Όλα δεν ήταν ρόδινα, αλλά σίγουρα τα διέλυσε όλα μόλις ανέλαβε το 1981.stavmanr έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:49Δηλαδή φαντάζεσαι ότι μόλις ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τα διέλυσε όλα, ενώ όλα ήταν ρόδινα, talaipwros;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια η Αριστερά μεγαλουργούσε...
Re: Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια η Αριστερά μεγαλουργούσε...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το ΚΚΕ το έχει λύσει αυτό το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:51Οι ναζί είναι η μόνη πολιτική ομάδα που ντρέπεται να πει τι είναι, οι αριστεροί δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, εύκολα δηλώνουν αριστεροί. Απλά δεν έχω καταλάβει σε τι διαφέρουν από τους σοσιαλδημοκράτες. Το λίγο που έχω καταλάβει από το κοντεξτ είναι ότι οι σ-δ είναι κόμματα εξουσίας ενώ οι αριστεροί είναι κόμματα διαμαρτυρίας, διαφέρουν δηλαδή στο πόσο χρόνο έχουν περάσει στην εξουσία.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:43καλα, αντιστοιχα και οι ΧΑτες περιμενουν καποιον ναζι - γερμανο ναζι, γνησιο - να πει οτι ειναι ναζι, οποιος σολικισμος σε κανει να κοιμασαι το βραδυ καλυτερα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:37 Δεν καταλήξαμε κάπου, εγώ ακόμα περιμένω τη γνώμη κάποιου που δηλώνει αριστερός.
για τον υπολοιπο πλανητη ο προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους ειναι αριστερος, εκτος και μου φερετε ορισμο της αριστερας που να μην περιλαμβανει το about us της σοσιαλιστικης διεθνους
Με τον ορισμό αυτό ο Γιώργος είναι σ-δ, όχι αριστερός.
Λένε ότι δεν είναι αριστεροί, αλλά κομμουνιστες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μη προοδευτικοι αριστεροι υπαρχουν να τους ψηφισομε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Τσουρέκια μας τα κανες αλλά μέρες που είναι συγχωρείσαι. Πρέπει να τα συλλαβίσω δηλαδή.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:07λολDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:04Λολ.
Αν ήταν έτσι τότε θα γίνονταν κάθε τόσο εκκλήσεις να συμμαχήσει η αριστερά με τους προοδευτικούς, τους δημοκράτες, το κέντρο, τη σοσιαλδημοκρατίας, κλπ. Θα έλεγαν απλά "να ενωθεί η αριστερά".
https://www.naftemporiki.gr/story/73575 ... ts/1/minus«Η Αριστερά μπορεί να ενωθεί για να χτίσει μια καλύτερη Ευρώπη»
https://www.inewsgr.com/135/tsipras-ein ... istera.htmΤσίπρας: Είναι ανάγκη να ενωθεί η αριστερά!!
εδιτ¨: νανος μπι λαικ, 'φερε μου εναν πραγματικο αριστερο που να λεει οτι ο τσιπρας ειναι αριστερος και η αριστερα που θελει να ενωσει ειναι η πραγματικη αριστερα'
Οκ, εδώ ο Τσίπρας αναφέρεται όντως στην αριστερά, δεν είναι το ίδιο με αυτό που έλεγα εγώ περί ενώσεων κατά μήκος του πολιτικού φάσματος.
- Dwarven Blacksmith
Καλά κάνει, αφού κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αριστερά.Lugozzi έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:12Το ΚΚΕ το έχει λύσει αυτό το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:51Οι ναζί είναι η μόνη πολιτική ομάδα που ντρέπεται να πει τι είναι, οι αριστεροί δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, εύκολα δηλώνουν αριστεροί. Απλά δεν έχω καταλάβει σε τι διαφέρουν από τους σοσιαλδημοκράτες. Το λίγο που έχω καταλάβει από το κοντεξτ είναι ότι οι σ-δ είναι κόμματα εξουσίας ενώ οι αριστεροί είναι κόμματα διαμαρτυρίας, διαφέρουν δηλαδή στο πόσο χρόνο έχουν περάσει στην εξουσία.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:43
καλα, αντιστοιχα και οι ΧΑτες περιμενουν καποιον ναζι - γερμανο ναζι, γνησιο - να πει οτι ειναι ναζι, οποιος σολικισμος σε κανει να κοιμασαι το βραδυ καλυτερα.
για τον υπολοιπο πλανητη ο προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους ειναι αριστερος, εκτος και μου φερετε ορισμο της αριστερας που να μην περιλαμβανει το about us της σοσιαλιστικης διεθνους
Με τον ορισμό αυτό ο Γιώργος είναι σ-δ, όχι αριστερός.
Λένε ότι δεν είναι αριστεροί, αλλά κομμουνιστες.
Εγώ είμαι tankie.
Επί του προκειμένου ο σοσιαλδημοκράτης ΓΑΠ ολοκλήρωσε το έργο των Καραμανλή και δευτερευόντως Σημίτη.
Όταν ο Καραμανλής τα δίνει όλα με δανεικά, θέτει ένα υψηλό όριο που ο επόμενος πρέπει να πλειοδοτήσει ακόμα περισσότερο για να κερδίσει την εξουσία.

Όταν ο Καραμανλής τα δίνει όλα με δανεικά, θέτει ένα υψηλό όριο που ο επόμενος πρέπει να πλειοδοτήσει ακόμα περισσότερο για να κερδίσει την εξουσία.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αφού είναι υποσύνολο και όχι σύνολο προς τι ο τίτλος του νήματος, τελικά? Μιας και γράφω αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να το εμπλουτίσωtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:59η σοσιαλδημοκρατια ειναι μεγαλο υποσυνολο της αριστεραςDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:56talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:52
αρα με τον ορισμο σου ποτε η αριστερα δεν θα κυβερνησει διοτι με το που κυβερναει αμεσως γινεται σ-δ.
οποτε παντα θα μπορουμε να ψηφισουμε πρωτη φορα αριστερα διοτι η ελπιδα κλπ ποσο χειροτερα να τα κανουν.
Σατανικο!![]()
Θα κάνεις καιρό να κοιμηθείς. Πες μου όμως αν θες και τη δική σου άποψη για τη διαφορά σοσιαλδημοκρατίας και αριστεράς.
και με ένα ερώτημα. Πιστεύεις πως ο ΓΑΠ έπραξε σωστά το 2010 όταν έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια? Εξ'όσων θυμάμαι δεν είσαι αντίθετος
με την εφαρμογή των Μνημονίων, κάθε άλλο. Άρα αν καταλαβαίνω σωστά είναι άκυρο να ειρωνεύεσαι τον ΓΑΠ για μία επιλογή του που σε
βρίσκει σύμφωνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 23 Απρ 2022, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Τέτοιο όργιο σπατάλης που έκανε ο Καραμανλής, δεν ξανάγινε στην ιστορία και δύσκολα θα ξαναγίνει.
Ο ΓΑΠ ήρθε για να δέσει...το γλυκό με τις επίσης εγκληματικές πολιτικές του ως προς τη διαχείριση της λιτότητας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
talaipwros
α, για πες, ποια αλλα ειναι τα 'αριστερα κομματα" που λεει ο τσιπρας στην ελλαδα, που ειναι διαφορετικα απο αυτο που ελεγες εσυ περι ενωσεων κατα μηκους του πολιτικου φασματος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:15Τσουρέκια μας τα κανες αλλά μέρες που είναι συγχωρείσαι. Πρέπει να τα συλλαβίσω δηλαδή.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:07λολDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:04
Λολ.
Αν ήταν έτσι τότε θα γίνονταν κάθε τόσο εκκλήσεις να συμμαχήσει η αριστερά με τους προοδευτικούς, τους δημοκράτες, το κέντρο, τη σοσιαλδημοκρατίας, κλπ. Θα έλεγαν απλά "να ενωθεί η αριστερά".
https://www.naftemporiki.gr/story/73575 ... ts/1/minus«Η Αριστερά μπορεί να ενωθεί για να χτίσει μια καλύτερη Ευρώπη»
https://www.inewsgr.com/135/tsipras-ein ... istera.htmΤσίπρας: Είναι ανάγκη να ενωθεί η αριστερά!!
εδιτ¨: νανος μπι λαικ, 'φερε μου εναν πραγματικο αριστερο που να λεει οτι ο τσιπρας ειναι αριστερος και η αριστερα που θελει να ενωσει ειναι η πραγματικη αριστερα'
Οκ, εδώ ο Τσίπρας αναφέρεται όντως στην αριστερά, δεν είναι το ίδιο με αυτό που έλεγα εγώ περί ενώσεων κατά μήκος του πολιτικού φάσματος.
http://www.meganisitimes.gr/2012/02/18/ ... dbbdc5dda4
O κ. Τσίπρας κλιμάκωσε τις επιθέσεις του τόσο κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν, όσο και κατά του τραπεζικού συστήματος και των ΜΜΕ, ενώ σαφέστατη ήταν η κριτική του για τη στάση των άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.
- Dwarven Blacksmith
Το 2012; Αναφέρεται σε άλλα κόμματα διαμαρτυρίας, όχι στο κόμμα του Προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:21α, για πες, ποια αλλα ειναι τα 'αριστερα κομματα" που λεει ο τσιπρας στην ελλαδα, που ειναι διαφορετικα απο αυτο που ελεγες εσυ περι ενωσεων κατα μηκους του πολιτικου φασματος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:15Τσουρέκια μας τα κανες αλλά μέρες που είναι συγχωρείσαι. Πρέπει να τα συλλαβίσω δηλαδή.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:07
λολ
https://www.naftemporiki.gr/story/73575 ... ts/1/minus
https://www.inewsgr.com/135/tsipras-ein ... istera.htm
http://www.meganisitimes.gr/2012/02/18/ ... dbbdc5dda4O κ. Τσίπρας κλιμάκωσε τις επιθέσεις του τόσο κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν, όσο και κατά του τραπεζικού συστήματος και των ΜΜΕ, ενώ σαφέστατη ήταν η κριτική του για τη στάση των άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.
Να θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχτηκε αργότερα είχε και άλλα κόμματα πλην του ΣΥΝ;
-
talaipwros
ο ΓΑΠ και η υπολοιπη αριστερα εκαναν αθλια που δημιουργησαν τις συνθηκες για να υποχρεωθει η χωρα να μπει στο μνημονιο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:19Αφού είναι υποσύνολο και όχι σύνολο προς τι ο τίτλος του νήματος, τελικά? Μιας και γράφω αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να το εμπλουτίσωtalaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:59η σοσιαλδημοκρατια ειναι μεγαλο υποσυνολο της αριστεραςDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 15:56
![]()
Θα κάνεις καιρό να κοιμηθείς. Πες μου όμως αν θες και τη δική σου άποψη για τη διαφορά σοσιαλδημοκρατίας και αριστεράς.
και με ένα ερώτημα. Πιστεύεις πως ο ΓΑΠ έπραξε σωστά το 2010 όταν έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια? Εξ'όσων θυμάμαι δεν είσαι αντίθετος
με την εφαρμογή των Μνημονίων, κάθε άλλο. Άρα αν καταλαβαίνω σωστά είναι άκυρο να ειρωνεύεσαι τον ΓΑΠ για μία επιλογή του που σε
βρίσκει σύμφωνο.
δεν θα μπουμε μπραβο στον ΓΑΠ που εριξε τη χωρα στα βραχια, επειδη δεχτηκε μετα τα ασθενοφορα να πανε τα θυματα στο νοσοκομειο
-
talaipwros
α ναι, σε ποια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:23Το 2012; Αναφέρεται σε άλλα κόμματα διαμαρτυρίας, όχι στο κόμμα του Προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:21α, για πες, ποια αλλα ειναι τα 'αριστερα κομματα" που λεει ο τσιπρας στην ελλαδα, που ειναι διαφορετικα απο αυτο που ελεγες εσυ περι ενωσεων κατα μηκους του πολιτικου φασματος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:15
Τσουρέκια μας τα κανες αλλά μέρες που είναι συγχωρείσαι. Πρέπει να τα συλλαβίσω δηλαδή.
http://www.meganisitimes.gr/2012/02/18/ ... dbbdc5dda4O κ. Τσίπρας κλιμάκωσε τις επιθέσεις του τόσο κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν, όσο και κατά του τραπεζικού συστήματος και των ΜΜΕ, ενώ σαφέστατη ήταν η κριτική του για τη στάση των άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.
Να θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχτηκε αργότερα είχε και άλλα κόμματα πλην του ΣΥΝ;
επειδη στο αρθρο αναφερεται ονομαστικα στην ΔΗΜΑΡ
παντως χαιρομαι που τουλαχιστον δεχτηκες οτι ο Τσιπρας ειναι αριστερος.
ή μηπως ουτε αυτο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 23 Απρ 2022, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Και τη ΔΗΜΑΡ.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:29α ναι, σε ποια;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:23Το 2012; Αναφέρεται σε άλλα κόμματα διαμαρτυρίας, όχι στο κόμμα του Προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς.talaipwros έγραψε: 23 Απρ 2022, 16:21
α, για πες, ποια αλλα ειναι τα 'αριστερα κομματα" που λεει ο τσιπρας στην ελλαδα, που ειναι διαφορετικα απο αυτο που ελεγες εσυ περι ενωσεων κατα μηκους του πολιτικου φασματος;
http://www.meganisitimes.gr/2012/02/18/ ... dbbdc5dda4
επειδη στο αρθρο αναφερεται ονομαστικα στην ΔΗΜΑΡ
Τι μάθαμε λοιπόν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir