Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Και ας μην κοροιδευόμαστε, πέρα από αυτή την ηθοποιό, δε νομίζω ότι υπάρχει αγοράκι που δεν είχε ερωτικές φαντασιώσεις με την Παναγία. Εγώ στη δευτέρα γυμνασίου, όταν διδαχτθήκαμε στα θρησκευτικά την ιστορία που έμεινε έγκυος με τον κρίνο, τράβηξα τρελές μαλακίες εκείνες τις μέρες.
Εμείς στο χωριό, στην δεύτερα δημοτικού, λέγαμε στις συμμαθήτριές μας να κατεβάσουν τα βρακιά για να ακουμπήσουμε το τσουτσούνι πάνω στο πιπί τους.
.
7 χρονώνε ξέρατε περί της χρησιμότητος του τσουτσουνίου ;;; .
Ποιός σας είπε το μυστικό ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
συριζαιος δεν ειναι ο οπ...? μου εδωσε την ιδεα να ξεκινησω σειρα νηματων για ολες τις γνωστες γυναικες του κομματος ...εφοσων η διαχειρηση αφηνει ελευθερα τετοια προβοκατορικα νηματα μαλλον θα ξεκινησω με τη συζηγο του Αλ6
Και ας μην κοροιδευόμαστε, πέρα από αυτή την ηθοποιό, δε νομίζω ότι υπάρχει αγοράκι που δεν είχε ερωτικές φαντασιώσεις με την Παναγία. Εγώ στη δευτέρα γυμνασίου, όταν διδαχτθήκαμε στα θρησκευτικά την ιστορία που έμεινε έγκυος με τον κρίνο, τράβηξα τρελές μαλακίες εκείνες τις μέρες.
Εμείς στο χωριό, στην δεύτερα δημοτικού, λέγαμε στις συμμαθήτριές μας να κατεβάσουν τα βρακιά για να ακουμπήσουμε το τσουτσούνι πάνω στο πιπί τους.
Και τα κατεβάζαν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
nostromos έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:48
συριζαιος δεν ειναι ο οπ...? μου εδωσε την ιδεα να ξεκινησω σειρα νηματων για ολες τις γνωστες γυναικες του κομματος ...εφοσων η διαχειρηση αφηνει ελευθερα τετοια προβοκατορικα νηματα μαλλον θα ξεκινησω με τη συζηγο του Αλ6
Εμπ1.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
.
7 χρονώνε ξέρατε περί της χρησιμότητος του τσουτσουνίου ;;; .
Ποιός σας είπε το μυστικό ;;;
.
Παρατηρούσαμε τα ζώα.
☦𓀢
nostromos έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:48
Βρε ντολμα ειναι δυνατον σε ταινια που παιζει η μεγαλη κλαουντια καρντιναλε, η μονικα μπελουτσι του 1980 και πριν, να ασχολεισαι με αλλη ? Ανωμαλος εισαι ?