!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Highlander έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:37
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Στο μεταξύ η πόλη με τους περισσότερους ρωσοφωνους είναι κάπως έτσι πλεον:
Εικόνα
Φαντάσου να τους είχε και άχτι κιόλας :bored:
επειδή δεν μπορούσε να τους ξεχωρίσει έγινε έτσι. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος :lol:
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Έπρεπε να τους ισοπεδώσει για να τους σώσει από τους ναζί.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το κάνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Απρ 2022, 03:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
Το περίεργο είναι που δεν θέλουν να μεταβούν σε περιοχές που ελέγχει ο Ζελένσκυ! 😂
Φυσικά η απάντηση που παίρνουν είναι ότι θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου πρώτα και μετα... βλέπουμε.
(Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ΝΑΤΟϊκοί "σύμβουλοι" δεν περνάνε καλά εκεί μέσα). 😄
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Είχα και εγώ μια τέτοια συζήτηση τις πρώτες μέρες του πολέμου. Προφανώς είναι η στρατηγική τους. Δε βγαζει όλα τα χαρτιά του από την αρχή. Και βέβαια, από εκεί που μπαίνει ο Ρώσος δε φεύγει.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Οσο νοιαζεται για τους Ουκρανους αλλο τοσο νοιαζεται για τους Ρωσοφωνους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2022, 07:58 Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
Το περίεργο είναι που δεν θέλουν να μεταβούν σε περιοχές που ελέγχει ο Ζελένσκυ! 😂
Φυσικά η απάντηση που παίρνουν είναι ότι θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου πρώτα και μετα... βλέπουμε.
Κάτι μου λέει ότι όποιος συλλαμβάνεται ή σκοτώνεται θα βαφτίζεται Αζόφ.
Ο σταλινισμός επανέρχεται.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρχέλαος έγραψε: 28 Απρ 2022, 00:53 Τα παραπάνω βάζουν σε μία σειρά αρκετά πράγματα.
Εντυπωσιακά καλή ανάλυση. Θα έλεγα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει/ακούσει όλο αυτό το διάστημα, εμπιστεύομαι αυτό το κείμενο. Η αμεροληψία είναι διάχυτη σε όλη του την έκταση, πράγμα που πολλαπλασιάζει την αξιοπιστία του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2022, 07:58 Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
Αυτό από που προκύπτει; Αν έχεις κάποιες πηγές βάλε τες να ρίξω μια ματιά, αν συμβαίνει είναι πολύ ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Highlander έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:37
Στο μεταξύ η πόλη με τους περισσότερους ρωσοφωνους είναι κάπως έτσι πλεον:
Εικόνα
Φαντάσου να τους είχε και άχτι κιόλας :bored:
Είναι ο μύθος των χειρουργικών χτυπημάτων και του προσεκτικού πολέμου.

Ο πόλεμος είναι πόλεμος. Το μόνο πράγμα που θα το άλλαζε ίσως αυτό θα ήταν να γίνονται οι μάχες μόνο με ρομπότ όπως είχε αναφέρει κάποτε κάποιος οραματιστής για τους πολέμους του μέλλοντος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2022, 09:30
Αυτό από που προκύπτει; Αν έχεις κάποιες πηγές βάλε τες να ρίξω μια ματιά, αν συμβαίνει είναι πολύ ενδιαφέρον.
Γενικά, δεν έχει καμία συνοχή η απάντηση του Μπούμπη.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Russian state TV hosts discussed the possibility of a war that expands outside of Ukraine on Tuesday, and Margarita Simonyan, journalist and head of RT, told viewers that a nuclear war would be OK because "we're all going to die someday."

Russian television has consistently discussed the idea of war spreading beyond just Ukraine, promoting the idea of an "inevitable" war against "Europe and the world.
" Major Russian channels have been known for vitriolic rhetoric being broadcast in an attempt to justify Russia's invasion of Ukraine.

On Tuesday night's show, The Evening With Vladimir Solovyov, host Vladimir Solovyov, accompanied by Simonyan, said that in order to stop other countries from intervening in Russia's war with Ukraine, a nuclear war would have to be a possibility.

Personally, I think that the most realistic way is the way of World War III, based on knowing us and our leader, Vladimir Vladimirovich Putin," Simonyan said according to The Daily Beast, "knowing how everything works around here, it's impossible — there is no chance — that we will give up."

Simonyan continued, saying, "Everything will end with a nuclear strike is more probable than the other outcome. This is to my horror, on one hand, but on the other hand, with the understanding that it is what it is."

Vladimir Solovyov added, "But we will go to heaven, while they will simply croak."

"We're all going to die someday," Simonyan said to the audience.

https://www.newsweek.com/russian-state- ... ay-1701580
Προσπαθώντας να ψήσουν τη ρωσική κοινή γνώμη στην ιδέα της επιστράτευσης, η ρητορική της προπαγάνδας έχει φτάσει σε επίπεδα isis. Μιλάνε για προαιώνιες μάχες καλού vs κακού, για ολοκληρωτικούς πολέμους, για πυρηνικό ολοκαύτωμα, για τν ηρωική Ρωσία που μάεται να σώσει τον κόσμο...ετοιμάζουν κανονικό death cult

1 μήν πριν, ο πόλεμος δεν ηταν καν πόλεμος αλλά "ειδική επιχείρηση"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αχ και να μασταν ασφαλείς στη Σαγκάη τώρα ε;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Σενέκας έγραψε: 28 Απρ 2022, 09:56
Russian state TV hosts discussed the possibility of a war that expands outside of Ukraine on Tuesday, and Margarita Simonyan, journalist and head of RT, told viewers that a nuclear war would be OK because "we're all going to die someday."

Russian television has consistently discussed the idea of war spreading beyond just Ukraine, promoting the idea of an "inevitable" war against "Europe and the world.
" Major Russian channels have been known for vitriolic rhetoric being broadcast in an attempt to justify Russia's invasion of Ukraine.

On Tuesday night's show, The Evening With Vladimir Solovyov, host Vladimir Solovyov, accompanied by Simonyan, said that in order to stop other countries from intervening in Russia's war with Ukraine, a nuclear war would have to be a possibility.

Personally, I think that the most realistic way is the way of World War III, based on knowing us and our leader, Vladimir Vladimirovich Putin," Simonyan said according to The Daily Beast, "knowing how everything works around here, it's impossible — there is no chance — that we will give up."

Simonyan continued, saying, "Everything will end with a nuclear strike is more probable than the other outcome. This is to my horror, on one hand, but on the other hand, with the understanding that it is what it is."

Vladimir Solovyov added, "But we will go to heaven, while they will simply croak."

"We're all going to die someday," Simonyan said to the audience.

https://www.newsweek.com/russian-state- ... ay-1701580
Προσπαθώντας να ψήσουν τη ρωσική κοινή γνώμη στην ιδέα της επιστράτευσης, η ρητορική της προπαγάνδας έχει φτάσει σε επίπεδα isis. Μιλάνε για προαιώνιες μάχες καλού vs κακού, για ολοκληρωτικούς πολέμους, για πυρηνικό ολοκαύτωμα, για τν ηρωική Ρωσία που μάεται να σώσει τον κόσμο...ετοιμάζουν κανονικό death cult

1 μήν πριν, ο πόλεμος δεν ηταν καν πόλεμος αλλά "ειδική επιχείρηση"
Για δείξε βίντεο που να το λέει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”