!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο άντρας μου έχει φετίχ με τα μεγάλα στήθη ( psychology phorum)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Ο άντρας μου έχει φετίχ με τα μεγάλα στήθη ( psychology phorum)
Από πού να αρχίσω...
4 χρόνια είμαι με τον άντρα μου...
Η ερωτική μας ζωή στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλή ,τώρα έχει πέσει λίγο ίσως βέβαια λόγω ρουτίνας,βέβαια εγώ έχω άλλη άποψη για αυτό.
Το θέμα είναι πως έχει κάνει στο παρελθόν sexting με άλλες που ειχαν μεγαλύτερο στήθος από εμένα ,το συγχώρεσα και προχωρήσαμε την ζωή μας, δυστυχώς όμως οι δικές μου ανασφάλειες για το στήθος μου δεν έφυγαν.
Ζηλεύω πολύ,είμαι καχύποπτη,έχω όλους τους κωδικούς από τα social media και από τα λάπτοπ του,βλέπω ότι κοιτάει τσόντες παράδειγμα με γυναίκες που έχουν μεγάλα βυζιά και με πιάνει τρέλα ,έχει μεγάλο θέμα με το μεγάλο στήθος,κάτι που εμένα η μητέρα φύση δεν μου έδωσε,δεν ξέρω πως να σταματήσω να σκέφτομαι πως κάθε φορά που βλέπει γυναίκα με μεγάλο στήθος μουρλενετε,τον έχω δει πολλές φορές να κοιτάει άλλες γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος , ρε παιδιά αυτό το βλέμμα που έχει εκείνη την ώρα θα ήθελα να το είχα και εγώ από εκείνον...
Κάθομαι κάθε φορά και βάζω τα κλάματα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ,δεν ξέρω πως θα προσφέρω στον άντρα που αγαπάω αυτό που του αρέσει γτ απλά δεν το έχω.Στο σεξ πλέον δεν βγάζω ούτε μπλούζα ούτε το σουτιέν,τόση μεγάλη ανασφάλεια.
Πηγαίνει σε ψυχολόγο μήνες τώρα ,πήγα και εγώ 3 φορές αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι δεν άκουσα κάτι που δεν ξέρω ήδη.
Τι να κάνω ρε παιδιά ? Πώς να γίνω σαν κάποιες άλλες γυναίκες που δεν τους νοιάζει καθόλου που και ποια κοιτάει ο άντρας τους ,και αντιθέτως γελάνε κιόλας,θέλω να γίνω έτσι να μην τον στεναχωρώ και να μην στεναχωριέμαι και εγώ η ίδια ,αλλά δεν μπορώ ....μου είναι δύσκολο
https://forum.psychology.gr/threads/412 ... E%B9%CE%AC
Η ερωτική μας ζωή στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλή ,τώρα έχει πέσει λίγο ίσως βέβαια λόγω ρουτίνας,βέβαια εγώ έχω άλλη άποψη για αυτό.
Το θέμα είναι πως έχει κάνει στο παρελθόν sexting με άλλες που ειχαν μεγαλύτερο στήθος από εμένα ,το συγχώρεσα και προχωρήσαμε την ζωή μας, δυστυχώς όμως οι δικές μου ανασφάλειες για το στήθος μου δεν έφυγαν.
Ζηλεύω πολύ,είμαι καχύποπτη,έχω όλους τους κωδικούς από τα social media και από τα λάπτοπ του,βλέπω ότι κοιτάει τσόντες παράδειγμα με γυναίκες που έχουν μεγάλα βυζιά και με πιάνει τρέλα ,έχει μεγάλο θέμα με το μεγάλο στήθος,κάτι που εμένα η μητέρα φύση δεν μου έδωσε,δεν ξέρω πως να σταματήσω να σκέφτομαι πως κάθε φορά που βλέπει γυναίκα με μεγάλο στήθος μουρλενετε,τον έχω δει πολλές φορές να κοιτάει άλλες γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος , ρε παιδιά αυτό το βλέμμα που έχει εκείνη την ώρα θα ήθελα να το είχα και εγώ από εκείνον...
Κάθομαι κάθε φορά και βάζω τα κλάματα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ,δεν ξέρω πως θα προσφέρω στον άντρα που αγαπάω αυτό που του αρέσει γτ απλά δεν το έχω.Στο σεξ πλέον δεν βγάζω ούτε μπλούζα ούτε το σουτιέν,τόση μεγάλη ανασφάλεια.
Πηγαίνει σε ψυχολόγο μήνες τώρα ,πήγα και εγώ 3 φορές αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι δεν άκουσα κάτι που δεν ξέρω ήδη.
Τι να κάνω ρε παιδιά ? Πώς να γίνω σαν κάποιες άλλες γυναίκες που δεν τους νοιάζει καθόλου που και ποια κοιτάει ο άντρας τους ,και αντιθέτως γελάνε κιόλας,θέλω να γίνω έτσι να μην τον στεναχωρώ και να μην στεναχωριέμαι και εγώ η ίδια ,αλλά δεν μπορώ ....μου είναι δύσκολο
https://forum.psychology.gr/threads/412 ... E%B9%CE%AC
Re: Ο άντρας μου έχει φετίχ με τα μεγάλα στήθη ( psychology phorum)
Μαδουραίο, είσαι γυναίκα;
.
Κοντά είσαι.....
Μή πάς πιό κοντά όμως.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σκέφτηκες να βάλεις βυζγιά;Μαδουραίος έγραψε: 21 Απρ 2022, 04:56 Από πού να αρχίσω...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πολυ αγχωτικο το θεμα. Διαβασα λιγο τις απαντησεις και αγχωθηκα.
Λεμε ενα σωρο πραγματα για τη γυναικεια εμφανιση, ξεχνωντας πως αυτο μπορει να επηρεαζει πολλες απ'αυτες
Λεμε ενα σωρο πραγματα για τη γυναικεια εμφανιση, ξεχνωντας πως αυτο μπορει να επηρεαζει πολλες απ'αυτες
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αρκετες γυναικες στις απαντησεις,γι αυτο συχναζει και ο μπακαλης εκει φανταζομαι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πω πω ζόρι τραβάει. Αυτά που λεει για κωδικούς από ζήλια, καχυποψία, κωδικούς σοσιαλ κτλ είναι θέμα. Μάλλον η ίδια πρέπει να συνεχίσει τις συνεδρίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και γιατι δε τα φουσκωνει και αυτη για να ειναι κομπλε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Παράτατον κοπέλλα μου, να βρεις την υγειά σου.
Z
και πως θα βρει αλλον, χωρις βυζια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Καραμελίτσα
Θα ρίξει τα στάνταρ της.
Z
-
stergiosbik
Οι αβυζες γυναικες ειναι εμμονικες,τρελες και επικινδυνες.
Δειτε τι τραβαει και ο ερμος ο Τζονι ο Ντεπ.
Δειτε τι τραβαει και ο ερμος ο Τζονι ο Ντεπ.
Οταν λέει ότι αυτός στο παρελθόν έκανε sexting με άλλες και του το συγχώρεσε, παίζει να εννοεί ότι έκανε το sexting πριν τη γνωρίσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαδουραίος
Τον ανώμαλο..! Τί διαβάζουμε μεγαλοβδομαδιάτικα.. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 15 Απαντήσεις