επειδή δεν μπορούσε να τους ξεχωρίσει έγινε έτσι. Αναγκάστηκε ο άνθρωποςHighlander έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:37Στο μεταξύ η πόλη με τους περισσότερους ρωσοφωνους είναι κάπως έτσι πλεον:Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Φαντάσου να τους είχε και άχτι κιόλας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Δημοκράτης
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Έπρεπε να τους ισοπεδώσει για να τους σώσει από τους ναζί.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το κάνει;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Απρ 2022, 03:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
Το περίεργο είναι που δεν θέλουν να μεταβούν σε περιοχές που ελέγχει ο Ζελένσκυ!
Φυσικά η απάντηση που παίρνουν είναι ότι θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου πρώτα και μετα... βλέπουμε.
(Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ΝΑΤΟϊκοί "σύμβουλοι" δεν περνάνε καλά εκεί μέσα).
Το περίεργο είναι που δεν θέλουν να μεταβούν σε περιοχές που ελέγχει ο Ζελένσκυ!
Φυσικά η απάντηση που παίρνουν είναι ότι θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου πρώτα και μετα... βλέπουμε.
(Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ΝΑΤΟϊκοί "σύμβουλοι" δεν περνάνε καλά εκεί μέσα).
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Είχα και εγώ μια τέτοια συζήτηση τις πρώτες μέρες του πολέμου. Προφανώς είναι η στρατηγική τους. Δε βγαζει όλα τα χαρτιά του από την αρχή. Και βέβαια, από εκεί που μπαίνει ο Ρώσος δε φεύγει.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Οσο νοιαζεται για τους Ουκρανους αλλο τοσο νοιαζεται για τους Ρωσοφωνους.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Κάτι μου λέει ότι όποιος συλλαμβάνεται ή σκοτώνεται θα βαφτίζεται Αζόφ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2022, 07:58 Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
(Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ΝΑΤΟϊκοί "σύμβουλοι" δεν περνάνε καλά εκεί μέσα).![]()
Ο σταλινισμός επανέρχεται.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εντυπωσιακά καλή ανάλυση. Θα έλεγα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει/ακούσει όλο αυτό το διάστημα, εμπιστεύομαι αυτό το κείμενο. Η αμεροληψία είναι διάχυτη σε όλη του την έκταση, πράγμα που πολλαπλασιάζει την αξιοπιστία του.
- Green Dragon
Αυτό από που προκύπτει; Αν έχεις κάποιες πηγές βάλε τες να ρίξω μια ματιά, αν συμβαίνει είναι πολύ ενδιαφέρον.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2022, 07:58 Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
(Κάτι μου λέει ότι κάποιοι ΝΑΤΟϊκοί "σύμβουλοι" δεν περνάνε καλά εκεί μέσα).![]()
- Green Dragon
Είναι ο μύθος των χειρουργικών χτυπημάτων και του προσεκτικού πολέμου.Highlander έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:37Στο μεταξύ η πόλη με τους περισσότερους ρωσοφωνους είναι κάπως έτσι πλεον:Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 28 Απρ 2022, 01:33 Πάντως , ένας φίλος ταξιτζής Ποντιακής καταγωγής γεννημένος στην Ε.Σ.Σ.Δ , στην ερώτηση μου γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν επιτίθεται με όλα τα μέσα να τελειώνει μου απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις Ρώσους από Ουκρανούς .
Φαντάσου να τους είχε και άχτι κιόλας![]()
Ο πόλεμος είναι πόλεμος. Το μόνο πράγμα που θα το άλλαζε ίσως αυτό θα ήταν να γίνονται οι μάχες μόνο με ρομπότ όπως είχε αναφέρει κάποτε κάποιος οραματιστής για τους πολέμους του μέλλοντος.
Γενικά, δεν έχει καμία συνοχή η απάντηση του Μπούμπη.Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2022, 09:30Αυτό από που προκύπτει; Αν έχεις κάποιες πηγές βάλε τες να ρίξω μια ματιά, αν συμβαίνει είναι πολύ ενδιαφέρον.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Απρ 2022, 07:58 Το περίεργο δεν είναι που άρχισαν να διαπραγματεύονται με τους Ρώσους την αποχώρηση τους από το Αζοφσταλ οι ΝΑζόφ. (Αργά ή γρήγορα θα γινόταν με τον αποκλεισμό που τους έκαναν οι Ρώσοι).
Προσπαθώντας να ψήσουν τη ρωσική κοινή γνώμη στην ιδέα της επιστράτευσης, η ρητορική της προπαγάνδας έχει φτάσει σε επίπεδα isis. Μιλάνε για προαιώνιες μάχες καλού vs κακού, για ολοκληρωτικούς πολέμους, για πυρηνικό ολοκαύτωμα, για τν ηρωική Ρωσία που μάεται να σώσει τον κόσμο...ετοιμάζουν κανονικό death cultRussian state TV hosts discussed the possibility of a war that expands outside of Ukraine on Tuesday, and Margarita Simonyan, journalist and head of RT, told viewers that a nuclear war would be OK because "we're all going to die someday."
Russian television has consistently discussed the idea of war spreading beyond just Ukraine, promoting the idea of an "inevitable" war against "Europe and the world." Major Russian channels have been known for vitriolic rhetoric being broadcast in an attempt to justify Russia's invasion of Ukraine.
On Tuesday night's show, The Evening With Vladimir Solovyov, host Vladimir Solovyov, accompanied by Simonyan, said that in order to stop other countries from intervening in Russia's war with Ukraine, a nuclear war would have to be a possibility.
Personally, I think that the most realistic way is the way of World War III, based on knowing us and our leader, Vladimir Vladimirovich Putin," Simonyan said according to The Daily Beast, "knowing how everything works around here, it's impossible — there is no chance — that we will give up."
Simonyan continued, saying, "Everything will end with a nuclear strike is more probable than the other outcome. This is to my horror, on one hand, but on the other hand, with the understanding that it is what it is."
Vladimir Solovyov added, "But we will go to heaven, while they will simply croak."
"We're all going to die someday," Simonyan said to the audience.
https://www.newsweek.com/russian-state- ... ay-1701580
1 μήν πριν, ο πόλεμος δεν ηταν καν πόλεμος αλλά "ειδική επιχείρηση"
- Dwarven Blacksmith
Αχ και να μασταν ασφαλείς στη Σαγκάη τώρα ε;
Για δείξε βίντεο που να το λέει.Σενέκας έγραψε: 28 Απρ 2022, 09:56Προσπαθώντας να ψήσουν τη ρωσική κοινή γνώμη στην ιδέα της επιστράτευσης, η ρητορική της προπαγάνδας έχει φτάσει σε επίπεδα isis. Μιλάνε για προαιώνιες μάχες καλού vs κακού, για ολοκληρωτικούς πολέμους, για πυρηνικό ολοκαύτωμα, για τν ηρωική Ρωσία που μάεται να σώσει τον κόσμο...ετοιμάζουν κανονικό death cultRussian state TV hosts discussed the possibility of a war that expands outside of Ukraine on Tuesday, and Margarita Simonyan, journalist and head of RT, told viewers that a nuclear war would be OK because "we're all going to die someday."
Russian television has consistently discussed the idea of war spreading beyond just Ukraine, promoting the idea of an "inevitable" war against "Europe and the world." Major Russian channels have been known for vitriolic rhetoric being broadcast in an attempt to justify Russia's invasion of Ukraine.
On Tuesday night's show, The Evening With Vladimir Solovyov, host Vladimir Solovyov, accompanied by Simonyan, said that in order to stop other countries from intervening in Russia's war with Ukraine, a nuclear war would have to be a possibility.
Personally, I think that the most realistic way is the way of World War III, based on knowing us and our leader, Vladimir Vladimirovich Putin," Simonyan said according to The Daily Beast, "knowing how everything works around here, it's impossible — there is no chance — that we will give up."
Simonyan continued, saying, "Everything will end with a nuclear strike is more probable than the other outcome. This is to my horror, on one hand, but on the other hand, with the understanding that it is what it is."
Vladimir Solovyov added, "But we will go to heaven, while they will simply croak."
"We're all going to die someday," Simonyan said to the audience.
https://www.newsweek.com/russian-state- ... ay-1701580
1 μήν πριν, ο πόλεμος δεν ηταν καν πόλεμος αλλά "ειδική επιχείρηση"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1848 Προβολές
-