!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τορενταδικα
- Otto Weininger
Re: Τορενταδικα
και βέβαια το YIFY για ταινίες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και εγω Nord χρησιμοποιώ τα τελευταία 5 χρόνια περίπου. Κανένα πρόβλημα με ταχύτητες και αξίζει τα λεφτά του.Otto Weininger έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:25όχι, έχω όλο το πακέτο του Avast Premium. Θα τσεκάρω όμως το NordVPNmao mao έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:15εγώ στριμάρω με nordvpn και όλα καλά. Μήπως είναι δωρεάν το vpn που χρησιμοποιείς;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
με ψήσατεΛεγεών έγραψε: 23 Απρ 2022, 13:45Και εγω Nord χρησιμοποιώ τα τελευταία 5 χρόνια περίπου. Κανένα πρόβλημα με ταχύτητες και αξίζει τα λεφτά του.Otto Weininger έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:25όχι, έχω όλο το πακέτο του Avast Premium. Θα τσεκάρω όμως το NordVPNmao mao έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:15
εγώ στριμάρω με nordvpn και όλα καλά. Μήπως είναι δωρεάν το vpn που χρησιμοποιείς;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Yπαρχει λογος που βαζετε vpn αντι να χρησιμοποιειτε mirrors;
Γιατι εγω ετσι κανω. Vpn βαζω μονο απ το opera για να κατεβασω το torrent, αν χρειαστει. Αν δηλαδη θελω να μπω στο limetorrents πχ η σε καποιο αλλο που δυσκολευπμαι να βρω mirror.
Μου διαφευγει κατι;
Γιατι εγω ετσι κανω. Vpn βαζω μονο απ το opera για να κατεβασω το torrent, αν χρειαστει. Αν δηλαδη θελω να μπω στο limetorrents πχ η σε καποιο αλλο που δυσκολευπμαι να βρω mirror.
Μου διαφευγει κατι;
Τα vpn κοστιζουν αυτο ειναι το κακο.Blackdog έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:01 Yπαρχει λογος που βαζετε vpn αντι να χρησιμοποιειτε mirrors;
Μου διαφευγει κατι;![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι οκzteo έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:07Τα vpn κοστιζουν αυτο ειναι το κακο.Blackdog έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:01 Yπαρχει λογος που βαζετε vpn αντι να χρησιμοποιειτε mirrors;
Μου διαφευγει κατι;![]()
Το καλο ποιο ειναι;
οτι κρύβεις την ip σου. Σε κάποιες χώρες κυνηγάν νομικά αυτούς που κατεβάζουν παράνομα τόρρεντ.Blackdog έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:30Ναι οκzteo έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:07Τα vpn κοστιζουν αυτο ειναι το κακο.Blackdog έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:01 Yπαρχει λογος που βαζετε vpn αντι να χρησιμοποιειτε mirrors;
Μου διαφευγει κατι;![]()
Το καλο ποιο ειναι;
Κατι εχω ακουσειmao mao έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:34
οτι κρύβεις την ip σου. Σε κάποιες χώρες κυνηγάν νομικά αυτούς που κατεβάζουν παράνομα τόρρεντ.
Στην Ελλαδα μεχρι τωρα δεν εχουμε τετοιο θεμα, σωστα;
όχι ελλάδα μέχρι στιγμή δεν υπάρχει θέμα.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του vpn είναι οτι επιλέγεις χώρα σύνδεσης. Για spotify συνδέομαι με βουλγάρικο σέρβερ και ακούω για ώρες μουσική χωρίς διαφημίσεις. Βάζει πολύ σπάνια.
Παλιά αυτά, φρέσκο φρέσκο από το ευρωσοβιέτ, DigitalServicesAct.Ίου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Οκ ευχαριστω!mao mao έγραψε: 23 Απρ 2022, 14:39
όχι ελλάδα μέχρι στιγμή δεν υπάρχει θέμα.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του vpn είναι οτι επιλέγεις χώρα σύνδεσης. Για spotify συνδέομαι με βουλγάρικο σέρβερ και ακούω για ώρες μουσική χωρίς διαφημίσεις. Βάζει πολύ σπάνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 2028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron