Δεν έγραψα ότι βάλαμε. Έγραψα για νοοτροπία.
Επίσης είχαμε κι άλλες νοοτροπίες της μορφής "εγώ σε γκάστρωσα μωρή;".
Δεν έγραψα ότι βάλαμε. Έγραψα για νοοτροπία.
Δεν έχει κανείς εδώ τέτοιες νοοτροπίες, αμφιβάλλω αν θα τις βρεις ακόμα και στους πιο ακραίους..stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:55Δεν έγραψα ότι βάλαμε. Έγραψα για νοοτροπία.
Επίσης είχαμε κι άλλες νοοτροπίες της μορφής "εγώ σε γκάστρωσα μωρή;".
Σήμερα μπήκες στο φόρουμ;Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 21:03Δεν έχει κανείς εδώ τέτοιες νοοτροπίες, αμφιβάλλω αν θα τις βρεις ακόμα και στους πιο ακραίους..
Δεν υπάρχει μη καπιταλισμός στον πλανήτη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Απρ 2022, 00:34 οχι στην ευρωπη και ναι στον καπιταλισμο δεν εχει νοημα![]()
Βασικά το ΟΧΙ στην Ευρώπη μπορεί να το πεί κανείς και απ' το οτι οι Ευρωπαϊστές στην Ελλάδα έφτιαξαν ένα κράτος το οποίο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο τα αρνητικά της Ευρώπης μ' αυτά της Ελλάδας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Απρ 2022, 00:34 οχι στην ευρωπη και ναι στον καπιταλισμο δεν εχει νοημα![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όταν θα καταλάβεις ότι δεν σου φταίνε άλλοι για τα χάλια σου, τότε θα φτιάξεις. Δηλαδή ποτέ!Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 20:35Βασικά το ΟΧΙ στην Ευρώπη μπορεί να το πεί κανείς και απ' το οτι οι Ευρωπαϊστές στην Ελλάδα έφτιαξαν ένα κράτος το οποίο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο τα αρνητικά της Ευρώπης μ' αυτά της Ελλάδας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Απρ 2022, 00:34 οχι στην ευρωπη και ναι στον καπιταλισμο δεν εχει νοημα![]()
Κοινώς ένα Γούπατο.
Αν είναι να έχω επιλογή μεταξύ του να έχω τα στραβά της Ελλάδας αλλά και τα καλά της Ελλάδας, ή τα στραβά της Ελλάδας και τα στραβά της Ευρώπης, προτιμώ να έχω τα στραβά της Ελλάδας, αλλά και τα καλά της Ελλάδας.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:09Όταν θα καταλάβεις ότι δεν σου φταίνε άλλοι για τα χάλια σου, τότε θα φτιάξεις. Δηλαδή ποτέ!Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 20:35Βασικά το ΟΧΙ στην Ευρώπη μπορεί να το πεί κανείς και απ' το οτι οι Ευρωπαϊστές στην Ελλάδα έφτιαξαν ένα κράτος το οποίο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο τα αρνητικά της Ευρώπης μ' αυτά της Ελλάδας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Απρ 2022, 00:34 οχι στην ευρωπη και ναι στον καπιταλισμο δεν εχει νοημα![]()
Κοινώς ένα Γούπατο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σημασία έχει πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Το πώς νομίζεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι είναι το σύμπλεγμα που λέγαμε αλλού.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:53Αν είναι να έχω επιλογή μεταξύ του να έχω τα στραβά της Ελλάδας αλλά και τα καλά της Ελλάδας, ή τα στραβά της Ελλάδας και τα στραβά της Ευρώπης, προτιμώ να έχω τα στραβά της Ελλάδας, αλλά και τα καλά της Ελλάδας.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:09Όταν θα καταλάβεις ότι δεν σου φταίνε άλλοι για τα χάλια σου, τότε θα φτιάξεις. Δηλαδή ποτέ!Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 20:35
Βασικά το ΟΧΙ στην Ευρώπη μπορεί να το πεί κανείς και απ' το οτι οι Ευρωπαϊστές στην Ελλάδα έφτιαξαν ένα κράτος το οποίο συνδυάζει με ένα μοναδικό τρόπο τα αρνητικά της Ευρώπης μ' αυτά της Ελλάδας.
Κοινώς ένα Γούπατο.
Εσύ θεωρείς οτι είσαι Ευρωπαίος? Ή οτι σε βλέπουν σαν Ευρωπαίο?
Δε "νομίζω" τίποτα, μας το έχουν αποδείξει.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:00Σημασία έχει πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Το πώς νομίζεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι είναι το σύμπλεγμα που λέγαμε αλλού.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:53Αν είναι να έχω επιλογή μεταξύ του να έχω τα στραβά της Ελλάδας αλλά και τα καλά της Ελλάδας, ή τα στραβά της Ελλάδας και τα στραβά της Ευρώπης, προτιμώ να έχω τα στραβά της Ελλάδας, αλλά και τα καλά της Ελλάδας.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:09
Όταν θα καταλάβεις ότι δεν σου φταίνε άλλοι για τα χάλια σου, τότε θα φτιάξεις. Δηλαδή ποτέ!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τρίχες κατσαρές. Στο έχουν αποδείξει με το να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Αυτοί φταίνε βέβαια, έπρεπε να είχαν αφήσει τη χώρα να γκρεμοτσακιστεί μόνη της.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:03Δε "νομίζω" τίποτα, μας το έχουν αποδείξει.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:00Σημασία έχει πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Το πώς νομίζεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι είναι το σύμπλεγμα που λέγαμε αλλού.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 21:53
Αν είναι να έχω επιλογή μεταξύ του να έχω τα στραβά της Ελλάδας αλλά και τα καλά της Ελλάδας, ή τα στραβά της Ελλάδας και τα στραβά της Ευρώπης, προτιμώ να έχω τα στραβά της Ελλάδας, αλλά και τα καλά της Ελλάδας.
Και όσο υπάρχουν ελληνόφωνοι που είναι πρόθυμοι να σκύψουν το κεφάλι σ' αυτούς, ως πρόθυμοι υπηρέτες τους, πουλώντας εμάς τους Έλληνες η κατάσταση θα επιδεινώνεται.
Η χώρα είχε αυτάρκεια πριν την Ευρώπη. Δε χρειαζόμασταν τίποτα.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:13Τρίχες κατσαρές. Στο έχουν αποδείξει με το να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Αυτοί φταίνε βέβαια, έπρεπε να είχαν αφήσει τη χώρα να γκρεμοτσακιστεί μόνη της.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:03Δε "νομίζω" τίποτα, μας το έχουν αποδείξει.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:00
Σημασία έχει πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Το πώς νομίζεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι είναι το σύμπλεγμα που λέγαμε αλλού.
Και όσο υπάρχουν ελληνόφωνοι που είναι πρόθυμοι να σκύψουν το κεφάλι σ' αυτούς, ως πρόθυμοι υπηρέτες τους, πουλώντας εμάς τους Έλληνες η κατάσταση θα επιδεινώνεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ισχύει. Πόσων χρονών είσαι;Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:16Η χώρα είχε αυτάρκεια πριν την Ευρώπη. Δε χρειαζόμασταν τίποτα.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:13Τρίχες κατσαρές. Στο έχουν αποδείξει με το να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Αυτοί φταίνε βέβαια, έπρεπε να είχαν αφήσει τη χώρα να γκρεμοτσακιστεί μόνη της.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:03
Δε "νομίζω" τίποτα, μας το έχουν αποδείξει.
Τότε γιατί γέμισε η Γερμανία με Έλληνες γκασταρμπαϊτερν, το Βέλγιο με Έλληνες ανθρακωρύχους και οι ΗΠΑ και η Αυστραλία με Έλληνες εστιάτορες?Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:16Η χώρα είχε αυτάρκεια πριν την Ευρώπη. Δε χρειαζόμασταν τίποτα.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:13Τρίχες κατσαρές. Στο έχουν αποδείξει με το να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Αυτοί φταίνε βέβαια, έπρεπε να είχαν αφήσει τη χώρα να γκρεμοτσακιστεί μόνη της.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:03
Θέλω να πω, αυτάρκης είσαι και με ένα πιάτο ρύζι, δεν λέει τίποτε αυτό. Είναι μια φράση οικονομικά εντελώς ατελής.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:16Η χώρα είχε αυτάρκεια πριν την Ευρώπη. Δε χρειαζόμασταν τίποτα.sharp έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:13Τρίχες κατσαρές. Στο έχουν αποδείξει με το να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Αυτοί φταίνε βέβαια, έπρεπε να είχαν αφήσει τη χώρα να γκρεμοτσακιστεί μόνη της.Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2022, 22:03