!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Re: Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Η Περιστερά φαίνεται πως είναι απευθείας καθαρή απόγονος αρχαίων Ελλήνων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Ντύθηκε και μια φορά καλά, πως τόπαθε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο δήθεν ανθέλληνας κακός αριστερός Τσίπρας λοιπόν παντρεύτηκε και έκανε παιδιά με μια ελληνοπουλα,ενώ ο δήθεν μπαντριωτης κουλις με μια μιξντ ρεις μιστερι μιτ. πηζετε νδουληδες?
- Μαδουραίος
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σοβαρά τώρα ;...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Eθνικοκοινωνιστης
Καdy έγραψε: 24 Απρ 2022, 13:20 Ο δήθεν ανθέλληνας κακός αριστερός Τσίπρας λοιπόν παντρεύτηκε και έκανε παιδιά με μια ελληνοπουλα,ενώ ο δήθεν μπαντριωτης κουλις με μια μιξντ ρεις μιστερι μιτ. πηζετε νδουληδες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φρέσκα κουλούρια. Τώρα πως γίνεται να μην έχουν κάποιον να τους πει να κάτσουν στη σκιά για να μην κάνουν γκριμάτσες, δεν το πολυκαταλαβαίνω

Ρε με τί μαλακιες ασχολείστε χρονιαρα μέρα! Βγείτε έξω! Γιορτάστε!
- Μαδουραίος
Δεν γιορτάζουμε ψεύτικους θεούς.Bandit59 έγραψε: 24 Απρ 2022, 14:47 Ρε με τί μαλακιες ασχολείστε χρονιαρα μέρα! Βγείτε έξω! Γιορτάστε!
- Μαδουραίος
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot

Στο επόμενο κολάζ που θα ετοιμάσω, θα συμπεριλάβω και την Βεδουίνα αρχαιολόγο συνεπίθετη του Ρολεξάκια* απ’ τον Περισσό.
*«Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα»
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πήξε με ΜαρεβαGordian Knot έγραψε: 25 Απρ 2022, 09:53
Στο επόμενο κολάζ που θα ετοιμάσω, θα συμπεριλάβω και την Βεδουίνα αρχαιολόγο συνεπίθετη του Ρολεξάκια* απ’ τον Περισσό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Δημοκράτης
Ο ζαιος είναι σνα το ανέκδοτο με την πόντια πουτανα
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ντεν έχω αυτοκίνητο καρντιά μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Απρ 2022, 10:40Πήξε με ΜαρεβαGordian Knot έγραψε: 25 Απρ 2022, 09:53
Με συγχέεις με υποστηρικτές της
Ακόμα όμως και υπό αυτής της άθλιας αριστεροκεντρώας ηγεσίας, και ανεξάρτητα από στυλιστικές επιλογές, τα στελέχη της τηρούν τους στοιχειώδεις ΚΑΝΟΝΕΣ (κακή λέξη, κάνει «τζιζ»!) υγιεινής.
Η Γκραμπόφσκι με την παρουσία της, μπορεί να προκαλεί θυμηδία σαν τον Γιώργο Δώνη με το αξέχαστο μπουφάν-σκουπιδοσακούλα (για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν και άλλα ΖΩΑ που επιμένουν σε αυτό το έκτρωμα όπως ο Thomas Tuchel) αλλά τουλάχιστον σε μια συνάντηση μαζί της δεν θα χρειαστεί να αδειάσουμε ένα ολόκληρο μπουκάλι Betadine scrub απολυμαίνοντας τα χέρια & το σώμα μας.
Σε αντίθεση φυσικά με τον μέσο
ενώ η καθαριότητα ταυτίζεται με την κανονικότητα. Οι εικόνες από το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (ΣΑΠΙΛΑ εσωτερικά και εξωτερικά) μιλούν από μόνες τους.
Και ελπίζω μετά την ολοκλήρωσή του, να έγιναν οι απαραίτητες απεντομώσεις/μυοκτονίες προκειμένου να περιοριστεί η πιθανότητα εξάπλωσης τύφου ή άλλων μολυσματικών ασθενειών.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι, τα συνεργεία απολύμανσης θα μπορούσαν να έχουν αναλάβει εργασία και κατά την διάρκεια του συνεδρίου.
Έχω επισκεφτεί το κλειστό Tae Kwon Do σε live του μακαρίτη του Gary Moore (άθλια ακουστική btw, Α-ΘΛΙ-Α) αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό να σφραγιστεί και στη συνέχεια να ανοίξουν τα gas canisters (ιφ γιου κατς μάι ντριφτ
Τέλος πάντων, αρχίστε να πλένεστε μια φορά τη βδομάδα (αντί για κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα συγνώμη, ☪ Ραμαζάνι ☪ ήθελα να πω) ώστε να να μην ζέχνετε σε βαθμό λιποθυμίας για όσους έχουν την ατυχία να βρεθούν σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από εσάς, και μετά βλέπουμε.
Αν μάλιστα καθιερώστε και τα καθημερινά ντους, χαράς ευαγγέλια! Τέρμα πια οι αποπληξίες - έρχεται και καλοκαίρι Διάολε!
Και υπόσχομαι να μην ξανασχολιάσω τις ενδυματολογικές επιλογές σας (βλ. Ταμτάκος, Λαχουρένιος κ.λπ.)
Χαλάω εγώ χατήρι;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-