!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα φάνε και τα πόμολα.Η Παναγιωταρέα μαζί με Μενδωνη σε ταξίδι αναψυχής στην Αυστραλία με έξοδα δημοσίου
Re: Θα φάνε και τα πόμολα.Η Παναγιωταρέα μαζί με Μενδωνη σε ταξίδι αναψυχής στην Αυστραλία με έξοδα δημοσίου
Μιλάνε τα άτομα που πήραν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ταξιδάκι στην Κούβα για τον δικτάκτορα Κάστρο και χρέωσαν το Δημόσιο με 300.000 Ευρω. 
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Θα φάνε και τα πόμολα.Η Παναγιωταρέα μαζί με Μενδωνη σε ταξίδι αναψυχής στην Αυστραλία με έξοδα δημοσίου
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Απρ 2022, 08:05 Mλκ να τραβηχτείς τώρα 24 ώρες πτήση στην κωλοτρυπίδα της γης για να δεις έναν παπά και τους σουβλατζήδες της Μελβούρνης
Και πριμ έπρεπε να της δώσουν της γυναίκας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
επρεπε να τους στελνει το λογαριασμο στο taxis η εφορια ολους αυτους τους κηφηνες ... δεξιους και αριστερους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μεγαλύτερη καρέκλα και περισσότερα πατατάκια. Πάλι τσαλακωμένος, χαρμάνης και σιχτηρισμένος βγαίνεις, πάλι τζετ λαγκ τρως*, πάλι περιμένεις 4 ώρες στους πετσετοκέφαλους για την επόμενη πτήση, πάλι χάνεις δυό μέρες απ'τη ζωή σου να βλέπεις ταινίες που έχεις ξαναδεί. Μην το ψάχνεις πρόκειται για τρελή αγγαρία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2022, 14:06Καλά αυτές πετάνε 1η θέση ρε τσίλαουτ. Κι εμένα αν με βάλεις πρώτη θέση πλήρωσε ξενοδοχεία πεντάστερα κι αυριο είμαι εκεί.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Απρ 2022, 13:45κάντο μια φορά κι έλα πες μουalekhine έγραψε: 27 Απρ 2022, 12:26
αμα μου κανεις τα εισητηρια τσαμπα μαζι με τα σχετικα οδοιπορικα που παιρνει η παναγιωταρεα ερχομαι κι εγω να δω τους σουβλατζηδες δεν εχω θεμα![]()
![]()
![]()
*Ειδικά αν δεν το'χεις ξανακάνει καμμιά βδομάδα και στο πήγαινε και στο έλα. Το σώμα σου νομίζει ότι είναι μέρα και καλοκαίρι, και ξαφνικά είναι νύχτα και χειμώνας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Και ηταν και ο μοναδικος ευρωπαιος αρχηγος ( εν ενεργεια ) που δεχθηκε την προσκληση . και αυτο γιατι ? για να παει στη λατινο μπανανια να κατηγορησει την ευρωπη ( που τοτε κυριολεκτικα κρεμοταν απ τα @@ της ) που δεν τον αφησε να σκισει τα μνημονια μ ενα νομο και ενα αρθρο .Bandit59 έγραψε: 27 Απρ 2022, 19:58 Μιλάνε τα άτομα που πήραν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ταξιδάκι στην Κούβα για τον δικτάκτορα Κάστρο και χρέωσαν το Δημόσιο με 300.000 Ευρω.![]()
εμμονικοτητα level 100
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έτσι που το θέτεις ναι έχεις δικιο. Η αλήθεια είναι πως παθαίνω τζετ λαγκ θεσνικη ρώμη.Chilloutbuddy έγραψε: 28 Απρ 2022, 06:19Μεγαλύτερη καρέκλα και περισσότερα πατατάκια. Πάλι τσαλακωμένος, χαρμάνης και σιχτηρισμένος βγαίνεις, πάλι τζετ λαγκ τρως*, πάλι περιμένεις 4 ώρες στους πετσετοκέφαλους για την επόμενη πτήση, πάλι χάνεις δυό μέρες απ'τη ζωή σου να βλέπεις ταινίες που έχεις ξαναδεί. Μην το ψάχνεις πρόκειται για τρελή αγγαρία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2022, 14:06Καλά αυτές πετάνε 1η θέση ρε τσίλαουτ. Κι εμένα αν με βάλεις πρώτη θέση πλήρωσε ξενοδοχεία πεντάστερα κι αυριο είμαι εκεί.
*Ειδικά αν δεν το'χεις ξανακάνει καμμιά βδομάδα και στο πήγαινε και στο έλα. Το σώμα σου νομίζει ότι είναι μέρα και καλοκαίρι, και ξαφνικά είναι νύχτα και χειμώνας.
Δύο σατανικές γυναίκες. Αν είχαν μαζί τους και το Κατερινάκι συμφορά θα γινότανε !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 3 Απαντήσεις