!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Re: Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Θυμίστε μου ρε παιδιά. Ποιοι έλεγαν για πλυμένους και άπλυτους, για κομψούς και ταγάρια;
Λουτρό Αλήθειας
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Δίκαιη Δίκη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ποσων χρονων ειναι ρε σεις? Αυτη μοιαζει μεγαλυτερη απο την γυναίκα του Μακρον
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα πως να μην ειναι μονες τοσο καιρο αννα μισελ και δομνα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 11:02 Το αθλητικό παπούτσι με τη χοντρή σόλα χαλι μαύρο. Τραγέλαφος. Μόνο ο Κωστάκης είχε σοβαρό δεξιό προφίλ με γυναίκα επιπέδου. Όλοι οι άλλοι για τα μπάζα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εντάξει έτυχε η φώτο να την δείχνει έτσι.panos291 έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:03Ποσων χρονων ειναι ρε σεις? Αυτη μοιαζει μεγαλυτερη απο την γυναίκα του Μακρον![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Μαδουραίος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αννα Μισέλ θα ήταν φοβερή επιλογή. Για να μην πάει σε πιτσιρικα. Για πάρτη της το έπαιζα δεξιός για κάνα μήνα, με τόσα επιχειρήματα που έχω μάθει τόσα χρόνια από το φόρουμ. Να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία. Αλλά είναι σουργελο ο άνθρωπος, τι να πούμε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:08μετα πως να μην ειναι μονες τοσο καιρο αννα μισελ και δομνα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 11:02 Το αθλητικό παπούτσι με τη χοντρή σόλα χαλι μαύρο. Τραγέλαφος. Μόνο ο Κωστάκης είχε σοβαρό δεξιό προφίλ με γυναίκα επιπέδου. Όλοι οι άλλοι για τα μπάζα.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
πανε με πιτσιρικαδες οι συγκεκριμενες γιατι απο γερομπαμπαλη σε γερομπαμπαλη τις βλεπωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:16Αννα Μισέλ θα ήταν φοβερή επιλογή. Για να μην πάει σε πιτσιρικα. Για πάρτη της το έπαιζα δεξιός για κάνα μήνα, με τόσα επιχειρήματα που έχω μάθει τόσα χρόνια από το φόρουμ. Να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία. Αλλά είναι σουργελο ο άνθρωπος, τι να πούμε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:08μετα πως να μην ειναι μονες τοσο καιρο αννα μισελ και δομνα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 11:02 Το αθλητικό παπούτσι με τη χοντρή σόλα χαλι μαύρο. Τραγέλαφος. Μόνο ο Κωστάκης είχε σοβαρό δεξιό προφίλ με γυναίκα επιπέδου. Όλοι οι άλλοι για τα μπάζα.![]()
βεβαια εχουν αυτη την γυαλαδα στο ματι που δεν το αποκλειω να συμβει αυτο στο τελος
εσενα μαλλον σου αρεσουν οι ταγεριστριες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εντομεταξυ αυτό το σανδάλι παίζει να το χρεώνει και 800 ευρώ στο μαγαζί της.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Μαδουραίος
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:16Αννα Μισέλ θα ήταν φοβερή επιλογή. Για να μην πάει σε πιτσιρικα. Για πάρτη της το έπαιζα δεξιός για κάνα μήνα, με τόσα επιχειρήματα που έχω μάθει τόσα χρόνια από το φόρουμ. Να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία. Αλλά είναι σουργελο ο άνθρωπος, τι να πούμε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Απρ 2022, 12:08μετα πως να μην ειναι μονες τοσο καιρο αννα μισελ και δομνα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Απρ 2022, 11:02 Το αθλητικό παπούτσι με τη χοντρή σόλα χαλι μαύρο. Τραγέλαφος. Μόνο ο Κωστάκης είχε σοβαρό δεξιό προφίλ με γυναίκα επιπέδου. Όλοι οι άλλοι για τα μπάζα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Ψιτ, νίαου, βάλε κανα σπόϊλερ, κάποιοι τρώνε τέτοια ώρα!
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Καλά, εδώ ξεπέρασε τον εαυτό τηςpanos291 έγραψε: 24 Απρ 2022, 11:20 Ποια υπερκομψη ρε σεις? Αυτη πολλες φορες εχει ντυθει σαν σουργελο με κορυφαία αυτη:
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος