Στο Twitter κυκλοφορεί αυτή η είδηση από πολλούς. Κάτι είπαν και στην ΕΡΤ. Πιθανότατα είναι μουφαLugozzi έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:09Αυτό το BNO News που το βρήκες?Philip Mortimer έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:05Νομίζω πως ναι, αλλά τα αποτελέσματα βγαίνουν μόνο μετά το πέρας των εκλογών παντού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλική Προεδρικη εκλογη 2022
- Philip Mortimer
Re: Γαλλική Προεδρικη εκλογη 2022
Παίρνουμε ποπ κορν σε μιση ωρίτσα και αράζουμε, βλέποντας τις δημοκρατικές δυνάμεις στο ΣΚΑΪ να πανηγυρίζουν, γιατί οι ακροδεξιοί νεοναζί πουτινικοι της Γαλλίας είναι τελικα κάτω από 45%Scouser έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:20Εγώ εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια δηλώνω #ΜεΤονΜανου, αλλά αυτές οι ημέρες είναι ομολογουμένως κάπως δύσκολες για την αισθητική μου, αφού όλη η μούργα που απεχθάνομαι έχει συνασπιστει εναντίον της Λεπέν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:16 Από θέμα φιλελληνισμού και οικολογίας, είμαι με τον Μακρόν. Ως εργαζόμενος, με αφήνει αδιάφορο το πράγμα, και ως ευρωπαϊστής δεν πιστεύω ότι είναι κίνδυνος η Λεπέν. Ως αντι-ατλαντιστής, με ιντριγκάρει η Λεπέν αλλά πάλι δεν πιστεύω ότι θα ταράξει τα νερά.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Στην ίδια πλευρά είστε, γι αυτό άλλωστε και βλέπετε ΣΚΑΪ, έστω κι αν λέτε στον εαυτό σας ότι βλέπετε για άλλους λόγους.Lugozzi έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:21Παίρνουμε ποπ κορν σε μιση ωρίτσα και αράζουμε, βλέποντας τις δημοκρατικές δυνάμεις στο ΣΚΑΪ να πανηγυρίζουν, γιατί οι ακροδεξιοί νεοναζί πουτινικοι της Γαλλίας είναι τελικα κάτω από 45%Scouser έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:20Εγώ εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια δηλώνω #ΜεΤονΜανου, αλλά αυτές οι ημέρες είναι ομολογουμένως κάπως δύσκολες για την αισθητική μου, αφού όλη η μούργα που απεχθάνομαι έχει συνασπιστει εναντίον της Λεπέν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:16 Από θέμα φιλελληνισμού και οικολογίας, είμαι με τον Μακρόν. Ως εργαζόμενος, με αφήνει αδιάφορο το πράγμα, και ως ευρωπαϊστής δεν πιστεύω ότι είναι κίνδυνος η Λεπέν. Ως αντι-ατλαντιστής, με ιντριγκάρει η Λεπέν αλλά πάλι δεν πιστεύω ότι θα ταράξει τα νερά.![]()
Βασικά ζάπινγκ κάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:27Στην ίδια πλευρά είστε, γι αυτό άλλωστε και βλέπετε ΣΚΑΪ, έστω κι αν λέτε στον εαυτό σας ότι βλέπετε για άλλους λόγους.Lugozzi έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:21Παίρνουμε ποπ κορν σε μιση ωρίτσα και αράζουμε, βλέποντας τις δημοκρατικές δυνάμεις στο ΣΚΑΪ να πανηγυρίζουν, γιατί οι ακροδεξιοί νεοναζί πουτινικοι της Γαλλίας είναι τελικα κάτω από 45%Scouser έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:20
Εγώ εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια δηλώνω #ΜεΤονΜανου, αλλά αυτές οι ημέρες είναι ομολογουμένως κάπως δύσκολες για την αισθητική μου, αφού όλη η μούργα που απεχθάνομαι έχει συνασπιστει εναντίον της Λεπέν.![]()
![]()
Και μεγκα τα ίδια, ο πρετεντερης είναι ακόμη πιο χαρντκορ
Πάντως στην ΕΡΤ μόνο θα έχει εκπομπή.
Κι εκεί τα ίδια
Παντού τα ίδια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Το αναφέρει και το in.gr ότι η Λεπέν κέρδισε τη Γουαδελούπη με 70% (την είχε κερδίσει με 60% ο μελανσον). πηγή είναι βελγικές εφημερίδες
Είναι για γιαούρτια οι μελανσονικοι
https://www.in.gr/2022/04/24/world/eklo ... -o-makron/
-
Mitharadir
Είναι πολύ πιθανό ο Μακρόν να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου και να αναγκαστεί σε συγκατοίκηση διορίζοντας πρωθυπουργό τον αρχηγό του κόμματος που θα εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις Βουλευτικές εκλογές.Τοτε ο Μακρόν θα αναγκαστεί να περιοσιστει σε αρμοδιότητες εξωτερικής πολιτικής και άμυνας και ο Πρωθυπουργός και το υπουργικό του συμβούλιο θα αναλάβουν την οικονομία και την εσωτερική πολιτική όπως έχει γίνει όποτε υπάρχει συγκατοίκηση στην Γαλλική ιστορία.Ο Μελανσον ζήτησε ανοιχτά από τους πολίτες να τον εκλέξουν πρωθυπουργό: https://www.protagon.gr/epikairotita/o- ... 4342485383Philip Mortimer έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:17Στο Twitter κυκλοφορεί αυτή η είδηση από πολλούς. Κάτι είπαν και στην ΕΡΤ. Πιθανότατα είναι μουφαLugozzi έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:09Αυτό το BNO News που το βρήκες?Philip Mortimer έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:05
Νομίζω πως ναι, αλλά τα αποτελέσματα βγαίνουν μόνο μετά το πέρας των εκλογών παντού.
- Dwarven Blacksmith
Αφού πρώτα ο Μακρόν έγινε ακροδεξιός για να πάρει τις ψήφους της Λεπέν, τώρα μεγάλο το σοκ που δεν ανταποκρίνονται στο αντιακροδεξιό κάλεσμα. Ποιος θα μπορούσε να το είχε προβλέψει.Philip Mortimer έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:38 Το αναφέρει και το in.gr ότι η Λεπέν κέρδισε τη Γουαδελούπη με 70% (την είχε κερδίσει με 60% ο μελανσον). πηγή είναι βελγικές εφημερίδες
- Eθνικοκοινωνιστης
τι καταντια να περιμενεις να βγεις απο τις ψηφος των αριστερων που τσακιζες στο ξυλο επι μια πενταετιαDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:42Αφού πρώτα ο Μακρόν έγινε ακροδεξιός για να πάρει τις ψήφους της Λεπέν, τώρα μεγάλο το σοκ που δεν ανταποκρίνονται στο αντιακροδεξιό κάλεσμα. Ποιος θα μπορούσε να το είχε προβλέψει.Philip Mortimer έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:38 Το αναφέρει και το in.gr ότι η Λεπέν κέρδισε τη Γουαδελούπη με 70% (την είχε κερδίσει με 60% ο μελανσον). πηγή είναι βελγικές εφημερίδες
https://www.in.gr/2022/04/24/world/eklo ... -o-makron/![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Emmanuel Macron was elected to a second term as French president on Sunday evening with 58.2% of the vote, according to an estimate from the Ipsos polling institute. His far-right challenger Marine Le Pen won 41.8% of the vote in an election that saw the country’s highest abstention rate in 50 years
Καλύτερα κι'από τις πιό αισιόδοξες εκτιμήσεις. Ο Αρίστος γιά άλλη μιά φορά δικαιώνεται.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Philip Mortimer
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 21:02 Emmanuel Macron was elected to a second term as French president on Sunday evening with 58.2% of the vote, according to an estimate from the Ipsos polling institute. His far-right challenger Marine Le Pen won 41.8% of the vote in an election that saw the country’s highest abstention rate in 50 years
- Otto Weininger
- wooded glade
Καιριδης ΣΚΑΪ απόλαυσηLugozzi έγραψε: 24 Απρ 2022, 20:21Παίρνουμε ποπ κορν σε μιση ωρίτσα και αράζουμε, βλέποντας τις δημοκρατικές δυνάμεις στο ΣΚΑΪ να πανηγυρίζουν, γιατί οι ακροδεξιοί νεοναζί πουτινικοι της Γαλλίας είναι τελικα κάτω από 45%Scouser έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:20Εγώ εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια δηλώνω #ΜεΤονΜανου, αλλά αυτές οι ημέρες είναι ομολογουμένως κάπως δύσκολες για την αισθητική μου, αφού όλη η μούργα που απεχθάνομαι έχει συνασπιστει εναντίον της Λεπέν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2022, 19:16 Από θέμα φιλελληνισμού και οικολογίας, είμαι με τον Μακρόν. Ως εργαζόμενος, με αφήνει αδιάφορο το πράγμα, και ως ευρωπαϊστής δεν πιστεύω ότι είναι κίνδυνος η Λεπέν. Ως αντι-ατλαντιστής, με ιντριγκάρει η Λεπέν αλλά πάλι δεν πιστεύω ότι θα ταράξει τα νερά.![]()
Ξέχασα το ρατσισμός, με συμπλήρωσε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis