!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαβρομαχια ημιτελικα κυπελλου
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Γαβρομαχια ημιτελικα κυπελλου
1-1 θα ερθει η ρεβανς και μετα παμε για την 12η κούπα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Χαχαχαχαχαχα. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Δεν έχετε βάλει γκολ σε τρια συνεχόμενα ματς κατακαημένε και έχεις περάσει κιολας με το 0-0 εντος
Στης Μαρσέιγ που προστίθεται νομίζω μαζί με του γαυρου στις επιτυχίες σου εναντίον μου νομίζω σκοραρα
Στο πρώτο. Εχεις 3 ματς στη Θεσσαλονίκη και 2 στην Τρούμπα που έχεις μηδέν γκολ. 0-1 με Μαρσειγ. 1-0 με εμας και 0-0 τώρα. Και νομίζεις οτι θα περάσεις. Γκολ δεν βάζεις με τίποτε.jason0 έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:08Στης Μαρσέιγ που προστίθεται νομίζω μαζί με του γαυρου στις επιτυχίες σου εναντίον μου νομίζω σκοραρα
Πανηγυρίζει ο μέσος περηφανος Αρριανός.Arisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:10Στο πρώτο. Εχεις 3 ματς στη Θεσσαλονίκη και 2 στην Τρούμπα που έχεις μηδέν γκολ. 0-1 με Μαρσειγ. 1-0 με εμας και 0-0 τώρα. Και νομίζεις οτι θα περάσεις. Γκολ δεν βάζεις με τίποτε.jason0 έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:08Στης Μαρσέιγ που προστίθεται νομίζω μαζί με του γαυρου στις επιτυχίες σου εναντίον μου νομίζω σκοραραArisvilla έγραψε: 21 Απρ 2022, 21:59
Χαχαχαχαχαχα. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Δεν έχετε βάλει γκολ σε τρια συνεχόμενα ματς κατακαημένε και έχεις περάσει κιολας με το 0-0 εντος![]()
ΠΑΟΚ-Μαρσειγ 0-1
Άρης- ΠΑΟΚ Β 1-0
ΠΑΟΚ-γαυρος 0-0
Πάντως σήμερα έπαιζαν οι 2 καλύτερες υποτίθεται ομάδες της χώρας και ήταν σαν να έβλεπες ματς Απόλλωνα Λαμίας. Μηδέν φάσεις, παίχτες αργοί σαν ρεπλίι, ξύλο και νεύρα. Από τον γάβρο αυτόν τον Τικίνιο που τον βρήκανε πραγματικά. Τα μπακ του ανύπαρκτα, εξτρέμ μόνο ο Γκάρυ Ροντριγκεζ, στα χαφ ο Καμαρά μόνο προς το τέλος ανέβηκε. Το κέντρο της αμυνας 70 χρονών. Ο πισπιριγκιακός περαν του Μπίσεσβαρ και του Ζίφκοβιτς λιγο ομάδα δίχως φαντασία, αργή με πολλά λάθη και στις μεταβιβάσεις στο α που ο γάβρος δεν εκμεταλλεύτηκε γιατι ήταν χώμα. Και οι 2 ομάδας αν δεν είχαν τα κοράκια θα είχαν 10 με 15 βαθμούς λιγότερους στο πρωτάθλημα.
Ρε σεις σε λαθος παικτη την βαλαν τη γραμμη;Το ποδι αυτουνου που μαρκαρει το Μασουρα δεν ειναι το πιο πισω;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μιλαμε για επος εβγαλαν και 2 αμυντικους οφσαιντ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το γκολ κανονικό φαίνεται. Και αποβολή του χάρισαν του Πισπιριγκιακού.
Πέρα από την πλάκα και μένα λάθος μου φαίνονται οι γραμμέςGoBack έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:44 Ρε σεις σε λαθος παικτη την βαλαν τη γραμμη;Το ποδι αυτουνου που μαρκαρει το Μασουρα δεν ειναι το πιο πισω;![]()
![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εγώ βλέπω Λαμία.GoBack έγραψε: 21 Απρ 2022, 21:32 Το βλεπετε και εσεις το οραμα με τον Γιοβανοβιτς να σηκωνει το κυπελλο;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
GoBack έγραψε: 21 Απρ 2022, 21:32 Το βλεπετε και εσεις το οραμα με τον Γιοβανοβιτς να σηκωνει το κυπελλο;
Τι γελας δεν χανεται ο τελικος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 26 Απαντήσεις