https://www.ieidiseis.gr/ellada/142372/ ... a-ta-nisia
- Χωρις προσωπικό, ξενοδοχεία και εστίαση
- Αύξηση του κατώτατου, να επιβιώσει ο κοζμακης
Πίπες απάιδευτων δημοσιοκάφρων που δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ. Τώρα αν μπεις στο ferryscanner μια χαρά βρίσκεις εισιτήριο ακόμη και για σήμερα.Unique έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:23 "Πάσχα 2022: Με πληρότητα 100% στα πλοία η έξοδος των εκδρομέων για τα νησιά "
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι μας κρύβουνΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:27Πίπες απάιδευτων δημοσιοκάφρων που δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ. Τώρα αν μπεις στο ferryscanner μια χαρά βρίσκεις εισιτήριο ακόμη και για σήμερα.Unique έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:23 "Πάσχα 2022: Με πληρότητα 100% στα πλοία η έξοδος των εκδρομέων για τα νησιά "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα. Απλά πίπες απαίδευτων δημοσιοκάφρων που κάνουν κάθε χρόνο copy paste άρθρα αντί να πάνε να κάνουν κανένα ρεπορτάζ.Unique έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:29Κατι μας κρύβουνΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:27Πίπες απάιδευτων δημοσιοκάφρων που δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ. Τώρα αν μπεις στο ferryscanner μια χαρά βρίσκεις εισιτήριο ακόμη και για σήμερα.Unique έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:23 "Πάσχα 2022: Με πληρότητα 100% στα πλοία η έξοδος των εκδρομέων για τα νησιά "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα επίπεδο πιο κάτω από το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?"Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:34Μπα. Απλά πίπες απαίδευτων δημοσιοκάφρων που κάνουν κάθε χρόνο copy paste άρθρα αντί να πάνε να κάνουν κανένα ρεπορτάζ.Unique έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:29Κατι μας κρύβουνΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:27
Πίπες απάιδευτων δημοσιοκάφρων που δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ. Τώρα αν μπεις στο ferryscanner μια χαρά βρίσκεις εισιτήριο ακόμη και για σήμερα.![]()
Πχ. Πειραιάς-Σύρος με το Blue Star 2 για αύριο. Βρίσκω θέση έως και για αυτοκίνητο.![]()
Λες να μην ξέρει το ferryscanner και να ξέρει ο απόφοιτος του ΙΕΚ που έγλυψε πόμολα για να μπει σε κάποιο πορνοσταθμό;![]()
Σωστά. Σε κάθε περίπτωση είναι ατόπο το δίπολο τουρισμός vs βιομηχανία. To ένα δεν αναιρεί το άλλο.panos291 έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:46Ειρωνικα το ειπε ρε συ και εχει δικιο.Ασέβαστος έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:39ε, ναι, οποιος θελει να φτιαξει εργοστασιο, το πιο βολικο μερος που σκεφτεται ειναι η καλντερα.Bipsco έγραψε: 20 Απρ 2022, 15:39
Να χτίσουμε αυτοκινητοβιομηχανίες στην Μύκονο και την Σαντορίνη. Είναι από τους φτωχότερους νομούς. Η δυτική Μακεδονία και η Ήπειρος δεν μας ενδιαφέρουν.
οκ.
Στον καθε χαζο φταιει ο τουρισμος που δεν παραγουμε τιποτα, και θελει να κλεισει. Λες και ο τουρισμος της Κρητης, των Δωδεκανησων, της Χαλκιδικης της Μυκονου και της Σαντορινης εμποδιζει να φτιαχτουν εργοστασια στην μακεδονια, στην ηπειρο την Θεσσαλία και δεν ξερω που αλλου.
Freelancer έγραψε: 20 Απρ 2022, 22:15 Eπι της ευκαιριας και σχετικο με το θεμα κατι που κυκοκλοφρει και συμφωνω και επαυξανω,
Μιας και για πολύ κόσμο αρχίζει η σεζόν,
ΠΑΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ:
1) Οι σερβιτόροι-ες και γενικά αυτοί που σας εξυπηρετούν ΔΕΝ είναι υπηρέτες.
2) Η μπαργούμαν ΔΕΝ ψάχνεται να βρει γκόμενο επειδή της παρήγγειλες μπύρα.
3) Η κοπέλα που ψήνεται όλη μέρα για να σου φέρει τον καφέ στην παραλία, δεν σε γουστάρει επειδή είδε το κορμί σου, απλά σου φέρνει το καφέ. Μίλα ευγενικά, είναι πτώμα τρέχει όλη μέρα, φησε μπουρμπουάρ!
4) Στα σούπερ μάρκετ που γινεται χαμός, περίμενε υπομονετικά στην ουρά σου και μην κανεις σαν λυσσασμένος.
5) Αν ο καφές σου αργήσει λιγάκι, χαμογέλα πες ένα δεν πειράζει και δείξε κατανόηση που δεν μέτρησε ο Μπουφετζής τους 465 κόκκους ζάχαρη που θες, τα τρία παγάκια και τις 5 φουσκάλες σου.
6) Στα ξενοδοχεία επίσης ευγένεια και κατανόηση. Ναι οι υπάλληλοι δουλεύουν πενθήμερο με δυο ρεπό τη βδομάδα ΑΛΛΑ αυτά μόνο στη σύμβαση, ΠΑΝΕ εφταήμερο χωρίς ρεπό ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ....
7) Αποβάλλετε την κορυφαία Ελληνική βλακεία που λέει: ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ .....
Και για το τέλος: ΟΧΙ !!! Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!
Καλή σεζόν σε όλα τα παιδιά και πάνω από όλα σεβασμός

Η λυση ειναι κοψιμο καθε ταμειου ανεργιας στις τουριστικες περιοχες. Δεν γινεται να ειναι 10 σελιδες με αγγελίες για εργασία στις τοπικες εφημερίδες (που αρκετές απο αυτες τις δουλειές μπορει να κανει οποιοσδηποτε), και ορισμενοι να καθονται να παντελονιαζουν επιδοματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Μάιος 2022, 08:20 Εγώ αυτό το ποστ το ζήλεψα γιατί είναι φοβερή τρολια, περί επιστράτευσης μαγείρων. Ελπίζω εκεί να το θεωρεί και αυτός πού το έγραψε, αλλιώς θα μιλάμε για καμένη περίπτωση. . Εγώ λέω να στέλνουμε και τους φαντάρους για λάντζα και σέρβις όπως στα κααυ. Αντί να κάθονται να φυλάνε σκουριασμενα τανκς, να βοηθήσουν την πάτριδα στο μέτωπο του τουρισμού, ότι πιο σημαντικό δηλαδή.
Πάντως διαφορά κομματόσκυλα πιθανόν να το θεωρούν λύση...
Θα δουλεύουν μαύρα σίγουρα το καλοκαίρι. Μόνο με Κέα, δεν την βγάζεις. Και να το κάνουν είναι πολύ λίγοι. Τώρα αν έχουμε γεμίσει στην Ελλάδα χιππηδες που απορριπτουν εργασια , οικογένεια, κατανάλωση, και ζούνε μόνο με τα ελάχιστα, μακάρι, αλλά δεν το νομίζω.panos291 έγραψε: 21 Μάιος 2022, 08:33Η λυση ειναι κοψιμο καθε ταμειου ανεργιας στις τουριστικες περιοχες. Δεν γινεται να ειναι 10 σελιδες με αγγελίες για εργασία στις τοπικες εφημερίδες (που αρκετές απο αυτες τις δουλειές μπορει να κανει οποιοσδηποτε), και ορισμενοι να καθονται να παντελονιαζουν επιδοματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Μάιος 2022, 08:20 Εγώ αυτό το ποστ το ζήλεψα γιατί είναι φοβερή τρολια, περί επιστράτευσης μαγείρων. Ελπίζω εκεί να το θεωρεί και αυτός πού το έγραψε, αλλιώς θα μιλάμε για καμένη περίπτωση. . Εγώ λέω να στέλνουμε και τους φαντάρους για λάντζα και σέρβις όπως στα κααυ. Αντί να κάθονται να φυλάνε σκουριασμενα τανκς, να βοηθήσουν την πάτριδα στο μέτωπο του τουρισμού, ότι πιο σημαντικό δηλαδή.
Πάντως διαφορά κομματόσκυλα πιθανόν να το θεωρούν λύση...