Διαψεύδει η ΝΔ αλλά ο Σύριζα επιμένει.
Ο Κυριάκος λέει με τον Κάρολο στη Σκωτία συζητάνε πως θα μεθοδευτεί η επάνοδος.
Έχει μυστήριο μιά τέτοια υπόθεση γιατί ενώ ο Μακρόν θα ήταν ένα κατάλληλο πρόσωπο να το χειριστεί αυτό το θέμα από πλευράς Ευρώπης, ο Κάρολος δεν έχει τέτοια δύναμη,
Πως θα μπορούσε να γίνει ;
Κατά τη γνώμη μου η ΝΔ και ίσως οι ψεκ μέχρι παρυφών αβγών θα ψήφιζαν.
Το ΚΙΝΑΛ όμως είναι αυτό το οποίο είναι ο ρυθμιστής. Χωρίς ΚΙΝΑΛ η βασιλευομένη δημοκρατία χάνει εύκολα, με ΚΙΝΑΛ το διεκδικεί με αξιώσεις.
Θα μπορούσε όμως ίσως να γίνει το δημοψήφισμα και να υπέχει τον ρόλο της επανένωσης νουδού με ψεκ, όχι τόσο για να πετύχει.
Αυτό όμως δεν θα έριχνε το υποτίθεται αντιβασιλικό ΚΙΝΑΛ στα δόντια του Σύριζα ;
Μπορεί ;
Η γνώμη μου είναι ότι μάλλον όχι (αν και θα ψήφιζα king). Είναι μάλλον μιά νεώτερη ανακάλυψη του Σύριζα ώστε α) να ξεχαστεί το συνέδριο, β) να τσιμπήσουν οι Ανδρουλακικοί. Δεν ξέρω αν θα είναι ένα από τα ισχυρά ατού του Σύριζα στην προεκλογική περίοδο αλλά το πρότεινε ο Καρανίκας και ο Αλέξης είπε "ωραίο". Κάπως έτσι.
Εσείς τι βλέπετε ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστροφή βασιλιά ;
- wooded glade
Επιστροφή βασιλιά ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Επιστροφή βασιλιά ;
0% πιθανότητες επιστροφής king. Δεν κάνει για τον ελληνικό λαό. Ο Κωνσταντίνος το έχασε το παιχνίδι την στιγμή που όρκισε την χούντα. Συν τώρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην δεξιά και θα ήταν αιτία νέου ανένδοτου αγώνα από κιναλ έως και ΚΚΕ. Το ότι οι αριστεροί πέτυχαν την απομάκρυνση του βασιλιά ήταν μεγάλη επιτυχία τους. Η εποχή του έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
- wooded glade
Στη ρυ ντε Μονμορανσύ το έχασε βέβαια και όχι εκεί που λες.Fairfax έγραψε: 27 Απρ 2022, 03:50 0% πιθανότητες επιστροφής king. Δεν κάνει για τον ελληνικό λαό. Ο Κωνσταντίνος το έχασε το παιχνίδι την στιγμή που όρκισε την χούντα. Συν τώρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην δεξιά και θα ήταν αιτία νέου ανένδοτου αγώνα από κιναλ έως και ΚΚΕ. Το ότι οι αριστεροί πέτυχαν την απομάκρυνση του βασιλιά ήταν μεγάλη επιτυχία τους. Η εποχή του έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Πάντως οι του Άντριους Παπάντριους του 1965 -σημερινοί Πολάκηδες- τα δημιούργησαν όλα συν ότι ο Ελληνικός λα(γ)ός έφαγε την παπάτζα. Μετά τα Ιουλιανά του 65 δεν είναι υπερβολή ότι ψηφοφόροι της ΕΡΕ δήλωναν Παπανδρεϊκοί. Το έγραφε το Παπανδρεϊκό Έθνος κάθε μέρα και άρα πολλοί ίσως να λένε ότι το έγραφε για αβάντα, όμως εγώ ξέρω από οικογενειακές γνωριμίες. Ο Ελληνικός λα(γ)ός έφαγε την παπάτζα.
- wooded glade
- wooded glade
Η συριζαία πιάνει τον βασιλιά, κάτι που απαγορεύεται από το διπλωματικό πρωτόκολο. Ήμαρτον !
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποια επιστροφή βρε?
Ο Αραγκορν έχει επιστρέψει στο θρόνο της Γκοντορ εδώ και 20 χρονια.
Ο Αραγκορν έχει επιστρέψει στο θρόνο της Γκοντορ εδώ και 20 χρονια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros