γυναίκα που δεν σε θέλει καν και δεν της δημιουργείς καμία ερωτική επιθυμία και θες να μειώσεις δήθεν τάχα μου τις κοπέλες χρησιμοποιώντας το σεξουαλικό, ε δεν είσαι λίγο τραγικουλης; δεν εννοώ εσένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα. Δηλαδή όπα κάπου βρε μάγκες, καντε λίγο αυτοκριτική.
Για να πηδήξεις μόνο δεν είναι και τόσο τραγικό.
Τώρα αν μιλάμε για κάτι παραπάνω εκεί να δεις πόσες έχουν κάνει οικογένειες με άντρες που αν δεν είχαν λεφτά δεν θα τους φτυνανε καν :giggle: Ποιος είναι πιο τραγικός από τους δύο;
Οι κοπέλες σαφώς είναι κλόουν 🤡. Δηλαδή αν περάσει ένας τυχαίος περαστικός και τις δει με τα βυζιά έξω ή να κυλιωνται στα πατώματα και να δείχνουν με το δάχτυλο τι θα συμπεράνει; Φυσικά ότι πρόκειται για τενεκέδες που κάνουν κάτι πιο κοντά σε τέχνη παρα ακτιβισμό .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:54
Τώρα αν μιλάμε για κάτι παραπάνω εκεί να δεις πόσες έχουν κάνει οικογένειες με άντρες που αν δεν είχαν λεφτά δεν θα τους φτυνανε καν :giggle: Ποιος είναι πιο τραγικός από τους δύο;
Οι κοπέλες σαφώς είναι κλόουν 🤡. Δηλαδή αν περάσει ένας τυχαίος περαστικός και τις δει με τα βυζιά έξω ή να κυλιωνται στα πατώματα και να δείχνουν με το δάχτυλο τι θα συμπεράνει; Φυσικά ότι πρόκειται για τενεκέδες που κάνουν κάτι πιο κοντά σε τέχνη παρα ακτιβισμό .
Ε πως δεν είναι. Τραγικότητο είναι. Δηλαδή τι σκατα έχεις κάνει τόσο λάθος στη ζωή σου να μην μπορείς να σταύρωσεις γκόμενα και να χρειάζεται να πληρώσεις για να σου δανείσει η άλλη το σώμα της, που πιθανότατα να σε καταριέται εκείνη την ώρα που εσύ αγκομαχας να φτάσεις στην ηδονή με ένα γυναικείο σώμα που δεν σε επιθυμεί και μετράει την ώρα να τελειώσεις. Και έρχεσαι και κάνεις και κριτική έμπαινες, δεν έμπαινες για να τις μειώσεις; τς τς θλιβερουλικη σκέψη. Και όχι μόνο σε αυτό το νήμα σε όσα νήματα έχουν ανοιχτεί με τα μπαίνατε δεν μπαίνατε. Δηλαδή για το Θεό μωρ' μαλακες πληρώνετε για να πηδήξετε, λίγη σύναιση πριν το παίξετε και μάγκες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα.
Τώρα αν είναι κλοουν οι συγκεκριμένες στο δρώμενο, όπως καταλαβαίνεις δεν νομίζω να λαμβάνουν την δική σου άποψη σοβαρά. Δεν τις απασχολεί δηλαδή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:33 Νομίζουν τις μειώνουν με το έμπαινα, δεν έμπαινα κτλ οι τύποι που πληρώνουν για να πηδήξουν :giggle:
Αν πασαλείβει κάποια με χρωματιστές μπογιές τα βυζιά της και σκούζει στην μέση του δρόμου, προκαλεί οίκτο και μιλάμε πλέον για το ενδεχόμενο συμπονετικού πήδου. Στοργή και πούτσα ελέους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:04
nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:54

Ε πως δεν είναι. Τραγικότητο είναι. Δηλαδή τι σκατα έχεις κάνει τόσο λάθος στη ζωή σου να μην μπορείς να σταύρωσεις γκόμενα και να χρειάζεται να πληρώσεις για να σου δανείσει η άλλη το σώμα της, που πιθανότατα να σε καταριέται εκείνη την ώρα που εσύ αγκομαχας να φτάσεις στην ηδονή με ένα γυναικείο σώμα που δεν σε επιθυμεί και μετράει την ώρα να τελειώσεις. Και έρχεσαι και κάνεις και κριτική έμπαινες, δεν έμπαινες για να τις μειώσεις; τς τς θλιβερουλικη σκέψη. Και όχι μόνο σε αυτό το νήμα σε όσα νήματα έχουν ανοιχτεί με τα μπαίνατε δεν μπαίνατε. Δηλαδή για το Θεό μωρ' μαλακες πληρώνετε για να πηδήξετε, λίγη σύναιση πριν το παίξετε και μάγκες. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, μιλάω γενικότερα.
Τώρα αν είναι κλοουν οι συγκεκριμένες στο δρώμενο, όπως καταλαβαίνεις δεν νομίζω να λαμβάνουν την δική σου άποψη σοβαρά. Δεν τις απασχολεί δηλαδή.
Ποιος σου είπε ότι πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να βρουν να σπρώξουν γενικά. :lol:
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι. Έχεις στο μυαλό σου την εικόνα του χοντρού, σπυριαρη, φτωχού που ζει στο υπόγειο. Το οποίο είναι τελείως λάθος .
Και εμένα δεν με απασχολεί αν η γριά της πρώτης εικόνας θεωρεί ότι θα την βιάσει και κάποιος
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Με τίποτα δεν θα έμπαινα γιατί θα τις έδινα αξία
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Οι φεμινίστριες είναι η ομάδα γυναικών που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τύπισσα που ψήνεται για απενοχοποιημένο σεξάκι χωρίς μετά να σου σπάει τον πούτσο. Πιο πολύ κι από τις παντρεμένες.
Βέβαια κι εσύ θα οφείλεις να μην τους πρήξεις το μουνί κι ίσως αυτό ξενερώσει κάποιους άντρακλες που θέλουν να σημαδεύει η ανάμνησή τους ακόμα και τις πουτάνες που πηγαίνουν.
Απλά θέτω τον προβληματισμό.

Edit: Δεν εννοώ ότι οι κοπέλες είναι πουτάνες, θέλω μόνο να σατιρίσω την ματαιοδοξία των τύπων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 29 Απρ 2022, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Μιλάμε για το βιασμό, κι αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας. Και μετά σου λέει ότι οι άντρες είναι έλλογα όντα και όχι κατασκευαστικά λάθη.
Z
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:11
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι.
:+1:

Οι μπουρδελιαρηδες είναι ειδική κατηγορία και γενικά πάνε στα ρδελα είτε έχουν γκομενα είτε οχι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:10
Naida έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:33 Νομίζουν τις μειώνουν με το έμπαινα, δεν έμπαινα κτλ οι τύποι που πληρώνουν για να πηδήξουν :giggle:
Αν πασαλείβει κάποια με χρωματιστές μπογιές τα βυζιά της και σκούζει στην μέση του δρόμου, προκαλεί οίκτο και μιλάμε πλέον για το ενδεχόμενο συμπονετικού πήδου. Στοργή και πούτσα ελέους.
Είμαι σίγουρη :smt005:

Que Sera, Sera...
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:14
nyxtovios έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:11
Εγώ όσους μπουρδελιαρηδες ξέρω γενικά όλοι παντρεμένοι είναι.
:+1:

Οι μπουρδελιαρηδες είναι ειδική κατηγορία και γενικά πάνε στα ρδελα είτε έχουν γκομενα είτε οχι.
Αυτοι λενε οτι την πουτανα δεν την πληρωνεις για να την γαμησεις, την πληρωνεις για να φυγει μετα :lol:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Οι φεμινίστριες είναι η ομάδα γυναικών που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τύπισσα που ψήνεται για απενοχοποιημένο σεξάκι χωρίς μετά να σου σπάει τον πούτσο. Πιο πολύ κι από τις παντρεμένες.
Βέβαια κι εσύ θα οφείλεις να μην τους πρήξεις το μουνί κι ίσως αυτό ξενερώσει κάποιους άντρακλες που θέλουν να σημαδεύει η ανάμνησή τους ακόμα και τις πουτάνες που πηγαίνουν.
Στην πράξη καμία σχέση. Δες τη ναιδα που είναι κ μαιλντ δείγμα, οι γυναίκες του χώρου είναι πολύ συντηρητικές κατά βάθος
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Μιλάμε για το βιασμό, κι αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας. Και μετά σου λέει ότι οι άντρες είναι έλλογα όντα και όχι κατασκευαστικά λάθη.
Αν σου μιλούσα για την ανεργία με τ' αρχίδια έξω θα έλεγες "για να δούμε τι έχει να πει αυτός ο τύπος";
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:18
Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Οι φεμινίστριες είναι η ομάδα γυναικών που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τύπισσα που ψήνεται για απενοχοποιημένο σεξάκι χωρίς μετά να σου σπάει τον πούτσο. Πιο πολύ κι από τις παντρεμένες.
Στην πράξη καμία σχέση. Δες τη ναιδα που είναι κ μαιλντ δείγμα, οι γυναίκες του χώρου είναι πολύ συντηρητικές κατά βάθος
Δεν έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες για να τις χωρίσω σε ομάδες και να βγάλω ασφαλή στατιστικά συμπεράσματα, αλλά η μικρή μου εμπειρία λέει πως πρέπει να είναι μεγάλη η σύμπτωση να έχω εγώ το άδικο κι εσύ το δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Βλήμα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:19
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Απρ 2022, 23:13 Μιλάμε για το βιασμό, κι αυτοί κοιτάνε τα βυζιά μας. Και μετά σου λέει ότι οι άντρες είναι έλλογα όντα και όχι κατασκευαστικά λάθη.
Αν σου μιλούσα για την ανεργία με τ' αρχίδια έξω θα έλεγες "για να δούμε τι έχει να πει αυτός ο τύπος";
Προφανώς, τα αρχίδια είναι αμελητέα λεπτομέρεια.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”