Αυτό το έχω πει και αλλού. Στο τέλος θα μείνουμε εμείς και οι γείτονες να μαλώνουμε για το αέριο που δεν θα χρησιμοποιεί πια κανείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:24 Προφητεύω ότι θα μοιραστεί ακόμα αρκετός σανός με κοιτάσματα, έρευνες, θεωρίες για συνεκμεταλλεύσεις κοκ μέχρι τελικά να μη γίνει τίποτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απογείωση. Αποχωρεί η γαλλική Total από τα τεμάχια της Κρήτης.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Απογείωση. Αποχωρεί η γαλλική Total από τα τεμάχια της Κρήτης.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Otto Weininger
πω πω ρε φίλε, ακατοίκητο πραγματικάMaspoli έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:36 Η είδηση έγινε δημόσια γνωστή σήμερα. Η κυβέρνηση όμως ήταν από πριν ενήμερη.
Αυτό βέβαια δεν την είχε εμποδίσει να πωλεί σανό στα μοσχάρια τους ψηφοφόρους της τις τελευταίες μέρες περί εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
τα βλέπω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:24 Προφητεύω ότι θα μοιραστεί ακόμα αρκετός σανός με κοιτάσματα, έρευνες, θεωρίες για συνεκμεταλλεύσεις κοκ μέχρι τελικά να μη γίνει τίποτα.
Έξω θα πέσεις. Βάζω και στοίχημα.
Ετσι κιαλλιως η Κρήτη θα καθυστερούσε ,το ιόνιο είναι πιο έτοιμο.
Η εκμετάλευση πρέπει να γίνει και για εθνικούς λόγους ,οπότε δε βλέπω να σταματάει.
Η εκμετάλευση πρέπει να γίνει και για εθνικούς λόγους ,οπότε δε βλέπω να σταματάει.
- Dwarven Blacksmith
Μέσα είμαι αλλά θέλει λίγη σκέψη για το πως θα το διατυπώσουμε. Καταθέτω ως αρχική πρόταση:Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:44τα βλέπω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:24 Προφητεύω ότι θα μοιραστεί ακόμα αρκετός σανός με κοιτάσματα, έρευνες, θεωρίες για συνεκμεταλλεύσεις κοκ μέχρι τελικά να μη γίνει τίποτα.
Αν μέχρι το 2030 η Ελλάδα σημειώσει επίπεδα παραγωγής ΦΑ μεγαλύτερα από αυτά του 2000, σύμφωνα με τις μετρήσεις του IEA, κερδίζεις το στοίχημα. Διαφορετικά, κερδίζω εγώ.
Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:44τα βλέπω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:24 Προφητεύω ότι θα μοιραστεί ακόμα αρκετός σανός με κοιτάσματα, έρευνες, θεωρίες για συνεκμεταλλεύσεις κοκ μέχρι τελικά να μη γίνει τίποτα.
αυτη τη στιγμη ο πλανητης πληρωνει πανακριβα το αεριο κυριολεκτικα για να χρηματοδοτηθει η μεταβαση στις ΑΠΕ η το Υδρογονο ...αυτοι που πηρανε αυτη την αποφαση προτιμανε να σε δουνε παγωμενο και χωρις ιχ παρα να αλλαξουνε γραμμη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
μέσα. Καλά να είμαστε και θα πάρω το αίμα μου πίσω για εκείνο το άβαταρDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:55Μέσα είμαι αλλά θέλει λίγη σκέψη για το πως θα το διατυπώσουμε. Καταθέτω ως αρχική πρόταση:Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:44τα βλέπω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:24 Προφητεύω ότι θα μοιραστεί ακόμα αρκετός σανός με κοιτάσματα, έρευνες, θεωρίες για συνεκμεταλλεύσεις κοκ μέχρι τελικά να μη γίνει τίποτα.
Αν μέχρι το 2030 η Ελλάδα σημειώσει επίπεδα παραγωγής ΦΑ μεγαλύτερα από αυτά του 2000, σύμφωνα με τις μετρήσεις του IEA, κερδίζεις το στοίχημα. Διαφορετικά, κερδίζω εγώ.
- Dwarven Blacksmith
Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:07μέσα. Καλά να είμαστε και θα πάρω το αίμα μου πίσω για εκείνο το άβαταρDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:55Μέσα είμαι αλλά θέλει λίγη σκέψη για το πως θα το διατυπώσουμε. Καταθέτω ως αρχική πρόταση:
Αν μέχρι το 2030 η Ελλάδα σημειώσει επίπεδα παραγωγής ΦΑ μεγαλύτερα από αυτά του 2000, σύμφωνα με τις μετρήσεις του IEA, κερδίζεις το στοίχημα. Διαφορετικά, κερδίζω εγώ.![]()
Τρομακτικά μακροπρόθεσμο αλλά είμαστε ήδη περισσότερα χρόνια στο συνδυασμένο πχόρουμβερς.
- Otto Weininger
δω θα είμαστε και θα τσακωνόμαστε παράλληλα για τις αμερικάνικες εκλογές #DeSantis2028Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:19Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:07μέσα. Καλά να είμαστε και θα πάρω το αίμα μου πίσω για εκείνο το άβαταρDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 23:55
Μέσα είμαι αλλά θέλει λίγη σκέψη για το πως θα το διατυπώσουμε. Καταθέτω ως αρχική πρόταση:
Αν μέχρι το 2030 η Ελλάδα σημειώσει επίπεδα παραγωγής ΦΑ μεγαλύτερα από αυτά του 2000, σύμφωνα με τις μετρήσεις του IEA, κερδίζεις το στοίχημα. Διαφορετικά, κερδίζω εγώ.![]()
![]()
Τρομακτικά μακροπρόθεσμο αλλά είμαστε ήδη περισσότερα χρόνια στο συνδυασμένο πχόρουμβερς.
Ο Πομπέος δεν εχει ελπίδες λες;Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:28δω θα είμαστε και θα τσακωνόμαστε παράλληλα για τις αμερικάνικες εκλογές #DeSantis2028Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:19Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:07
μέσα. Καλά να είμαστε και θα πάρω το αίμα μου πίσω για εκείνο το άβαταρ![]()
![]()
- Otto Weininger
δεν ξέρω αν θέλει να κατέβει για ΠρόεδροςZelda έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:38Ο Πομπέος δεν εχει ελπίδες λες;Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:28δω θα είμαστε και θα τσακωνόμαστε παράλληλα για τις αμερικάνικες εκλογές #DeSantis2028Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:19
![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απαντήθηκε αν έχεις απορία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:33
Maspoli έγραψε: 21 Απρ 2022, 20:09Τότε ο ζαβός πρωθυπουργός μας, έλεγε μαλακιες στα μούτρα των ψηφοφόρων του. Ένας εκ των οποίων είσαι. Φυσικά το έκανε εν γνώσει του. Γιατί όχι μόνο το ήξερε αλλά σας ξέρει καλά κι εσάς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Μαδουραίος
#Barron2032Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:40δεν ξέρω αν θέλει να κατέβει για ΠρόεδροςZelda έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:38Ο Πομπέος δεν εχει ελπίδες λες;Otto Weininger έγραψε: 22 Απρ 2022, 00:28
δω θα είμαστε και θα τσακωνόμαστε παράλληλα για τις αμερικάνικες εκλογές #DeSantis2028
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 183 Απαντήσεις
- 5149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις