https://www.preview.disneyplus.com/el-g ... PbSZ069vqA

Σχεδόν ναι, δηλαδή με την έννοια του οποίος καπνίζει είναι καπνιστής. Εντάξει υπάρχουν κ κάτι γκόμενες που καπνίζουν ένα τσιγάρο το μήνα αλλά ο κανόνας είναι άλλος.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Απρ 2022, 11:55
Ότι δηλαδή όποιος βλέπει σειρές και ταινίες πάσχει από κατάθλιψη;
το πιο σωστό σχόλιο
άλλα ταγάρια από εκεί
τύπε τιπς για σταμάτημα wow εχεις;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:20Σχεδόν ναι, δηλαδή με την έννοια του οποίος καπνίζει είναι καπνιστής. Εντάξει υπάρχουν κ κάτι γκόμενες που καπνίζουν ένα τσιγάρο το μήνα αλλά ο κανόνας είναι άλλος.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Απρ 2022, 11:55
Όποιος το παρακάνει, σίγουρα πάσχει από κατάθλιψη/αγχώδη διαταραχή![]()
Και οι περισσότεροι, το παρακάνετε. Επειδή δε θέλετε να δείτε κατάματα τη ζωή![]()
Εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και να σας κάνω να διώξετε αυτές τις βλαβερές συνήθειες![]()
εκεί μέσα θα αφήσουμε τα κόκκαλα μας....dotcom έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:27
τύπε τιπς για σταμάτημα wow εχεις;
Α και μια χρονομηχανή για 15 χρόνια πίσω να με βρεις να μου τα πεις
Πριν ~15 χρόνια βγήκε το far cry instincts που σκοτώνεις πραγματικούς ανθρώπους και ζόμπι με το τσουβάλι κ όχι αυτές τις αδερφιστικες μαλακιες
Μας ψυχοπλακωσες τυπε και ακομα ειναι νωρις δεν εχουμε φτασει στο 3ο ποτηρι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:20Σχεδόν ναι, δηλαδή με την έννοια του οποίος καπνίζει είναι καπνιστής. Εντάξει υπάρχουν κ κάτι γκόμενες που καπνίζουν ένα τσιγάρο το μήνα αλλά ο κανόνας είναι άλλος.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Απρ 2022, 11:55
Και οι περισσότεροι, το παρακάνετε. Επειδή δε θέλετε να δείτε κατάματα τη ζωή![]()
Εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και να σας κάνω να διώξετε αυτές τις βλαβερές συνήθειες![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δε φαίνεταιGoBack έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:36
Μας ψυχοπλακωσες τυπε και ακομα ειναι νωρις δεν εχουμε φτασει στο 3ο ποτηρι.
Έχεις σκέφτει ότι κάποιος μπορεί να έχει για χόμπι το να βλέπει και να "μελετάει" ταινίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Απρ 2022, 13:20Σχεδόν ναι, δηλαδή με την έννοια του οποίος καπνίζει είναι καπνιστής. Εντάξει υπάρχουν κ κάτι γκόμενες που καπνίζουν ένα τσιγάρο το μήνα αλλά ο κανόνας είναι άλλος.έργο_μακέτο έγραψε: 28 Απρ 2022, 11:55
έργο_μακέτο έγραψε: 28 Απρ 2022, 14:29 σίγουρα είναι πιο παραγωγικό από το να γυρνάς από καφετέρια σε καφετέρια.