Το HD μου αρέσει, όπως και το Cruisym που έχει βγάλει (πανάκριβο όμως το 2ο). Πιστεύω αυτή η κατηγορία σκούτερ είναι η καλύτερη (εκεί γύρω στα 300 κυβικά) εκτός αν κάνεις ντελιβερι ή κινείσαι αυστηρά εντός μιας περιοχής και όχι συχνά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Καλό χρυσό και οικονομικο το pcx αλλά αν βγαίνεις κάθε μέρα Συγγρου/Κηφισό/Παραλιακή γίνεται ως και επικίνδυνο κατ εμέ όπως και όλα αυτά τα μικρά.Νon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 07:35
Το citycom που αγορασα καινουριο το 2014 σταματησε πριν 1-2 χρονια και ο αντικαταστατης του ( hd 300 ) μου φαινεται υποδεέστερος , αν αγοραζα τώρα οχημα μονο για πολη θα κοιτουσα μεταχειρω honda pcx 125
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
On Two Wheels
- EKPLIKTIKOS
Re: On Two Wheels
Φωναζω χρονια πως τα 300cc ειναι το hot spot . Πιο μικρα δεν πανε , ποιο μεγαλα καιν ειναι μαουνες για πολη....EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2022, 10:30Το HD μου αρέσει, όπως και το Cruisym που έχει βγάλει (πανάκριβο όμως το 2ο). Πιστεύω αυτή η κατηγορία σκούτερ είναι η καλύτερη (εκεί γύρω στα 300 κυβικά) εκτός αν κάνεις ντελιβερι ή κινείσαι αυστηρά εντός μιας περιοχής και όχι συχνά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Καλό χρυσό και οικονομικο το pcx αλλά αν βγαίνεις κάθε μέρα Συγγρου/Κηφισό/Παραλιακή γίνεται ως και επικίνδυνο κατ εμέ όπως και όλα αυτά τα μικρά.Νon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 07:35
Το citycom που αγορασα καινουριο το 2014 σταματησε πριν 1-2 χρονια και ο αντικαταστατης του ( hd 300 ) μου φαινεται υποδεέστερος , αν αγοραζα τώρα οχημα μονο για πολη θα κοιτουσα μεταχειρω honda pcx 125
Οταν αγορασα το citycom το αντιστοιχο sym τουρισταδικο gts300evo ειχε Ελαχιστα παραπανω ειχε ομως κ 15ρες ροδες αντι για 16ρες
500+ ευρα κανει η εργοστασιακη εξατμιση !!!! ( euro 5 + καταλύτη )

Το επαιξα τσιπι way , εριξα ενα universal τελικο του 50ρικου .
https://streamable.com/46dasf

https://streamable.com/46dasf
ιδανικα 350 cc ανα κυλινδρο τα μεκανακιαΝon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 12:02Φωναζω χρονια πως τα 300cc ειναι το hot spot . Πιο μικρα δεν πανε , ποιο μεγαλα καιν ειναι μαουνες για πολη....EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2022, 10:30Το HD μου αρέσει, όπως και το Cruisym που έχει βγάλει (πανάκριβο όμως το 2ο). Πιστεύω αυτή η κατηγορία σκούτερ είναι η καλύτερη (εκεί γύρω στα 300 κυβικά) εκτός αν κάνεις ντελιβερι ή κινείσαι αυστηρά εντός μιας περιοχής και όχι συχνά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Καλό χρυσό και οικονομικο το pcx αλλά αν βγαίνεις κάθε μέρα Συγγρου/Κηφισό/Παραλιακή γίνεται ως και επικίνδυνο κατ εμέ όπως και όλα αυτά τα μικρά.Νon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 07:35
Οταν αγορασα το citycom το αντιστοιχο sym τουρισταδικο gts300evo ειχε Ελαχιστα παραπανω ειχε ομως κ 15ρες ροδες αντι για 16ρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σιγουρα απλα μιλουσαμε για σκουτερ και value , οποτε και μονοκυλινδρο ( ελεω καταναλωσης )Αγις έγραψε: 29 Απρ 2022, 17:56ιδανικα 350 cc ανα κυλινδρο τα μεκανακιαΝon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 12:02Φωναζω χρονια πως τα 300cc ειναι το hot spot . Πιο μικρα δεν πανε , ποιο μεγαλα καιν ειναι μαουνες για πολη....EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Απρ 2022, 10:30
Το HD μου αρέσει, όπως και το Cruisym που έχει βγάλει (πανάκριβο όμως το 2ο). Πιστεύω αυτή η κατηγορία σκούτερ είναι η καλύτερη (εκεί γύρω στα 300 κυβικά) εκτός αν κάνεις ντελιβερι ή κινείσαι αυστηρά εντός μιας περιοχής και όχι συχνά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Καλό χρυσό και οικονομικο το pcx αλλά αν βγαίνεις κάθε μέρα Συγγρου/Κηφισό/Παραλιακή γίνεται ως και επικίνδυνο κατ εμέ όπως και όλα αυτά τα μικρά.
τα σκουτερ ( κ τα παπια ) δεν ειναι μεκανακιαΝon4me έγραψε: 29 Απρ 2022, 18:15Σιγουρα απλα μιλουσαμε για σκουτερ και value , οποτε και μονοκυλινδρο ( ελεω καταναλωσης )Αγις έγραψε: 29 Απρ 2022, 17:56ιδανικα 350 cc ανα κυλινδρο τα μεκανακιαΝon4me έγραψε: 27 Απρ 2022, 12:02
Φωναζω χρονια πως τα 300cc ειναι το hot spot . Πιο μικρα δεν πανε , ποιο μεγαλα καιν ειναι μαουνες για πολη....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σημερα ηρθε και η ζελατινα ( καινουρια . ) οποτε το project τέλος .Νon4me έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:31
Ενα sym citycom 300 του 2014 σχεδον καινουριο ( 6.000 χιλιομετρα )
![]()
Γυρω στα 8-9 κατοσταρικα εφτασε η φαση ( εριξα χρημα στην ελλ αγορα διχως αυριο
210 ευρα εκαναν τα λαστιχα μπαταρια τα οποια θεωρουνται αναλώσιμα . 220 μια ολοσωμη gianneli που βρηκα σε προσφορα απο 4χχ ( το universal τελικο του πενηνταρικου δεν εκανε προκοπη ... οποτε πηρε πουλο . )
Ολα στο γκαράζ μου με προσωπική εργασια
αυτα .

μπραβο, καλη δουλεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Thanks
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Νon4me έγραψε: 27 Ιουν 2022, 19:08Spoiler
Σημερα ηρθε και η ζελατινα ( καινουρια . ) οποτε το project τέλος .Νon4me έγραψε: 13 Απρ 2022, 12:31
![]()
Γυρω στα 8-9 κατοσταρικα εφτασε η φαση ( εριξα χρημα στην ελλ αγορα διχως αυριο) .
210 ευρα εκαναν τα λαστιχα μπαταρια τα οποια θεωρουνται αναλώσιμα . 220 μια ολοσωμη gianneli που βρηκα σε προσφορα απο 4χχ ( το universal τελικο του πενηνταρικου δεν εκανε προκοπη ... οποτε πηρε πουλο . )
Ολα στο γκαράζ μου με προσωπική εργασιακαι τα ανταλακτικα μεταχείρω ( εκτος απο λαστιχα - μπαταρια - εξατμιση - ζελατινα - αυτα καινουρια ) απο car.gr
αυτα .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
enterprise-psi έγραψε: 29 Ιουν 2022, 19:16Νon4me έγραψε: 27 Ιουν 2022, 19:08Spoiler
![]()
Γυρω στα 8-9 κατοσταρικα εφτασε η φαση ( εριξα χρημα στην ελλ αγορα διχως αυριο) .
Ολα στο γκαράζ μου με προσωπική εργασιακαι τα ανταλακτικα μεταχείρω ( εκτος απο λαστιχα - μπαταρια - εξατμιση - ζελατινα - αυτα καινουρια ) απο car.gr
αυτα .
![]()
![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- EKPLIKTIKOS
Σκέφτομαι ειτε sym hd 300 είτε μπεβερλι 300
Η διαφορά είναι στο 500αρικο (πιο ακριβο το μπεβερλι). Κοίταγα μεταχειρισμένα αλλά σιχάθηκα τις τιμές οπότε πάω για κούτα.
Τι λέτε;
Η διαφορά είναι στο 500αρικο (πιο ακριβο το μπεβερλι). Κοίταγα μεταχειρισμένα αλλά σιχάθηκα τις τιμές οπότε πάω για κούτα.
Τι λέτε;