Λίβερπουλ - Ρεάλ - Παναθηναϊκό τούς έχει κρατήσει μόνος του όλα αυτά τα χρόνια, να τα λέμε όλα
Αφού η Μπάγερν τα έκανε θάλασσα, ας το πάρει όποιος θέλει εκτός από τη σιχαμένη Σίτι του κλαρινογαμπρού. Ο πιο ενδιαφέρων τελικός θα είναι σίγουρα Λίβερπουλ - Ρεάλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Λίβερπουλ - Ρεάλ - Παναθηναϊκό τούς έχει κρατήσει μόνος του όλα αυτά τα χρόνια, να τα λέμε όλα
Αφού η Μπάγερν τα έκανε θάλασσα, ας το πάρει όποιος θέλει εκτός από τη σιχαμένη Σίτι του κλαρινογαμπρού. Ο πιο ενδιαφέρων τελικός θα είναι σίγουρα Λίβερπουλ - Ρεάλ.
Rakomelofronas έγραψε: 28 Απρ 2022, 12:44
Έτσι τον ξέρω όλα αυτά τα χρόνια. Αν μου πείτε κάτι άλλο, θα πάθω την πλάκα μου όπως τότε που έμαθα ότι η μπλε μεριά της σβήστρας δεν σβήνει στιλό.
Νομιζω εχει περασει στο ευρυ κοινο η εντυπωση αυτη γιατι απλως μετεδιδε τις ευρωπαικες επιτυχιες του Παναθηναικου,εγω μονο λιβερπουλ ξερω οτι δηλωνει.
Δεν έχω πρόβλημα με το να το πάρει η Σίτυ γιατί ορισμένα τριγωνάκια που κάνει ο Γκουαρντίολα με κάθετες και πασούλες στο πρώτο δοκάρι είναι αριστουργηματικά. Παίζουν φοβερή μπάλα.
Δεν έχω πρόβλημα με το να το πάρει η Λίβερπουλ, γιατί παρόλο που δεν την συμπαθώ, ας είναι ο Τσιμίκας ο πρώτος Έλληνας με τσάμπιονς λιγκ.
Δεν έχω πρόβλημα με το να το πάρει η Ρεάλ, γιατί Μπενζεμά και Βινίσιους είχαν τρομερή εξέλιξη και ειδικά τον τελευταίο τον συμπαθώ ιδιαίτερα και τον θεωρώ το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας.
Δεν έχω πρόβλημα και να το πάρει ο Δαυίδ Βιγαρεάλ, αλλά είναι μάλλον δύσκολο.
Έτσι τον ξέρω όλα αυτά τα χρόνια. Αν μου πείτε κάτι άλλο, θα πάθω την πλάκα μου όπως τότε που έμαθα ότι η μπλε μεριά της σβήστρας δεν σβήνει στιλό.
Σβηνει απλα πρεπει να στρωσεις πωπό.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σβηνει απλα πρεπει να στρωσεις πωπό.
Ναι αλλά σβήνει και το χαρτί μαζί
Νομιζω εχει περασει στο ευρυ κοινο η εντυπωση αυτη γιατι απλως μετεδιδε τις ευρωπαικες επιτυχιες του Παναθηναικου,εγω μονο λιβερπουλ ξερω οτι δηλωνει.
Κοίτα, και ο Παλομπαρίνι έχει την ατυχία να μεταδίδει επιτυχίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αλλά μόνο Παοκτσή δεν τον λες Δεν βαριέσαι, η ουσία είναι ότι ο υποτίθεται κορυφαίος Έλληνας σχολιαστής παραμένει διαχρονικά φλύαρος και προκατειλημμένος.
Eιναι ο Σωτηρακοπουλος Παναθηναικος?
Όταν θέλει να φτιάξει προφίλ ουδέτερου δηλώνει Πανιώνιος
Υπήρξε μέλος στον Ερασιτέχνη για χρόνια
Δεν είναι Πανιώνιος πάντως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κατ΄αρχάς θέλω να το σηκώσει η Ρεάλ, είμαι με τη Ρεάλ από παιδί, από την εποχή του Ugo Sánchez. Μετά θα ήθελα να το πάρει η Βιγιαρεάλ, που τη βρίσκω πολύ συμπαθητική. Μεταξύ των Αγγλικών προτιμώ Σίτυ.
AOC έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:00
Δεν έχω πρόβλημα με το να το πάρει η Λίβερπουλ, γιατί παρόλο που δεν την συμπαθώ, ας είναι ο Τσιμίκας ο πρώτος Έλληνας με τσάμπιονς λιγκ.